Komentari na vest

Sveža krv među Orlovima: Jan Karlo Simić debituje u martu

S

Srbadoo

pre 2 meseca

JAN KARLO ?! Ne zna se koje je vise srbsko ime
K

Krajisnik7

pre 2 meseca

Reci cu samo ovo: Simic je strasan igrac. Igrac kakvog cekamo jos od Nemanje Vidica.
J

JovanCZV

pre 2 meseca

Strahinja Pavlovic je ono sto se trazilo od Vidica u reprezentaciji, krvari za dres dečko.
I

Ivan FCRS

pre 2 meseca

Pavlovic jedino ima tu srcanost koju je imao Vidic. Fudbalski, Vidic je bio daleko inteligetniji igrac, i bolji sa loptom u nogama, bolji u postavljanju itd...
8

8

pre 2 meseca

E pa AC Milan je AC Milan nije to tamo neki nikad čuli Bajern Minhena da iz tog tima Piksi poziva igrače svašta .Šta bre stepenik po stepenik zovi to dok je još vruće da upiše nrki nastup , jok bre to se pravi pametno ccc.
S

Smederevo23

pre 2 meseca

Konacno Simic debituje. Moja prognoza je da kad Simic zaigra to ce biti druga reprezentacija. Za 50% jaca od ere pre Simica. Jer mi nismo imali stopera kalibra Simica jos od Nemanje Vidica. Teren ce sve reci. Moja prognoza je da ce Simic odmah zagospodariti nasom odbranom. Piksi samo treba da ga posalje na teren. Kada ostali reprezentativci vide sta Simic moze, verujem da ce reci Piksiju da ga odmah vodi na EP. Moja ocekivanja od Simic su ogromna, ali samo zato sto je to moja zelja vec zato sto je to realnost.
m

miile

pre 2 meseca

da si mu otac,bio bi malo objektivniji
L

Lazeta

pre 2 meseca

Da Messi zaigra za nas ne bi ovako pisali ahhahah, polako decko tek krece sa karijerom, rano je za takve atribute
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Pavlovic je svestan da u Bayernu i u Nemackoj ako ga pozovu nece biti mesta jel bilo kako da igraju Kimmich i Goretzka ce uvek igrati ! Uz to tu su Gündogan,Andrich,Groß,Can pa i Prömel a vodi se i polemika da ce se Kroos vratiti. Kod nas igraju Lukic i Gudelj zvuci kao Vic. A na klupi Racic i Grujic jos jaci vic….Nije nas niko odbijo dok ne dobije zvanicno poziv ali ako se nasi ne pobrinu oko njega otisao je mali
G

Gostivoje8

pre 2 meseca

Jan karlo Simic je po svojoj gradji najslicniji Banetu Ivanovicu. Inace Bane je u svetu fudbala bio poznat kao fizicki najjaci igrac u svetu. Bane je 2 centimatra visi od Simica, ali je Simic brzi od Baneta. Simic je jos agresivniji od Baneta. Mene zanima ko ce biti nas drugi stoper, postoje jasno da ce Simic biti u prvih 11 reprezentacije u sledecih 10 godina. Mene zanima ko ce biti levi stoper? Posto je Pavlovic kriminal. Milenkovica necu ni da pominjem on je jos gori od Pavlovica, Veljkovic isto los. Koga staviti? Mozda Erakovic ili Babic, oni su malo bolji od ovih nabrojanih ali i oni nisu bog zna kakav kvalitet. Ali su ipak bolji od tandema Bleki -Pavlovic. Iskreno se nadam da ce mali Majstorovic iz Vojvodine uspeti da se razvije da vise nezovemo ovu danasnju buraniju.
3

3473484589590569

pre 2 meseca

Uh... Kakva greška mladog Simića.
E

Eseks

pre 2 meseca

Simic mora biti prva postava za nas i to svako vidi.Jeste neiskusan itd al kad pogledas nase stopere i greske koje konstantno prave,dileme nema..Piksi fura stari bata djorin fazon,stare zasluge,lazni moral,vestacka hemija i kao iskustvo..Pa sta vise Milenkovic treba da uprska da bi ga sklonio?! Ja sam prvi branio blekija pre par godina kad mu je krenuo pad al vrlo brzo sam shvatio da od njega nikad nece biti top stoper vec kiksara..Sad podrzavam eraka i kalabu jer su kao nesto mladi pa ajd njih dvoje i ovaj Simic pa da vidimo..Svakako nece biti losiji od stefana mitrovica,blekija,nesrecnog veljkovica a o gudelju na stoperu i da ne pricam..Piksi dozovi se pameti,nasa Srbija na prvom mestu
N

Nikola44

pre 2 meseca

Svako ko je ikada igrao fudbal i gledao tog malog Simica, siguran sam da ce vam reci da je to nas ubedljivo najbolji odbrambeni igrac. Iako je jos klinac vec sada se vidi da ce biti zvezda svetkog fudbala. Snaga, brzina, stav....mali ima sve. Bice strasno pojacanje za Srbiju. Odmah ga treba gurnuti da igra, jer prosto sa njim se ne moze pogresiti. Uostalom videcete i sami.

elmagico

pre 2 meseca

Pioli pravi veliku gresku zato sto ga ne stavlja svaku utakmicu 90 minuta... Do Skudeta ne mogu, da ispadnu iz top 4 ne mogu...
1

1991goran

pre 2 meseca

To je Ðan Karlo Fizikela hahahahahaha
b

brko

pre 2 meseca

Malo realnosti - Simic je i dalje REZERVA u Milanu. Mlad je, bez isksustva medju seniorima. On sada NIJE pojacanje.
0

0211

pre 2 meseca

Pored Pavlovića svaki novi štoper je pojačanje
P

Pdk

pre 2 meseca

Malo realnosti i za tebe. Sest utakmica u Milanu za njegove godine u polusezoni nije malo, a s' obzirom kako nam pojedini stoperi igraju jeste pojacanje svakako.
S

Sedorf10

pre 2 meseca

Gde nije pojacanje? Simic je zver od igraca. Debitovao za Milan maloletan i odmah gol. Maldini ga licno docekao kad je imao 16 godina i kad je dosao iz Stutgarta. Simic je spas za nasu kriminalnu zadnju liniju. Cim odigra jednu utakmicu svima ce biti jasno da je on taj koji moze da drzi nasu suplju odbranu. Samo je pitanje ko ce biti drugi stoper pored Simica jer su svi ostali kriminalno losi. Najgora smo odbrana u Evropi, ako izuzmemo male zemlje koje se ni ne plasiraju nikada.Tako da ja Simica vidim kao decka koji moze da nosi Srbiju, kao gazdu na terenu. Kao Nemanju Vidica ili Baneta Ivanovica. Simic gradjom vise podseca na Ivanovica. Samo je malo brzi od Baneta.
L

Lazeta

pre 2 meseca

Pavlovic i Simic su nam stoperi za reprezentaciju narednih 15god.
T

Tc

pre 2 meseca

Bravo ,tako je mali...zaslužio si..samo napred...iSamardžića mali Ilic u prvoj postavi...kakav Lukić..Maksimović....idemoooo..a da i naravno golman Petrovic starter...
L

Lazeta

pre 2 meseca

3511, Petrovic, Pavlovic Nastasic Simic, Kostic SMS Ilic Samardzic Zivkovic, Tadic, Vlahovic. Milenkovic leti zbog ogromnog pada forme, Samardzic i Ilic mora da igraju ispred Lukica i Gundelja! Mitrovic i Jovic super subovi sto bi se reklo a Vlahovic prvi spic, prvenstveno zbog fizicke spreme jer moze da trci decko dugo, igra u Juventusu redovno.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Petrovic Pavlovic Simic Milenkovic, najbolje sto imamo, isto obratiti paznju na Nastasica.
C

Cirkus

pre 2 meseca

Milenković i Nastasić a i Pavlović hahahahaha Eraković bolji štoper od sve trojice zajedno.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Nije mi se svideo protiv Mađara, Bleki je u padu forme dok Nastasic igra odlicno i taman ima iskustvo izmedju Pavlovica i Simica koji su mladi.
D

DedaTripko

pre 2 meseca

sinko, ne moze da budes i Jan i Karlo.
T

TO je ta EKIPA

pre 2 meseca

3-2-3-2: Petrović (Chelsea) - Simić (AC Milan), S. Pavlović (Salzburg), Milenković (Fiorentina) - A. Pavlović (Bayern), Gudelj (Sevilla) - Kostić (Juventus), Sergej (Al Hilal), Živković (PAOK) - Vlahović (Juventus), Mitrović (Al Hilal).
V

Vidić predsednik, Paunović selektor

pre 2 meseca

Jaki k'o zemlja.
D

DODATAK

pre 2 meseca

Plus: Nastasić, Belić, Samardžić, Tadić.
S

Srorari

pre 2 meseca

Gudelj 🤦
P

Pdk

pre 2 meseca

Ilic, pa cak i Lukic su se bolje pokazali u reprezentaciji od Gudelja.
T

Taye

pre 2 meseca

Za Pavlovica je kriv FSS, trebali su da, ga pozovu jos pre godinu dana.
Г

Грдне ране

pre 2 meseca

Одмах га у прву поставу, са њим можемо само бити на добитку, гори од ових тараба није сигурно. Боље да видим грешку младог фудбалера који се развија, него ове старудије која мисли да је лично Видић
J

Još

pre 2 meseca

Prošle godine su trebali da debituju u prijateljskim mečevima pored njega i Jovan Milošević i Milan Majstorović najbolji centarfor i strelac EP i najbolji odbrambeni igrač za kadete pre 2 g
P

Pedja108

pre 2 meseca

Mali je blesav ako pristane. Ima Piksi da ga pozove na nebitnu prijateljsku, da mu neki minut, a zatim ga vise ne zove ili ga zove da greje klupu sa Samardzicem i ostalim mladim igracima. I onda gledaju luzere na terenu i pitaju se sta im je to uopste trebalo.
F

FKCZ1991

pre 2 meseca

Bravo, ovaj momak izgleda ozbiljno na terenu, fizicki je brutalan i ima nemacki mentalitet u igri (nikada ne odustaje) a sto se tice Pavlovica ja bih voleo da igra za Srbiju ali Piksi vec zna na cemu je jer je sigurno privao sa nim kad je bio pre par dana da gleda Bajern tako da cekamo mart da vidimo sta je odlucio, FSS ce mu poslati sigurno zvanicni poziv cisto da sutra ovaj ne kaze “NIKADA ME NISU ZVALI” i sve ostalo je samo na njemu, on odlucuje o svojoj sudbini da li ce biti “novi” Marin koji ce odigrati par utakmica ili ce igradi duze za Srbiju, to mislim i za Bajcetica, moze da bude kao Krkic ili da odabere Srbiju gde ima vece sanse da igra… a i FSS bi trebao sad da ga pozove dok je povređen jer ako se vrati na TOP nivo izabrace Španiju, ovako mu pokazes da mu verujes i podrzavas ga i kad je povređen
x

xyzet

pre 2 meseca

Verujem da je to samo fazon, ali pisanje bez tačke, zareza, velikih slova je bez veze. Tera ljude na nepotrebno naprezanje, da u svojoj glavi stavljaju znake interpunkcije. Ma kako komentar bio dobar ne želim ga čitati do kraja. Lično, smatram to aljkavošću i znakom nepoštobvanja prema nama, ostalima na komentarima. Možeš ti to, samo ako hoćeš.
G

Gost1976

pre 2 meseca

Gde igra Bajčetić?? Godinu dana ga nema,kakva reprezentacija da li ste normalni ,dečko ni za mladu Španije ne igra ,kako i na osnovu čega Pixi da ga zove? A tek španija pa on tamo nije ni među 70 igrača ,oi su velesila njima je reprezentacija TOP tamo se ne ulazi samo da bi se ušlo.
B

Belgrano

pre 2 meseca

Dobar i ispravan potez. Samo se nadam da ga nece maltretirati i stavljati na klupu i davati po dva minuta da udje. On pored Racica, Grujica, Maksimovica, Lukica i ostalih veznih koje imamo i koji su goli prosek jednostavno mora igrati.
M

Mika iz Trstenika

pre 2 meseca

Sve si omasio Jan Karlo nije vezni, nego stoper
E

Ekonomista

pre 2 meseca

Isplativije nam je da jurimo decu gastosa po svetu nego ovde da ih stvaramo. Još bolje ispadnu,znaju da igraju. Nego napraviti skauting službu za pečalbare, tražiti talente i eto tima, a ovde se ne mučiš sa imbecilima od trenera i "menadžera" i onih koji hoće to da budu.
D

Da pobrojim

pre 2 meseca

Svilar, Jan Kralo, Bajčetić, Sava Arhangel, Samardžić, Pavlović.... Ako zna neko još nekog neka doda da napravimo tim, a možda nas i zaposle.
B

Belgrano

pre 2 meseca

Kao i uvek, i ovde kasnimo 20 godina. Hrvatska to radi otkad ima reprezentaciju. Corluka, braca Kovac, Simunic, Petric, Rakitic, Kovacic, i jos mnogo drugih su rodjeni i odrasli u dijaspori i bili ili jesu nosioci reprezentacije godinama. Turci u Nemackoj imaju kancelariju koja ne radi nista drugo osim sto se bavim svim njihovim igracima u svim uzrastima i rade na tome da se oni odluce za Tursku. Argentina otvara kancelariju u Americi sa istim tim ciljem, emigracija iz Argentine u Ameriku je zbog lose ekonomske situaciji u Argentini sve veca, a cilj je da ti klinci sto tamo odrastaju ne zaigraju za Amere. I sad uporedite to sve sa nasim neradom. Svakih par godina se nadje poneki klinac iz dijaspore i uz tesku muku mu ubede roditelje da igra za Srbiju, pa oni uz jos vecu muku ubede dete. Takvim radom ce biti sve vise slucaja Pavlovic, evo i ovaj Ugrinic iz Svajcarske hoce da igra za njih, a imali smo vec slucajeve Marin, Dragovic, Arnautovic, Junuzovic i mnoge druge.
F

FKCZ1991

pre 2 meseca

@Da pobrojim Loun Srdanovic (švica), Louis Zečević-John (engl) oni su tamnoputi pa ne znam da li je to prihvatljivo jer vidimo kako kosarkasi reaguju na takve stvari (uzas) p

A ovaj?

pre 2 meseca

Ajtur Komeč (Aytuğ Kömeç)?
A

A ONI?

pre 2 meseca

A Jovan Živković, a Stefan Melentijević?
A

Acaaaaaaaaa

pre 2 meseca

Pavlović ne može da bude pozvan jer je odigrao par utakmica u nekom tamo Bajernu. Ovaj odigrao manje utakmica sa manjom ulogom u Milanu i dobija poziv.
B

Belgrano

pre 2 meseca

Covece jel mozes ti da shvatis da mali nece da igra za Srbiju i da je odabrao Nemacku. Jel moze da udje u vasu glavu da postoje stvari gde se ne moze tek tako uperiti prstom u nekoga, u ovom slucaju Piksija?
A

Acaaaaaaaaa

pre 2 meseca

@Belgrano Piksi: Želimo svakom detetu našem da damo šansu, ali mora da se ide stepenik po stepenik. Sad je neko debitovao za Bajern, pa kao mora odmah u "A" tim. Ne ide to baš tako. To je kao da čekamo ispred bolnice da se rodi neko "srpče", da ga iz bolnice rezervišemo. Ti svi momci moraju da se dokažu.
@

@Belgrano

pre 2 meseca

Naravno da, sada nece zato sto se debelo kasni sa pozivom. Kada su Piksiju savetovali pre godinu ipo dana da ga pozove Piksi se pravio pametan.
G

GostLazar

pre 2 meseca

NISMO IZGUBILI PAVLOVICA DOK GA NE POZOVE ZVANICNO I ON NAS ZVANICNO ODBIJE. DOSTA VISE SPINOVANJA KAKO NECE DA IGRA ZA NAS, A NIKO GA NIJE POZVAO. POSALJI MU POZIV DA IGRA U MARTU I AKO ODBIJE IMAS ODGOVOR OD NJEGA. Izvinjavam se zbog velikih slova, iznerviraju me ovako kada olako odustanu, bez pokusaja da pozovu Pavlovica, a decko je vec sad klasa.
.

...1

pre 2 meseca

Da, zaista mi nije jasno kako svi naši mediji pišu da je Pavlović izgubljen. Momak i dalje lajkuje objave FSS-a, naših igrača, objave na insta o Srbiji, Pravoslavlju... Ima i dalje dokaz na insta da je pre 1-2g. lajkovao sliku Velike Srbije i Draže M. Momak zna ko je i šta je, samo su nemački mediji jaki, pa plasiraju ono što njima odgovara, a naši samo prenose...
S

Smehotresno

pre 2 meseca

A tužno je što su svi ovi momci stasali negde drugde.
L

Lepota

pre 2 meseca

Ih da se desi da se ugase i Zvezda i Partizan pa da napravimo neke igrače koji znaju lopte da igraju.

elmagico

pre 2 meseca

pa da su bili ovde i prolazili kroz nase sisteme verovatno ne bi ni uspeli i danas bi se bavili necim drugim
Z

Zeka Manijak

pre 2 meseca

Mislim da će na EP da idu 6 golmana, 9 štopera, 3 desna beka, 3 leva beka i 2 špica.
A

Arenaš

pre 2 meseca

Odbrana nam je promaja, a treba je graditi na temeljima Erakovića i ovog momka! Plus Samardžiju 100% u borbu i eto neke budućnosti.
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Erakovića? 😆🤣
p

pancevac992

pre 2 meseca

jole39, tako je erakovic,onaj pored koga vasi napadaci nisu umeli gol da daju,rikardo ni jedan derbi nije gol dao a bese najbolji igrac vasione
L

Lažni car

pre 2 meseca

Ako uopšte uključi ovog momka da igra. Da ne bude kao sa Samardžićem. Momci ekstra klase, napreduju konstantno, lepo sportski bezobrazni, hrabri, odgojeni u drugoj kulturi i radnim navikama, pa hajde da ih uključi ovaj ili bilo koji drugi stručnjak.
V

Vojko

pre 2 meseca

Pavlović je ključan, ako njega dobijemo imamo šanse da nešto više napravimo u fudbalu.
G

Gost Rajder

pre 2 meseca

Pavlović je mlad, mora da igra u Bajernu, ne može da predkače mlađe selekcije da bi došao do prvog tima. ček, šta je Jan Karlo uradio?!
?

??

pre 2 meseca

Dosadan si. Rekao je da ceka poziv nemacke. Ako nema zelju da igra za nasu drzavu i ne treba nam. Za srbiju se igra srcem, a ne da te neko ubedjuje, kumi i moli. Ocigledno lika boli uvo za otacbinom i dedovinom
D

Delija33

pre 2 meseca

@?? A gde je to rekao da ceka poziv nemacke ?? Svi vi nesto pametujete kao kod samardzica pa se prvi radujete kad se za nas odluci