Komentari na vest

Svi pamtimo Mundijal 1990, da li je konačno vreme za novo veliko takmičenje u Italiji?

V

Vrana

pre preko 2 godine

Kako ne svatate da to nije u interesu vlasti u italiji. Evo inter i milan pokusavaju vec 2 godine da dobiju dozvolu da grade stadion ali im "gradske" vlasti ne daju. Nece lopovska vlada dopusti da klubovi uzimaju ceo profit od stadiona. Isto kao sto imaju najveci porez na plate igraca. Italija bi veoma brzo stigla engleze samo da se smanje porezi na plate igraca i da se dopusti da klubovi grade stadione. Ali oni nece to jer se lopovi iz vlasti ugradjuju u te prihode.
J

Juventino10

pre preko 2 godine

Sve to ne dozvoljavaju bogatasi vlasnici PL klubova, jer serie a je jedina liga koja ih moze skinuti sa trona!!!
I

Italijanac

pre preko 2 godine

Eh polufinale SP-a: "Severna" Italija-Maradonina Argenzina, a mesto odrzavanja Napulj i ceo San Paolo koji skandira ime svog Boga.
V

Vojvodina v

pre preko 2 godine

A što bi stalno isti dobijali po 3 puta. Balkan treba da dobije bar EP 2028 i SP 2034.Jedino smo mi kao YU imali finalni turnir 76 kad smo značuli mnogo i kao država i kao fudbalska sila. I da smo imali bar još 3 Oblaka u timu osvojili bi to EP a ne Čehoslivacima jer posle onako briljantno prvog poluvremenu i vođstva 2 0trebalo je zameniti Džajića koji je igrao odlično al nikad nije imo snage za celu utakmicu i šurjaka koji je bio najveća rupa te reprezentacihe
v

van

pre preko 2 godine

Bravo za Torino. A, za stadione, pa i prave se kad se dobije veliko takmicenje. Npr Belgija, Kina, Rusija,Francuska...svi su pravili i renovirali za EP ILI SP. Zato treba Italiji takmicenje.
G

Gost Aleksandar

pre preko 2 godine

Realno, Udineze ima relativno nov stadion, bez atletske staze, engleski stil, skoro napravljen, Juventus isto, Đuzepe Meaca najfudbalskiji i najromantičniji stadion, Olimpiko iako sa atletskom stazom, ima dušu, to su već 4 preozbiljna takmičenja ako ćemo realno. I treba još 4 . .
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Italijani bez stadiona će sve više zaostajati za ostalima iz liga petice. Prihodi od stadiona što na utakmici, što turistički u vidu poseta, donose ozbiljne pare.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Imaju lošu infrastrukturu.Recimo Španija i Portugal zajedno da organizuju pa čak Belgija i Holandija imaju bolje stadione što je teško objašnjivo da jedna Italija bude na tom nivou. POZDRAV
J

Juventino10

pre preko 2 godine

Pametni, stadioni se naprave za prvenstvo, a mi vec imamo divni Juventusov i Udinezeov stadion. Roma bi napravila stadion, Viola, Napoli i u Milanu novi.
v

van

pre preko 2 godine

Eh, to bi bilo lepo . 1990 sam bio maliletan jos uvek, ali secam se.Mislim Udine, Verona i Piksijeve majstorije, Milano, Djenova, Bolonja i nase dve utakmice u grupi, Firenca i mec sa Argentinom... jos se igralo ako se secam u Rimu, Napulju, Palermu, valjda u Bariju i nidam siguran za Kaljari, moguce E, bilo bi lepo, Italija nije daleko, gradovi super....
M

Mravojed

pre preko 2 godine

Zaboravio si Torino i Kanidju protiv Brazila...
K

KROJF

pre preko 2 godine

@van @Mravojed SP u ITALIJI 1990 se smatra generalno za jedno od lošijih takmičenja poslednjih par decenija.Jedno je nostalgija detinjstvo pa smo povučeni za tim.Da gradovi su super blizu su bilo bi lepo ali imaju očajne stadione NEDOPUSTIVO OČAJNE. POZDRAV