Komentari na vest

Svrake se igrale sa dragocenim plenom! Edi Hau i Njukasl su noćna mora za Ten Hagove Đavole (VIDEO)

Lord

pre 5 meseci

Ne sporim fudbalsko umece,ali kad ga vizuelno pogledam....🤦 Pa ovakve su lepili na dzem i pekmez da deca ne diraju koliko je dete gadno
2

24.04.1902.

pre 5 meseci

GGMU!!
g

gost...

pre 5 meseci

Daje koji igrac Uniteda onako nagazio igraca Njukastla bio bi crveni pozzz
B

BOTa_i_Dijamanti

pre 5 meseci

Ja i drugar još prošle sezone provalili da će Gordon biti važan šraf u NC.... Kladili se na njega da daje gol i protiv Arsenala i Čelzija i večeras.... Deran nam obojici donese dobre dobitke u tri navrata.... Živeo, Gordoneeee! 😁
B

BEKS - NUFC

pre 5 meseci

Reći ću samo nekoliko stvari. Znate li koja će biti prva ekipa koja će prekinuti Sitijevu dominaciju u Premijer Ligi?! Newcastle, vrlo verovatno sledeće sezone. Znate li koja će ekipa osvojiti Šampion Ligu nakon Sitija?! Ponovo Newcastle, mnogo brže nego što očekujete. Šta reći o utakmici, totalna dominacija, kontrola, beznadežnost Mančester... Alal vam vera momci, toliko povreda, toliko putovanja i problema, a vi samo gazite i pobedjujete. Ponosan sam što sam Svraka!!!
г

гост66

pre 5 meseci

Колико мене служи сећање, прва екипа је била Челзи. И у ПЛ и ЛШ
m

momak

pre 5 meseci

Daj uozbilji se.
g

gdfhhrw

pre 5 meseci

jumajted vise nema pobjednicki mentalitet,vise nije ni do formacije,ni do trenera,jednostavno junajted postaje ono sto je liverpul bio od 1990 do 2020,sve dok se totalno ne reorganizuje,pod tim mislim da konacno dobiju skauting sluzbu da im igrace ne dovode treneri misleci da mogu da uklope igrace koje su vec trenirali,mora se imati plan koji sistem da se igra i kako,a ne dovoditi trenere sa totalno razlicitim filozofijama.Odlaskom De Hee svlacionica se ojrenula protiv ten haga tu mislin na rasforda,varana,i ovih koji su duze u klubu,to je evidentno jer veceras marsijal,rasford pješače cijelu utakmicu,govor tijela im je kao da im je neko umro pa su natjerani da igraju.Da se pitaju navijaci iz kluba bi otjerali Mekgvajera,Lindelofa,Van bisaku,Marsijala,Sanca,Antonija,u zadnje vrijeme i rasforda razapinju ali to je vise od pola tima ne kazem da navijaci nisu u pravz,placeno je oko milijardu eura ko ce da da za njih zajedno 100 miliona??
E

Ejj

pre 5 meseci

Ali ova statistika,na tri vezane utakmice protiv Njuke Junajted nije postikao gol to se zadnji put desilo pre 126 godina,i tri vezana proza od Njuke to je nije desilo 101 godinu,dosao covek da obara rekorde i pomera granice.
a

a tek

pre 5 meseci

sto je u jednoj sezoni uspeo da primi 7 golova od liverpula u jednom derbi mecu i 6 od sitija ahhaha a tek sto je prva ekipa u ls koja je primila 14 golova nakom pet kola grupe hahahaha erik ten lampard klasicni samo sto lampard bar ume da napravi i afirmise igrace
d

deradera

pre 5 meseci

Kako je moguće da MUN ima 24 boda sa gol razlikom 16:17? Večeras treba da budu prezadovoljni rezultatom.
G

Gostgost

pre 5 meseci

Zbog bunkerica pobeda od 1:0. Isto su tako bili jedno vreme u vrhu sa 22:25 cini mi se.
V

Vare

pre 5 meseci

Ubio ih njukastl.edi hau jedan od boljih trenera u premijer ligi.ali kad ih vidim da nose one kapitenske trake duginih boja ne gleda mi se fudbal.
0

090

pre 5 meseci

cela sezona ista igra. zivi ocaj. i proslo kolo kao 3-0 protiv evertona,ma nikakva igra. zasluzeno njuka,5puta bolji. na koju foru su odigrali prosle sezone onako ,3puta su bolji bili.oterao ronalda,stigo varan,dosao kazemiro(odigro odlicno proslu sez.) megvajera izbacio odma iz tima. sta se desilo sad,msm ove sezone?? sad ocajno igraju ,igra megvajer.rasford dno,lose poteze vuce,tj nista ni me vuce,nema plan b
к

кеско

pre 5 meseci

Манчестер Јунајтед нема ни једног јединог играча који би имао место у стартних 11 Ситија или Арсенала. Ни једног. Ово да би се поправило треба у 5 година заборавити на било какав пехар и потпуно реновирати све. Свих 11. Као што је са Арсеналом било. Сећам се коментара да само Тирни ваља у Арсеналу и типа Обамејан, уствари није ваљао нико и требало је заменити свих 11 и то да не промашиш трансфер. Е тако сад препознајем коментаре око Јунајтеда, типа ваља Мартинез, не знам, ваља Фернандеш. Не ваља нико. Све треба мењати. Тренера, стручни штаб, докторе, кондиционе, исхрану, комплетан тим, све. Једног по једног док сви не буду замењени и то правилно. Ове што потенцијално можда ваљају, мењати последње, да се види да ли могу да играју кад имају добар тим око себе. Ако не могу, заменити и њих.
V

Veks98

pre 5 meseci

Nisam mogao da propustim tekmu na Areni i onog komentatora .Znam da lik gotivi MU .Na kraju lagani kec .Samo sam očekivao više golova u mreži Onane .Dominacija " kući " se nastavlja !
.

...21

pre 5 meseci

Nivo zalaganja Rasforda i Marsijala je blago receno bezobrazan.Da toliko ne zelis da igras odbranu/presing i pomognes barem malo saigracima je sramno.Pre svega prema saigracima,zatim ljudima koji su ti ukazali poverenje i na kraju navijacima koji izdvajaju svoj novac da bi te gledali.Svrakama svaka cast na borbenosti i agresivnosti.
И

И

pre 5 meseci

Ne pamtim jadniji Juanajted za života. Na šta je sve spucano nekoliko stotina miliona evra, transfer politika u rangu Evertona.
A

Antonioo

pre 5 meseci

Ovo nije bilo ni igranje cak, nego gazenje bukv
b

bodin

pre 5 meseci

Kako nahvaliste Newcastle , po meni oni su premijerligaška kopija atletiko madrid-a ,ovaj junajted nije reper nizašta svaka ozbiljna ekipa može lagano da ih pobedi
V

Vare

pre 5 meseci

Pa šta fali Atletiko Madridu?
d

druze

pre 5 meseci

tesko postoji veci kompliment za neku ekipu nego kad joj kazes da je atletiko madrid....druze atletiko je tim koji ima dve titule prvaka spanije samo u poslednjih 9 godina i plus dva finala ls i tri osvojene lige evrope...na cemu si ti
D

Drobilica kicme

pre 5 meseci

Ovaj Edi Hau je trenercina za vecinu izvikanih trenera kao sto su Poketino ili ovaj jadni Ten hag.
S

Soy argentino

pre 5 meseci

Edi Hau, De Zerbi, Marselo Galjardo mozda i najbolji treneri trenutno
T

Trololo

pre 5 meseci

Lako je tako pricati, ali zaboravljas da Howe trenira muskarce, koji daju sve od sebe, a Ten Hag mora da radi sa devojcicama poput Rasforda i Marsijala, gde ne smes da povisis ton, kako se ne bi rasplakali.
H

Harry McGuiri

pre 5 meseci

Ten Hag ako ovo opet preživi znači da ima p*rno snimke vlasnika i direktora Uniteda. Drugo objašnjenje nema.
H

Haxer

pre 5 meseci

Vlasnike zabole za sportske rezultate, njih zanima samo profit..Dokazano odavno..
Z

Zzzutd

pre 5 meseci

Sramota... Ubi ih Njukasl... Trener da se otera... Taktika užas...
F

Falični Tom89

pre 5 meseci

Neću komentarisati večerašnju utakmicu jer nema šta da se komentariše. Lagani trening 85 minuta Njukasla. Ali Junajted nikada nije niti će napraviti gori transfer od Marsijala. Zlatni dečko doveden za 60 miliona, 8 godina se čeka da uradi nešto, prima masnu platu, potpuno nezainteresovan za utakmicu dok lopta nije u njegovoj blizini. Drugo, Rašford. Batalimo priču Ser Markus Rašford i priče o humanitarnom radu, vreme je da ode. Jednostavno ne isplati se držati igrača koje ekspoldira jednu sezonu pa ga nigde nema sledeću celu. Isto kao Marsijal celu utakmicu stoji u mestu i lagano trčkara sa vremena na vreme. Kad su ušli Antoni i Hojlund bukvalno je krenuo Junajted da skida pritisak sa sebe. Treće, visoki pritisak. Nikada nisam video za 23 godine koliko pratim fudbal da je ekipa toliko nemoćna protiv visokog pritiska kao Junajted. Kada napada i kad se brani. Kad pokušavaju da nametnu visoki pritisak ispadaju kao na ringišpilu a kad se brane toliko nemoćno i pogubljeno deluju da je to jezivo.Četvrto, ovo je grupa beskičmenjaka i slabića. Mislim da treba da se dovede jedan po jedan u svlačionicu i da se na njih pusti Roj Kin jedno sat vremena. Peto, nikada nisam video limitiranijeg igrača od ovog Almirona a da tako prolazi. Bukvalno mu se sve svodi da useče sa krila, prebaci loptu na levu nogu i to je to. Svaki potez mu se 5 sekundi ranije može predvideti. Šesto i najvažnije, potpuno zaslužena pobeda Njukasla. Žao mi je što je Megvajer pogrešio kod šuta Antonija jer je malo stao psihički na noge ali to bi bila potpuna nepravda da su uzeli bod. I tebi koji si ovo pročitao do kraja sw izvinjavam na ovoliko dugom komentaru ali ja svoju muku negde moram da izbacim, shvati me .
C

CM Punk2

pre 5 meseci

Kapiram te skroz i ja sam vatreni Juventin, živim u Italiji i idem na utakmice ponekad kad mogu u Torino, najgori fudbal ubedljivo igraju Junajted (koji simpatišem isto) i Juventus, samo što Juventus ni sam ne zna kako pobeđuje.
m

mister sef

pre 5 meseci

Ten Hag trenercina
Z

Zaslužena 3 boda

pre 5 meseci

Haha, ali sudjenje koje Junajted ima je presmešno. Svaki, ali svaki put, nepogrešivo, kada gube eto ti 10+ minuta nadoknade da proba da se otme nešto na brzinu. Sramota. Bravo za Njuku!
k

kecer

pre 5 meseci

Onaj Amrabat rukama sve rusi oko sebe, sudija nista.
T

Trololo

pre 5 meseci

Kakvo lupetanje. Junajted ima mozda i najgore sudjenje u ligi. Nadoknada je na svakoj utakmici dugacka, cim ima malo vise prekida. Na utakmici Arsenala se npr u oba poluvremena igralo jos 8 minuta, ali bitno je lupiti glupost, zbog mrznje prema Junajtedu. Sto se utakmice tice, zasluzena pobeda Njukasla, koja je trebala biti i ubedljivija.
l

lolcina

pre 5 meseci

Njukasl je po meni prvi favorit za Ls , naravno ako izuzmemo Siti, Liverpool i Arsenal koji dosta odskacu od ostatka lige.. mislio sam bice borba za 4 mjesto, ali Njukasl je mnogo stabilniji i ozbiljniji.od Utd,Totenhema,i ostalih.. i bolji prosto.
G

Goksii

pre 5 meseci

Megvajeru poništili čist gol u 89 minuti.
E

Ejj

pre 5 meseci

To je to cuveno verujte u proces,onako kako treba da igra Junajted tako igra Njuka,ljudi igrali viktorije sa njima,sutnuli 22 puta na gol u jednom trenutku imali 70% poseda lopte,nisu izlazili iz sesnaeterca Junajteda,Junajted tek u 70 i nekom minutu izveo prvi korner,sutnuli jednom ili dva puta na gol za 100 minuta igre. Navijam za Junajted ali ovo je jadno bilo veceras.
M

Makks

pre 5 meseci

Da Ronaldo nije pokvario atmosferu u klubu ten hagic ne bi bio sedmi hahahaha
d

dzabe

pre 5 meseci

bacas ovakve komentare ni sa ronaldom nisu bili bolji tu jedinu punu sezonu sa njim zavrsili sesti
N

Nemanja Vidić car

pre 5 meseci

Kada je Nemanja Vidić igrao u Junajtedu to je bilo zlatno doba Junajteda. Ovaj komentar je bezveze, samo proba da vidim da li ćete još uvek da brišete komentare o tome kako ne smete ni da pisnete o intervjuu Nemanje Vidića za NIN
c

cvetak

pre 5 meseci

Jel mu vratila Ceca milion evra?😅
G

Gost111

pre 5 meseci

Kako Bruni lepo stoji ona lgbt traka, takav je i fudbaler hahahahahahah
n

nadrealnooo

pre 5 meseci

Jedina zdrava prica Engleskog fudbala je Njukastl!Smireno ,stalozeno iz godine u godinu,grade jedan posten projekat,bez ludackih ulaganja i rasipanja!!!Svaka cast Ediju Haou,jedinom ozbiljnom menadzeru iz Velike Britanije!
v

vldblk9a

pre 5 meseci

O cemu ti druze pricas? Prvo kakva engleska prica kada su ih kupili arapi koji su jos proturili savezu engleske da prihvati mogucnost da ekipe uzimaju igrace iz drugih timova koje njihove gazde drze. Ne trose? ljudi su potrosili preko 255m funti od kada su preuzeli klub do ovog leta, neto potrosnja im je do letosnjeg prelaznog roka posle celzija bila ubedljivo najveca. A, o platama da ne pricam, npr kupe Bruna za 38m ali sa njegovom platom i bonusima transfer izadje 117,5m, isak 63m neto ali bruto 122.5m. Da si pomenu Brajton pa da ti neko i poveruje ovako si tesko odvalio.