undefined
undefined

Taljafiko: Naša najveća prednost je što imamo Mesija

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.12.22. | 14:28

„On je naš lider, naš kapiten i najveći izvor motivacije“, kaže bek Argentine

Još dan do meča koji će odlučiti ko će biti prvi finalista Mundijala - Argentina ili Hrvatska.

Po običaju, dan pre utakmice održane su konferencije za medije dve reprezentacije, a u ime Gaučosa pored selektora Lionela Skalonija bio je levi bek Nikolas Taljafiko.

Izabrane vesti

Osećanja su vrlo pozitivna. Srećni smo što smo ostvarili jedan od naših ciljeva, da budemo u prva četiri. Jedva čekamo utakmicu“, rekao je Taljafiko.

A, onda je biranim rečima govorio o najvećem adutu Argentine – Mesiju.

„Mesi je onakav kakav je oduvek bio sa nama. On je naš kapiten, naš lider. On nas gura napred, motiviše nas. Naša najveća prednost na terenu je što znamo da imamo Mesija. I najveći nam je izvor motivacije“.

Ceni Taljafiko i Hrvate. Uostalom, izgubio je od njih pre četiri godine u Rusiji i to sa 3:0.

Analizirali smo igru Hrvatske. Znamo da imaju sjajne igrače, veliki kvalitet u sredini terena. Jako su dobri, visoki, umeju da igraju u sredini, da centriraju, da dođu do šesnaesterca. Prošle su četiri godine od prethodnog susreta. Ponovo su u polufinalu, što govori da rade odlično“.

Argentinci su, ipak, spremni za svaki izazov.

Svima nam je jasno šta nas čeka. Ovo je polufinale. Protivnik ima sjajne igrače, a moramo da nađemo način kako da mu naudimo. I moramo da razmišljamo o sebi, kako ćemo mi da izgledamo na terenu“, podvukao je Nikolas Taljafiko


tagovi

Nikolas Taljafikofudbalska reprezentacija ArgentineKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara