Komentari na vest

Tanka Partizanova klupa: Samo Baždar donosi golove

n

no name_

pre oko 1 godinu

@ Prti Drzavni vrh je oziveo FK Zvezda i KK Partizan direktnim upumpavanjem novca da smiri narod i da im ono sto hoce leba i igara a ove stvari oko timova transfera igrackog kadra sudjenja njih zabole njima klubovi sluze da narod ima da se zabavlja i to je ove sitne lopovluke do par miliona ti je njima nebitno i zanemarivo. Oni da su hteli da uniste bilo koji klub ne bi davali pare za licencu i tu bi bio kraj gasi svetlo cao ovako daju dovoljno i sve je na ovima koji vode i koji su tu 20 godina..... ________________________________ Ne možes da otvoreno uništavaš klub, a da se hvališ da u regionu od 3 najjača kluba sprska su 2. Hm,hm ne daš licencu, pa sta onda jednog dana kad ne budes vlast, krv do kolena? Trzitše prodaje igrača se oporavlja od 2017 Partizan ima lepše prodaje od C.Zvezde, ali oba tima su prodala igrače u iznosu od 60 miliona, naravno Zvezda ima vece troškove. Na pr Dinamo Z je ostavrio prihod od 120 miliona. Licencu Zvezda ne dobija za vreme ove vlasti, pa ne znam u čemu je problem? A Partizanova jedina greška sto nije propustio Vojvodini, a igrao takmičenje koje je izbori na terenu. Bilo mi žao Zvezde protiv Bordoa, na takav nacin Partizan nije ispadao iz Evrope, a Zvezda opet ponovi protiv Maccabia. Sad ako ti kaže kao vlast da je narodu sta želi, ono uništenje Partizana je jedna vrsta igre..., ali isprečilo se osnivanje Liga Konferncija. Da se nije desila, Fk Partizan bi bio uništen. Bitna je samo Evropa, svi to znamo, ali vremenom se promenila priča. Ono navijači C.zvede žele uništenje Partizana, ali da nemaju posledice po sebe. Secam se jednog komentatora na b92 koji je pisao nema šanse da se Partizan plasira preko 3.kola kvalifikacija nestao čovek, morao je i Partizan malo da se potrudi. Partizan ako ne bude 2, i ne treba da igra sledece sezone Evropu, nek prepusti drugima, nek uživa, a u prvenstvu svaka utakmica borba na život i smrt. Znaci prvo rušenje reprezentacija, pa rušenje srpskog klupskg fudbal, a FK Partizan uzdignutog čela još čeka na red...,taj jedan čovek onaj manji videćemo šta da će priča, ne bih mu bio u koži. Naravno da normalni navijači Zvezdaši znaju gde to sve vodi, do konačnog obračuna ali sad nema nazad.jbg
G

Gorštak

pre oko 1 godinu

Mislim stvarno je više zamorno pricati priče bla bla i govoriti o nečemu sto svako na stadionu Partizana zna. Eto ja molim sve objektivne novinare da odu i vode sta se desava i stvari nazovu pravim imenom. Ako neko misli da je sve ovo slucajno ili je teški licemer ili veze ni o cemu nema. Ovo nije čak ni perfidno nego otvoreno sakacenje, sramocenje i uništavanje Partizana od strane onih koji su doveli ovu upravu i trenere i same uprave koja je sve oterala i sto je vredelo i sto nije vredelo, a na klupi sve sami skart gori od onih koji su otišli, da ne govorim da ni jedan bolji trener neće da dodje u klub. I nije ovo nikakva teorija zavere nego stvarnost surova i istinita i molio bih one sa druge strane brda koji stadion nisu videli ko zna od kad i sto samo kuckaju da neki put odu i tamo. Ne mozemo mi kao neki da imamo budžet veci od svih ostalih zajedno, dug od 7o mil evra koji niko ne pominje itd. ali ne moraju ljudi u Partizanu pomagati da se Partizan unisti.
@

@gorstak

pre oko 1 godinu

Toliki elaborat, samo kukanje i opet Zvezda kriva... hahaha!
l

lambretta

pre oko 1 godinu

Jedino debelo u Partizanu su trenutno samo clanoi uprave....
G

GostRadan

pre oko 1 godinu

Bazdar? Od super talenta dosao je u poziciju da ljudima ide na zivce. U derbiju, prvo ne postize gol na asistenciju Rikarda, u idealnoj poziciji za profesionalnog fudbalera, a zatim skace na Erakovica i izaziva haos koji se zavrsava iskljucenjem Rikarda, a faul je vec bio dosudjen. Da sam trener, ne bi vise ulazio do kraja prvenstva. Kao ni Markovic i Sanicanin, pa nek razmisljaju o profesionalnim greskama, o platama koje su mnogo velike u odnosu na ono sto pruzaju i o karijerama koje nikome nisu zagarantovane. Partizanovi igraci NIKAD ne smeju da svoj odnos prema klubu zapostave, bez obzira na okolnosti. Ne postoji navijac koji ima pozitivno misljenje o Upravi, ali to ne treba da bude izgovor.
H

Her Flick

pre oko 1 godinu

Vidim pravi si pedagog, srećom nisi trener
@

@radan

pre oko 1 godinu

Koju idealnu sansu je Bazdar imao na Derbiju?
A

Alo decko

pre oko 1 godinu

Potpuno se slazem, najuzasnije od svih uzasa koje trenutno gledamo je njegovo nadobudno fudbalsko propadanje. Uzas kako igra,tuzno i zalosno. Steta
G

Gost07

pre oko 1 godinu

A inace prva postava nam je top! Traore operisan od fudbala. Kao da sutira kamenje, a ne loptu. Samo lupeta po njoj. Bolje dete neko nase da ste pustili da igra umesto njega bambusa. Zadnja linija tragedija fudbalske igre...
@

@gost07

pre oko 1 godinu

Vidis bas za tu odbranu je na ovom portalu pre tacno godinu dana osvanuo tekst o Mini Atletiku, o Serdaru i Vojvodi... Sanicanin i Vujacic su bili Godin i Himenez licno...
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Tema za razmišljanje! U januaru 2022. su Deda i unuk dobili mandat na 5 godina! Do 2027. Što znači, narednih 5 godina dominacija Zvezde! O kakvom fudbalu se ovde priča? Priča o fudbalu je totalno deplasirana!
V

Vise nije smesno

pre oko 1 godinu

Ajde vise dogovorite se ko je kriv za sunovrat Partizana jer izgleda svaka frakcija ima svoju teoriju.Jedna frakcija krivi drzavu.Druga frakcija krivi upravu.Treca frakcija krivi mozzart kladionicu.Ovo vise nije smesno nego tragicno koliko ste otisli u ofsajd.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Samo mala ispravka! Ne MI, već ONI! Ne želim da komšiji crkne krava ili sam komšija!
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Partizan makar ima neke klince, Ilica i Bazdara a mi Motiku i Mitljukice papreno placene koji se vucaraju po pozajmicama. Komedija od kluba.
9

95

pre oko 1 godinu

Zar nisi na vestima o vaterpolu ostavljao komentare pljujući po Zvezdi i plačući nad sudbinom VK Partizan? Ili si podvojena ličnost?
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Krec vam je najbolji strelac..., 😂😂😂
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Krec vam je najbolji strelac..., 😂😂😂
G

Gostzzg

pre oko 1 godinu

Jel su otisli V V?
B

Batistuta1

pre oko 1 godinu

Sve poterati iz kluba i pustiti klince da igraju.
V

VAZNO ONA mora biti prva

pre oko 1 godinu

MA NEMAMO UPRAVU ,NEMAMO TRENERA NEMAMO ODBRANU NEMAMO NOVAC I SPONZORE. MA NEMAMO NISTA
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Nemate stadion, nemate navijace....
B

Baš

pre oko 1 godinu

Vas briga, imate JSD.
S

SB

pre oko 1 godinu

Jel su otisli VV?
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Fk Partizan je totalna propast,grobari ćute,gledaju basket. Otkad je Terza stavio Titovu sliku u kancelariju ništa se normalno i lepo nije desilo u Partizanu, postavljaju se nesposobni, igraju nesposobni. Partizan neće videti sunca ni titule, dok je vodja na vlasti a to je bar još 10 godina. A i ne zaslužuje je. Jer ovakvo sistemsko uništavanje kluba nisam video nikad.
p

prti

pre oko 1 godinu

Kako nisi video pod Tadicem kada ste osvajali titule a ispadali od Samroka? Ajde sad da se ne pravite tose nosite sponzora na grudima kluba, imate ih dosta, plate su redovne u klubu... Nije kao da nema struje na stadionu da umesto sponzora imate sms akciju za spas kluba.... Eee to se sine zove sistematsko unistavanje kluba ovo je samo nesposobna uprava nista vise. Imate i u basketu neogranicen budzet pa 0 trofeja paradoks je da je VV uprava uspesnija po svim parametrima od Ostojine uprave pa Ostoju volite a ove terate. A nesposobni su i jedni i drugi to je cinjenica. Cinjenica je i da se u Zvezdu u fudbalu vise ulozilo da izadje iz sranje u koje ju je DS sa Tadicem uvalio i oteo deo zemljista i dao Miskovicu. Vama sa druge strane ova vlast dala stadion u vlasnistvo. Klub je koliko toliko stabilan samo nema mnogo novca i ima indijance koji gledaju iskljucivo svoj interes a ne da uniste Partizan. Zapitajte se u cijem interesu je radio Kokeza i gde je sad i zasto je na Bahamima u svojoj vili ? Samo licni interes. Drzavni vrh je oziveo FK Zvezda i KK Partizan direktnim upumpavanjem novca da smiri narod i da im ono sto hoce leba i igara a ove stvari oko timova transfera igrackog kadra sudjenja njih zabole njima klubovi sluze da narod ima da se zabavlja i to je ove sitne lopovluke do par miliona ti je njima nebitno i zanemarivo. Oni da su hteli da uniste bilo koji klub ne bi davali pare za licencu i tu bi bio kraj gasi svetlo cao ovako daju dovoljno i sve je na ovima koji vode i koji su tu 20 godina kao Vucicevic i kojeg nece niko da dira realno jer im valja za neke druge stvari nevezane za sport.
S

Skrndelj

pre oko 1 godinu

Ma tanak je i ovaj mali nego niko ne sme da kaže.
D

Djurisilo

pre oko 1 godinu

Daj podatak kakva je klupa Zvezde, posto ja u 2023. videh samo jedan gol rezerviste, i to Kangvin protiv Vozdovca za 5:0.
7

72727

pre oko 1 godinu

A zvezda ima mnogo jaku klupu, Mitrovica i Kangvu... to je jaka klupa zvezde, spunuje se maksimalno... Kako zvezda ima 30+ skupih igraca a klupa gora od partizanove...ma mnogo mi žao jsd-a...
V

Vidi

pre oko 1 godinu

Ovo je tekst o Partizanu i drzi se teme. Ne bavi se klubom koji je na mnogo višem nivou od tvog Partizana.
L

Legolass

pre oko 1 godinu

Dobri moj Joksiću, iz krajnosti u krajnost...

07.08.16

pre oko 1 godinu

Cia,snajka,Cia.
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

Makar imate Bazdara i malog Ilica. Mi imamo Motiku od 2,5 mil evra i bracu Mitljukic. Na pozajmicama. Godinama.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Mislimnda si pomesao zamenice. Mi, vi, vi, mi...
@

@sale

pre oko 1 godinu

Imamo i Eraka, Lekovica i Mijatovica... Nemoj da im se uvlacis lazni Zvezdasu...
J

Jesse Custer

pre oko 1 godinu

Kakvo spinovanje. Jeste, jadni Partizan ima samo 12-13 upotrebljivih igrača. Pa da krenemo. Imaju po dva leva i desna beka. Nešto što Zvezda do ove zime nije imala 5 godina. Imaju 3 štopera (Vujačić, Marković i Saničanin, toliko hvaljeni prošle sezone, ne znam kako sad nemaju pojma) plus omladinac. Otprilike isto kao i Zvezda, ako ne računamo povređenog Spajića. Na 3 pozicije u veznom redu imaju: Fejsu, Belića, Traorea, Kolorada, Andradea, Natha i Pantića. Dakle 7 igrača na 3 pozicije. Od toga 4 stranca plus bivši reprezentativac. Po krilima dva solidno plaćena stranca Menig i Dijabate plus Jović i može se reći da su na poziciji krila, bar što se tiče kvantiteta, najslabiji. I na kraju dva špica, Rikardo i bivši reprezentativac Pavlović. Plus Baždar, navodno veliki talenat. Možda sam nekoga zaboravio. Dakle, brat bratu 22-23 igrača bez golmana. I vama je to malo i nedovoljno? Sad, ako neko ili više igrača igra ispod očekivanja, to je potpuno druga stvar. Ali reći kako nemaju širok igrački kadar je pomalo bezobrazno.
P

PFC

pre oko 1 godinu

Odlična analiza, potpuno se slažem s tobom. Sve što si napisao govori u prilog tome da u pozadini kriza igre i rezultata Partizana, koja se slobodno može nazvati i istorijskom brukom, nije igrački kadar, potencijal i fudbalsko znanje.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Nisi shvatio uopste tekst. Ne govori se o broju igraca, Partizan ih ima. Ovde kad se kaze da je tanka klupa, stvar je u tome da i kad neko udje kao rezerva, ne doprinosi nista timu. Pada teret na prvi tim, a niko od rezervista ne daje golove ili ne doprinosi.
Z

Zasto

pre oko 1 godinu

spin,smeta ti istina? Ovoliko propalih sezona nije rezultat kvaliteta. Razmisli malo.
M

Mitar Miric 12

pre oko 1 godinu

Tako je to kad pustis Terzica, Stulica da bi igro Jovic i Bazdar gde onaj mali Petkovic Jevremovic Vlahovic,guraju se Jovic koji je igrac relano tipa plafon Teleootika i stalna prica Bazdar koji imaju jake menadzere i moraju da igraju nebil se negde prodali tipa Kipar i neka druga liga Turske strasno.
L

Lizarazu

pre oko 1 godinu

Zadnji ekser u sanduk u kome se nalazi "gromada" bice ukucan kada budu 4. na tabeli, sto je jako velika verovatnoca i gotovo izvesno...
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Rečeno je sve o situaciji u Partizanu. Lošije ljude nismo imali na čelu kluba NIKADA, tako da nema tu prevelike filozofije. Igračima je muka da igraju za njih, nema više tog trenera koji može bilo šta uraditi sa ovako loše sklopljenim timom. Uporedite tim profesionalaca koji rade u KK Partizan (Obradović i Savić - svetske veličine) sa imenima Stolica-Petrić-Duljaj i Ilijev-Kralj. Kada na to dodate potpuno nesposobne ljude u Upravi, tj. sposobne da sebi naprave kombinaciju za izvlačenje love iz kluba i ni za šta drugo, nema tu nikakve šanse za dobre rezultate. Nije problem biti drugi, problem je blamirati se gde god odeš, problem je to što je Partizan spao toliko nisko da nama kada dolaze u goste Spartak ili TSC očekuju da uzmu bodove - e to nije niko nikada usped do ove Uprave. Svaka im čast, oni su super a igrači ne valjaju!
K

Kon

pre oko 1 godinu

Prvi problem je uprava, drugi je struka, treneri, zatim igrači. Partizan je došao sa priprema razmontiran u svakom smislu. Šta su tamo radili ne znam, ali svi vide da je ekipa psihološki, fizički, taktički, posrnula. Ali kakvo zlo od uprave imamo, ne možemo se dobru nadati.
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Шта је освојио КК Партизан? Које евротакмичење је изборио на терену?
0

0% alkohola

pre oko 1 godinu

@Братина Osvojio je samo titulu prvaka Evrope i četiri puta igrao F4 Evrlogige. Višestruki prvak Jugoslavije, SRJ, Srbije i Crne Gore kao i osvajač kupa. Pobednik evropskog Kupa kupova i još mnogo toga. Dao veliki broj igrača i trenera koji su imena kako u evropskoj tako i svetskoj košarci. Godinama odskočna daska strancima za unosnije ugovore. Klub koji puni Arenu na domaćim utakmicama, a kao što vidimo praćen i na gostovanjima. Da li je još nešto potrebno. I da ne bude zabude, KK Partizan postoji duže od ovih 10 godina koliko pratiš košarku.
G

Gost@100% alkohola

pre oko 1 godinu

Brate, covek pita sta ste uradili poslednjih nekoliko godina, a ne sta je bilo pre 10/20/30 godina. I vrlo legitimno pitanje postavlja. Evrokup ste igrali preko pozivnice jer ste bili sedmi u ABA ligi, Evroligu igrate jer vam je placena licenca. Na terenu nista niste izborili ko zna od kad, iz domaceg prvenstva ste pobegli u trecu ligu (iako se svi iz saveza prave ludi umesto da vas u nju i izbace). Sve su to cinjenice i istina, koliko god da vam se ne svidjaju. Cak i to punjenje hale i ostalo, trebalo je samo 60 miliona u godinu dana da se ulozi u vas tim (prosle sezone 20+ miliona i ove 30+ miliona, ali svakako bolesno mnogo s obzirom na to gde zivimo, a definitivno najvise ikada u istoriji ex-Yu i srpske kosarke) da biste se pojavili u hali, a od toga, pola navijaca je tu po partijskoj liniji.
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Кошарку пратим дуго, сећам се кад је Звезда имала више титула у кошарци него Партизан у кошарци и фудбалу заједно. Иначе, Партизан је у СФРЈ имао 4 титуле за 45 година, у просеку шампион сваке 11-е године. Звезда је у кошарци имала 14 титула, Партизан укупно 15 у фудбалу и кошарци.
H

Her Flick

pre oko 1 godinu

@Bratina Ako se sjećaš vremena kada je Zvezda imala više titula od Partizana onda mora da imaš bar osamdeset godina. Ne brukaj se
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Звезда је имала више титула од Партизана до пре неку годину, типа 2007, 2008. И опет има. Не брукај се, слабо пратиш кошарку. 1991. је однос био 14-4.

@Братина |

pre oko 1 godinu

Tih sljaka titula ima vise od svih sampioni ,,Rolan garosa" koliko ima titula od izgradnje hala igre u zatvoren kakva je i danas koliko je osvojila kao jedan velikan, najtrofejniji klub u tom peridu do 2015. godine i duha koji lebdi, pa otprilike onoliko koliko je Partizan uzeo Evropskih titula.

07.08.16

pre oko 1 godinu

Kaze se u tekstu,maratonska sezona?Od jula do maja?A nikad duza zimska pauza?A o tome da se u nasoj ligi igra sporo,nez ritma,da ne pricam.
G

Gost2222

pre oko 1 godinu

Vrati se Lotare Mateuse
I

I napiši

pre oko 1 godinu

Još jednu knjigu.
G

Gostcccha

pre oko 1 godinu

haha, pa mi svi ranije u komentarima smo pisali o tome... zar smo svi ludi samo pametne neznalice u upravi vide drugacije
7

786

pre oko 1 godinu

Ma jes tanka... Petrić je tip trenera koji je dušu dao za svaku upravu. ,,Ne treba nam pojačanja. Na svakoj poziciji smo dobro popunjeni.." E bruke... Uprava marš!
@

@

pre oko 1 godinu

Nije Petric kriv ako je dobio k*r#nu od uprave za dovodjenje igraca. Ko je doveo ovog novog? Petric nije sigurno. Kod nas ako trener hoce da se pita nesto, nece ni biti trener. Zna vlazura najbolje
b

braco moja

pre oko 1 godinu

Ne dajte da vas onaj ludi Zeks zavarava kako su svi protiv nas. I cia, bia, fsb. Klub nam se razpada a on se bavi teorijama zavere. Ne dozvolite to. Ovu mafiju iz uprave treba rasterati sto pre, pa poceti 'jovo na novo'.
D

Da je

pre oko 1 godinu

Je više Partizanovaca, poput tebe. Ali gledajući okolinu, ti si u manjini. Ne mogu da shvatim da ljudi slušaju neke ludake, a što je najgore ti ludaci zarađuju pare na tim teorijama zavere.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ne znam samo cemu vise komparacije sa Stanojevim mandatom kad se iz aviona videlo jos tad da covek redom igra sklanjalice, sto se i dokazalo u praksi ove godine. Iluzorno je to porediti. A Bazdar davao golove samo na 3+ razlike, i decko stagnira vec neko vreme u Partizanu. Prilicno je jednodimenzionalan, i osim se bas ne unapredi u sledecih par godina, stvarno ne vidim da bi mogao bilo gde ozbiljnije da igra fudbal. Mozda je pozajmica u neki klub gde bi igrao redovno resenje za njega.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Da se razumemo, isto ovo sto sam napisao za Stanojevica smatram i za Milojevica 1 i Milojevica dva kao i za Stankovica, igraju sklanjalice i onda kada predju granicu otkaz, ne umeju sa najjacim timovima u Aziji da budu u prvih pet. Zvezda je jos gora po tom pitanju.

07.08.16

pre oko 1 godinu

@gosthjk......Ne znam kako mozes Vladana Milojevica da uzimas u usta.Covek jeste obrnuo igricu,i to se vidi po rezultatima u Evropi.Pre nego sto neko pomene ubedljive poraze u LS,vidimo da je to sad redovna pojava i kod mnogo bogatijih,jednostavno,jaz je prevelik.Covek je dva puta igrao LS,dobio Liverpul i OLy,uzeo bod Napoliju,bio jako blizu da izadje iz grupe LS.Igrao LE i prosao grupu,za malo i Cska.Prosetao se kroz kvalifikacije,12/12.Uneo je mnogo para u kasu,podigao koeficijent do neba.tesko da su se i u Evropi sklanjali,pocevsi od Sparte,preko Krasnodara,Batea,Kelna,Arsenala,sve do Kopenhagena,salzburga i Jang bojsa.Liverpul,Napoli i Oly vec pomenuh.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

@07.08.16 - taj komentar o Miloju i ostalom je ostavio grobarski bot koji se inace potpisuje kao Gost999, ali ima teoriju zavere da svi koji komentarisu ovde, navijaju za Zvezdu, a pritom su i pismeni, to je sve jedan isti covek koji je njemu izgleda ostavio debele traume. I sad ide okolo, ostavlja botovske komentare sa mojim nikom, ignorisi ga.
S

Srećko ns

pre oko 1 godinu

Tekst za analizu novinara. Pa brate... Sutra, ko u Partizanu najviše brani ekipu(,, bolji od Kežmana, Save i Mitra, a sa ostrva, Natko em tatko ili,, ,jedan je kapiten Čaki reprentativac). Odoh.
P

Pravi jole

pre oko 1 godinu

Sta bre tanka klupa, Dragan Bjelogrlic sa 7-8 glumaca dogurao do polufinala svetskog prvenstva u Urugvaju a ovi ne mogu Macvi gol da daju iz igre
M

Mop

pre oko 1 godinu

Mačvi?
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Pravo je uzivanje gledati ih kako se koprcaju ko ribe na suvom, samo nek potraje sve ovo jos...
e

esex

pre oko 1 godinu

Odlican potencijal ali mora vise da igra i da nauci da se nosi sa pritiskom.partizan i nema nekog drugog talenta,mozda jos mali ilic al on je jos nedefinisan..bazdar moze u top pet lige jednog dana al mora da trenira vise nego ikad.
@

@esex

pre oko 1 godinu

Potencijal je imao pre dve godine, uzasno je stagnirao ..kakve crne lige petice pa on u nasoj ligi ne moze da pokaze bar nesto...
e

esex

pre oko 1 godinu

Ocigledno u bazdara ne veruju ni grobari.tako nisu verovali ni u vlahovica.
@

@esex

pre oko 1 godinu

Vlah je na vreme otisao iz nase lige, i on je jedan u milion sa neverovatnom radnom etikom....i sve sto je postigao upravo je zbog fanaticnog truda i zalaganja... Ne mogu se porediti on i Bazdar, smesno je...
e

esex

pre oko 1 godinu

Vreme ce pokazati a tada me se seti i javno izvini
@

@esex

pre oko 1 godinu

Zasto bih ti se izvinjavao, jel sam te necim uvredio?
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Ja sam mislio da je poziv u reprezentaciju Pavlovica nacin da se prevesla neki naivni Kiparski brodograditelj i vlasnik fudbalskog kluba ili neki Azeri naftni magnati ali nas sportski sektor je toliko naivan da se upecao na tu bućku.Njegovom menadzeru svaka cast!
Z

ZDj

pre oko 1 godinu

Nista od sok terapije. Ipak znao je sta ima na klupi. Ovaj mali je Jos zelen a Rikardo mora da igra
Ž

Žerac

pre oko 1 godinu

Rikardo jedino može da da gol kada mu se protivnička odbrana skloni. Kada je ispred njega štoper koji nije tu po zadatku on i ne postoji na terenu. Verujem da u omladincima imate za klasu boljeg centarfora od njega.
o

opiuytre

pre oko 1 godinu

kakav Bazdar, kokiko je bodova doneo, treba ga vratiti u NPazar na kaljenje..., nama kao velikom klubu trebaju ozbiljni igraci..