Komentari na vest

Tata vladao sa Partizanom, ali mali Moreira je šampion Evrope! Benfika najbolja posle tri izgubljena finala (VIDEO)

D

Dejani

pre oko 2 godine

Terza reaguj!! Ne skrtari sa dovodjenjem djece koja obećavaju. Mertimu Netu istice ugovor na graju sezone, Ndour se procjenjuje na 750 hiljada, daj za njega 1,5M i imaćeš za 2-3 godine 10M od njega, ali ovaj Araujo vrijedi za najvećeg talenta. Možeš bar Jevsenaka dovest, slovenac, ugovor mu isto istice na ljeto. Napravi posao!! Ne kupuj igrače kao da ćeš na kraju sezone da napustis klub. Dugoročni ciljevi su važniji od kratkoročnih.

Dijara

pre oko 2 godine

Najupecatljivije secanje derbija Moreira iz prve salje loptu Dijari snajperski precizan pas po visu on pretrci odbranu i samo gurne po zemlji u gol, majstorija prava.
0

0211

pre oko 2 godine

"Tata vladao sa Partizanom" :D
O

Ojsa

pre oko 2 godine

Tata vladao sa partizanom u eri cika Toleta,Tadica i Marjanovica,a u Evropi su tatu kantali razni anonimusi,e takav naslov je trebao biti.

Dx

pre oko 2 godine

I za ove vase milionere Natho je tatko a za tu buraniju koja je igrala u vreme Terze madjije ne samo Toleta oni Moreira i Dijara su tata mate.
O

Ojsa

pre oko 2 godine

Jeste Natho tatko mafia na penale
Č

ČikaMirko

pre oko 2 godine

Čika Mirko Marjanović, premijer drzave i, u isto vreme, predsednik Partizana.
r

rea

pre oko 2 godine

Grešiš, Terza Mađija je bio predsednik FSS u vreme kada je Mo igrao u Partizanu. Oooo Tvorzo Grobare, ooooo Tvorzo Grobareee...