Komentari na vest

Tema dana u Engleskoj: Hoće li FA biti oštra prema sudiji Hacidakisu kao što je bila prema Mitroviću?

G

Gostinečki

pre oko 1 godinu

Linijske sudije bi trebalo da nose pendreke.
p

prti

pre oko 1 godinu

Jeste ga uhvatio za ruku ovaj je trznu i zakacio ga po licu bar 5 meceva suspenzije da dobije je ok. I sudije postale bahate nekad ih spustali u bunare i polja kukuruza su bila njihova a gledaj sada :)
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Пре пар година у Француској је судија у сред контранапада шутнуо играча .Лига 1 ,дакле највиши ранг .
r

razmazeni

pre oko 1 godinu

od kako su uveli var po meni igraci nema sta da razgovaraju sa sudijama osim kapitena, al je istina da se ponasaju jako bahato i bezobrazno. a pogotovo se vidi njihov nivo inteligencije kad var nesto dosudi i onda se jos pola sata raspravljaju sa sudijom ili kad gol tehnologija pokaze da je presla lopta liniju a onda oni pametni ubedjuju glavnog da nije
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

Aj što mrze nas Srbe, ali počeli da mrze i braću Grke... Šalu na stranu, treba videti šta je prethodilo laktu. Sudija nema opravdanje i mora da bude suspendovan, ali isto tako treba utvrditi šta je Robertson uradio da dobije lakat i u skladu sa pravilnikom reagovati. Diže se fama ni oko čega kao i sa Mitrovićem, ali mediji k'o mediji, ima da prave buku samo da ljudi kliknu, čitaju lajkuju, a kakve će to potencijalne posledice po aktere da izazove, njih baš i ne interesuje.
k

kakoe

pre oko 1 godinu

Jasno se vidi da ga je robertson uhvatio za ruku i da je ovaj htio da ga "otrese" a ne da ga udari laktom. Iz drugog ugla se to jos bolje vidi. I ne razumijem kako neko moze da poredi ovo sa Mitrovicem. Ovaj sudija ne treba da bude uopste kaznjen dok je Mitrovic itekako zasluzio.
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

@kakoe naravno, ako se utvrdi, da je lakat reakcija na hvatanje, tj. otresao mu ruku pa slučajno došlo do kontakta, ne treba sudiju kažnjavati. Ali zbog cirkusa koji prave mediji, može da se desi da dobije kaznu iako je možda ne zaslužuje. Znaće se za par dana, verujem da će kao i za Mitra da se veća nedelju, dve pa tek onda izjašnjavanje, a mediji će dotle da muzu priču dok nam svima ne izađe na nos.
D

Darko55

pre oko 1 godinu

Roj Kin kaze da igraci uopste ne bi trebali obracati paznju na sudije. Taj isto Kin je igrac koji se najvise unosio u lice tim istim sudijama. Niko nikad vise od njega.
G

Gost...

pre oko 1 godinu

A da li ce fudbaleri Liverpula dobiti ikakvu kaznu, ili ce samo Mitrovic biti kaznjen zato sto je dodirnuo sudiju i unosio mu se u lice? Robertson je povukao za ruku sudiju i svadjao se sa njim nakon cega je dobio udarac od sudije. Henderson je dva puta gurnuo i jednom povukao sudiju, unosio mu se u lice i psovao ga na pauzi na poluvremenu. TAA je sa obe ruke povukao sudijinu ruku, pomocni trener je prstom "busnuo" sudiju u grudi, itd. Ako niko od njih ne dobije ni jedan mec suspenzije, a Mitar je dobio 8, to bi bila velika nepravda. Sportski pozdrav!
D

Darko55

pre oko 1 godinu

Nije Robertson povukao za ruku sudiju nego ga je udario sakom u nos.

Gost17

pre oko 1 godinu

Sramota je ako ga barem do kraja sezone ne sankcionisu!!!!!
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Ovolika hajka samo zato sto je Srbin. Da je Englez to bi se zataskalo