Komentari na vest

Ten Hag započeo žetvu: Junajted slavi prvi trofej posle šest godina (VIDEO)

2

24.04.1902.

pre oko 1 godinu

GGMU @
Z

Zdravko Milkić

pre oko 1 godinu

Ništa posebno , ne vidim razlog što toliko podižete ovaj Junajted kada ćete pono za 5 dana da ga pljujete .
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Kakav sjajan trener. Junajted se sigurno vraća tamo gde je bio. Najbolji engleski klub svih vremena.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Mančester od vremena Fergusona nije igrao bolji i tačniji fudbal sa tendencijom da još mnogo napreduje.Njihov trener mi je antipatičan ali moram priznati da je on lično podigao klub iz blata i vraća ga na pravi kolosek. Svašta se od njih može očekivati u sledećim godinama.
p

pivo5

pre oko 1 godinu

Kvalitet jednog trenera se uvek Tek vidi kad napusta ekipu. Ajax je U problemima Bez njega. Kao kod tuhela Paris Bez njega nije Tako Jak, celsi Bez tuhela propada. Mislim da je ovaj ten hag ekstra trenera.
g

gustavklimt

pre oko 1 godinu

Izuzetno pogresna analiza…izvini brate, ali moram tako da kazem! Po toj logici je Ser Aleks los trener, a covek je najveci ikada. Ne secam se i da je Milan nastavio sa uspesima posle Ancelotija, a znamo sta su prosli kao klub, kao sto znamo sta je isti taj Anceloti osvojio posle Milana. Vreme tranzicije za najvece klubove postoji, ali cini mi se da uspeh tih promena najvise govori o organizaciji unutar kluba, a ne o kvalitetu trenera…
s

samo

pre oko 1 godinu

Realno gledano nemoj da bezimo od cinjenice da je ten hag sa forsiranim prvim timom uzeo takmicenje gde ostali velikani izvode druge timove,nesto kao da sa seniorima uzmes takmicenje pionira
c

cylo

pre oko 1 godinu

Jel Ten Hagov problem kad ostali izvedu druge timove? Inače ostali izovde druge timove zbog rotacije, zbog svežine, a ne zato što ih je sramota da osvoje ovaj kup i žele da ispadnu što pre kao što neki ljudi ovde žele da predstave. Inače i Ten Hag je rotirao, nije menjao ceo tim ali je itekako rotirao. Ali očigledno dok ne izvede na teren pun omladinski sastav, onda to nije rotacija za neke ovde.
o

ovo

pre oko 1 godinu

Takmicenje kad je liverpul uzeo protiv tezih rivala prosle sezone nije bilo hajpa a ovi slave kao da su uzeli ls tugica bas
G

Gost2

pre oko 1 godinu

Lisandro pravi Nemanja gine za svaku loptu ovaj United igra svaka cast pozzz
A

Aleks15

pre oko 1 godinu

Sve strucnjaci u komentarima. Naosvajali se trojefa pa komentarisu!! GGMU
4

46

pre oko 1 godinu

Svaka čast Junajtedu, Ten Hag je uspeo da ih baš motiviše. Za sledeću sezonu imaju sve, dobru bazu igrača, dobar mentalitet, odličnog trenera...samo još malo da nadograde sastav na leto i ko zna dokle će dogurati.
g

gostx

pre oko 1 godinu

Ovo je za samopouzdanje jedan plus ono pravo ceka se, United prejak Ten pokazao znanje za pola Sezone pozzz
g

gost....

pre oko 1 godinu

Do danas ste mogli pisat kom svasta ali od danas budite ozbiljni sto se tice Ten Haga i Uniteda za pola sezone vec jedan Pehar jos tri cekaju ovo je United kojeg su navijaci cekali pozzzz
n

nedano

pre oko 1 godinu

Kaze komentator dobra forma poslije svjetskog. Odmah pomislih reko jes ali poslije odlaska ronalda. Toliko je negativnih stvari donosio oko kluba da je nerealno. Pocev od njegove sebicnosti, odbijanja da udje u igru, prigovaranja saigracima, pa i do njegovih fanova po internetu koji su za svaki kiks ekipe komentarisali jel ronaldo kriv?. Nesto su se sad izgubili posto je ekipa samo od arsenala izgubila. Vratite se samo par mjeseci ova ista ekipa sa njim na celu se mucila protiv ekipa kao sto su Omonia i Sheriff.
G

Gost123456789

pre oko 1 godinu

Nema to veze sa Ronaldom, ima veze sa neverovatnom talijom koja ih prati neko vreme. Polako, videćeš već kako sezona odmiče šta će biti. Isto tako i sledeće sezone. Copy Ole paste Erik. Samo što ovaj drugi uze trofej, sa doduše dosta pojačanom ekipom.
a

abrakadabra

pre oko 1 godinu

U trenutku kada je stavio ronaldo na klupu i pokazao da je on sef a ne neko drugi, tada su poceli svi da ga postuju i da igraju sa srcem za njega,
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Ti što porediš Ten Haga i Olea nemaš pojma o fudbalu. Ten Hag je među 3 najbolja trenera na svetu. A tebi poručujem da čekaš da Mozzart počne da piše o hokeju na travi pa da probaš to da komentarišeš, ovako se samo brukaš
L

Lisandro

pre oko 1 godinu

Obožavam Lisandra Martineza, jedan od onih prgavih, srčanih igrača kojeg navijači kluba za koji igra obožava a osvi ostali ga ne podnose! Uz to je i fenomenalan defanzivac i igrač ovako.
r

raspućinn

pre oko 1 godinu

Svi najveći klubovi ovaj kup su igrali sa drugom postavom,jedino ten hag isforsirao do kraja najjači tim da pokaže kakva je trenerčina 😂😂
N

Niste nesto

pre oko 1 godinu

Oni su najveci klubu na svetu 😂😂
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Kad od nemoći zlurado hoćeš da ispadneš smešan i to se desi ali bukvalno 🤣
k

kalabasas

pre oko 1 godinu

U fergijevo vreme ovaj kokakola kup je smatran cirkusom ,ponizenjem A sad ga slave kao LS... Kazemiro najbolja kupovina zadnjih 15godina
A

Azzu

pre oko 1 godinu

Kada je prošle sezone Liverpool uzeo ovaj trofej, komentari navijača Uniteda su bili da je to nebitan kup i glupost, a sada ga slave kao premier ligu, eh hipokrati...
r

rd56

pre oko 1 godinu

A ti znaš da su to baš ti isti navijači, jel samo oni navijaju za Man United pa celu fanbazu poistovaćuješ sa njima? Super si.
o

ole

pre oko 1 godinu

Pa nadamo se da nece krenuti Murinjovim stopama ;)
E

Engleski nogomet

pre oko 1 godinu

Napokon nakon 6 godina!! Svaka čast ten Hag, ozbiljna si glava!! Nadam se da je prvi od mnogih u njegovoj eri. Trofeji su nešto što opisuje United. GGMU
j

junajteddd

pre oko 1 godinu

Slavi karabao kup hahahahaa
b

badgers

pre oko 1 godinu

Ne nego će da plače jer neki jazavci na internetu misle da ne treba da slavi trofej.
G

GeOs

pre oko 1 godinu

Ako moze da ga slavi Kazemiro osvajac 5 LS.... sta tebi bilude nije jasno?

Falični Tom

pre oko 1 godinu

Koliko je samo pogodio sa pojačanjima, sa taktikom, sa pristupom igračima prosto bi mi bilo žao da ne uzme makar jedan trofej. Ovo je u potpunosti drugi tim u odnosu na prethodne sezone.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 1 godinu

Komacno igraju kak Tim imaju opasan Mentalitet im . Real je ispustio Casemira i Verana osvajaci Ligr Sampiona. Lisandro i Antony su kidali u Ajaxu i naucili su da pobedjuju i igraju Ligu Sampioma. Eriksen pun Pogodak ! Bruno Fernandes je pravi Lider. Rashford je u predobroj Formi. Maguire konacno da ne startuje od samog pocetka. Sa Klupe svako ko udje moze i ume da pomogne. Ne znam samo zasto je dovedem Weghorst... on nije ni za Burnley i Championchip realno molim boga da ga ne odkupe.Voldo bi da ode Vlahovic iz Juventusa i da se njima pridruzi.
w

why

pre oko 1 godinu

I to za Weghorsta pitaš u utakmici gde je lik odlično odigra, pomagao i imao asistenciju, sjajno... I očekujem pitanje "zašto ga je izbacio u drugom ako je igrao odčično" , ako ne vidite taktički zašto je Ten Hag to uradio, onda ne mogu da vam pomognem.
p

papapa

pre oko 1 godinu

Ovom komentatoru na Areni dati otkaz momentalno…
G

Gligor Babušnica

pre oko 1 godinu

Z'što mori?
V

Vart

pre oko 1 godinu

Generalno slaba i tvrda utakmica. Srećna pobeda Mančestera, nije nešto igrao, mahom se branio. Realno mogao je i Njukasl da pobedi da je dao prvi gol. Ali s obzirom da je Mančester u fenomenalnoj formi i da je izbacio Barselonu zaslužio je ovu sreću.
r

rd23

pre oko 1 godinu

Srećna pobeda? Au koliko je tebi dobro, jel od juče pratiš fudbal?
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Pre bih rekao rutinska pobeda Junajteda. Kontrolisali su utakmicu maltene od pocetka, izuzev onog pokusaja Sen Maksimana. Blizi je bio Junajted da postigne treci, nego Njukasl prvi, tako da ne znam o kojoj sreci se ovde govori.
l

lopta je okrugla

pre oko 1 godinu

tako je vart, jednom šutnuli na gol, a dali dva gola, baš ih je sreća pratila, a inače jedva centar prešli
l

lopta je okrugla

pre oko 1 godinu

inače, sarkazam za sve one koji nisu shvatili, tužno je da to uopšte i pišem
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Svaka cast za trofej, na iskustvo i kvalitet vise. Kasemiro je najbolje pojacanje u Engleskoj godinama unazad, pokazuje se da kad si kvalitet, ne treba ti adaptacija i slicne gluposti, nego odmah pokazes da si "glavni". I jos samo licni utisak, koliko su ljigave face Bruno Fernandes i Lisandro Martinez, toliko iritantna i antipaticna stvorenja.
c

cylo

pre oko 1 godinu

Ten Hag dođe, preporodi ekipu za manje od pola sezone, evo osvaja finale samo tri dana nakon teške utakmice sa Barselonom gde je Newcastle mnogo odmorniji, i onda dođu likovi da kažu kako Ten Hag ima sreće, kako nije zaslužio ovo ili ono, znači samo da se nasmeješ na takve nebuloze. Evo sad im ostaje samo da pričaju kako je osvojio nebitan trofej, dok ne osvoji nešto veće, onda ne znam šta će da bulazne. Bravo Ten Hag!
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Bravo Junajted! Nadamo se da je prvi od mnogih koji ce Ten Hag osvojiti!