Komentari na vest

Ten Hag živi u paralelnom univerzumu: Nije zaslužio da izgubi, a Junajted jednom šutnuo u okvir

P

Pazza

pre 5 meseci

Penaldita za trenera pod hitno! Prokleo je on njih i ONI njega kad su se rastali,kazem vam ja. Ljubi brat bese? :)))))))))))
V

Vldblk9a

pre 5 meseci

Par zanimljivih cinjenica o ovoj sezoni MU u ligi sampiona. - Junajted nikada nije izgubio 4 utakmice u Ligi sampiona do ove sezone . - Nikada nisu primili golove u 5 takmica LS sada su to uspeli sa Ten Hagom. - Ni jedan engleski tim nije primio 14 golova u 5 utakmica LS do dolaska Ten Haga. - Junajted sa Ten Hagom je oborio negativan rekord engleskih klubova po broju primljenih golova u grupnoj fazi, 15 golova u 6 utakmica. - Galatasaraj nije nikada pobedio ni jedan engleski tim na gostovanju u svojoj 117 godina dugoj istoriji, do ove godine i mocnog Junajteda sa Ten Hagom. - Galatasaraj od 2015 godine nije postigao niti jedan gol na gostovanju, ali je ove godine postigao 3 na Old Trafordu. Junajted nikada nije izgubio prve dve utakmice u LS do dolaska Ten Haga. - Nikada u istoriji Junajted nije primio 7 golova u prve dve utakmice LS, ali i to je Ten Hag uspeo. - U LS za poslednjih 28 godina Junajted nije primio 4 gola u jednoj utakmici, i to su uspeli ove sezone. - Junajted nikada nije primio 3 ili vise golova u dve uzastopne utakmice LS, ali i to je Ten hag uspeo da promeni. Zelim da ga posluzi zdravlje i da jos dugo obara ovakve rekorde u Junajtedu jer je stvarno na dobrom putu.
D

Dostojevski

pre 5 meseci

Covek prica kao da Su Oni neka mala ekipa I treba Jos da uce? Nekako deluje da Sam od sebe pravi dete. Zasto takav trener ne uzme iz omladine 5-6 igraca i neka im da sansu. Mogo bi dosad da pronace 2-3 talenta. Ako Taj rashford igra Tako lose pa pusti iz omladine lika I reci Mu da Danas gine na terenu. Mozda ja nemam pojima Ali mourinho je IZ te ekipe izvuko maks.
A

Andre

pre 5 meseci

A Bayern sutnuo tri puta, moglo je na bilo koju stranu da se zavrsi, nije bio daleko od istine. Ali ajde da pljujemo jer to svi rade, penjimo se na hate train!

bez_EU4ije

pre 5 meseci

#TenHagOut
N

Nemanja8989

pre 5 meseci

Ovaj lik ne zna gde bije…Ne znam kako jos uvek nije dobio otkaz…U grupi sa Kopenhagenom i Galatasarajem ti bude iza,TO JE SRAMOTA ZA KLUB KAO STO JE M.U. A on kaze bili smo dobri?!? Jezivo…
I

Inzaghi

pre 5 meseci

Junajted je izborio LŠ prošle sezone samo zbog toga jer se Liverpul kasno upalio, pa ova ekipa nema tim ni za završnicu LE.
G

Gost300

pre 5 meseci

Gori je Tuhel trener od njega,ima jednu od najjacih ekipa u evropi i dobijes od Ajntrahra 5 komada,jedva osvojis Njemacku ligu gdje fakticki nemas konkurenta,nisam nikad vidio trenera da se tako dovukao bez nekog rezultata do velikih klubova,u Dortmundu mislim samo 1 kup osvojio.Junajted ima losu ekipu,svakom treneru trebaju bar 4 prelazna roka da popravi stanje...
N

Napoletano1

pre 5 meseci

I u Celziju samo jedan kup ... Kup evropskih sampiona
s

spaniard

pre 5 meseci

Može da bude trener u razvojnom timu kao što je Ajax... Ali u šampionskom, gde ima dosta zvezda, nema šanse. Njegovo sprovođenje strogoće, i građenje autoriteta na zvezdama sigurno nije moguće,bez većih posledica na rezultat.
S

Sejn85

pre 5 meseci

Koje su po tebi zvezde? Junajted je pun prosecnih igraca iy kojih ja mislim da Ten Hag izvlaci maksimum. Mektomini je podigao svoju igru na visi nivo,Garnaco isto,Megvajer neprepoynatljiv u odnosu na proslu sezonu, dosta igraca je popravilo svoju formu, ali Rasford,Kazemiro,Varan, jednostavno su pukli,nema ih..mislim da je to vise do glava igraca i velikih plata tako da Ten Hag po mom misljennju snosi samo deo odgovornosti ya trenutne lose rezultate.
h

hahehihohu

pre 5 meseci

kakav pacijent hahahah
G

Gosty

pre 5 meseci

Blago receno. Kad se sjetim da se pisalo da ce donijeti revoluciju na Old Trafford 😂😂