Komentari na vest

Ten Hagov jasan signal da je Mančester Junajted spreman da izgubi novac na Hariju Megvajeru

M

Meko iz nase

pre oko 1 godinu

Nemojte, molim vas, čovek je bukvalno zvezda vodilja milionima klinaca širom sveta a vi tako. Svi oni su u fazonu: "Kad OVAJ može da bude kapiten u Man Utd, što ja ne bih mogao da uspem..."
r

rsjkooo

pre oko 1 godinu

Deseti uzastopni start veghorsta u svim takmičenjima 🤣🤣🤣
P

Pefi

pre oko 1 godinu

I protiv lidsa je imao jeziv pas unazad koji su mu presekli i umalo su primili gol. Bukvalno kad je lopta kod njega u nogama svi su u strahu da ne kiksne. Ako imas sigurnost u odbrani, sredina i napad mogu slobodnije, i rizicnije da igraju, ima ko da ih pokrpi. Ako je rizicna odbrana, svaki vezni je bar pola koraka unazad i krajickom oka spreman da vadi kestenje iz vatre. A tako smanjuje mogucnosti u napadu i sebi, i manje ima kreacije za spiceve.
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

sve u pravu, potpisujem ........ samo bilo je mnogo vise gresaka sem tog pasa u prazno, ona poluvisoka lopta dijagonalno prema levom krilu, pogodio protivnika u grudi na sredini terena, kontra ........ ali najsmesniji je biu u 16 neki odbitak a on se vrti u mestu i nevidi gde je lopta, pljunuo sam cips iz usta kad sam ga video, morao vracati nazad scenu vise puta
G

Gost566

pre oko 1 godinu

Megvajer ima 29?? Nisam znao.