Komentari na vest

Ten Hagov život u paralelnom univerzumu i iskrivljena stvarnost: Junajted napreduje, igra hrabro i ide u pravom smeru

2

24.04.1902.

pre 5 meseci

GGMU!!
J

Jaffa keks

pre 5 meseci

Ne podnosim ga od trenutka kada je Ronalda proterao. Izvini, ali smeta mu Ronaldo i njegov ego. Pa brate, ne bi on bio Ronaldo da mu nije ego do neba. Drugo, taj Ronaldo koliko god bio sebican u nekim situacijama je lik koji uvek gazi, koji uvek hoce da pobedjuje i koji uvek gure ove na terenu. Tebi sad glavna faca Bruno koji kuka po terenu kao da mu svaki dan pola rodbine pobili. Junajted je istitucija, gde nije bio presudan uvek kvalitet koliko karakter. Pa i dan danas se secam utakmice Junajterd Arsenal. Arsenal u najjacem sastavu, Junajted u sastavu Van der Sar, Evra (30), Vidic (30), Smoling(22), Broun(32), Fabio 21, Ošea30, Gibson, Rafael 21, Cicarito 23 i Runi 26. Rutinskih 2:0 za Junajted jer su bili institucija. Sad su ocaj, ali ocaj i nadam se da ce ovog "znalca" da otpuste sto pre.
7

777

pre 5 meseci

Komentar na mestu.Junajted je vec deceniju degradiran,ali je ipak velikan,a ovaj "strucnjak" je za neke osrednje klubiće bez šampionskih ambicija,to je njegov kapacitet...
p

peki30

pre 5 meseci

Da je pravio greske stoji, pustio de heu za dz, varan i sanco van, maunta nigde nema. Ali realno iz postojeceg sastava izvlaci sto moze. Zasto je rashford ocajan, dosta forsira andrabata i neke leve igrace koji nemaju kvalitet. Ne igraju toliko lose koliko je pitanje zasto su klasni igraci van ekipe, a igraju levati, kao da pravi autoritet na ovim klincima

lpool

pre 5 meseci

Auuu brate mili ..
v

vldblk9a

pre 5 meseci

Najace koliko je puko love na kvazi igrace i onda 90% njih drzi na klupi. Samo ti sto duze ostani, komedija je zagarantovana.
Б

Блок

pre 5 meseci

Ерик Неша Тен Бриџис Хаг
D

Dragojlo

pre 5 meseci

U pravu je covek. Pa imaju osam bodova vise od raspalig Celzija i pet manje od lidera Arsenala.
t

to to

pre 5 meseci

33-24 = 5 , dragojlo matematičar
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Ništa ne menjaj! Sve je OK! Samo napred! Fantastični ste! Podrška za trenera i upravu! YNWA!
G

Gost999

pre 5 meseci

Kakav prodavac magle. Samo da podsetim da su jednog Murinja oterali nakon 2-3 trofeja i drugog mesta iza neprikosnovenog Sitija, samo zato sto se nije slagao sa Pogbom. A Olea i ovog jos veceg neznalicu i prodavca magle ce da drze doveka.
A

Aebre

pre 5 meseci

Ovako se svasta pisalo i o Arteti,pitam se sta bi se pisalo u pocetnoj eri Aleksa Fergusona?Ko zna mozda ako ostane Ten Hag za dve tri godine napravi masineriju
i

igor978

pre 5 meseci

I ja bih se kur.io sa njeogovom platom!
B

Brat Bratu

pre 5 meseci

Erik Ten Hag 🤝 Barak Bahar
b

baki77

pre 5 meseci

A zašto su Fulam i Junajted igrali na S. Dž. Parku? I kada se to desilo? 🙂🙂🙂
R

RealNo1

pre 5 meseci

Велики его без покрића. Посвађао се са Роналеом, Санчом, Вараном, Марсијалом, Де Хеом. Ајде да је први у лиги па да му се толерише.
g

ggffffh

pre 5 meseci

United je prošle sezone bez Ronalda osvojio 17 bodova više nego sa njim u sezoni prije toga. United je prošle sezone bez njega osvojio čak 75 bodova. Nakon odlaska Fergusona samo su u onoj sezoni sa Mourinhom osvojili vise bodova u jednoj sezoni. Prošle sezone izbacili Barcelonu iz lige europe, pobjedili u ligi City, Aresnal, Liverpool, Tottenham, Chelsea... Ne može se reći da je Ten Hag pogriješio što je otjerao Ronalda jer im je odlično išlo bez njega prošle sezone. Najveća greška mu je što je pustio De Geu, a doveo Onanu.
@

@ggfff

pre 5 meseci

Junajted je prosle sezone imao srece za izvoz na mnogih utakmicama, dobijao izmisljene penale, od 3 suta davao dva gola. Glavu dajem da TenHag takvu sezonu nece da ponovi jer sreca ne prati doveka. Uporedi svaku sledecu sezonu i videces.
A

Andre

pre 5 meseci

@@ggfff, Imao sreće prošle sezone, jel si ti realan? Pa imao je xG približan Arsenalu, 71 prema 74 valjda, a šanse su promašivane kao na traci, jel vi proverite nešto pre nego što lupite samo zato što mrzite neki klub? Bože me sakloni...
m

mmmki

pre 5 meseci

Kakve je penale dobijao United? Sta pricas ti? Bili su mnogo bolji bez Ronalda nego sa njim.
D

Dajbrepare!

pre 5 meseci

Ovom treba dati dozivotni ugovor! Napravice od Mancestera Everton ahahahahha