Komentari na vest

Ten Hagu se ljulja klupa: U Junajtedu je 18 meseci, a niko ne zna šta on pokušava da igra

2

24.04.1902.

pre 6 meseci

GGMU!!

gunner4life

pre 6 meseci

Prosla sezona je mozda i bila preko ocekivanja. Rijesili se najboljeg igraca uz to i najtoksicnijeg,Ronalda i prodisali su malo. Isto kao i Tottenham sada bez Kane kad su drugi igraci iskocili u prvi plan. Drugo imali su Casemeira koji je bio top 5 DM igraca u svijetu bukvalno orao je sve. Ove sezone Brazilac se zasitio svega i dijeluje kao top 3 najgorih DMova u ligi. Sa Martinezom ove sezone nisu imali srece zbog povreda a prosle sezone je bio jedan od kljucnih igraca. Naravno ne opravdava ni TenHaga sto je bas lose odradio ove rokove od kako je preuzeo United bukvalno malo je igraca doveo da su se pokazali kao dobri najvise je promasaja. Nekako se stekao utisak da i nije dovodio igrace po prioritetima nego sto je bilo slobodno. (Mount)... Da li mu se zahvaliti? Nije sve do njega i nije on jedini krivac za klub koji se vec deceniju lose vodi a koji je ocajan za momentalnim uspijehom. Njima jednostavno treba jedno 3 sezone da krenu od nule i da nista osim lige konferencija tada ne ocekuju da izgrade tim kao sto je Arsenal uradio. E sad problem je sto Ten Hag upravo radi loseg odabira igraca za svoj sistem ne uliva povjerenje da on to moze...
m

mile bez cenzure

pre 6 meseci

Kompariracu problem Junajteda sa problemom Brazila. Nekada su se cekala Svetska prvenstva da se vidi sta su to Brazilci spremili: koji sistem igre i koje ce nove mlade igrrace iz lige predstaviti. Ti momci su grizli travu u zelji da se pokazu i da nadju mesto pod suncem po Evropi i svetu. Dug je spisak...Ta "glad" i taj motiv davali su sarm i snagu Brazilu.... A onda su menadzeri poceli da dovode klince iz Brazila stare 16. godina, pa su oni postajali milioneri sa jedva 18. i takvi dolaze da igraju za reprezentaciju. Nema tu vise "gladi", a i u Evropi su ih naucili da igraju industrijski uniformni fudbal..I sva magija je nestala. Brazil je danas solidna ekipa - nista vise od toga. E tako je Junajted imao svoju skolu fudbala - klince koji su ostvarivali san kroz klub, a dovodili su iskljucivo igrace koji su se uklapala u tu glad i zelju za rezultatima. Ferguson je bio apsolutni predstavnik takvog Junajteda. A onda..Onda je Van Gal isprobao 100 igraca za godinu i po, razorili su domace snage, pravili ogromne transfere i utopili se u prosek bogatih timova koje pokrece samo novac. Iskljucivo i samo lova. Sada imas ringispil igraca koji se sudaraju stalno na ulaznim i izlaznim varima kluba. Ni jedan trener to nije u stanju da zustavi. Izgubljen je amalgam unutra kluba, izgubljena ja AUTENTICNOST. I sada je to prosek - lova je tu, ali igraci su precenjeni u ususkani u svoje transfere. Posto do Klopa, Gvardiole , Ancelotija i drugih trenera sa vizijom nisu dosli, a nema ih puno, ostaje im da sparinguju onima koji su reagovali na vreme. I to bi bilo to.
P

Peki30

pre 6 meseci

Čitam De Zerbi rešenje? Za šta? Jel gledao neko juče Brajton-Fulam? Pa Fulam jedva remi izborili. Završio bi ko Poter u Čelziju. Igra sve isto ko Poter, otero najboljeg igrača Trosara za male pare (30mil.) u Arsenal, prodao Kaiseda i McAlistera, tim je realno slabiji nego prošle sezone i ne igra ništa bolje nego pod Poterom. A znamo kako je Poter prošao u Čelziju, tako bi i ovaj u Man Utd
g

glupki

pre 6 meseci

Hahaha eto trener zadužen za prodaju igrača
p

pz1982

pre 6 meseci

Meni samo nije jasno kako su od jednog Vidića dospeli do Fernandeza da im bude kapiten

Zinho86

pre 6 meseci

Svi su isti dunsteri, nema tu mnogo razlike, eto kako.
Г

Гост

pre 6 meseci

Докле год су власници ти који јесу нема од тога ништа. Арапи нудили да се откупи клуб и отплати дуг и да се крене испочетка. Уз реновирање стадиона и остале инфраструктуре као и измене управе. Похлепа власника ће Јунајтед отерати на дно. Навијам за њих 16год али сам престао да се нервирам, нема сврхе. Мурињо је извео чудо и на томе ће и остати. Нити ће тренер нити играчи нешто магично променити. Риба смрди од главе.
D

Dare.bg

pre 6 meseci

Ne slazem se da je samo do losih igraca. Vise je i do autoriteta trenera. Nekada se u Junajtedu znalo ko je gazda, pa je u svlacionici znala da pukne i arkada. Ali tada je Junajted i dovodio igrace ciji psiholoski profil odgovara velikom klubu..
@

@@@@

pre 6 meseci

Tako je. 80% ovih današnjih ne bi prošlo selekciju kod Fergusona.
F

Faust

pre 6 meseci

Nije samo njegova krivica ali jednim dobrim delom i jeste. Bukvalno je iznudio da se dovede Antoni koji bi mogao lako da ispadne najgori transfer u istoriji kad se u obzir uzme odnos cena/učinak. Takođe posvađao se sa pola igrača a druga polovina ima blanko podršku i zagarantovano mesto u postavi kako god da igraju (Rašford, Antoni, Bruno) i sigurno je to zatrovalo međuljudske odnose u svlačionici prilično.
b

bakala

pre 6 meseci

ma Ronaldo je kriv za sve, ne mogu da disu od njega, sve se vrti oko njega, svaka lopta ide na njega, sebican, nema ga u defanzivi itd. aaa, cekaj, pa Ronaldo je odavno otisao! kako to da je Mancester United u problemima? zar nije sve reseno njegovim odlaskom? a eno vidimo i Ajaks se resio najveceg problema Tadica. I njima isto cvetaju ruze.
T

Trololo

pre 6 meseci

Daj ne lupaj, Ronaldo jeste bio problem i zavrsio je covek tu sezonu bez Ronalda kao treci u prvenstvu. Kako smaraju likovi koji posle citave sezone i dalje spominju Ronalda... svaki klub ima uspone i padove, kod Junajteda to traje dugo, malo uspevaju da budu top 4, malo ne, ali desava se i drugima. Sta ces reci npr za Liverpul iz prosle sezone? Kriv je Mane? Nisu se plasirali i to je to, pitaju se malo i drugi klubovi.
@

@trol

pre 6 meseci

Ti smaras. Vodi ten haga kuci.
R

RD7

pre 6 meseci

@@trol, ti vodi Ronalda kući.
T

Trololo

pre 6 meseci

@@trol druze, kakav ti je to komentar? Ja sam komentarisao pricu oko Ronalda, nisam hvalio Ten Haga za rezultate ove sezone. Odrasti i pisi smislene komentare ili nemoj ni komentarisati.
A

Anđus

pre 6 meseci

Ten Hag....to vam je jedan od najvećih foliranata u svetskom fudbalu.
T

Top Gun

pre 6 meseci

Klonirajte Fergusona ili Bezbija. U današnje vreme to nije problem.

Zinho86

pre 6 meseci

NIje mi jasna publika, koja se kao ljuti u 80min , pa demostrativno napušta stadion. Pa bojkotujte mečeve, neka bude poluprazan stadion pa onda možda i izazovete neki efekat. Ovako nema frke ,para od marktetinga za plate igrača i punjenje džepova vlasnika će uvek biti. A rezultati će biti na nivou beton lige.
E

Esex

pre 6 meseci

MU je veliki klub,ima pare,navijace,neku tradiciju..Ono sto nema je 11 top klasa igraca kao nekad..
a

acgost

pre 6 meseci

Pa nikad nije ni imao, mislim tesko da bilo koji klub moze da ima 11 top klase igraca. Junajted kad je kod Ferguona uzimao titule uvek su igrali igraci tipa Flecer, Park, O'sej, Ves Braun, oni blizanci Rafael i Fabio, Havier Ernandez, Saha, Andreson itd. Niko od njih nije ni blizu top klase al je u klubu postojao sistem kako se radi i svaki od ovih a i ostalih igraca je jasno znao sta treba da radi i sta se od njega ocekuje u tom sisetemu.
g

gost....

pre 6 meseci

Nema potrebe luptanju sad vako nako jednostavno United nema odbranu,znali netko sta je s Varanom od kako je doso nije spojio dvije utakmice. Martinez teza povreda ok gdje je Shaw kol mu treba dase oporavi i Bisaka nisu noge polomili. Sad dok su Citi pored sto imaju dobre stopere doveli jos Akandzija Gvardiola, United je pustio da mu Bajern uzme Kima i ostali su na Megvajeru Lindelofu, doveli Evansa za kup utakmice i ako je Evans bolji od ove dvojice Varana netreba ni racunat. Tako daje ovaj rez i dobar ispao pozzzz
f

file62

pre 6 meseci

Forma i igra MU su uzas...dzakovi novca potroseni uzalud...more povredjenih igraca...pojacanja strasni promasaji...a sad adio...bree
8

8

pre 6 meseci

Zamisli Mančester sa tolikim novcima ne zna da dovedu pojačanja trenera i tako to , ove godine si ima biludžet doveo si većinu igrača ; deficit u celoj evropi pa i našoj reprezentaciji bekove jednog prodaš drugog pustiš niz vodu ; ali za to kao u zadmjh 5 godina dovodiš napadača u minut do 12 i to opet oćajnog . Tako da naravučenije priče i bogati plaču .
D

Dexaman

pre 6 meseci

Naravno da je Ten Hag najveći krivac! Tu je već 18 meseci, selektirao je ekipu, inao sasvim pristojan budžet i mora biti medju 3-4 tima u Engleskoj! Očigledno da su pojačanja promašena, igra skoro nikakva, verovatno postoje problemi i u svlačionici, ne zna se ko pije ko plaća...O tome svedoči i slučaj sa De Heom, prvo ga šutneš, a sad hoće da ga vrati. Pa, onda menjanje kapitena... Ten Hag bolje da se vrati u Ajaks, pa da tamo proba da sredi stvari. U Unitedu, čini se, vreme je iscurelo...
j

jokerkoma87

pre 6 meseci

Bio je prosle sezone u 3-4 u Engleskoj.
D

Dexaman

pre 6 meseci

@jokerkoma87 Pričam o aktuelnoj sezoni. Mada, mislim da prosečnog navijača Uniteda ne bi zadovoljilo da konstantno budu 3. Ili 4. mesto...Očekuje se mnogo više
S

Stevan Miksaa

pre 6 meseci

Izrazio bih neslaganje sa tvrdnjom da bi Junajted morao da bude u top3. Tri tima u ligi su jaca po imenima, bolje izbalansirane ekipe, a 2 od te 3 ekipeimaju iste trenere 7+ godina. Cak i Arsenal sa Artetom nema kratku saradnju. Kontinuitet je mnogo bitan. Dakle Junajted je realno takmac za 4. mesto sa Totenhemom i mozda i Aston Vilom. Za Celsi ne znam sta da kazem.
g

ghost11

pre 6 meseci

Zvezda je bolje prošla od Junajteda i to u gostima....
P

Prvo i osnovno

pre 6 meseci

Čovek je kriv za dovođenje određenih igrača, a istovremeno je kriv za povrede, jer nije realno da ti je stalno povređeno 5-10 igrača, pa ne treniraju kik boks. Realno UTD čak i kada bi svi bili zdravi, nema igrače da izađe na teren sa Realom, Sitijem, itd i da ne bude totalni autsajder na toj utakmici, tako da i kvalitet itekako fali. Svakako prvo promeniti trenera, možda De Zerbi, mada idealno bi bilo dovesti Rozea ili Nagelsmana i dati im koliko god da traže i da ovi sa sobom povedu Olma i još nekog, u napadu dati koliko god treba za Osimneha pa bi onda to verovatno i ličilo na nešto. Naravno i zahvaliti se nekolicini fudbalera.
B

Boba 2

pre 6 meseci

Nagelsman ne može, on je selektor Nemačke, ali da mislim da bi De Zerbi bio odlično rešenje.
A

Adriano Inter

pre 6 meseci

Manco nema kvalitetan sastav ahahahah, legendo problem je sto oni koga god da dovedu on se samo utopi u mancino sivilo. Ako su Hojlund Martial Rashford Bruno Fernandes Antony Sancho Mount Casemiro Eriksen Varane i Onana nekvalitetni fudbaleri, ja onda nemam pojma o fudbalu. Igraci u odbrani mozda nisu vrhunski al ostatak ekipe bi igrao u bilo kojoj ekipi na svijetu. Ja mislim da njima treba prvo u odbrani neki stariji igrac neki pravi kapiten i lider a mozda jedan i na sredini pa bi onda stvari izgledale drugacije.
N

N1204

pre 6 meseci

Roj Kin,Toni Adams,Dzon Teri,Nemanja Vidic,Stiven Dzerard,Patrik Vijera,Vensan Kompani to su bile KAPITENCINE,a ne ovo sto kaze Roj Kin za Bruna cvili,place,moli......
L

Leao

pre 6 meseci

Kako neko moze da kaze da on nije kriv? Pa covek je doveo pola holandske lige i potrosio samo za ovo leto 450 miliona. Junajtedu je najbolje resenje da sada na polusezoni otkupi de zerbia iz brajtona makar to bilo i 50 miliona da mu da tih 6 meseci da namene svoje ideje a od sledece godine da sa top trenerom doceka pocetak sezone spreman. Naravno od toga nema nista jer klub vode amerikanci koji nisu za ovaj sport
M

Mika iz Trstenika

pre 6 meseci

* mala ispravka nije potrosio samo za ovo leto 450 miliona, nego od kad je dosao u klub
g

ggmu998

pre 6 meseci

Ma De Hea ne znam nogom a Ronaldo ne pritiska zadnju liniju to je problem.
r

realnost

pre 6 meseci

Kod nas bi već posle 3 meseca popio disciplinsku!
A

Alex DeLarge

pre 6 meseci

Covek u sustini pokusava da izigrava strogu uciteljicu... od ucinka se za sada posvadjao sa 5 igraca...Ne, bez sale, ta aura nemoci koja isijava iz Junajteda je iskreno kriminalna... Sto se tice povreda, kada vam stalno fali pola postave, to je do nacina treninga, ne do slucaja..
И

И

pre 6 meseci

Dati mu momentalni otkaz, ne zato što ne može da uradi ništa sa ovim timom, niko ne bi ni mogao, već zato što je on insistirao na dolasku vedeta poput Entonija, Martineza i sličnih nepogoda po Junajted.
M

Mladen84

pre 6 meseci

Aj razumem za Entonija, ali kakve veze ima Martinez? Covek najbolji odbrambeni igrac MU. Problem je u upravljanju kluba. Oko prodaje se napravila sapunica i sve to utice na igrace. Ali da se odmah treba zahvaliti pojedincima to je i bise nego ocigledno.
И

И

pre 6 meseci

@Mladen84, Ne znam šta gledate i u šta gledate, Martinez je prosečan igrač za Fjorentinu.
K

Karlach

pre 6 meseci

Martinez nepogoda? Lik je pokidao prošle sezone, ne izmišljaj gluposti.