Komentari na vest

Tenzije u Napoliju dodatno rastu: Osimen zapretio tužbom jer ga klub ismeva

š

štaraz

pre 7 meseci

Pa verovatno im neka kidara od 20 jednu ,dve,godine admin na tom raspalom tiktoku ,i mora da objavljuje debilne stvari jer to zato i služi,humor koji je smešan samo glupanima koji vise na toj platformi non stop
M

MaloVise

pre 7 meseci

Sad je evidentno da je htio da ide na ljeto. Klub mu nije dao iza zatvorenih vrata. Arabija zvala ko zna koliki kes i dobijes igraca kojem sve smeta. Za Hviscu je slicna prica, decko igra za smesne pare u danasnjem fudbalu i nece da mu daju novi ugovor a nece da ga puste. Na kraju uradis teski pucanj u nogu sa trenerom i Napoli ako dohvati top 4 mrka kapa.
M

Milan da je

pre 7 meseci

Pametan da ga kupi pa da imaju najjači napad u ligi zamislite tandem osihmen leao
I

Inter

pre 7 meseci

Pa nije Milan glup, svaki klub bi voleo Osimena u timu. Ali odakle Milanu tolike pare? Odakle tolike pare bilo kojem timu u Italiji? Zar ti mislis da bi njega ADL pustio u konkurentski tim?
M

Milan je

pre 7 meseci

@inter Milan je trenutno najstabilni klub u italiji sto se tiče finansija,ako cardinale želi može ga kupiti 2025 mu isitice ugovor tako da mu na leto neće dobiti koliko traži
L

Lopta je okrugla

pre 7 meseci

Sva sreca pa je za Osimena jedina opcija A.C.Milan.Budimo realni...tesko da se to moze desiti.ADL trazi puno a Cardinale tesko da to moze da plati.A gde su tu ostali klubovi (Real,Psg,M.Utd...).

agentpeca@gmail.com

pre 7 meseci

@Milan je Pa i Kejnu je isticao ugovor pa je plaćen 100 i kusur miliona, pri tom je mnogo stariji.
M

Milan da je

pre 7 meseci

Pametan da ga kupi pa da imaju najjači napad u ligi zamislite tandem osihmen leao
k

kkik

pre 7 meseci

Ti da si pametan to ne bi ni pisao,čuj milan da kupi igrača od 120+ miliona
J

Jaaaaaa

pre 7 meseci

Znači danas preskočiti Napoli 🙂
I

Inzaghi

pre 7 meseci

Kad gazda umisli da se razume u sve. Prodaja Osimena na leto ne gine jer će u suprotnom otići posle za džabe a peglao je knjige zbog njega na sumnjiv način. Lako može da se desi da već na zimu promeni klub ako se tenzija ne smiri.
4

46

pre 7 meseci

Ako je ovo sve tačno, ozbiljna trka će da se povede oko ovog momka možda već u januarskom prelaznom roku. Osimen bi rešio probleme u napadu bilo kojoj ekipi, Tod Boli da je pametan kao što nije već danas da krene da pritiska De Laurentisa...
C

Ct7

pre 7 meseci

Mislim da je najbolje da Čelzi lepo kupi 230 fudbalera pa kad zatreba samo rotira i isprobava nove igrače. Nema potrebe da se cimaju svake godine i dovode nove jer moraju onda da ih predstavljaju, pa da stalno šiju nove dresove, pa da se slikaju na konferenciji, pa da im traže stanove/kuće. Mnogo je to bre naporno.
4

46

pre 7 meseci

Pa u pravu si :) ali iako imaju brda fudbalera u sastavu i na pozajmicama, nijednog golgetera nemaju.
B

BraTTTTT

pre 7 meseci

Tuzibaba.