Viktor Osimen (©Reuters)
Viktor Osimen (©Reuters)

Tenzije u Napoliju dodatno rastu: Osimen zapretio tužbom jer ga klub ismeva

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.09.23. | 09:23

I sve to u jeku priče o mutnim radnjama prilikom njegovog transfera iz Lila

Osvojena titula posle tri decenije čekanja i onda – totalno rasulo! Rasula se šampionska generacija Napolija, daleko je sve od onoga što je bilo pod Lučanom Spaletijem pre samo nekoliko meseci i deluje da bi moglo da bude samo gore.

U jeku pisanja italijanske štampe o mutnim radnjama Aurelija de Laurentisa sa transferom Viktora Osimena iz Lila 2020. godine, na Čizmi je odjeknula vest da je nigerijski centarfor najavio tužbu protiv kluba!

Izabrane vesti

Razlog nije sumnja u nečasno poslovanje prvog čoveka Napolija, već to što ga klub ismeva na društvenim mrežama?! Naime, na TikTok nalogu Napolija osvanuo je video koji se na podrugljiv način odnosi prema Osimenu zbog promašenog jedanaesterca u nedelju protiv Bolonje.

Na video snimku montiran je Osimenov glas dok se žali sudiji i traži penal koji je ubrzo dobio, da bi zatim loptu lansirao pored gola. Pošto je u klubu atmosfera već zapaljiva, strelac 62 gola u 107 nastupa je preko svog agenta Roberta Kalende najavio tužbu zbog javnog ponižavanja.

“Ovo što se desilo na zvaničnom profilu Napolija na jednoj društvenoj mreži je neprihvatljivo. Video kojim se ruga Viktor je objavljen javno, da bi zatim bio obrisan. Ozbiljan prekršaj koji je jako naštetio igraču i dodatno nabio pritisak momku koji se već nosi sa osudama javnosti i lažnim vestima. Zadržavamo pravo da pokrenemo tužbu protiv kluba i tako zaštitimo Viktora“, napisao je Kalenda.

Ne pamti se kada je neki igrač tužio svoj klub zbog ovakvih stvari, ali apsolutno je jasno da je u Napoliju nešto ozbiljno trulo. Osimen i Napoli su mesecima bili u pregovorima oko novog ugovora koji ipak nije potpisan. Aktuelna saradnja važi do juna 2025. godine.

Cela saga poprimila je novo poglavlje jer je Osimen sa svojih profila na društvenim mrežama pobrisao gotovo sve fotografije vezane za Napoli! Jedina koja je “preživela“ seču je od 19. avgusta, iz pobede nad Frozinoneom rezultatom 3:1. Bila je to prva recka Napolija u sezoni.


tagovi

Viktor OsimenNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara