Komentari na vest

Teo se pretplatio na evrogolove protiv Atalante, Boginja se izgubila u Đavoljem trouglu San Sira (VIDEO)

S

Sempre Ac Milan

pre oko 1 godinu

Gušavac budi malo realan!Istina momci su podigli formu i nije realno da gubimo 4-0 od lacia i 5-2 od sasuola kao što nije realno da uzmemo LŠ!Juče zaslužena pobjeda protiv atalante čak bih rekao i lakše nego šta smo očekivali!!!FORZA MILAN!!!
@

@gušavac

pre oko 1 godinu

Ljudi, nemojte gledati tabelu, to se ne racuna. Racuna se sta kaze @gušavac A to sto napoli ima 18 bodova vise, to je samo glupa statistika.
P

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Ovi milančići su stvarno sretni ljudi. Koliko njima malo treba da odu u nebesa. Pa pogledaj te komentare. To nisu komentari vec eseji na temu kako je ovaj Milan najbolji tim ove galaksije. Mislim da dok ih pišu ne dišu, od uzbudjenja ne znaju sta prvo da napisu, da li je Manjan beton ili je Teo orao a Pioli genije. Haha, srecnog li sveta... 😂😂😂
g

gušavac

pre oko 1 godinu

mozes ti da se smejes koliko hoces ali milan ide u finale ls a ako bude srece i osvaja Nema te ekipe u evropi koja nam je ravna sem mozda sitija.
n

nećeš

pre oko 1 godinu

Nikad biti dobar i zanimljiv trol kao pravi pjanić s kojim se bilo zanimljivo prepucavati,a ti si tolika propalica i toliko si nam duhovit da moraš ukrasti tuđi nik da bi neko obratio pažnju na tebe
P

Puna Sam Kao Sarma

pre oko 1 godinu

ALISA U ZEMLJI ČUDA !! TO VAM JE MILAN !
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Milan je opet silan doduse bice im tesko u Ligi Sampiona protiv Totenhema a mozda im se vrati za promasaje iz prve utakmice.Forzza Milan.
G

GorkiM

pre oko 1 godinu

Onaj brazilac Junior nonsalantno ulazi u sanse, sve u svemu oduvali su ih. Nisam verovao da Milan moze igrati ovako solidno odbranu sa 3 stopera. Ibrakadabra is back!
P

Pioli je car

pre oko 1 godinu

Do juce su bili najgori, nemaju pojama, treba otertati Piolia koji je mozda i najbolji trener trenutno. Mozda ne bi uspeo da ima neki jak tim sa puno novca da uradi nesto ali ovo sto on radi niko drugi niti znam da je neko ovako upsevao da radi. Jer svi ovi igraci koje hvalimo sada su stasali pod njegovom komandom, a da ne zaboravimo to nisu igraci koji su imali pedigre neki fudbalski, nego suvi prosek od kojih su sada neki igraci top, i ako to ne bi uglavnom postali da nisu dosli u Milan. Isto tako treba pohvaliti Maldinija i Masaru koga mnogi ovde ne spominju niti znaju da je covek koji prati sve mlade igrace, upoznat je sa kvalitetom, koji vidi on a drugi skati ne prepoznaju taj potencijal. Jer da se razumemo mlade igrace koje su odredili ostali klubovi kao talentovane i velike u buducnosti ti igraci su odvedeni Milanu ispred nosa i to klubovi poput Benfike ili Sasuola koji su mogli da plate vise, pa Salernitana koja moze da dovede Ocou golmana za razliku od Milana koji to nije mogao pa mu brani Tatarusanu. Eto Benfika preotela letos Enca Fernandeza i sad je prodat za ogromne novce Celziju jer Milan nije mogao da plati 45 miliona evra. Ovde je kljucna stvar koja je promenila onaj gubitnicki niz, ubacivanje Tiawa i odlazak na klupu Gabije. Jer sa njim Tatarusanuom, Kalabrijom ne mozete i najgore da pobedite. Milan ima 3 mlada stopera i odlican pozadi sada, golmana takodje, sada moze da se iskoristi napadacki potencijal Tea ali jedina jos zamerka gde bi imali najbolje na svetu bekove- krila je sto ne stavlja Desta na desnu stranu. Jer on i Teo su par koji je najbrzi i najofanzivniji na svetu bekovski verovatno, uz to jako su tanki u odbrani, Dest je losiji pet puta od Tea. Ali i tu dolazimo do gazda Milana gde racunaju da je sezona gotova sto se tice Skudeta, ali i pre toga igraci koji su na pozajmici a imaju obavezan otkup ako odigraju odredjeni broj utakmica u slucaju Desta 20 miliona evra sto je ogromano za Milan i nece to uraditi, pokusace da spuste cenu Brahimu koji na leto ili mora da se kupi za 20 miliona ili da se vrati u Real. I ostali igrai kao sto je Bakajoko koji 2 godine ne dobija sansu bas iz tih razloga, a strucnjaci kazu da je identican igrac kao Kesi u nekim stvarima i bolji. Vrancks takodje treba da bude otkupljen i slicna je prica. Jako je tesko ovako navijati i biti navijac Milana ali je mozda najlepsi osecaj i mnogo njih vise sada navija za Milan i to su pravi navijaci koji vole fudbal, nego da imas toliko novca poput Psz, Sitija, i dovodis potrebno i nepotrebno, pa i kada osvojis nemas taj osecaj radosti jer je to i ocekivano. A navijas iz pomodarstva za takve klubove ali na nesrecu ti klubovi i ne osvajaju to koliko se nadaju da ce novcem kupiti. Dzaba vam novci moji sinovci Milan i sa ovakvom politikom moze do usatog trofeja da stigne i prestigne Real i ako to nece dozvoliti Uefa
d

da i

pre oko 1 godinu

Prigovaraš što su pljuvali Piolija i onda sam odgovoriš zašto su u pravu što su ga pljuvali. Zbog forsiranja gabie,tatarušanua i kalabrije,koji bi verovatno i sad bio prva opcija da se na sreću nije povredio. Upravo on nije dao thiawu da igra,nego se vodio klasičnim onim žabarskim kompleksima gde se daje prednost talijanu (kalabria,gabia,pobega) a ne boljem i gde se daje prednost igračima po starim zaslugama(kalabria,gabia,kjer) a ne boljem. Sve ovo se moglo mnogo pre da napravi a ne da izgubiš 10 bodova forsirajući nešto što ne ide, i možda napoli sad ne bi bežao 18 bodova. Sad je sve bajno i lepo,svaka čast i njemu što je ipak popustio,ali ne možeš reći da ne snosi odgovornost za loše rezultate samo zato što im sad ide, jer su laici ovde ovo prizivali davno da uradi a on je s njima svaki dan i opet mu je trebalo dugo.
K

Knele-CG

pre oko 1 godinu

Za tvoju informaciju Benfika nije platila Enca 45 mil, nego 17-18, a Milan nudio 13 mil.
g

gušavac

pre oko 1 godinu

Stvarno ne znam kome je ovo čudno. Milan uz Juventus ima ubedljivo najjači tim, i biće lagano drugi odmah iza Napolija koji je već odavno prvak.
e

eto i

pre oko 1 godinu

evo iako navijam za milan živo me strah kako bi izgledalo da nam povrede dopuste samo da 10 mečeva povežemo s najjačim timom ,prosto bi mi bilo žao protivnika, manjan-thiaw-kalulu-tomori-theo-mesias-benaser-tonali-leao-žiru dopusti nam Bože samo da povežemo 10 mečeva i objasnimo sirotinji ko ima najjači tim i ko najbolje igra!!
C

Colee

pre oko 1 godinu

Fali ti jos jedan
e

eto i

pre oko 1 godinu

Vidi stvarno, ma nabrojao sam najbolje,ovaj 11ti nije ni bitan krunic,diaz,deketelar bilo ko
F

Forzaaa

pre oko 1 godinu

Od sledećeg kola idemo na drugo mesto
P

Pioli

pre oko 1 godinu

Forza Milan!!!
d

družžže

pre oko 1 godinu

ukenjao im se milan u život, da se ovaj leao nije previše sprdao napred možda bi im zabili još koji gol,ono je bilo čisto iživljavanje nad nejjači
C

Crvenocrni

pre oko 1 godinu

Vraća Milan prošlosezonski sjaj. Ovo je fenomenalno bilo. Na terenu se igrala samo jedna ekipa. Atalanta ja mislim da nije imala ni jedan šut u okvir gola. Malo je čudno reći , ali Milan je odahnuo otkako im se kapiten povredio, Kalabrija je mesecima bio uz Tatarušanua najgora karika u ekipi i unosio samo takav nemir zbog svoje pogubljenosti. Konačno Maignan na golu, kako se odma oseti ta sigurnost nazad, svi su tako lagani, izleće na vreme,kupi ničije lopte,gađa napadače u obrvu, ma milina. I naravno KING IBRA is back !! A onaj sudija Mariani mnogo si bre hrabar kako bi ti šamarčinu odvalio,frajer jedva dočekao da da žuti Leau i suspenduje ga za sledeći meč,zbog 'prigovora' kakve dobija na svaki zvižduk. Lik mu samo odmahnuo rukama i okrenuo se uopće nije bio ni agresivan niti mu je psovao a ovaj šilji qrc kao.
g

gušavac

pre oko 1 godinu

Od početka sezone, uz pomenutu dvojicu, Leao je najmanje pružio. Bukvalno ne postoji na terenu usled svoje ležernosti. Braima naravno i ne računam, jer je on već treću godinu kandidat za najgoreg igrača sezone, iako je u prethodne dve godine bilo nemoguće uzeti tu nimalo laskavu titulu pored živog Romanjolija.
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Iznenadjujuce rutinska pobeda Milana, s obzirom na to koliko je Atalanta zadavala muka Milanu. Golcina Tea, odbrana kao sat, mali Nemac sa lakocom igra. I dalje igra traljava, fali tu Benaser, fali jedan ofanzivni vezni, desni. Lepo je videti Ibru, sigurno ce znaciti u nastavku sezone. Jedina mrlja su zuti Leaa i Krunica koji nece igrati protiv neugodne Fiore za sl vikend. Bitna pobeda, pobegli su Atalanti a stigli Inter. Poz za prognozera od vesti sa Interovog meca kojem je cela liga namestena i fiks na Atalantu.
g

gologgu

pre oko 1 godinu

Zadavala im probleme nekad. Zadnjih 5 njihovih mečeva Atalanta se ništa ne pita i Milan ih uvek pregazi kao plitak potok. Pet zadnjih mečeva , 4 pobede Milana i jedan remi.
G

Gost6666

pre oko 1 godinu

Realan rezultat je 7:0. Unistili su ih. Odbrana Thiaw Tomori Kalulu Teo je perfektna,jos ispred njih Tonali Benaser a na golu armirani beton Manjan. Uz to su jos i najmladja ekipa u evropi u ligama petice sto znaci da mogu jos 70 posto bolje od ovog, Izuzezna ekipa Milana, dovesti desno krilo i spica i samo nebo je granica
G

Gost11111

pre oko 1 godinu

Jeste matori, mogu jos 270%, kad dostignu taj nivo ima da pokore evropu i svet, daj bre druze ne lupaj i corava koka jedno zrno ubode!
P

Priča se da dolazi

pre oko 1 godinu

Icardi i žejeH bomba