Komentari na vest

Terzić o Mijatoviću: Postoji cena ispod koje nećemo da idemo

O

Otac Makarije

pre 3 meseca

Nije ni Terzic sto je nekada bio…ja sad ocekujem da izjavi Sremcevic novi Haland…iska nu ta poredjenja njegovih “asova” sta bi kasnije…dogurase do americke fudbalske lige…Dobri i pomalo posteni Terza.
s

serMudro

pre 3 meseca

čitam komentare...kaže jedan od "vas pravih zvezdaša" : "Oterati upravu,trenera,starije igrače(čitaj nosioce igre)... " i dobije preko 60 pluseva... Odgovori mu,po vama "lažni zvezdaš,Terzin sendvičar" : "Slažem se ali prvo da ugase tvoj mali klub čiji ste vi botovi i pljujete ovde sve što ima veze sa Zvezdom.. " i dobije čovek preko 60 minusa... Eto ne treba biti ničiji,može se samo koristiti 2% kore velikog mozga i prostim računom provaliti komentare koji su naručeni iako pljuvački preko 90% liče jedan drugom po svim aspektima i ko se mota tuda i piše i ocenjuje...
C

Cvele 357

pre 3 meseca

Idi beri cvece, korisniji si.
O

Ostoja 77

pre 3 meseca

Glodari.. Jel vas boli 9 miliona +20% od sledeće prodaje Koste.. E pazi sad, Mijatović isto ide za tu cifru + procenti.. Znaci masakr.. Znamo da vam je teško, al ti vam je prirodna poziciija, na kolenima ispred nas! Aj sad tisina tamo.
P

Plitakmozak

pre 3 meseca

Jel te boli alba,placiii meeeee placi meeee i veruj svom gazda Terzi i ako ga vecina tera iz kluba!!!
V

Varvina

pre 3 meseca

Jel tebi licno znace te brojke nesto? Imas neku korist od transfera u Zvezdi?
R

Ry

pre 3 meseca

Ja kao zvezdas kazem aj ne lupaj molim te ..sto da nece klub napredovati prodajom tih igraca i onda dovesti nekog ozb beka ili centrfora za te pare?Jok uzece terza i ekipa a ti ces lupati gluposti po portalu.Evo oterali su trenera koji je te igrace ubacio u igru a doveli su trenera kod kog nijedan igrac nije napredovao niti su zaradili na njemu jer forsira fudbal bunkerici kao Stouk siti nekada...Gade mi se i Terza i Mrkela i vise zbog ta dva magarca ne idem na tekme.
Z

Zaim

pre 3 meseca

Sve ce reci broj gledalaca na Marakani.Odlazi.
b

bl rs bih

pre 3 meseca

Samo bojkot.
V

VREME za PRIVATIZACIJU

pre 3 meseca

Uprava napolje.
M

Marko12345s

pre 3 meseca

Uzass, uprava napolje, navijaci reagujte i terajte ove lopove sve pokraše javno vise ni stida nemaju!!!
z

zaks

pre 3 meseca

Nekako smo i u fudbalu i košarci postali ekipe ,,bez ukusa i mirisa,,. Ne znam zašto je tako , da li je u glavama ili je to stvarnost , valjda ima neko ko treba time da se pozabavi, ali je vidljivo.
v

vladimirc

pre 3 meseca

Lepo receno. Koliko god glupo zvucalo kad se uporede periodi, ali fali mi energija Zvezde koju je vodio Prosinecki.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Postali smo razmaženi pre svega. Druga bitna stvar je da se sever srozao dobrano zarad ličnih interesa. Generalno navijači treba da butovnici da ukazuju na probleme društva da budu večita opozicija i slično. Sve ono što se na Severu izgubilo počevši onom tortom. Ne može navijače da organizuju "biznismeni" i slični. Biti navijač je bunt,a ne sluga. E kod nas je obrnuto.
b

bl rs bih

pre 3 meseca

Uprava napolje!
9

985

pre 3 meseca

Cena koja odgovara tebi da napunis dzepove.
P

Pdk

pre 3 meseca

Kaze ne igramo Evropu na prolece nece se podizati cena. A taj isti Nedeljkovic ce da bude u reprezentaciji, ide EP gde nemamo desnog beka. Jesu lepe pare dobijene, ali ovo njegovo..necemo prodati, pa prodajemo za lepe pare, pa mogli smo vise. Jadno i bedno.
t

teletabisu

pre 3 meseca

i reprezentacija igra sa bekovima i ima Kosta da se naigra kod Piksija vrsnog stručnjaka ko besan...išao bi odmah direktno u prvu postavu Reala za minimum 50miliona...
t

teletabisu

pre 3 meseca

i reprezentacija igra sa bekovima i ima Kosta da se naigra kod Piksija vrsnog stručnjaka ko besan...išao bi odmah direktno u prvu postavu Reala za minimum 50miliona...
A

Aebre

pre 3 meseca

Ovome na faci piše da je izuzetno loš čovek,lopov i da nema sramote.Budi srećan što je država ovakva kakva jeste u iole ozbiljnijoj gde rade sposobni,redni i pošteni ljudi ti bi završio zna se gde.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

A ti si mamlaze iz palanke doveo Bahara i onu silu krs igrača,spucao desetine miliona € u vetar letos “za nered i javasluk”plus nerad koji je rabin kreirao i sproveli ste skupa prevaru godine!!!Pa sad Miloje uveo rad i red!!!’Bo te ko te postavio

Kokot Nedeljko

pre 3 meseca

Nije potrosio Zvezdine pare napaceni brate, vec narodne, penzionerske! Ne sekiraj se!
M

M. R.

pre 3 meseca

Rabin i pojačanja se otplatili već prodajom Nedeljkovića.
G

Gost ali pravi

pre 3 meseca

Na robiju sa ovim.
У

Управа

pre 3 meseca

Напоље

angry_chainsaw

pre 3 meseca

Koja cena treba da se plati da ti, Mrkela i Marin zauvek napustite kancelarije FKCZ?! Uostalom, to bi bilo trenutno najbolje rešenje za Zvezdu, prodati je nekom ruskom oligarhu ili arapskom šeiku koji voli fudbal i Zvezdu...
d

dexim...

pre 3 meseca

apsolutmo tvoje misljenje kao navijaca jsd je potpuno nebitno
L

Ljudi

pre 3 meseca

Misle, ako se klub privatizuje, da će neko ulagati kao ovi u engleskoj. Pa pogledajte u komšiluku klubove, koji su privatizovani, većina propala, klubovi gašeni, pa ponovo osnovani. Jedino da kupi neki fudbalski fanatik, pa da ulaže na svoju štetu. A kakve smo sreće, samo će nam neko srušiti stadion i napraviti brdo zgrada tu. A jedan takav pokušaj je sprečen.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Ruski oligarhi i arapski šeici vole pare. E toga na našem tržuštu nema jer nema navijača, nena tv prava, nema prihoda od robe i tako u krug.
P

Pred vratima

pre 3 meseca

Terza najveci fudbalski radnik tkzv Misko Raznatovic Fudbalski....
M

Marko M.

pre 3 meseca

Odlazi više bre ,dosta je bilo.
d

dr finansija

pre 3 meseca

da se ne lazemo ..za Mijatovica iz evrope ima ponuda kolko i za mene pa se prodaje cak gle u cuveni Njujork Siti !! Za Sremcevica nema da iskesira 2 miliona sto pokazuje da je kasa prazna . Znaci da se ne lazemo ko i obicno doktore
G

Gost 976

pre 3 meseca

Spavaš li mirno Gvardiolo !!!!
M

MNM

pre 3 meseca

Doneće Zvezdi bar 15miliona

Bojank91

pre 3 meseca

Dakle Sremcevic je sledeci koga cemo da razvijemo za neki ozbiljan klub? Polako vec postajemo nervozni zbog ovakvog nacina rada kluba gde je ocigledno cilj da sto vise nabace para na privatne racune nego sto je cilj da se klub razvije. Nema sanse da je neophodna prodaja Mijatovica koji je dokazano napadac dorastao Zvezdi. Problem je u plati? Zasto ne bi imao platu kao stranac neki koji nikakvu razliku ne pravi. Zapravo pravi - negativnu razliku
e

e moj ti

pre 3 meseca

dobro jutro Kolumbo ,pa sta mislis kako i zasto je klub u 100 miliona duga i zasto se sa severa ne cuje uprava napolje ?? sta mislis kako OFK napreduje ,odakle od cijih para ??
S

Sever uz Terzu

pre 3 meseca

Samo napred Terzo majstore puna podrska svih pravih navijaca i Zvezdasa sa severa,svi ovi hejteri i laznjaci mogu da ti se sagnu jer si najsposobniji covek u fudbalu na celom Balkanu,titule i trofeji to i dokazuju,zato te i mrze sto si uspesan,izato nikad veca podrska za tebe,bice opet titula na kraju sezone,smem da potpisem!
b

botovi...

pre 3 meseca

...znaci "ne valja" vam Terzic sa 8 titula,Tri LS i Pet LE i to sve za samo 9 godina u klubu....ali zato vam valja tamo neki klub koji titulu video nije cak zadnjih 7-8.god a LS igrao nije preko 20.god,i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i poklonjenih bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim promoli nos u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Danske i autolimari iz Sabaha iz Azerbejdzana,klub koji ima najvise 5-ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zagreba,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi,jel vam mozda takav klub vise odgovara od Zvezde i Terzica?
S

Soko

pre 3 meseca

Nikad niko nije izgubio u jednom takmicenju dva puta po 9 0 Baern. Totenhem.
b

bl rs bih

pre 3 meseca

Ne valja nam jer je kriminalac pa da osvoji 100 titula. Kome znaci to? A ne znam ko pominje taj drugi klub i kakve veze on ima?
Z

Zivorad-t

pre 3 meseca

Ne valja ! mi navijaci zelimo da u nasem klubu igraju vecinom nasi igarci a ne gomila legionara od kojih svaki peti donekle opravda novac i ocekivanja. NE ZELIMO da se prodaju nasi omladinci cim odigraju nekoliko meceva i postignu nekoliko golova,prodaju se za NIKAKAVE pare (za danasnje standarde i relacije) i za te pare se kupe ranije otpisani stranci,kupe se ne bas jeftino a plate su im nimalo male.I tako u krug,iz godine u godinu. UZAS!

ДејвФранкфурт

pre 3 meseca

Завршићеш ти у бувари кад тад!
P

Podrska za Upravu

pre 3 meseca

Samo napred Terza legendo imas apsolutnu i punu podrsku svih PRAVIH ZVEZDASA koji zaista vole Zvezdu i dolaze na sve utakmice,a ne da sede kuci sa telefonima u rukama po 24h i palamude ovde nesto protiv tebe a fudbalsku loptu ni na fizickom sutnuli nisu a tek o profesionalnom fudbalu blage veze nemaju, 7 Titula, 3 LS i 5 LE sve govore ko je MAJSTOR FUDBALA i Najsposobniji covek na clom Balkanu u zadnjih 10-ak godina,tako da ne slusaj u opste ove seljobere sto spamuju poruke iz fotelja,kafica i kladionica jer oni nemaju zivot u opste osim opijanja,drogiranja i protracenih zivota,mrze te zato sto si USPESAN i sto oni nikad nece moci da dodju na tvoj level i osvoje toliko trofeja i titula sa Zvezdom kao ti. Zato apsolutna i puna podrska za Terzu i Upravu,samo Jedan bod je zaostatka,to nadoknadjujemo u sledecem derbiju na Marakani provereno i uzimamo i 8-mu titulu za redom i to u inat svim dusmanima,ljuljace se Titula opet u Terzinim rukama,smam da potpisem!
S

Smeš da

pre 3 meseca

potpišeš jer računaš na vuka vučka.
8

8 Titula

pre 3 meseca

SAMO NAPRED TERZA MAJSTORE PUNA PODRSKA SA SEVERA,I 8-MA🏆 PO REDU SLAVICE SE NA MARAKANI NA KRAJU PRVENSTVA!
b

bl rs bih

pre 3 meseca

Šta gramatički znači 8-ma?
C

Cccc

pre 3 meseca

Ovaj čovek nije normalan on obara cenu zvazdinim igračima svojim glupim izjavama a napumpava onim koje želi da dovede. Pa posle ovakvih gluposti ko god ti proda tog fudbalerčinu Sremčevića za manje od 8 miliona eura on je lud.
C

CG

pre 3 meseca

evo i ovaj "gospodin" poceo kao kolega Čović, njih to ne interesuje. 🤣🤣🤣🤣 ,a ljetos nije tako pricao 🤣🤣🤣🤣
F

Florentino

pre 3 meseca

Zvezdin Bekam HAHHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
L

LK 1962

pre 3 meseca

U prevodu cekamo dobru ponudu za ugradnju
O

Ovaj

pre 3 meseca

Kao na tezgi!?
D

Dr.Terzić

pre 3 meseca

Rekao sam vam pre neki dan ko me je doveo. Ko me je zvao gde sam bio ali vi ne smete njega da prozivate nego mene.

Miki

pre 3 meseca

Terziću, šta nas interesuju prodaje igrača i koliko ćete da zaradite kada od toga nema nikakve vajde u Evropi. Da nećete da nas impresionirate igrama po srpskim kaljugama? Utakmice CZ u Evropi su frustrirajuće i dovele su me do potpune rezignacije, bez ikakvih očekivanja. .
S

Sendvicar

pre 3 meseca

@miki A koga briga sta misli jsd boto koji napada Terzu sa laznog profila!

angry_chainsaw

pre 3 meseca

Mene je briga, kao navijača FKCZ OS 1970.godine!!!
n

nonameeee

pre 3 meseca

dosta bih ti toga porucio madjijoo nego mi nece objaviti komentar... ali uglavnom moze i ona poruka za Nejmara....
Г

ГостЧа

pre 3 meseca

А та цена је џак кромпира и 20% од наредне продаје, браво Терзо мађијо шефе управљања спортским колективима 🫡🫡🫡
N

Novak majstor

pre 3 meseca

Terza i istina su nespojive stvari
p

preslikan

pre 3 meseca

Lici na $efa.
P

Preža

pre 3 meseca

Pali iz Zvezde štetočino!
d

da vsm ne nema

pre 3 meseca

Terza madjija vas preporodio na nocnoj sesnici...sada ga terate jer je kostadin dobio da radi espo..nikad vam udovoljiti..ljudska sujeta nema granica
D

Dr.Terzić

pre 3 meseca

Ne mogu da odem kad nisam tu. Otišao sam već ranije ali ste zaboravili.
P

Psi ho

pre 3 meseca

pazi uz sve uspehe za ove godine od titula, kupova, igranja LS i LE tebe niko ne voli tj voleo bi da ti vidi ledja, to ti govori kakav si covek, sugradjanin, radnik, sportista, menadzer itd itd...
Z

Zvezdarac

pre 3 meseca

Marš iz Zvezde, štetočino !
P

Pera genije

pre 3 meseca

TERZIĆU ODLAZI!!!
P

Prvo da....

pre 3 meseca

...stavi🔒na vas jsd lavor pa ce onda da rwzmisli!
M

Ma kad

pre 3 meseca

kaze dr manipulacija...
J

Joj

pre 3 meseca

Nakon proslogodisnjih kupoprodaja nemam vise poverenja
g

gost1234

pre 3 meseca

pa zar je moguce da u Srbiji nema niko ko sebe naziva novinarom da skupi bar malo hrabrosti da mu postavi jedno sasvim korektno i profesionalno pitanje tipa: "a zar nisi prije 10 dana rekao da Mijatovic nije na prodaju"?
b

banditi na vlasti

pre 3 meseca

Ima,ali na te televizije ne ide,i tim novinarima ne odgovara,kao i Covic sto zabranjuje pojedinim novinarima da dolaze u Arenu.
3

3473473473458569

pre 3 meseca

Pa mora da se da novac sekti da bi ga oprala kroz stanove
j

jel

pre 3 meseca

sekta je tvoja porodica?
G

Gallina

pre 3 meseca

covece, a da ga ne prodamo uopste, sta mislis???
T

Treza

pre 3 meseca

Nije važna cena nego koliko dobija Terza.
B

Bravoterzicu

pre 3 meseca

Plakacemo za ovim transferom, jedan Vlahovic i Luka Jovic su isto tako pusteni za dzak krompira. Mijatovic je novi Aleksandar Mitrovic
g

ghost11

pre 3 meseca

Mijatovic je vanserijski talenat i to samo slep covek ne vidi. Nekoliko puta je direktno donosio pobedu Zvezdi svojim golovima, davao je atraktivne golove, vidi se da vec sad ima neke fudbalske poteze koji neki ne urade za celu karijeru. Protiv Sitija dve stative, konstantno opasan, protiv Partizana 2 gola iz minimalnog ofsajda. A pogledajte onda Serifa koji je 10 godina stariji, kod njega je sve suprotno od Mijata. Ako ga prodamo ispod 12-15 miliona, to je los posao, jednostavno.
y

yo.dorro

pre 3 meseca

Ako racunas stative i ponistene golove, zasto ne racunas golove na treningu (kao Luki Jovicu), daj da mu nabijemo cenu na 15miliona, jer ipak...stative...?
T

Terza lopove

pre 3 meseca

Koji to klub na svetu prodaje svoje najperspektivnije igrace u januaru?? A da jos sledi EURO 24 gde ce Nedeljkovic sigurno biti u timu a mozda cak i odigrati nesto pa mu cena u julu moze biti samo VECA nego sto je sada. Jel moze neko da objasni ovakvo vodenje Crvene zvezde? Jasno je valjda svima da se kradu pare na sve strane, daj sta das da mi to sto brze sve prodamo sto mozemo. Ovo je sramota sta nam rade od kluba
P

Prti

pre 3 meseca

Gde radis kao SD?
r

rsczz

pre 3 meseca

Mafija i u kk i u fk cz, zgadili su mi sve i ugasili svu emociju prema klubu, jos placenicki sever puhh nista me ne veze za Zvezdu vise.
@

@rsczz

pre 3 meseca

Jos da neko poveruje da si navijac Zvezde... Posto se iz aviona vidi da si grobos
@

@rsscz

pre 3 meseca

idi navijaj za svoj jsd
r

rsczz

pre 3 meseca

Kakav grobar druze sta pricas, pricam realno stanje stvari u klubu, kome smeta istina neka me zaobidje i dovidjenja. Razocarenje za razocarenjem jednostavno i bez ikakve reakcije navijaca na vodece ljude u klubu, vec se godinama trpe njihove greske a ispastaju treneri i igraci a oni svoje nesposobne gu**ce drze cvrsto u fotelji. Bojkot !
M

Mhm

pre 3 meseca

Pa ovom je svako ko kritikuje upravu grobar. Kao i kad kritikuješ vlast ti si izdajnik. Klasična zamena teza iliti botovanje.
J

Jole al pravi

pre 3 meseca

Jel rece da je teska finansijska situacija jer nemaju utakmica u evropi.. Cekaj.. Pre mesec dana igrali ls i vec nemaju para?
v

vic

pre 3 meseca

Mora da se vrate oprane pare državi. Zar vi ne vraća te u partizanu.
A

Aca smederevac

pre 3 meseca

Dečko je prevara...nikada neće dostići ni prosek..