Komentari na vest

Terzić: Zvezda ima četiri ili pet igrača za Premijer ligu, najveći problem su nam seoska igrališta po Srbiji

8

89

pre 8 meseci

Bukari koji ne igra defanzivu bas je za Premijer ligu, pogledajte golove vecina koje je Zvezda primila sve ide preko Bukarijeve strane…
M

Miško Kg

pre 8 meseci

Da se manje krade bilo bi i boljih stadiona
C

Czbgd

pre 8 meseci

Nema napretka u Evropi dok Zvezda ne napusti ovakvu besmislenu ligu i pređe ili napravi jaču, regionalnu, to je jedini pravi put. Primer košarke sve govori, ne bi primirisali Euroligu da nije Abe.
L

Liga sampinjona

pre 8 meseci

@czbgd Nema napretka u Evropi dok ne pocnu da igraju muski protiv zvezde a ne da se sklanjaju.E onda dodje zvezda u Evropu i ispadne smesna jer njeni igraci ne mogu da trce 60min.Nema napretka u Evropi dokle god zvezda odlaze utakmice u domacem prvenstvu jer za par dana igra Evropsku utakmicu.Ako je toliko nadmocna zasto lepo ne izadje na teren odigra utakmicu pa za par dana igra utakmicu u Evropi?Ne budi smesan i ne zivi u zabludi.Batali fudbal u Srbiji uci skolu i gledaj da bezis preko.Pozdrav
K

Klllll

pre 8 meseci

Samo sa Grcima,Madjarima,Rumunima
P

Ploki

pre 8 meseci

U košarci samo hrvati i slovenci imaju korist jer smo mi osvajači zlata a oni nula. Ne trebaju nam u fudbalu ..samo Grci Madjari Rumuni CG
m

matoriekspert.

pre 8 meseci

Evo da dodam i ja,Rapid - 5.kom,Austija Bec - 5.kom,Dinamo zagreb - 5.kom,Samrok - 5.kom,Petah Tikva - 5.kom,Lion - 5.kom..itd itd ovi Danci su samo kap u moru najvecih Evropskih poraza i petardi u istoriji fudbala na Balkanu!
5

5 komada...

pre 8 meseci

Ni jedan od nasih klubova koji su igrali Evropu se nije toliko obukao kao klub bez struje koji je 5ardiran po 11-tu put u poslednjih 10 godina,tako da TSCu i Cukarickom svaka cas jer oni nisu izgubili sa petardom!
D

Don Vito Korleone

pre 8 meseci

Terzić hoće da se reši Bukarija, pa je počeo javno da ga hvali kao u vreme prvog ugovora Boaćija, kada je po rečima Terzića, bilo pitanje trenutka hoće li ovaj trubadur za fudbal, otići u Čelzi, Liverpul ili jedan od Mančestera. Bajern im nekako nije ležao! I dođe zimski prelazni rok i ovaj trubadur za fudbal (Boaći) ode u prvu ligu KIne! Alo, Terziću folirantu, ko će da kupi Bukarija, čoveka koji samo zna da trči na terenu, ostalo radi uz veliku muku i još veću sebičnost! Daj ga nekome “gratis”, nemoj da se brukaš da sa Bukarijem igraš u LŠ! Smejaće nam se ljudi! Setimo se kako je igrao u grupnoj fazi LE. prošle jeseni. Nije imao pojma!
l

loskke

pre 8 meseci

Bitno da si ti violina
@

@don vito...

pre 8 meseci

Kalcopolista...jel ti prija 5 komada od omladinaca iz danske?
L

Liga sampinjona

pre 8 meseci

Stamenic i Bukari mogu da igraju premijer ligu ???!!!Koga ovaj lozi?
P

Psss

pre 8 meseci

Bukari moze samo nasu ligu da igra i to u Zvezdi, kad bi igrao u Lucanima ne bi se video
M

Maestro44

pre 8 meseci

Dajte ligu od 12 klubova i trokružni sistem i Bog te veselio. A u SuperLigu mogu da budu samo klubovi koji imaju travnatu podlogu najvišeg UEFA standarda na kojima može i reprezentacija da nastupa. A to može klubovima i sama UEFA da omogući jer imaju upravo fondove za to da tako pomažu klubovima. A naši klubovi to ne žele jer žele na mufte, da uzmu pare od opštine ili Saveza i da se utali sa nekim i onda umesto 250 hiljada evra naprave podlogu od 100 hiljada i onda kada padne kiša voda do kolena ili kada neko štune loptu izbije busen. E to ne možeš sa UEFA da radiš, njima moraš da pokažeš gde si potrošio svaki cent.
2

272727

pre 8 meseci

Pa da se zove prva Beogracka liga,manji troskovi moze da se ide tranvajem na gostovanje,a i ekoloski je
b

barranjaccccccccccc

pre 8 meseci

Minimum standard za najviši rang takmičenja treba da bude profi teren sa drenažom. Savez pravi dovoljno novca da može da obezbedi 150-200k za svaki klub da urade drenažu i postave novu travu. Posle toga ko nema teren ne može u prvu ligu i ćao.
S

Sascha 2010S

pre 8 meseci

LS ce pokazati koliko ste stavrano dobri,samo mislim da ce ova sezona biti katastrofa za nas koef
д

да, да...

pre 8 meseci

...сигурно ће утакмица против рецимо Ситија чија екипа кошта милијарду евра показати реалну слику 😂😂😂 Наша реалност се види против неког нивоа Брага, Јанг Бојс, Копенхаген, Ред Бул, можда Олимпијакос или Ајакс, а ваша против Сабаха и Нордсјеланда.
k

kizabg

pre 8 meseci

Jedini spas za Srpski fudbal je privatizacija i to pod odmah. Ovaka vlasnička struktura nad klubovima ne postoji nigde na svetu. Mora da se nađe neki model koji bi bio primenjiv na naše klubove. Možda Španski model ili neki drugi. Da se dozvoli ljudima sa kapitalom da investiraju u fudbal, a ne da nam što kakve jajare vode klubove, pune džepove i uništavaju sve čega se dotaknu.
п

па...

pre 8 meseci

...Звезда је приватизована још у време Лукића. Власништво је групе грађана која на изборима бира председника.
G

GostRadan

pre 8 meseci

Sve je to posledica "Jedan vodja, jedan klub...", tako da bolje ovom da se ne javlja. Sto se tv prava tice, zivim za dan kada ce oslobodjeni Partizan zauvek raskrstiti sa Arenasport.
e

ej ljudi

pre 8 meseci

jedino ali stvarno jedino resenje za klubove je regionalna liga i to pod hitno!
s

slavuj

pre 8 meseci

Za tebe, kao i druge koji zagovaraju zajedničku ligu moram reagovati. Svi znamo sa kojom euforijom je dočekana Jadranska liga i ko je prvi potrčao u nju. U to vrijeme Srbija je imala redovnog člana EL, ponekad čak i dva predstavnika. Hrvati svoje, Slovenci isto tako. Šta sada imamo od toga? Jednog predstavnika u EL po pozivnici, i drugog, koji može a ne mora . To će trajati dok se Rusi ne vrate. Dakle jedan klub iz Srbije igra EL,a u fudbalu imao 5 predstavnika u Evropi od toga tri u grupnoj fazi. Misliš da bi to bilo tako sa zajedničkom ligom? Igrali bi sa jakim Dinamom, Hajdukom, Rijekom, Osijekom. Koliko jakih klubova ima u Srbiji? U utakmicama u kojima bi se odlučivalo ko će u koje takmičenje, misliš da Hrvati ne bi puštali svoje, Slovenci svoje , a i mi Srbi nismo imuni na to. Da ne pričam o navijačkim hiliganima koji ima na sve strane. Dakle le lupajte , jer u toj ideji mi gubimo sigurno.
K

Klllll

pre 8 meseci

Samo sa Madjarima Grcima Rumunima Cg
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Najveća glupost je izjava Terzića da Zvezda ima 4 ili 5 igrača za Premijer ligu! Ova izjava spada u kategoriju "atomska glupost" i on još tu nabraja Bukarija, igrača koji od svih fudbalskih performansi ima samo brzinu! Neka se samo seti da Gent i Nant nisu hteli da sklope ugovor sa ovom gromadom, zbog nekvaliteta! Grupna faza LŠ će najbolje pokazati svu bespredmetnost igranja Bukarija u LŠ, ali nekih drugoligaških fudbalera iz Francuske!
p

patuljasti zlotvor

pre 8 meseci

evo ga ...klasika. Cim se Partizan saplete on daje izjave o velikoj zvezdi i igracima koji mu pune racun u nemackoj. Posle prvog evropskog poraza nece ga biti nigde zapamtite.Onda se kasnije pojavljuje sa pricama o novom stadionu da se skrene sa teme. 80 miliona duga ..to tek ne sme da se spominje i ispituje bilo bi mrtvih i otkaza u drzavnom sektoru
M

Mile fuzbarer

pre 8 meseci

Ja se samo plašim da Arapi,ne odvedu Terzu i celu Zvezdu koliko su dobri.
d

dejan77

pre 8 meseci

Joao Victor stoper iz Benfike...na transfer listi.. Odlican igrac
2

239

pre 8 meseci

Ne sećaš se kad je naše igralište bilo seosko protiv Krasnodara.
K

Kme

pre 8 meseci

Da bilo, sad vise nije
Г

ГУГЛЕ

pre 8 meseci

пОТПИСУЈЕМ ДА БИ СА КАСТАЊЕДОМ ,ХАЗИЗОМ И НАПАДАЧЕМ ИМАЛИ ДРИМ ТИМ
m

mita i trta

pre 8 meseci

druze koji bre drim tim al ozbiljno. Dovedete trecu kategoriju igraca i lozite se svake godine ,doduse lozi vas ovaj kome ti isti sto mu pune dzep i prave razliku jedino preko tih njiva od terena sto spomenu. Onda odes na odlican teren u madjarsku,Kipar,Tursku i ?? sta ti onda smeta da ispadnes od proseka evrope ?
I

IVAN 82

pre 8 meseci

Kaze se u narodu ko visoko leti, mnogo mu je tezi pad.nogo si poleteo Zvezdane Terzicu. Pricas kao da si se rodio pored Triunfalne Kapije u Parizu!!! Pa ti smetaju seoska igralista po prvoligaskim terenima. Kako te bre nije sramota, sam kazes da ti je budzet 50Miliona,cela liga sa Partizanom nema budzet 40M. I opet pozaljujes od firme koja je nastala 2020god 10Miliona!!! Ej bre pa nije ovaj narod toliko glup moj Zvezdane. Nego kazu da je najmracnije pred svitanje dr Arizona.Kazu i da nicija nije gorela do zore!!

Delija

pre 8 meseci

Ljubomorni neka im uzdasi jer ostace tek komsija mali!
c

celavi globus

pre 8 meseci

vozi autobus
Ш

Шики с Тајланда

pre 8 meseci

Остави се демагогије де су појачања која су неопходна?Време цури Звездане,опција је све мање.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Drzava treba da napravi jake RNIS, RKG i VOJ uz CZ i FKP. To ce najvise doprineti upravo CZ i FKP, jer ce moci da odskoce od ovog trenutnog nivoa. Zvezda je dosegla maximum koji joj ovakva Liga moze dati. Zato nam treba tih 5 jakih klubova koji ce umesto ova 3 derbija sto sada imamo izmedju CZ i FKP, davati cak 30 derbija po sezoni, ako ne racunamo jos i TSC i Cuku, koji ce morati to da isprate. Tako da ce Zvezda umesto 3 jake utakmice po sezoni imati od 12 do cak 18 jakih utakmica po sezoni od 37 kola. SuperLiga ima ogroman potencijal, ali je trenutno veoma limitirana, istorijskom centralizacijom na Zvezdu i Partizan
g

gost011

pre 8 meseci

koji potencijal druze sa 6 miliona ljudi, jedna od 3 najsiromasnije drzave u evropi, da pevamo i za ovo sto imamo.
G

Ggv

pre 8 meseci

Ke*a mi se od ovog više.
i

igor978

pre 8 meseci

Ovaj lik je odlepio potpuno
L

Laki Pfc

pre 8 meseci

Neces ni ti jos dugo jer kad odleti duh koji lebdi i ti ces samo je pitanje gde.
A

Ab

pre 8 meseci

Zvezda - Srbija - baš tim redom ;)
д

да, да...

pre 8 meseci

...можда ће бити тамо где и Жељко Обрадовић 😂😂😂
@

@laki

pre 8 meseci

Kad ode duh ko ce ti finansirati tvoj KK?
b

brxysd

pre 8 meseci

Covek ti je upropastio detinjstvo, normalno da ga mrzis ..
B

Bida

pre 8 meseci

I te stosi prodao kazinam gde sada igraju
д

да, да...

pre 8 meseci

...у много већим клубовима него ваши пањеви 😂😂😂
@

@bidE

pre 8 meseci

Prevedi na srpski?
I

Immobile

pre 8 meseci

Jel priča najveći manipulator i egocentrik o dugu FK Crvena zvezda koji se povećao nakon 5 godina uspešnog igranja u Evropi? Radi partijska linija jako. Nedomaćinsko vođenje kluba i ovaj javašluk će doći na naplatu. Crvenoj zvezdi želim sve najbolje,a ljudima kao što su Zvezdan želim ono što i zaslužuju u pravnim zemljama.

Bojank91

pre 8 meseci

problem je što imamo skoro isto ekipa u ligi kao PL, a daleeeeko manje stanovnika
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Evo, čovek je demantovao sam sebe! Ali naravno nije tako kako izgleda! "Највећи ризик је не ризиковати! Предлагали су да смањимо плате са 10.000 евра месечно на 5.000, а ја сам рекао: „хајде да их повећамо на 20.000 и да дуг од 64 милиона увећамо за још 20 милиона, а да направимо добар тим, јер, ако не будемо шампиони, Црвена звезда ће се угасити."
V

VladaBg

pre 8 meseci

Za ovo se slazem, treba Zvezda da izgura da klubovi dobijaju sav novac od TV prava. Mi trenutno imamo 27 miliona evra trogodisnji ugovor. Hrvati su prosle godine izboksovali 44 miliona 4godisnji Ugovor za TV prava. Mi moramo isto tako, sledece godine se potpisuje novi Ugovor za TV prava, a siguran sam i da mozemo da izboksujemo bar 50 miliona 4godisnje, ili cak 60 miliona 4godisnje. Duze od 4godisnjeg ugovora ne smemo potpisati, zbog inflacije da se ne zeznemo ko Holandjani, pa sad dobijaju kikiriki.
T

Turbo

pre 8 meseci

Terzić, ti li si?
S

SvrakaShearer

pre 8 meseci

Hajde realno ako nije neka kombinacija koga zabole da gleda duh koji lebdi superligu?
d

doota

pre 8 meseci

Neka duh koji lebdi utiče na jarane u FSS da smanje ligu na 10 klubova i da se igra četverokružni sistem pa da se nečemu i nadamo, ovako ovaj intervju je sviranje onoj stvari. Ujedno je lako riješiti terene u takvoj ligi.
V

Vazda

pre 8 meseci

Nisu seoska igralista problem, vec seljacka politika, od vrha do dna, tereni su najmanji problem koliki su problem muljanja. Videli smo za izbor fss, mozete misliti kako je na nizim nivoima...
M

Mutommbo

pre 8 meseci

Od sledeće sezone Zvezda će imati play off kvalifikacije za LŠ. Ako ne prođe ide u LE. I još zagarantovanih 10 utakmica u grupnoj fazi jednog od ova dva takmičenja, verovatnije u LŠ. Moguće još najmanje dve utakmice u baražu za timove od 9 - 24 mesta. To je 14 kvalitetnih evropskih utakmica sa jakim rivalima. Kako Marko Marin skautira igrače, verovatno da će Zvezda nadograđivati tim i da će igrači poput Stamenića, Krasoa, Olayinke, Glazera hteti da dođu u takav tim. Uz 15-ak solidnih utakmica u prvenstvu(TSC, Čuka, Partizan, Vojvodina i još jedan klub) dovoljno je za takmičarski ritam tima. Samim tim će moći i da stvara igrače sa dobrim trenerom. Stanković i M. Milojević to nisu bili. nama zato i ne treba regionalna liga u fudbalu.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Najveci problem za CZ i FKP, je sto nam je fudbal istorijski navijacki centralizovan, to gusi sve ostale gradske klubove da ostanu mali, a zato sto CZ i FKP nemaju konkurenciju, ne rastu u visinu u samom Beogradu, vec u sirinu, na nivou cele Srbije. To treba i CZ i FKP da regulisu, da to poniste, da zivnu gradski klubovi kao sto su VOJ, RNIS, RKG i ostali. Cim se oni budu podigli, to ce podici atraktivnost lige, pa ce CZ i FKP moci da fudbalski eksploatisu Beograd na pravi nacin, da dovedu vise navijaca na stadion od ovih 3% koliko je sada Beogradu zainteresovano za fudbal.
l

lopina

pre 8 meseci

ima paralelni racun kluba a tuzilastvo cuti
z

zaks

pre 8 meseci

Pa prijavi ga ako si siguran u svoju tvrdnju .
?

?'

pre 8 meseci

A kad stevi igrali na pečurkani to nije bio problem zadruge klubove?
l

lopina

pre 8 meseci

@zaks mozartov tekst 9.7.'21 procitaj gde je zavrsilo 600000 eur iz Fiorentine i nemusto saopstenje lopine...nisam ja osteceni pa da idem u privatnu parnicu... moje kao navijaca i simpatizera je da ukazem na nepravilnost...
P

Popsi

pre 8 meseci

Sve je tačno. Fudbal nam je katastrofalan i mora sve da se menja počevši od stadiona.
A

Alen RS

pre 8 meseci

Sve je objasnio

AvantiStellaRossa

pre 8 meseci

Seoska igralista su vazda bila problem...
D

Dezurn1kr1vac

pre 8 meseci

Nicija nije do zore gorela ! Ovo lice sa poternice samo zahvaljujuci svome gospodaru je tu gde jeste i samo zahvaljujuci njemu danas dise vazduh van kruga CZ ( centralnog zatvora ) .. Jednog dana ce sve doci na naplatu .. Jednog dana ce mnogi navijaci zvezde setati spustene glave , jer od stida i srama nece smeti da pogledaju nikoga u oci .Ove namestene titule ce im kad tad izaci na nos ! Zivi bili pa videli !
h

hahahha mukice

pre 8 meseci

Reci mi koja je namestena titula bila od ovih 6? a
P

Placi jadoooo

pre 8 meseci

Lazi sebe nesreco lazi sebe jer mnogo ti je tesko...
V

Volim svoj klub

pre 8 meseci

Bitno je da su u drugim klubovima sve prepošteni. Poštenje i moral su problem cele države, društva i svih institucija. U fudbalu je samo sve vidljivije...
z

zaks

pre 8 meseci

Jaooo, što je mene sramotaaaa !
d

dezurn1kr1vac

pre 8 meseci

@Hahhahaa mukice - reci mi ti koja nije ?!
д

да, да...

pre 8 meseci

...буквално се неће догодити ништа од тога 😂😂😂
b

bluemoon

pre 8 meseci

A reci mi,da niste vi mozda zasluzili neku od njih,lvalitetniji ste,bolji,sta li....?
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Upravu si to što si rekao, ali to su prazne priče. Daj ti dovedi nekoliko kvalitetnih proverenih igrača za ligu šampiona. Mnogo smo trenutno tanki za ligu šampiona. Ali uz nekoliko ozbiljnih pojačanja imali bi čemu da se nadamo, mogli bi ozbiljno da napadnemo treće mesto u grupi. Podrška za Bahara i sve igrače pogotovo Afrikance.
R

Raša P

pre 8 meseci

Koliko košta jedno kvalitetno pojačanje po tebi. Koliko para sa tim pojačanjima može da zaradi u 6 utakmica? Koje su tvoje želje i koliko koštaju? Usput da kažem da mislim da imamo ODLIČAN tim!!!
D

Daj

pre 8 meseci

Vito, a sto da dovede, i da dovede nista nece da uradimo, drugi klubovi imaju jake utakmice, jaku ligu, a mi ovde se setamo u nasoj ligi sa po 5:0 protiv svakog, eno ti West Hem pobedi Celsi sa 3:1, to bi kod nas bilo ko kad Cukaricki nas pobedio, mi jednostavno nemamo ni jedan tim da moze da nam parira, a kamoli da nas pobedi, i to ima da nas kosta.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Terzicu, najveci problem za CZ i FKP, je sto nam je fudbal istorijski navijacki centralizovan, to gusi sve ostale gradske klubove da ostanu mali, a zato sto CZ i FKP nemaju konkurenciju, ne rastu u visinu u samom Beogradu, vec u sirinu, na nivou cele Srbije. To treba i CZ i FKP da regulisu, da to poniste, da zivnu gradski klubovi kao sto su VOJ, RNIS, RKG i ostali. Cim se oni budu podigli, to ce podici atraktivnost lige, pa ce CZ i FKP moci da fudbalski eksploatisu Beograd na pravi nacin, da dovedu vise navijaca na stadion od ovih 3% koliko je sada Beogradu zainteresovano za fudbal.
R

Realnost

pre 8 meseci

Koja je ovo bahatost,znači da nema države ne bi bilo jake Zvezde,sramotno ovako govoriti.
.

....

pre 8 meseci

Glazer, Stamenic, Bukari, Ivanic i Kraso mogu da igraju u PL . Dragovic je vec igrao u PL za Lester.
A

Ahaaaaahahaahajajajajajhahah

pre 8 meseci

Ovaj Terzic me podseca sa ovakvom pricom kao Sojic iz Tesne koze.
P

Popsi

pre 8 meseci

Mene Vazura potseća na onog čičicu iz filma "Ko to tamo peva" koji govori nemojte ljudi u moj bunar.
K

Kako da ne

pre 8 meseci

Jeste…sve igraci za PL a prodaju se za kikiriki u znj lige
P

Poosi

pre 8 meseci

8 miliona je za tebe kikiriki, majko sveta.
S

Sladajac

pre 8 meseci

Šta puštate ovog ligavca,manipulatora,lopova svaki dan ovde da se pravi pametan sa naše pare?.Dovedi z.veznog, štopera, napadača i ne reda radi nego koji će da prave razliku u Ligi šampiona nemoj da prođemo kao ostali naši klubovi u Evropi...
U

U školu

pre 8 meseci

Moraš ponovo, Terzić odgovara kad ga takvi kritikuju. Kapiraš ti to.
д

да, да...

pre 8 meseci

...да праве разлику у Лиги шампиона 😂😂😂 страшно шта све може овде да се прочита. А Човић да доведе играче који праве разлику у НБА?
o

oleolee

pre 8 meseci

Sa naše pare? Aj seljaku sa juga cuti i kopaj njivu
V

VladaBg

pre 8 meseci

Terzicu TV prava treba da ostanu zajednicka na nivou Lige. Da bi liga jacala. Nemoj da ih izuzimas samo za Zvezdu, upropastices Ligu skroz. Ako Zvezda napravi ugovor za sebe, to ce jos vise oslabiti i osakatiti klubove, jer njima niko nece da placa TV prava, tek onda ce svako ko ima malo para moci da od bilo kog seoskog kluba pravi nove Javore i Lucane, i tek onda ce biti problem za Zvezdu da dovede pristojnog igraca, jer svaki kad vidi te oranice trazi 30% vecu platu. Nista specijalno mi ne dobijamo od TV prava sada, ali CZ i FKP moraju da imaju ovakav kolektivan ugovor zbog ostatka Lige, da bi pravili ikakvu konkurenciju u Ligi. Te pare ne znace Zvezdi nista, ali ostalim klubovima znace puno.
D

DZP

pre 8 meseci

Grešiš, TV prava treba da se dele srazmerno, na osnovu pozicije na tabeli, tako da manjim klubovima ne bude isto da li će na kraju biti 14 ili 9 u ligi. Da ta razlika bude osetna pa bi videli koliko bi bilo zanimljivije...
P

Popsi

pre 8 meseci

Ti ništa nisi razumeo. Terzić se zalaže za to da svi klubovi dobiju sav novac od TV prava, a ne da ga zadržava FSS.
V

VladaBg

pre 8 meseci

@Popsi Da u pravu si. Ja sam i mislio da sve pare idu klubovima. Sa tim se potpuno slazem
Z

Za kvalitet!

pre 8 meseci

Inspirisani ovim nastupom veličine i sjajnog magistra Terzić Zvezdana, 14 funkcionera superligaških klubova je upravo sada napravilo red ispred zgrade vlade Srbije u želji da se i na njihove klubove prenese model modernog netransparentnog državnog milionskog finansiranja zarad kvalitetnog rada i u njihovim klubovima. Konačno se Srbija ujedinjuje za put kvaliteta!!! Svaka čast vizionaru Terziću magistru Zvezdanu!
M

Ma ajde

pre 8 meseci

Ladno druže nisu shvatili da je ovo ironija i zato si dobio ovoliko pluseva.
s

sipaj nek boli...

pre 8 meseci

Psrkaj mađijoooooo....
Z

Zeleznik

pre 8 meseci

Pa vi onda istupite iz lige kada ste je toliko prerasli.
д

да, да...

pre 8 meseci

...нисмо ми као неки што не играју српско првенство 😂😂😂
o

oleolee

pre 8 meseci

Sto da istupimo da vi iz rupe uzmete neki trofej? E pa nece moci jos dugo godina
G

Gossens

pre 8 meseci

Pa tvoj gazda je zaslužan za te seoske livade (uzgred nemoj puno kuditi ta sela glasači tvog gazde su mahom odatle a ako gazda ode...) Dobri su to tereni, da je malo bolje, uredjenije, pravednije LS bi samo mogao da gledaš iz neke ustanove zatvorenog tipa ako se ostsli štićenici
i

istina 75

pre 8 meseci

Postovanje majstore, sve u centar
T

Tarzanko

pre 8 meseci

Možda za rusku premijerligu, a Gobelja i Srna za bosansku... 😁😁😁
G

Goss

pre 8 meseci

Ti komentarišeš tvorziću a uništio si naš OFK sram te bilo lažove i prevarantu lako je sad kad te duh sponzoriše a tek će se videti kad odeš šta je i kako
B

Bzvz

pre 8 meseci

Pa zato se igralo pripreme sa Zenitom i Fenerom, nemoj da si klovn, sve je u glavama igrača, naloži ih da udju u 5 brzinu, ne kao Čuka juča igra tek kad primi 2, psihološka priprema je jako bitna.
Z

Zaim

pre 8 meseci

,,sramota komentar,,da si malo edukovan znao bi da je ta liga igrana i da je Zvezda bila apsolutni prvak.Znamo da si frustriran Terzom al sta da radis,covek prica istinu.
S

Sramotno obraćanje

pre 8 meseci

U čemu je problem onda da se igra opet i zašto tenkista blokira, tj više puta je izjavio da to ne dolazi u obzir? Pa hajde da gledamo jednu regularnu ligu, sa više ravnopravnih timova, pa ko je bolji - bolji je. Ili ipak ne? Ne sumnjam da se i drugi blizanac protivi ideji, jer ko bi napuštao ligu u kojoj mu država garantuje prva dva mesta, šta god da se desi... Samo nek se prišivaju lažne zvezdice na grb, i jedni i drugi
M

Madjijaa

pre 8 meseci

Grobari te bas vole Terzo, to je dokaz da klub vodis u pravom pravcu, samo tako nastavi. A njima nemoj uzeti za zlo, predozirali se sinoc, 5 odjednom
B

Bljuzgo

pre 8 meseci

Zasto ljudi iz ove zemlje beze? Zato sto ovakvi kao ovaj sto ostavi ovaj komentar i osvesti me imaju pravo glasa! Bezite ljudi odavde, ovde go gluperda i robijas na slobodi.
T

Travolta

pre 8 meseci

4-5 igraca za premijer ligu, ali Rusije. Al se napalio Zveki pred LS
D

Drvo

pre 8 meseci

Samo regionalna liga bajo moj, samo ređionale...
b

babs

pre 8 meseci

Misliš i tamo ćete namesti sudije partizanove kao u ABA!??
V

Visente Del Boske

pre 8 meseci

U narednih 10 dana se ocekuje bum potpusuju Drkusic,Ristic,Lavi i Jovic ako to propadne onda Bedia,terza doktoreeeee!!!⚪🔴
K

Ko je nadležan?

pre 8 meseci

Šta ćemo sa gljivama na Karaburmi? Izgleda i nije baš tako lako za održavanje menadžeru kada mu država ne sipa na račun konkretnog kluba koji tamo igra?
S

Sramotno obraćanje

pre 8 meseci

Pa ti organizuj ex-Yu ligu. Dinamo ima evropski teren, Hajduk isto. A da, ti to ne bi, jer tu niko ne može da ti garantuje da ćeš biti prvi. Nego daj regionalna ali samo ako može sa Rumunima i Bugarima, koji su malo jači od Čukaričkog. A kad bolje razmislim, zašto i tu unositi nerzovu, ako može BG liga vi i vaš Komšija pa trideset kola jedni protiv drugih. Jedino još da objasnite kako ste tako moćni, od 46 pokušaja da se kvalifikujete u Evropu, u ovom veku, svega 10 puta uspeli da se kvalifikujete za evropsko takmičenje za koje ste i počeli kvalifikacije, a ne da ispadate u niža takmičenja pa kao igramo Evropu 💪
Š

Šta je

pre 8 meseci

Su je hrvatska liga jača od rumunske, joj šta ljudi ovde pišu, pa taj hajduk već 15 godina ispada od amatera, o čemu ti pričaš. Jedino dinamo nešto, i ponekad Rijeka. Smešna liga. Rumuni su za njih pojam. Samo stadione pogledaj i sve će ti biti jasno. A grčku ligu i da ne spominjem, oni su pojam i za nas i za hrvate.
I

Iooopp

pre 8 meseci

Grci Rumuni i Bugari su za nas Sa Hrvatima ništa ne oraviti
P

PP

pre 8 meseci

Ima jedan stadion kod Bogoslovije, igra na njemu OFK Beograd. Tribine, teren i stadion u celosti su slika i prilika sposobnosti dr Terzica kao sportskog funkcionera a pokretanje sudskog postupka, i narocito zastarelost istog su slika i prilika svega ostalog kod doticnog doktora.
Đ

Đukin fan

pre 8 meseci

Opustošio je OFK i Karaburmu
p

pietrys

pre 8 meseci

Tako je , sto pre prava da budu Zvezdina i bice vise para, Jsd se toga plasi jasno je da to tamo niko ne gleda iz vise razloga , los fudbal i drugo komentatori tih utakmica ( koji prenose u dresovima, pa to niko nece ni da slusa ni da gleda....
D

Dragan Z.

pre 8 meseci

Sva prava i sve pare dati Zvezdi!
M

Milojko Arsenić

pre 8 meseci

Sledi vam katanac kada ode duh koji lebdi a znamo da je već podrhtavanje tla počelo
v

vredjalica mica

pre 8 meseci

drhti i dalje u danskoj...5 rihtera duljaju opala kosa..ustvari ne vec je celav..izvinite

Severna strana

pre 8 meseci

nema ko nama katanac da stavi, jedini koji mogu da dobiju katanac ste vi grobari, zvezda je isuvise velika da bi se ugasila to ste pokusali vec jednom i niste uspeli to vam je bila prva i poslednja šansa, vama nema spasa da nije AV nego nekog poštenog prvi bi se Partizan ugasio zbog dugovanja silnih a Zvezda bi imala malo tezi period pa bi je neki milijarder privatizovao i postali bi jos 10 puta jači, al neka vi uživajte u vašim bajkama i zabludama kako cete opet biti sto ste bili za vreme Toleta
m

max alegri

pre 8 meseci

Covek unistitelj srpskog fudbala, sve smo videli u Evropi juce, maze oci zvezdssima a sprema im katanac jednog dana.
G

Godzila

pre 8 meseci

Znači Terzic je kriv kad partizan primi petardu u Evropi 😄
1

123455

pre 8 meseci

Magijaa
O

Ostatak Srbije

pre 8 meseci

Sram te bilo! Kada bi država bila sponzor svim klubovima, kao što to tebi radi, onda bi i bilo terena. Mnogo ste vi blizanci pametni kada vas država neprekidno gura na uštrb drugih. Videli smo juče prvog blizanca, iskreno od srca želim i vama bar jednu petardu. Stoko!
o

opet vas

pre 8 meseci

svi ugnjetavaju evo čak i neki Danci...
k

kotoćeće

pre 8 meseci

Nemoj se nervirati. Biće petardi sigurno. Bilo je već četvorki, petica pa i šestica.
V

Vasilis

pre 8 meseci

Hahah al muceni grobari koji se prave da ni za koga ne navijaju. Kad vec ne mogu nikog da pobede, da bar skupe poneki + u komentarima.
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Sa svakom rečenicom u intervju može da se polemiše! Najveća greška je potcenjivanje javnog mnenja, jadikovka na postojanje mreža, mogućnost da svako iznese svoj stav i ego trip, da niko osim mene ne može ovo da radi! Mrak i cenzura su poželjno okruženje! Recidiv vremena u kome je odrastao (leva ruka ne zna šta radi desna). Olako sipanje cifara koje po pravilu realnost žestoko demantuje, jer predstavljuje samo lepe želje! Opet laž o visini duga! Dajte deo gde priča o nameštanju ("nema nameštanja, to su priče"). Ulepšavanje priče o Partizanu i demantovanje sopstvene izjave?!?!?!?!? Treba novi intervju da se demantuje ovaj intervju! I tako godinama! P.S. Ako ništa, nije smešno, ali je bar zanimljivo! Iznova i iznova se čudiš ljudskoj prirodi!

ТируРиру

pre 8 meseci

Мислим да Терзић даје намерно ове изјаве да би се гробље попалило
7

765

pre 8 meseci

Seoska igrališta,bravo majstore! Video bih tebe Madjijo sa tudjim parama,kako bi funkcionisao sa parama bez,jer su budžeti tih klubova toliki koliki su,gde mali gradovi nemaju mogućnosti da sve finansiraju,a vole fudbal. Ti si poznati stručnjak sa tudjim ogromnim novcem, i poznat da od 2 dinara napraviš 0. Bar ćuti i spremaj teren za novu ,,doktorsku" disertaciju,jer joj se opasno približava vreme.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Pa nek se ugase ako ne mogu. Ne mora svako selo da ima fk.
s

stankelitza

pre 8 meseci

Uvek je najglasniji na početku sezobe, a neće ga biti nigde posle prvog poraza u LŠ.
K

Kemp

pre 8 meseci

Samo napred Terzo "Mađijo" :) Zvezda se mnogo podigla iz prašine, samo guraj dalje ! Istrpili smo te , ali i vrjedjelo je !

VecaBg1971

pre 8 meseci

Terza samo te cekam posle prvih utakmica u LŠ, opet ces da nestanes sa scene. Svake godine ista prica, proseravanje po novinama pre Evrope i onda muk. Kod mnogih je kratka pamet...
g

gost stari dobri

pre 8 meseci

Joj brate zvezdas sam ali kad god je dobro ovaj izlazi iz rupe i prosipa nam neke price. A kad je lose nema ga nigdje, kao prosle godine prije Makabija bili smo najbolja generacija od Barija, pa poslije ispadanja nije se do Januara oglasio.

VecaBg1971

pre 8 meseci

Upravo tako...
D

Dejani

pre 8 meseci

Da se skrati liga i postavi standard da ne možeš dobiti licencu ako ti ie seosko igralište vjerujem da bi bili čak i jači izlazni transferi svih klubova u Srbiji koji igraju srpsko elitno takmičenje…
:

:) :)

pre 8 meseci

Tako je, ali pre toga država da svima pokloni stadione i budžete kao czv i partizanu!!!!
J

Junker

pre 8 meseci

Terzic, sta god ko o njemu mislio, je ovde sve tacno rekao. Da mlati pare na racun kluba, mlati, da ima menadzerskih kombinacija, ima, ali je ova Zvezda najozbiljniji klub u Srbiji u 21. veku. Partizan je onih godina imao sve resurse, sponzore, najbolje igrace i opet nista nisu od kluba napravili.
@

@:) :)

pre 8 meseci

Pa svi klubovi imaju gdeeda igraju, država im obezbedila, podlogu takođe dobili ali ne vredi kad ni nacrtanu ovcu ne znaju da sačuvaju. Seljački tereni, baš lepo je to opisao .
c

cv

pre 8 meseci

šta se popalio necemo nikog pobediti covek primio sijaset golove od benfike i psg
C

Cartel

pre 8 meseci

Milos Kosanovic,Slobodan igrac,Stoper,Bek,Visok,Iskusan. Plata sigurno nije velika. Spic Marega. Eto nema na cemu.
р

роко

pre 8 meseci

Који марега легендо имао 4, 5м у ал хилалу
S

SUŠTINA

pre 8 meseci

A koliko ima duhova koji lebde nad Marakanom?
g

gostivarski

pre 8 meseci

koliko god treba da ima da bi ti bio spokojan dok ti se trecerazredne evropske ekipe izivljavaju nad klubom koji volis...jer je to do duhova ne do tvog kluba, a kad duhovi nestanu tvoj klub ce opet biti najjaci u evropi

Aleksandar

pre 8 meseci

Macko koliko god da je potrebno bice duhova...Gledaj malo svoje dvoriste i derbi koji uskoro ide gde cemo da vas oducimo od fudbala i ugasimo konacno!!!
A

AV

pre 8 meseci

Jedan ali kod njega je kasa pa sipa u ZVEZDU i ne zali.
П

Паун

pre 8 meseci

Теби је мало спао ланац...
K

Krupanj

pre 8 meseci

Tako je Terzo, gde je taj nacionalni stadion? Koji će nam djavo bolnice i škole, daj vamo tri stadiona
P

Pee

pre 8 meseci

Sposoban funkcioner ne vidim coveka koji mu moze biti konkurencija po sposobnosti sportskog radnika u Srbiji!!!
D

Delije Zvezdara

pre 8 meseci

Sramota je na kakvim oranicama je prinudjena Zvezda da igra! Jos gore je kad odemo u neku selendru na gostovanje, a ono svi navijaju za Zvezdu! Oni jednostavno ni za svoje klubove ne navijaju! Znam da je tvrdo jezgro Delija izricito protiv neke regionalne lige, ali zbog napretka i bolje zarade takvo takmicenje bi bilo pun pogodak!
J

Ja sam za

pre 8 meseci

5a regionalnu ligu, ali bez hrvata. Srbija, Rumunija, Mađarska, Slovačka, Češka, Grčka. Tu se može izvući 16 dobrih ekipa. Pa jel vi vidite da oni napadaju stadion u Loznici, a njihovi su smeće, a napadaju ga samo zbog ove vlasti. Ja sam odrastao sa njima i vrlo dobro znam kako razmišljaju.
S

Sekcija Lajkovac

pre 8 meseci

To i ja govorim! Zelim da odemo nas 200-300 na gostovanje u Surdulicu ili Nis i da ceo stadion navija protiv nas! Ovako nema nikakve drazi kada ogromna vecina navija za Zvezdu!
d

dragangale87

pre 8 meseci

Okej ako imamo igrace za Premijer ligu,sto ih ne prodas tamo ili negde za te pare,nego za milion,dva..5 plafon i to u Rusiju ...
Х

Х Х

pre 8 meseci

Мајсторе, ајде мало мучно главом. Како се зове лига Русије? :)