Komentari na vest

Teška povreda Uroša Spajića, neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru

B

Bane15

pre oko 2 godine

Najjaci su grobarski pacenicki minusi na pomen Erakovica. Eh sta vam taj mali radi...a sta je tek Rikardu radio. Ne moze covek da zaspi danima od stresa koji mu je cupo nanjeo
B

Bane15

pre oko 2 godine

Ono grbavo malo govance zvani Pixi neve cupu da zove sigurno. taj mrzi Zvezdu vise od Hitlera
1

145

pre oko 2 godine

Brz oporavak spajiću❤❤💪💪
д

д.г.

pre oko 2 godine

Пре свега брз и успешан опоравак. Видим на коментарима све стручњак до стручњака. Зна се ко је селектор и џаба се препуцавате.
G

Genije

pre oko 2 godine

A sta kazete za Marka Elznera?
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

Твој надимак говори о томе колко си глуп и безвезан. У оваквом тренутку помињати покојног Елзнера, стварно треба даси дебил!
S

SvetaBlekiLolo

pre oko 2 godine

Pozovite Svetu Markovica on bese igra u Manchester Junajtedu?
д

д.г.

pre oko 2 godine

Што си духовит. Овде је прича о тешкој повреди али си ти застранио.
R

Real

pre oko 2 godine

E jbg povreda gde smo najslabiji.
G

Gosts

pre oko 2 godine

Ako bude branio Rajković i igrao Eraković,svaku utakmicu ćemo primiti 5+
U

Uno

pre oko 2 godine

Tako je ,daj Stevanovića na go ,Pavlovića ispred,a selektor Krstajić ponovo i gazimo do finala
D

Dobro znaj...

pre oko 2 godine

Steta za Urosa,drzi se Delijo,podrska!
B

BACO Juzni

pre oko 2 godine

Ukiju puno zdravlja i brzi oporavak. Zamena, zna se - MARAS.
G

Gost iz Draznja

pre oko 2 godine

Koji crni Maras pored zivog Erakovica
Б

Брат од Генија

pre oko 2 godine

Дајте људи упзбиљите се какав бре Ераковић мени је као цигану смешно то форсирање. Супер чињеница је да је одиграо неколико добрих утакмица у европи и супер лиги, али још увек није квалитет за репрезентацију и Светско првенство. Једине замене за Спајића могу да буду Машовић и Милуновић који је најбољи за систем са три штопера који Пикси форсира.

Zelenooki

pre oko 2 godine

Ovde sve stručnjak do stručnjaka i gomilu izmišljenih razloga zašto ne treba pozvati Erakovića.Jedan kaže ne treba ga pozvati zato što igra samo domaće prvenstvo a dečko odigrao kompletnu grupnu fazu lige Evrope i osminu finala.Ni jedan od naših šest štopera koji su u reprezentaciju nema ni minuta ove sezone odigranog u evropskom kupu. Dvojca od njih provode vreme na klupi Fiorentini i Bazela a jedan igra u drugoj Bundes ligi. Drugi kaže mlad je ima vremena za njega a treći kaže ne on je menadžerski igrač. Da je menadžerski igrač već bi bio u reprezentaciji a i Milenković je bio mlad pre četiri godine pa ste ga svi sa obe ruke ubacili u reprezentaciju i to po ceni smene selektora.Jedan piše ići će Terzić kao štoper a dečko igra beka, tjst ne igra pošto je i on rezerva. Okreni obrni svima vama što niste za to da Eraković ode na SP ne smeta vama on kao igrač nego klub za koji igra. A taj klub je veći klub od Fiorentine, Bazela, Hetafea, Kasimpaše, Verdera i sutra da se Crvena Zvezda sastane sa nekim od ovih klubova ladno bi ih izbacila u nekom dvomeču za eliminaciju. Ali nema veze neka na prvenstvo odu rezerve Fiorentine Nastasić i Terzić i rezerva Basela Pavlović kao i Stefan Mitrović koji je budućnost srpskog fudbala samo da ne ode igrač iz našeg najboljeg kluba koji redovno igra evropska takmičenja i nalazi se na 35 mestu uefine rang liste.
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Ali ce zato igrati Erakovic, kao da gledam.
@

@Yumis

pre oko 2 godine

Bolje i on nego "kalaba"!
A

Apu Nahasamapimapetilon

pre oko 2 godine

Samo da ne bude Erakovic zamena. Neka zaigra Aleksandar Sedlar, ili Nastasic.
B

Bane15

pre oko 2 godine

Polako...pojesce te zloba i pakost
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 2 godine

Terza potpisuj, bice taj spreman do oktobra, pokazi da Zvezda stoji iza svoje dece kada je tesko!
v

v1ad

pre oko 2 godine

Sta je Zvezda? Rehabilitacioni centar ili banja za opravak? Covek ima ugovor sa klubom koji ce da ga placa dok je povredjen.
D

DjulaMeshter

pre oko 2 godine

Erakovic
T

Trpke

pre oko 2 godine

Brz oprovak Al realno on I Rajkovic su nam svakak ubedljivo najslabije karike u lancu!!
P

Postic

pre oko 2 godine

bas gresis onaj tvoj je najslabiji Pavlovic
@

@Trpke

pre oko 2 godine

Ali Pavlovic najslabija...
P

Piksela

pre oko 2 godine

Masovic, Maras, Milun!
G

GostIgi88

pre oko 2 godine

Samo da obavestim ove koji prizivaju Erakovića da ga Piksi pozove na SP da od toga nema ništa. Već se zna koji štoperi idu i koji će se uigravati u ovim prijateljskim i utakmicama Lige Nacija i koji se već znaju od ranije. To su: Milenković, Pavlović, Veljković, S. Mitrović, Nastasić i Aleksa Terzić i to je to. Za očekivati je da će Piksi zvati Erakovića nakon SP na kvalifikacijama za EP. Tako da nema potrebe za histerijom jer je mlad momak talentovan i ima kvalitet. A jos ce to C Zvezdi biti plus jer ce na jesen igrati Evropu vrlo verovatno a nakon toga i kvalifilacije za EP tako da ga Zvezda za nekih god ili god ipo dana može debelo prodati. Kada je Partizan Pavlovica prodao samo sa god dana u klubu i sa jeseni u Evropi u LE za 10 miliona Zvezda Erakovića može i za više od 15 miliona. Ako ne i vise. Pavlovic je dobio poziv za reprezentaciju tek kada je otisao iz Partizana, da je odigrao par utakmica prodao bi ga Partizan i više.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Osim što si obelodanio svoje ne shvatanje razlike izmedju halfa i levog beka, koja je poenta ove kopi/pejst halucinacije?
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Pozvati Lijanka Vojnovica koji se ustalio u prvom timu sautemptona i problem resen
V

Vinnie Jones

pre oko 2 godine

Lijanko nema pravo da igra za Srbiju.
R

Rox

pre oko 2 godine

Koliko su raznorazni komentatori kukali što nema Erakovića, da nabaksuziraše nesrećnog Spajića. Znam da bi ti isti komentatori danas vjerovatno bili srećniji da se umjesto Spajića povrijedio Milenković, Pavlović ili Nastasić, ali ne da se, da dobiju i jare i pare. Ironiju na stranu, šteta, jer je svojim doprinosom u kvalifikacijama zaslužio da zaigra na svjetskom prvenstvu.
M

Mardi

pre oko 2 godine

Da l' stvarno verujes da neko moze biti srecan kada se povredi bilo koji igrac?
U

Uno

pre oko 2 godine

Pavlović koliko igra može samo kući u kadi da se povrijedi
B

Bafana

pre oko 2 godine

Realno je da će ici verovatno petorica stopera - Milenković, Veljković, Nastasic, Pavlović i Mitrović a i Gudelj može da se spusti na stopera tako da čisto sumnjam da će zvati Maraša a kamoli Erakovića a imamo tu i Maksimovica i Masovica koji mogu da uskoce kada bi bilo potrebe za tim…
M

Monterooo

pre oko 2 godine

Nenadoknadiv ,gubitak,davao je nesigurnost odbrani,sto bi rekao Advokat posle jedne Fejnordove utakmice gde briljirao -decko je si li probao neki drugi sport...
@

@Montero

pre oko 2 godine

Ali zato si ti igrao fudbal na ozbiljnom nivou, iskljucivo na Soniju!
r

ranGo

pre oko 2 godine

Steta za Spajica i zelim mu brz oporavak...Piksi ima Marasa na raspolaganju ,zar ne pisaste o njegivim dobrim igrama pre dva dana??
G

Gost6654

pre oko 2 godine

Ne zaboravimo i Maksimovica i Milunovica, Masovic ... Imamo mi zamene, zelim brz oporavak Spajicu
G

Gostovic

pre oko 2 godine

Dosadni ste vise sa Erakovicem. Decko igra ovu smejuriju od lige koja nije relevantna ni za sta, u Evropi odigrao onako protiv Rendzersa, i gresio kod golova za Skote i imao nekih dobrih intervencija. Sve u svemu je nista posebno da bi se pravila neka fama oko njega, ali to ste vi zvezdasi - obicni bukaci koji stalno pokusavaju da u reprezentaciji proteziraju svoje igrace.
J

Jeremija Savic

pre oko 2 godine

Cak ni oko "briljantnog" derbija ne mogu da se dogovore da li je decko novi Vidic ili je Partizan katastrofalan. Vecito dvostruki kriterijumi radi odbrane njihovih neodrzivih teza.
E

Eh

pre oko 2 godine

Pa on je stavio vašeg najboljeg golgetera u džep, 3 puta! Da ne pričamo o utakmicama u Bragi, Glazgovu, Beogradu i Razgradu u kojima je igramo fenomenalno. Nažalost, kod drugig gola u Glazgovu nije mogao bolje da reaguje. Možda je zaslužio poziv, možda nije. Ali mi neodlučujemo o tome, nego Piksi. Uostalom, toliko mu verujem, da pozove igrača koji igra treću ligu, verovao bih mu. Nevezano za Erakovića, mi imamo dobre štopere (Ni. Maksimović, Maraš, Boris Popović...), tako da mi netrebamo da brinemo, nego da navijamo za naše.
H

Hannibal

pre oko 2 godine

Smešno je to što svako ko prati fudbal vidi da je forsiranje Erakovića totalno u neskladu sa njegovim realnim fudbalskim kvalitetima. Dečko je kikser i paničar, bez imalo tehničke obučenosti. Igrač na nivou proseka Linglong Superlige, ni po čemu bolji od klupskog kolege Raše Pankova, koji makar bolje "čita" igru protivnika.
@

@Gostovic

pre oko 2 godine

Ali zato vas Pavlovic igra ozbiljne utakmice ali iskljucivo na treninzima Bazela...
@

@Hannibal

pre oko 2 godine

Dzabe je tebi sto pratis fudbal kad se ne razumes u tu igru...
T

Tost

pre oko 2 godine

Evo šanse za čupu čupavog.
G

Goster

pre oko 2 godine

Kad vidis sredinu terena i napad jeza te prodje od odbrane,joj beka nema na vidiku od Baneta Ivanovića i Kolarova u najboljim danima,10 godina se Prica kako su bekovi ključni igrači i nista pa u mladjim kategorijama ne postoji dobar a ne odlican bek,i onda si prinudjen igrati sa tri pozadi realno najteza formacija jer se jako sporo uigrava jer morass imati jednog desnonogog i jednog lijevonogog stoper ovaj u sredini mora imati siguran pas iz zadnje linije prevelik prostor za pokriti jer Ving bekovi ne mogu biti 90 minuta u sprintu,i na stoperu ne neka impresivna imena osim Milenkovića i Veljkovića gotovo da ne igra niko drugi,Erakovic je ok budućnost ima 21 godinu ali porediti njega i Vidica je jako lose Vidara je bio monstrum u njegovim godinama kapiten Zvezde(realno najjace u zadnjih 30 godina,nisu imali sreće sa starim sistemom kvalifikacija sa sadašnjim bi svake godine igrali grupnu fazu) tu su Mitrovic iz Hetafea,Pavlović koji nikako da se pronadje u nekom klubu,Maraš je neko ko moze pokriti dosta prostora jer Rajo igra u većini slučajeva sa tri pozadi,Nastasić je realno bivsi fudbaler povredjuje se vise puta nego sto Ronaldo da golova za sezonu,sve u svemu bice jako teško Gudelju,Maksi,Lukicu svaka njihova greska moze dovesti do gola a plus Piksi igra napadacki
V

VGS

pre oko 2 godine

Erhan Masovic,Pavlovic i Nastasic bi trebali da podignu formu i da igraju u klubu standardno do okupljanja reprezentacije za SP,Maras da se isprati naravno,ne samo on,verujem da strucni stab zna sta radi.A selektor neka proceni.Tu su Milenkovic,Veljkovic,S. Mitrovic standardni vec u klubovima i na zavidnom nivou,Gudelj bi bilo dobro da bude standardniji,moze i na stopera i u vezni red.Isto tako Luka Jovic pod hitno bi trebao naci klub gde ce igrati i vratiti formu.Sredina terena je za sad na nivou kao i Mitrovic i Vlahovic.Sve samo neka ih zdravlje posluzi i da odrze formu do SP.Steta za Spajica,uvek je davao sve od sebe i odigrao na visokom nivou kad god je dobio priliku.Brz oporavak mu zelim.Problem je na bokovima gde imamo Lazovica i Kostica kad igramo u formaciji sa tri stopera a adekvatne zamene nemamo za njih.
M

Mareee12

pre oko 2 godine

Realno treba Erakovica da pozove, decko je zasluzio sigurno mesto pre Pavlovica koji je u ugromnom padu, mlad je za reprezentaciju ce kidati kao i za Zvezdu

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Sa Marasa cemo biti ozbiljni mozda se neki Brazilac I uplasi Jos Baca I to je to.
F

Filip992

pre oko 2 godine

Sad svi traže Maraša, a do juče niko nije ni znao gde igra, nego sad pogledali svi tekmu sa Barsom pa postali stručnjaci.. Šteta za Spajića,brz oporavak, neka Piksi zove koga hoće, ali mislim da poziv zaslužuje Eraković.
V

Viljamarin

pre oko 2 godine

Realno, bolji je Nemanja Rnić. Nemoj da se šalimo, Eraković i SP ne mogu u istoj rečenici.
K

Karadžiću odlazi

pre oko 2 godine

Za tog Maraša nisam čuo do juče. Ako ga neko gura, to je njegov menadžer, jasno kao dan
@

@Viljamarin

pre oko 2 godine

Kad Pavlovic i ozbiljan fudbal mogu biti forsirani u "istoj recenici", veruj da mogu SP i Erakovic
V

Viljamarin

pre oko 2 godine

Ne komentarišem klubaški, samo realno. Eraković može na SP jedino ako ga ugura lice sa poternice da bi ga uvalio nekom posle.
A

Alen RS

pre oko 2 godine

samo NE Erakovic decko je katastrofa i menedzerski igrac
p

postic

pre oko 2 godine

mozda i jeste ali je bolji od tvog kilavog pavlovica
M

Manolas

pre oko 2 godine

Nista strasno ionako je bio tu samo da popuni broj. Imamo dosta stopera.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Šteta, brz oporavak. Erakovica pozvati, sada ili nikada. Realno, zaslužio je. Ako to bude onda će vjerovatno biti otkriće svjetskog.
S

SRBIN BRE

pre oko 2 godine

Auu,uzasna vest. Odlican igrac,dobar u reprezentaciji,bez ega i skandala. Puno srece u oporavku,momcino!!!
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Zvati Erhana Mašovica ili Maraša ostali budimo realni nemaju kvalitet.
@

@Milojka

pre oko 2 godine

Tako je, svi su bolje resenje od Pavlovica...
Z

Zabrinut

pre oko 2 godine

Pa valjda pre Erakovica treba da igra Maras,koji igra u Spaniji.
G

Gost...

pre oko 2 godine

Pa, to i nije sporno. Kao i da obojica treba da idu pre ovih rezervista i drugoligaških igrača.
E

Enzo

pre oko 2 godine

ima vremena do SP da se isprobaju Maraš i Eraković, neka dokažu da treba da budu tu
E

Eh

pre oko 2 godine

Ljudi, ko da je bitno ko će biti pozvan, svakako neće igrati. Jedino zbog dizanja cene
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Piksi bi trebalo da se ugleda na Veljka Paunovića. Ako se sećate DR EKONOMSKIH NAUKA je postavljao klipove u točkove i na svetskom prvenstvu za mlade a Paunović ga je ignorisao.
l

lik

pre oko 2 godine

S. Mitrovic,Milenkovic i Veljkovic su standardni u ekipama i oni su sigurni putnici,Pavlovic mora od leta da krene da igra i bice dobar,Piksi svakako veruje u njega,jos dvojica nam fale za rotaciju...Tu su Nastasic,Erakovic,Maras itd pa neko od njih ce uskociti
A

Avenger

pre oko 2 godine

Od 23 igrača ti bi 6 štopera da povede, pritom sumnjam da neki od njih može odigrati i na beku.
M

Musa Đenepo

pre oko 2 godine

Nije vala ni planiran da igra
G

Gostić

pre oko 2 godine

Brz oporavak. Zvezdas sam,ali necu reci Erakovic,reci cu Nikola Maras. Ali ako pozove Pavlovica koji nije igrao u Monaku,pa ni u Brizu a ni u Svajcarskoj sada.Ne znam,sto ne bi Erakovica. Mada,mozda mali Pavlovic pronadje klub gde ce igrati u kontinuitetu od leta,pa udje u ritam do novembra.
S

SamoTi

pre oko 2 godine

Brz oporavak, brate!
u

urkela

pre oko 2 godine

Sada ako Piksi ne pozove Erakovica ne znam kada ce.
P

Podriz

pre oko 2 godine

Vi bi osakatili pola reprezentacije, samo da bi vas igrac zaigrao. Kakav bre Erakovic, tri dobre utakmice u karijeri i odmah reprezentacija. Jadni ste.
@

@Podriz

pre oko 2 godine

A koga da pozove Marasa koji je odigrao jednu krštenu utakmicu
@

@podriG

pre oko 2 godine

A zamisli koliko si ti tek jadan.... Reci mi koliko je utakmica odigrao Pavlovic pa je pozvan? Ili jos bolje - koliko je Pavlovic odigrao utakmica u poslednjih godinu dana a da nije u pitanju reprezentacija?!
B

Bg

pre oko 2 godine

Brz oporavak, Erakovic neka upadne jer je zasluzio!
G

Gost13

pre oko 2 godine

Piksi ima Ligu nacija gde može da uigra nekoliko štopera. Samo se sada ne sme ići tvrdoglavo na fazon "dosta nam je 4 štopera" a mi igramo formaciju gde su njih trojica već u startnoj postavi.
d

dsfgdsgdsgd

pre oko 2 godine

Zalosno je to sto mu se dogodilo, ali nama to moze samo da koristi. Spajic srozava karijeru iz godine u godinu, vrlo je nesiguran igrac i odlaskom u egzoticnu Kasimpasu nije ni zasluzio da ide u Katar. Eto prilike kako za Erakovica tako i za Marasa iz Rajo Valjekana da se nametnu za to mesto.
M

Maljavi

pre oko 2 godine

Kam tu red star bro, ju vil indzoj
G

Gostmm

pre oko 2 godine

Pozvati sad Maraša
M

Marinjo1

pre oko 2 godine

Erakovic unutra zvanicno sad
G

Gostttt

pre oko 2 godine

Samo nam je jos to trebalo pored svih nedaca u odbrani... Brz oporavak Urose.
J

Junker

pre oko 2 godine

Pisao sam ranije, SP je u najgorem mogucem periodu, mnoge reprezentacije ce doci osakacene povredama. Kad krene naredna sezona, vrlo moguce cemo ostati i bez nekih vodecih zvezda.
D

Drvo

pre oko 2 godine

E steta, vec sam ga video u Zvezdi sledece sezone. Brz oporavak Urose!
s

simra

pre oko 2 godine

pa sad mozda i dodje u zvezdu
D

Drvo

pre oko 2 godine

Sad je pitanje da li ce biti fudbaler, sa tom povredom pred kraj karijere. Nazalost. Treba mu skoro godinu dana da ponovo zaigra fudbal, a posle ko zna koliko da se vrati u formu. Pa onda rizik da li ce da se povreda ponovi. Ogroman rizik.