Komentari na vest

Težak udarac za Juventus: Kjezi stradao prednji ukršteni ligament

C

Capo di tuti capi

pre preko 2 godine

Po meni najbolji igrac juventusa u 80 posto utakmica koje je igrao, atraktivan igrac, ima brzinu, dobar je sa obe noge i ima jako dobar sut, ali velika mana je sto je kao od stakla, decko bas kuburi sa povredama, sad ga nece biti do septembra na terenu.
I

Inter

pre preko 2 godine

Brz oporavak Kijezi. Steta sto dva velika talenta i potencijala italijanske reprezentacije (Kijeza i Zaniolo) dozivljavaju ovako teske povrede. Realno, ovaj Juventus ima dva dobra igraca, Kijeza i Dibala. Zajednicko obojici je da imaju probleme sa povredama, ovaj prvi jos nije otkupljen, a ovom drugom istice ugovor u junu. Juventus ima jos Kvadrada koji pravi razliku, pre svega u ofanzivi, golman je ok, sredina katastrofalna, napad smesan, a u odbrani jedino sto valja je Kjelini koji je u godinama i ne moze da igra u kontinuitetu. Videcemo kako ce se odraziti odsustvo Kijeze na rezultate Juventusa, ali sreca u nesreci je da se ovo desilo u prelaznom roku, tako da Juventus ima mogucnost da reaguje na trzistu i nadje zamenu, iako tako kvalitetnu zamenu ne mogu da pronadju.
O

OSTRVSKI

pre preko 2 godine

krljači
A

A.C.M.1899.

pre preko 2 godine

Bas mi je krivo kad se neko ovako povredi, pogotovo Zaniolo, evo sad i Kjeza, steta stvarno, nadam se da ce moci da budu kao pre povreda. Kao navijac Milana znam kako je kad vise od pola tima ne igra zbog povreda ili korone. Voleo bih da su svi mogli da racunaju na najjace sastave tokom cele sezone, ali to je izgleda nemoguce...
l

leleubre

pre preko 2 godine

takmiči se sa zaniolom ko će više bit povređen
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

Steta za Federika!!! Vrhunski igrac iz plejade mladih koji ce tek zasijati na fudbalskom nebu Evrope!!! Jedan od igraca Juventusa koji uvek daje sve od sebe na terenu!!! S obzirom na trenutnu igru i uzasnu formu Juventusa ove godine mnogo ce nedostajati timu!!! Sta je tu je!! Koga nema bez njega se mora!!!
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Juventus ima cetri igraca koji vrede, Kvadrado, koji igra konstantno dobro, Lokateli koji da ne igra sredine terena ne bi bilo, i Kijeza i Dibala koji nisu svezali tri meca ove godine, non stop povredjeni. Kijeza taman izadje iz povrede pocne da daje golove i igra ozbiljno i odmah povreda, isto vazi i za Dibalu. Jednostavno.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Juventus bez njega u ligi sampiona ima da ispadne odmah.... On im je kljucan igrac...
g

ghost11

pre preko 2 godine

Užas! Juventus tone sve dublje…