Komentari na vest

Tijago & Bajern? Budi neka lepa sećanja...

M

MMXXIII

pre 8 meseci

Na mene je najjači utisak ostavila rečenica: Mogao bi Bajern da priupita Liverpul za pozajmicu Alkantare. Liverpulu su otišla petorica veznjaka, a doveo je samo trojicu, za sada. Pitati Liverpul za pozajmicu veznjaka je protivprirodni blud. To me je nasmejalo.
A

Arnaut Cecen

pre 8 meseci

Od 2020 krenuo sunovrat Bajerna !! Potpuno unisten klub ! Teska smejurija .
A

Atlantik1996

pre 8 meseci

Uvek ce mi ostati u secanju kako je ta ekipa Bajerna izdominirala 2019 god na Marakani, to je bilo neopisiv pritisak na loptu i mirnoca u napadu (velikim delom zasluge za ovo idu i Tijagu), da moj klub ne moze da izadje iz 16erca pred 55k ljudi. A gledao sam i Barselonu sa Ronaldom i jos mnogo dobrih ekipa, ali ova je bila nesto posebno. Mada, posle kad su razbili Barsu istom razlikom i prosetali se do titule LŠ, mi bilo sve jasno (a i mnogo lakse).
И

И

pre 8 meseci

Istina i ja sam osećao potpunu nemoć, kao da su vanzemaljci na drugoj strani. Ali taj tim nije imao način da iznese loptu, pre svega jer je ceo tim bio spor. Ni jedno brzo krilo, niko brz u sredini, u napadu. Bajern je to znao i zato je stavio odbranu na 70 metara od svog gola. Kad autsajder ima barem brza krila, malo se ipak igra drugačije i opreznije.
F

Fabri

pre 8 meseci

Jedan od najprecenjenijih igraca zadnjih X godina. Najvaznije utakmice Bajerna u LS je bio ubedljivo i cesto najgori. Tuhel ih vraca u sezonu 2007,2008
S

Saturn

pre 8 meseci

Sta si ti sine gledao , u poluginalu i finalu ls poslednji put kad su osvojili ubedljivo najbolji igrac , umas na jutjubu hajlajts s tih utakmica , liverpul mu ne pase i stil box to box igraca , on mora da igra u ekipi koja drzi visok posed gde probija bunkere … majstor fudbala