Komentari na vest

Tišina trajala preko 300 minuta: Krstović se ponovo razgalamio i zaustavio Sasuolo (VIDEO)

Z

Zvezdasnbgd

pre 7 meseci

Ovog dečka su lično oterali navijači i njihove pljuvačine, pogotovo ovi sa zapadne tribine. Stanković je verovao u njega i davao mu šansu, ali je takav pritisak bio na dečku od navijača da to niko živ ne bi izdržao. Pričali su kako on sabotira razvoj tatinog sina Lazetića koji uopšte više ne znam jel igra fudbal, a Krstović će na kraji završiti u top klubu. Toliko o navijačima mudracima koji sve znaju osim da podržr svoj klub, niste ništa bolji od uprave koju toliko pljujete.
И

И

pre 7 meseci

Дечку свака част, труди се, напредује. Чим неко постигне гол од бивших шпицева Звезде, Охи, Јовељић, Крстовић, одмах иде кукњава како је пуштен олако. Да ли ви схватате да момак није заиграо за Реал, него за Леће? Па он је после две године тек сад дошао на неки ниво да би ето можда могао играти шпица у Звезди, као и Јовељић. Али ништа нарочито не би били ни сад да их ставиш у Звезду, апсолутно. Ви би баш били презадовољни да их је клуб трпео толике године хахаха. Први би их терали. У случају Јовељић узеле су се веће паре него што за њега и сад може да се добије, а у случају Крстовић, једина замерка клубу што га нису послали на добру позајмицу.
n

nadrealnooo

pre 7 meseci

Decko dobio sansu,koristi je maksimalno!!!Sve zasluzeno, krvav rad i disciplina se isplate!!! Nemoj da se iznenadimo da za godinu dve bude igrao u jednom od najboljih timova u Italiji. Potencijal nevidjen!!!Jak kao stena!!!
k

kolodin

pre 7 meseci

Odigrao je odličnu utakmicu, imao je 2 fantastična šuta sa 23-4 metra pod samu prečku ali ih je golman nekim čudom skinuo, posle centaršuta školski udarac glavom koji je završio na stativi itd...
g

gostujući profesor

pre 7 meseci

Drago mi je samo što je sve manje onih bubašvaba iz komentara koji pljuju ovog dečka bez razloga
G

Gostyyy

pre 7 meseci

Najjači su mi ovi što sad kukaju za njim, a prvi su ga terali iz Zvezde. Vi morate nešto da razumete, da bi taj momak došao gde jeste, on je odigrao 2 sezone skoro svaku utakmicu u DACu, gde je na kraju otišao u Leće, a ne neki ne znam kakav klub. Tako da, realno govoreći, da li stvarno mislite da je Zvezda mogla da mu da toliko prostora i vremena? Ovde posle 2 šuta na gol Endiaje dobijao zvižduke, šta mislite koliko bi trebalo "stručnjacima" da krenu da zvižde i da pljuju Krstovića, koliko brzo bi ga makli iz tima zbog toga?
T

Tarantula

pre 7 meseci

To su ti isti koji žališe za Ohijem(dok je davao golove posle Zvezde)!Sad da ih pitaš,pola njih ga se i ne seća,zato pusti brate,dobre šale nikad dosta!
N

News

pre 7 meseci

Ovako ce i Marakanu da utisa
G

Gosty

pre 7 meseci

A Zvezdi nije valjao. Doduše, moguce je da je odbio da daje Terziću procenat.
X

Xao

pre 7 meseci

A moguce je da je dobijao sansu i da nije zna nista
A

Aca LJotic

pre 7 meseci

Daj Boze da napravi veliku karijeru da stigne do nekih Evrooskih Velikana.
s

ssss91

pre 7 meseci

Da je Krstovic dobio sanse kao Mitrovic promaseni igrac Stefan,gdje bi nam kraj bio!
S

Stameni B

pre 7 meseci

Kakvog smo mi igraca pustili za tepsiju ribe! Decko ce igrati u Milanu sledece godine !
L

Liga sampinjona

pre 7 meseci

Novi Bobo Vijeri!
z

zivoraddd

pre 7 meseci

Bravo. Hladnokrvno
S

Sektor_MK

pre 7 meseci

Prerano smo se odrekli Krstovića, sa njim i uz trenutni arsenal napadača imali bismo najjaču navalu od 2017. i začetka perioda renesanse našeg kluba. RWF: Bukari, Krasso CF: Ndiaye, Krstović LWF: Olayinka, Katai
s

staa

pre 7 meseci

bi, bilo ovde prognoza da nece vise dati gol do kraja sezone?? Sta bi kazu vlahovicu ne odgovara juventus kazu slab je juve nema ko da mu namesti gol al zato je lece jak do mojega...javna tajna je i to da je vlahovic precenjen na najjace da nije ni bolji fudbaler od ovog krstovica a kamoli nekog ozbiljnijeg igraca
p

prti

pre 7 meseci

Decko posteno i krvavo radi i to mu se vraca. Namestilo mu se sve ali bori se momak, zasluge i Anastasiji sto ga je sklonila od splavova u trening porodica rezim.
I

Immobile

pre 7 meseci

Neka se zahvali Radojici Božoviću što se malazi tu gde se nalazi.