Komentari na vest

Tite zakuvao situaciju u Brazilu: Nema mesta za Gabrijela Žezusa u reprezentaciji, Italijani mogu da se oproste od Bremera!

T

Tite

pre preko 1 godinu

Alison(Ederson)-Danilo(Militao), Markinjos(Bremer), Tijago Silva(Gabrijel), Aleks Sandro(Telješ) - Kazemiro(Fabinjo), Bruno Gimaraeš(Fred), Kutinjo(Paketa) - Rafinja(Antoni), Gabrijel Žesus(Firmino), Nejmar(Vinisijus Žunior). Ovo su 22 igrača, još četvorica s tim da je jedan golman (verovatno Titeov miljenik Veverton). Još tri igrača mogu upasti na konačan spisak ako ne bude povreda nabrojanih...
M

Mитт

pre preko 1 godinu

Браћо Срби не заносимо се да не прођемо као 2006 г. на СП! Бразил има одличан тим и не можемо им парирати ни у одбрани, ни везном реду. Дај Боже да ми њих добијемо, али зар мислите да су Гудељ и Рачић бољи од Каземира и Бруна Гримараеша? Да киксара Миленковић може зауставити Рафињу, Нејамара, Родрига, Винисијуса, Ришарилсона?
@

@mit

pre preko 1 godinu

Gde nađje Račića? Račić neće videti teren kao ni ja. A Milenković je naš najbolji štoper, ali naravno da ne može čuvati sva krila i napadače reprezentacije Brazila. Mene više brinu Mitrović, Veljković, Pavlović... Nadam se da će se Nastasić ustaliti u početnoj postavi i biti zdrav jer on je ipak najbolji naš štoper sa velikim iskustvom...
J

Jay Jay Okocha

pre preko 1 godinu

Jedan Gabrijel je ipak definitivno otpao, a to je Barbosa. Popularni Gabigol je poslednji put bio starter u reprezentaciji pre skoro godinu dana...

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Ima bar 4 ispred žesusa. Solidan, ali ništa više od toga. Ovaj iz Rome je samo za probu. Silva, Markinjos i osvajač LŠ su ispred svih što se tiče centralnih bekova. U principu ne zna se gde su jači u kojoj liniji, počevši od Alisona i Edersona.
@

@Marko

pre preko 1 godinu

Žesus je najbolji brazilski napadač. Da nije možda Firmino ispred koji je treći napadač u Liverpulu, ali eto sad je vezao nekoliko utakmica jer je Nunjez dobio crveni karton, a Žota je povređen. S obzirom da Vinisijus igra levo onda Nejmar igra centralnog napadača, a posle Nejmara Žesus je sigurno najbolji...
K

Komis

pre preko 1 godinu

Realan kraj velikom Tjagu Silvi je bio na SP u domovini posle one blamaze od Nemacke. Sada cu se sloziti sa ekstravagantnim Dzoijem Bartonom-overweight ladyboy.
T

Tite

pre preko 1 godinu

Jel si mozda znao da Silva nije igrao tu utakmicu zbog suspenzije inace najbolji stoper na svetu i vise puta izabran u najbolji tim fife. Skolari je kriv jer nije pozvao Mirandu,Luisa iz Atletiko Madrida koji je te sezone bio prvak Spanije i 2 u LŠ sa najjacom odbranom u Evropi. Nije zvao ni Kaku koji je igrao dobro u Milanu te sezone, nije zvao ni Mouru, Kutinja, Kazemira koji je osvojio LŠ i bio tada vise rezerva ali sigurno i tada bolji nego Gustavo, Fernandinjo i Paulinjo. Nije Alvesa drzao u odlucujucim utakmicama, nije zvao Firmina koji je te godine kidao u Hofenhajmu. I plus na sve to Neymar je bio povredjen njihov tada glavni igrač.

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Dobar sarkazam. Slatko si me nasmejao. E sad ko ne zna da on nije tad ni igrao, ozbiljno bi se zamislio u početku
H

Hala madrid 2022

pre preko 1 godinu

3-0 za Brazil. Mi nemamo jednog igrača vezni red odbrana koji je lider. Potpuni prosjek. Napad nam je jedina svijetla tačka. Ako im nej zaigra sa ova dva bisera iz reala ima da nas nema. Ja ne vidim jednog igrača koji bi mogao da im parira.
T

Taribo West

pre preko 1 godinu

Lider je Tadić u Ajaksu, Milinković-Savić u Laciju, Mitrović u Fulamu, Milenković u Fjorentini...
p

publika

pre preko 1 godinu

Iskreno, mislim da se dzabe nadamo i da ce Zezus igrati. Ovo su i dalje samo probne utakmice i nista vise od toga. Voleo bih da nisam u pravu, ali prilicno sam ubedjen da jesam i da ce Zezus biti u startnih 11 na prvoj utakmici, odnosno protiv nas.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Ovaj Brazil je prosečna reprezentacija.
H

Hala madrid 2022

pre preko 1 godinu

Jeste sa dva bisera svjetskog fudbala i motivisanim Nejmarom. Sve sami prosjek.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Opet će najopasniji biti dvojac iz Reala Rodrigo-Vini. Nejmar je neupotrebljiv i nedovoljno kvalitetan, Paketa je tek niža klasa, Koutinjo odigrao svoje, Firmino generalno ljuti prosek, a još odavno u teškom padu forme, Ričarlison težak limit, možda eventualno jo Rafinja može da iznenadi. Baš iz razloga što su im krila jedini adut, protiv Brazila je možda bolje početi sa klasičnim bekovima nego sa Kostićem i Lazovićem. Mladenović levo je odličan, problem je desni bek kog nemamo. Boranijašević kida kako igra, ali Piksi ga ne zarezuje ni stručno.
1

1315

pre preko 1 godinu

Ti 100% u životu mačku sa praga nisi šutnuo, a kamoli loptu, čim ti je Nejmar nekvalitetan
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Naravno da nisam šutnuo mačku, niti ću. Nisam ja ti ljaksu. A da nejmar nema veze sa fudbalom, to je tačno.
@

@ljubanjac

pre preko 1 godinu

Mladenović ne može čuvati ni jedno brazilsko desno krilo. Rafinja, Antoni, Rodrigo, ne znaš ko je gori za čuvanje...
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Ako ne damo 4 komada ekipi gde su u odbrani Silva, A.Sandro i Danilo, a Fred na zadnjem veznom, Mitar, Duci i Tadić treba da ostave fudbal.
T

Taribo West

pre preko 1 godinu

Nadam se da ovi Arsenalovci neće ići u Katar. Bolje za nas...
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Meni je veće iznenađenje što nema Martinelija nego Zesusa,ali ok, ta pozicija je dobro pokrivena. Mislim da Tite zna šta radi,jednostavno mora nekog da izbaci, mnogo odličnih igrača u napadu. A ovi stručnjaci što ne znaju nikog, nažalost imaće kad da ih upoznaju.
d

djalminhaa

pre preko 1 godinu

mislim da je ovo budalastina,jer zezus trenutno najkonstantniji igrac sto ranije i nije bio,a igra trenutno u odlicnoj formi,tako da mislim da mora biti pozvan.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Па шта ми сад блеји Жезус у Панини албуму за Катар? КО ЋЕ ДА МИ НАДОКНАДИ ШТЕТУ?
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ja imam Ronaldinja iz 2002. Može neka menjaža 😁
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Realno Brazil ima smesan vezni red
e

eskobar

pre preko 1 godinu

Nikad gori Brazil ko su bre ovi znam njih 10 igraca i to je to ibanjez iz rome svasta
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ovo je za nas odlično. Samo mi da dobijemo Švicu i Kamerun. Na početku sa Brazilom nemamo šta da izgubimo
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Pokidaćemo ih u Kataru!
P

Podsetnik

pre preko 1 godinu

Gabrijel Jesus(97.g) je jedini fudbaler koji je napravio ozbiljnu karijeru iz onog tima Brazila,koji je 2015.igrao finale sa Srbijom(2:1) na Novom Zelandu
i

iz 1 u x

pre preko 1 godinu

ako pod ozbiljnu misliš da je jedini igrao za top timove, slažem se, ali tu je i Pereira koji nam je dao gol

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Мало јачи од лимунаде.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Edu i Tite kucni prijatelji.. sve se bojim da nije dogovor da postedi sve trojicu Gabriela iz Arsenala u nebitnim utakmicama u ovako pretrpanom rasporedu.
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Sve se bojim da sva tri Gabriela nisu dovoljno dobri za reprezentaciju. Povremeni LE nivo
u

uo

pre preko 1 godinu

Gabrijel Zezus apsolutno zasluzuje, top igrac, kao i Martineli, ali ako se budu morali odreci nekoga, ok je da se odreknu njega jer je mlad i bice nosilac na narednom SP. A sto se Gabrijela Megaljesa (stopera) tice, za sada je debelo precenjen i nema kvalitet za Brazil, niposto. Saliba je za njega Maldini. Mnogi propusta i padova u koncentraciji ima. Vrlo slican Gabrijelu Paulisti. Za sada nije bolji ni od njega.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

@uo slazem se apsolutno. Bolji je bio kad je tek stigao, nego evo dvije godine kasnjje. @Ginola 14 zasluzuje Risarlison zato, championship nivo. Ne lozi se.
@

@Ginola

pre preko 1 godinu

Trenutno su u najboljoj formi od svih igrača Brazila...
M

Menjac

pre preko 1 godinu

Kako Alison pre Edersona, nikad mi nece biti jasno
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Zato sto je Ederson rupa. Rupa je i Alison, ali je za nijansu bolji.
и

имок

pre preko 1 godinu

Одлично. Да од целе репрезентације Бразила бирам једног да не игра против нас, то би био Жезус. Као што неко написа, такви традиционално никако не леже нашим штоперима. А у Арсеналу вероватно хладе шампањац, имаће одморне главне играче за други део сезоне.
u

uo

pre preko 1 godinu

Smesno, ali bolje za nas, krvnicki presing na stopere koji vrsi Zezus, ne vrsi Nejmar i ekipa, a to nam je najslabija tacka.
s

spanac

pre preko 1 godinu

svaka cast na komentaru, apsolutno se slazem, ali cu dodati samo da jos neverovatan presing radi i Firmino...Jesus pored tog presinga, ima neverovatno gradjenje sa dominantnijim stoperima, postavka, ulazak ispod tela, cesto sacuva loptu i krene od njega napad/kontra...
G

Gost2332

pre preko 1 godinu

zapravo su zezus i magaljaes postedjeni, jedan ce biti startni spic, drugi ide na SP kao cetvrti stoper, tite hoce da testira antonija i firmina, odnosno bremera i ibanjeza
P

Piksi 10

pre preko 1 godinu

Tite igra sa bunkerom pozadi u odbrani nema klasicne bekove Danilo i Sandro su u napadu losi rekao je da ce Militao biti rezerva za Danila. U veznom redu igraju mu Fred kojeg ne bih kokentarisao i Paqueta koji je dobar ali nema asistencije. U napadu ce igrati bez špica sa Neymarom koji iako asistira, golove daje samo sa penala a valja se po tereno kao da ga je voz pregazio. Nije pozvao Daglasa Luiza,Martinelija, Žezusa al vazno da je pozvao Telješa, Freda, Kunju i Firminja tuga na šta je spao Brazil. Napašćemo ih za 2 špica sa krilima sa 2 plejmekera ma svi ima u napad da idu neće znati šta ih je snašlo!!!
l

lepi snovi

pre preko 1 godinu

nema sta aj sad da se vratimo u realnost sve sto si rekao nema veze sa mozgom.Brazim najbolja i plus najuigranija ekipa na prvenstvu uz argentinu.Ovo iz evrope sve buranija posle dosta godina.Boze pomozi francuskoj sa kanteom koji ne igra fudbal vec godinu ipo dana bez grizmana koji ih je vukao i sa precenjenim mbapeom
G

Gostoljublje

pre preko 1 godinu

Brazilski napad na strahinju grmelja pavlovica i blekija prevaru milenkovica...Taman i da odigramo dobro zavrsice se kao zvezda monako kiksom
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

A Mitar i Vlahovic penzionera Silvu (covek je doslovno ocajan), i Militaa koji ne moze da pipne Mitra ni u jednom segmentu, nemojmo se zajebavati, ima dosta boljih repki od Brazila
i

i

pre preko 1 godinu

Brazilci, kao Brazilci, kod njih je uvek neki cirkus oko spiska. Jeste da imaju puno kvalitetnih ofanzivaca, ali da nema mesta za Zezusa, koji i radom i zalaganjem i stavom i kvalitetom apsolutno zasluzuje mesto, to je smesno. U top 3 igraca koji najvise zasluzuju mesto u celoj reprezentaciji Brazila, apsolutno po svemu. Jedino ako mozda nemaju Ronalda i Ronaldinja, a da nismo obavesteni.
J

Jajsjejje

pre preko 1 godinu

Neverovatno glupi ljudi koji navodno prate fudbal naravno da ce Zesus igrati na Svetskom prvenstv vrlo verovatno u startnoj postavi ovo su nebitne utakmice gde se uigrava ekipa, nije ga pozvao da bi isprobao Pedra sto bi covek putovao 2 dana da bi sedeo na klupi
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Nisam znao da Jesus igra u Brazilu. Hvala za obavestenje
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

Pa mi ovo pregazimo ko plitak potok. . .