(© Reuters)
(© Reuters)

Tomas Miler u kampanji protiv Levandovskog: I Riberi je hteo u Real, klub je veći od svakog igrača

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.06.22. | 12:16

Napadač Bajerna poziva Poljaka da se predomilsi

Ljuti su u Bajernu što im Robert Levandovski izmiče iz ruku. Toliko da su na neki način pokrenuli propagandu s ciljem da odvrati poljskog centarfora od namere da se preseli u Barselonu. A jedan od protagonista kampanje je Tomas Miler.

Miler i Leva su osam godina sjajno sarađivali u napadu, poosvajali sve što se može, nadavali su se golova, te se Nemcu ne dopada najava eventualnog rastanka. Tim pre što je Levandovski kazao kako ne vidi sebe više na Alijanc areni i da je njegovo vreme u Minhenu gotovo.

Izabrane vesti

Leva ima važeći ugovor i voleo bih da ga moj dugogodišnji partner u napadu odradi do kraja. Da ostane u Minhenu“, podseća Miler 33-godišnjeg špica da je papirima „vezan“ za prvaka Nemačke do juna 2023.

Levandovskom se ide kako zbog novog izazova, tako i nemogućnosti da sa Hasanom Salihamidžićem i Oliverom Kanom utanači uslove nastavka saradnje. Problem je dužina ugovora. Bajern želi samo na dodatnih 12 meseci, Robert u startu dve godine.

U poslovnom svetu sve može očas posla da se promeni. U svakom slučaju je klub veći od svakog igrača“, koristi i Miler frazu za kojom posežu ovdašnji rukovodioci i(li) igrači kad pokušavaju da zaštite sebe, a ocrne onog koji planira odlazak.

Čak i kad bi ostao, pitanje je kako bi se Robert Levandovski ponašao, da li bi pravio probleme što ga Bajern nije pustio, da li bi manje zapinjao na treninzima i utakmicama.

Viđali smo ovakve situacije i ranije. Samo ću vas podsetiti da je i Frank Riberi tražio da ga klub pusti u Real Madrid, pa je ostao. Jedno je sigurno: svaki fudbaler koji od 1. septembra bude pod ugovorom sa Bajernom želeće da igra kvalitetno. Jer, ako igra loše onda to nije zabavno nikome“, opominje Tomas Miler.

Barselona je već poslala ponudu vrednu 32.000.000 evra, Bajern zahteva celih 40.000.000 na ime obeštećenja. Levandovski čeka.


tagovi

Bajern MinhenBundesligaTomas MilerRobert Levandovski

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara