Komentari na vest

Tomas Miler u kampanji protiv Levandovskog: I Riberi je hteo u Real, klub je veći od svakog igrača

A

As32

pre gotovo 2 godine

Stvarno mi nije jasan vise ovaj Bayern.Pa hoce da ide Leva.Zasto ga na silu drze kad nece da igra..
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Ne lupetaj. Nije na silu, nego imaš ugovor i kraj priče.
r

roni

pre gotovo 2 godine

to sto ima ugovor ne znaci da je bajern vlasnik njegovog zivota.ja bih se sad zainatio i *** na treninzima i utakmicama,osramotio ih samo tako.djubrad mucka
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Lupetaš za sve pare.
S

Svašta...

pre gotovo 2 godine

Možeš da ga voliš i da ga ne voliš ali osporavati njegov kvalitet time da je igrao za najbolji klub u Nemačkoj je više nego smešno a onaj koji to tvrdi čak bih nazvao čovekom koji nema pojma o fudbalu!
B

Brko

pre gotovo 2 godine

Ne treba napadati nijemce. Njima je ugovor svetinja i to treba znati prije potpisa, te poštovati nakon potpisa. Lewi se svaki put produžavao i dobijao je platu koliku je htio. Šta sad kmeči u medijima?
G

Gost00007

pre gotovo 2 godine

Kakva zmija Milerr
G

Grobar....

pre gotovo 2 godine

A sto Real ne bi uzeo Levu, mogu zajedno on i Benzema, jednu kvalitetnu sezonu mozda i dve, dok neki mladi spic ne napreduje da bude 9tka Reala, mozda bas Vlahovic
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Miler je pacer. Nešto kao klinci Maunt i Foden u Čelziju i Sitiju. Igrač domaće kvote koji lešinari od stranih majstora. Pa prika, ladno bi Fića Djordjević zabadao sve živo da su mu Roben i Riberi pakovali sve na tacni. Ko si ti da se porediš s jednim Levandovskim koji nosi i Bajern i Poljsku na ledjima deset godina i kusur bez koske?
I

Ivann27

pre gotovo 2 godine

Stvarno, smesan si: 5 najbolji asistenata u istoriji fudbala: 1 Lionel Messi (363) 2 Thomas Muller (284) 3 Luis Suarez (278) I ti, stvarno, pitas ko je Tomas Miler. Treci po istoriji golova u Bajernu, Top 10 strelaca na svetskom prvenstvu (8), ligi sampiona (7), reprezenacije Nemacke (7) Da, bas je pacer.
S

Srecko Sojic

pre gotovo 2 godine

Miler je najveci kranp svetskog fudbala. Nevidjenu srecu taj covek ima. Tako da je bio jedini napadac u to vreme za Nemacku (i ako su bili tad Podolski i Klose nisu ipak „Miler“) zato je on morao igrat. Igrao je sa 80% igraca Bajerna i za Nemacku i za klub. Svaki put kada je davao gol ili je upao ili ga zakacila ili nesto slicno. Govoriti njegovu statistiku je besmisleno. Pogledajte kakva je Nemacka liga gde Bajern dobiminira, naravno da svako ili da 10 golova ili podeli 10 asistencija kada utakmice pobedjuju sa po 5:0. Da je taj covek otiso u Englesku ili npr Spaniju nebi se sastavio s loptom. Kao sto reko na pocetku covek ima nevidjenu srecu i veoma bitno prezime Miler. Onaj tko zivi ili je zivio u Nemackoj zna sta to znaci.
g

gost133

pre gotovo 2 godine

@Srecko Sojic da, bas je sreca svaki put sto je covjek dao troznamenkasti broj golova i asistencija u vrhu svjetskog fudbala. To nije sreca nego fudbalska inteligencija. Muller je ziva legenda i igrac koji je inteligentan i odlicno cita prostor i igru. To danas mozda ima samo par igraca na svijetu i zbog toga ga treba postivati. Nemoguce je da se njem uvijek lopta sretno odbije i on ju pospremi u gol. Tu je u pitanju znanje kada se postaviti, gdje i kako! Uostalom on je prvak svijeta 2014, ima 2 Lige Šampiona i zbog toga mu se mora skinuti kapa jer je majstor.
@

@Ivann27

pre gotovo 2 godine

Nadam se da si 27 a ne 7, jer kao klinac rezonuješ. Igra čovek u eri gde je odbrana ilegalna, gde se golovi primaju na uši, a on eto jadnik igra u ekipi koja dominira domaću ligu prljavije i alavije nego naši blizanci. Dabome da je on "veliki asistent". Da su celu karijeru proveli u Zvezdi, Ben i Katai bi bili pri vrhu liste koju citiraš. Smehotres.
I

Ivann27

pre gotovo 2 godine

Da, sve je to slucajnost. U svim takmicenjima i klubovima biti u TOP 10 ne samo strelaca vec i asistenata. Znaci obe kategorije i u reprezentaciji i u klubu. Da, cista slucajnost. Slazem se.
G

Gostwy6ww6

pre gotovo 2 godine

Ne prate ljudi fudbal, sta im objasnjavate? znaju samo za Messija i Ronalda. hahahaha