Komentari na vest

Tomislav Sivić otvoreno o Radničkom: Problemi u defanzivi, slatke muke u veznom redu, Štulić „nadošao“!

v

vfgdf

pre gotovo 2 godine

Toliko igraca slobodnih i iz nekih liga koji bi besplatno dosli a bili pojacanje za Radnicki ali ne vredi nista od obecanja stranci koji prave razliku i domaci igraci top iz nase lige. Koju brzinu imate covece? Kukas za Jamkam i jeste bio medju boljim a doveden je kao nepoznat igrac a a takvih ima po svakom klubu koliko hoces, ovo nije pljuvanje on jeste pojacanje i bitan igrac za tim ali ima takvih igraca mnogo sto se ne dovede neko na par pozicija i da se klub ne bruka ali i nama da ne gubi bodove i koeficijent u LK nego da postavi za cilj da udje u grupu. Evo ti na krilu i kao polu spic Prestiz koga je htela Vosa pa nista od toga, ako je mogao Metalac da dovede zasto ne i radnicki? Ali nikog ovde to ne interesuje nego neki drugi licni usleh a ne kluba. Isto kaze gazduje na defanzivnom veznom sada vec igrac od 35 godina Marjanovic pa to je stvarno vrh ili to sto povlacite Japanca na to mesto a inace je medju najboljima i najbrzima na stredini medju ofanzivnim ili moze kao krilni igrac. Postigao je solidan broj golova ali ima i asistencije. Dovedite onog Odadu ako nista da ne propada u nekom Graficaru.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Aj malo bolje da "gledamo". Ovako kako "gledaš", petarda u najavi na Marakani!
G

Gosttt

pre gotovo 2 godine

Samo mi vise ne igramo fudbal !
M

Mone

pre gotovo 2 godine

Prelomice Propadalo vezano za golmana i na gol staviti Drobnjaka iz Čačka!!!
g

gost07

pre gotovo 2 godine

Koliko hajpa oko Mitrovica. Krilo bez driblinga i igre 1 na 1 .

Саша Ранђеловић

pre gotovo 2 godine

navedi boljeg na toj poziciji u nasoj ligi...a da je star koliko on...sasvim korektan igrac
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Stulic je nadosao, ali nece igrati protiv Zvezde jer se ne uklapa u koncepciju Sivica. Koncepcija je da Zvezdi ne sme da se da gol, a Stulic je na proslom mecu to uradio. Zato ce ovaj presedeti, eventualno uci pred kraj, ako Zvezda ode na 3:0.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Луис Лонзарио Де Лима Штулић...Ајде бре дерби не знате ни сами кад сте добили
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Hahaha, Grobari i teorije zavere 😁 Dao gol iz penala u penal seriji 😁 Bice da pre nece da ga pusti jer se ponasao kako se ponasao na tom mecu, pa da ga ne bi stavio pod pritisak jer je klinac pa da ne izgori, ali kako to vama teoreticarima zavere objasniti? 😁