Komentari na vest

Totalni fudbal na Nou Kampu rešio bitku za titulu: Barsa čekala spas iz VAR sobe, a onda u nadoknadi nokautirala Real Madrid (VIDEO)

D

Da pa

pre oko 1 godinu

Treba biti REAL-an i navijati da pobedi Drezden zbog komse jer ceka tr1:2 za 345009 din

Katalonija

pre oko 1 godinu

Puno pozdrava od raspale Barselone!!!
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Prelako se Milan odrekao Kesija, a nije mu našao zameni, stvarno tenk, box to box što bi englezi rekli.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Madrid je ove sezone već realno izgubio titulu koja ide u Barcu,zasluženo.Druga je tema sto Barca i pored milijardu € vrednog tima,igra češće slabiji kvalitet fudbala,do razočaranja.Srećom pobedjuju a realan problem je i selekcija igrača,mnogo je onih koje su doveli za velike pare a ne vrede i ne pružaju šta bi trebalo.Posebna priča su ovi klinci i iz LA Masije a i ostali koje forsira Ćavi gde sem Pedrija i Baldea ostali nisu nivo grupe senatora koji završavaju karijeru!!!
b

bomba

pre oko 1 godinu

Smadrid misli da ce ga sreca doveka pratiti retko precenjena ekipa bez definisanog stila fudbala
p

plastikanjerosi

pre oko 1 godinu

Plastikanjerosi iz Madrida volim ih jer trose od osnivanja najvise, a i zbog kompleksa nizih jugoslovenskih vrednosti jer navijam za tudjanov Partizan sto ga ima i u Tirani kod moje brace albanske na primorju.
R

Risto Kubura

pre oko 1 godinu

"Otisao sam u Gradsku skupstinu, kod Nebojse Covica. Kada sam usao rekao sam Hristos se rodi, taj isti Nebojsa Covic mi je rekao ne znam ja sta to znaci". Lako proverljivo na yt ;)
p

plastikanjerosi

pre oko 1 godinu

najvece trosadzije ikada u fudbalu kraljevski Real Madrid.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

A ko je tebe mukice nasekirao u nedelju u 01h ujutru, zivot, treca smena, ostavila devojka? Bice to sve ok :)
p

plastikanjerosi

pre oko 1 godinu

iz Madrida zamalo da ukradu, stigla ih je kazna u 95 minutu. Plastikanjerosi su naziv za Real Madrid po vasim parametrima, posto su oni najvece trosadzije ikad u istoriji sporta.
0

0000

pre oko 1 godinu

otrest će ih i u Kupu u uzvratu Barselona 1/1 u Realu nešto debelo ne štima i mislim da su i u svlačionici odnosi narušeni ne treba spominjati kakav problem će imati tek kad ne bude Karla na klupi a na terenu Karima, Luke i Tonija u Ligi Šampiona im je max.domet polufinale i to samo zato što su dobili Čelzi u 1/4 a i oni su trenutni polupani kao i Real
h

haehaehaehae

pre oko 1 godinu

real je njih punio i odvaljivao prethodnih godina i to zesce, najvise pod zidanom, ali eto sad se sve okrenulo od ove godine i sad predstoji tezak period madridjanima,pogotovo ako im ancelotti ostane na klupi..
g

g43

pre oko 1 godinu

Uefalonac ti li si pod zidanom su pucali po 0-3 hahah
t

tviter.partizanlija

pre oko 1 godinu

plastikanjerosi
G

Gost456

pre oko 1 godinu

Zidan nije trener reala vec 3-4 godine. Toliko.... I dok je gvardiola bio trener barsa tresla svakoga.

Katalonija

pre oko 1 godinu

Ajde dete neka rade pete, jasno mi je da ti misli lete ali ti ne ide, drugi se takvih reči stide, sine.
h

hhghb

pre oko 1 godinu

Ironija je kada navijaci Reala pricaju o sudijama. Jedini klub koji je uvijek imao obilatu pomoć sudija je Real Madrid, onakvo suđenje i penali su se samo za njega svirali i to traje više od 50 godina. U zadnjih 15 godina, u 10 sezona su Realu svirali vise penala nego Barci. Barca neke titule osvajala i sa 3-4 penala u njihovu korist isto i ove sezone. Suđena im samo 2 penala. Barca ih je u Mesijevoj eri kad su za nju igrali Xavi, Iniesta, Eto, Villa, Neymar rasturala i davala im i po 5-6 komada u Madridu i nabijali im komplekse. Španija je zemlja u kojoj je jedan klub, drzavni projekat, a to ni slučajno nije Barca. Nikada se nikome nije pomagalo kao Realu. To je cinjenica, a i danas dan je tako. Protiv njih su cak i jedan Bayern krali kao da su neki seoski klub. Samo Casemirova avantura u Engleskoj je dovoljan dokaz koliko je Real Madrid zastićen kod sudija, više crvenih dobio za pola sezone nego za čitav boravak u Madridu.
r

rmd

pre oko 1 godinu

Smiri se, popij casu vode
r

rmd

pre oko 1 godinu

Neko u 1/4 finalu LS a neko ispao iz LE
j

jksd233

pre oko 1 godinu

Placi placa real se boji barse koja ih redovno dere
a

a najveci

pre oko 1 godinu

svih vremena iz pariza sa velikim osmehom gleda kako njegova deca gase najvece zlo 21. veka :)))
x

xxxl

pre oko 1 godinu

Nema im više Liverpula i sad su oni u školskoj klupi. Realovi dedovi, zajedno sa trenerom ne mogu Barsi ništa. Najbolji trener na svetu, Karleto, nije uspeo školovati Barsu, + ovi bez 2 startera. Real ne mogu da vidim očima, što se primeti iz mog komentara i lekovito mi je kad ih neko odškoluje. Doduše dobro im i dođe ova Barsa. U primeri za prvo mesto nemaju šta da traže pa će moći da odmaraju dedove za LŠ i pred gostovanje i za revanš kući. To su radili pred mečeve sa Liverpulom npr. I onda mi neko krene da upoređuje PL i Primeru. Real i Barsa su liga za sebe a ostatak je tanak. Toliko je tanak da mogu odmarati pola startera pred LŠ. Taj luksuz prvih 6,7 iz PL nemaju. Moraju da se kidaju iz vikenda u vikend, nekada ni najjači tim nije dosta protiv BHA, Vulvsa, Vile i sličnih ekipa. Tako isceđeni onda idu u Evropu i to ih košta. U PL se samo za LŠ ove godine tuče čak 8 timova. Jedan Čelzi neće prismrdeti, a i LFC će verovatno izvisiti. Šta reći na to? U Španiji, u dvojac može da se svake pete godine umeša Atletiko, ali pošto ide četvoro ni tu ne smeta Realu i Barsi. Obzirom da taj dvojac ima garantovano učešće svake godine, bilo bi interesantno izvući statistiku o učinku svih timova u LŠ u odnosu na broj osvojenih titula i na broj učešća u LŠ. Tada bi dobili pravu sliku o uspešnosti. Potpuno je nerealno gledati samo konačan broj titula za Real, Barsu i Bajern jer oni su stalni učesnici LŠ. To nije slučaj kod Engleskih i Talijanskih klubova. Možda bi neko ovde mogao da izvuče tu statistiku i da je objavi. Bilo bi interesantno.
t

tragedija

pre oko 1 godinu

je sto ova barselona ne igra nokaut fazu lige sampiona samo zbog penzionisanog pikea i erika garsije doduse i sudije malo...a da neki raspali liverpul igra koji prima 6 od mrtvog reala kog barsa dere na svakih 20 dana..
f

fd44

pre oko 1 godinu

Koji kompleks ima real od barse ovo je vec smesno ne mogu im nista jos barsa igrala bez pedrija i dembelea
n

novi korisnik

pre oko 1 godinu

Ukralo pokralo..buahahha
n

novi korisnik

pre oko 1 godinu

Bogami..3 lagane pobjede..zanimljivoo
l

ljudi

pre oko 1 godinu

da li neko ima neki cestit posao sa jednog zaostalog mladica po imenu uefalona.Daj pomozite momku da ne sedi po ceo dan na portalu....
n

novi korisnik

pre oko 1 godinu

E vala neka je...
G

Gost002

pre oko 1 godinu

Evo ga pali Uefalona minuse 🤣🤣🤣 Ne mogu vise da zadrzim bol...
о

оооЛ

pre oko 1 godinu

Тако то бива кад чекаш Х за паре...
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Pa da, tacno. Ni ja nisam očekivao od Ancelotija ovakvu ofanzivu na kraju ipak je italijan, ali svaka čast na pokušaju da dobije, moglo je da mu prodje. Poštovanje za Ancelotija vidim da ga mnogi pljuju,on je uradio pravi fudbalski I trenerski posao. Morao je da napadne i napao je. Čist fudbal, dobar, brz,jak, bez puno prekida svaka čast i jednima i drugima.
r

roni

pre oko 1 godinu

beda zabarska je u karijeri 5 puta osvajala prvenstvo,od toga 2 titule s bajernom i psz.
š

šabalalaa

pre oko 1 godinu

5x ligu i 4x ligu prvaka,malo li je bedo jedna,da mi je znati koliko si ti uspešan u životu pa si toliko frustriran da u svakom komentaru pljuješ nekog,nije bitno koga bitno je da tebi niko ne valja,ti si ekvivalencija uspeha..
s

svakaaa

pre oko 1 godinu

cast za ls al pricamo o ligama i okej je kritikovati ako je nesto istina a istina je da je ocajan u ligaskom sistemu.Sa milanom sedam godina imao najjaci tim u evropi a uzeo jednu ligu samo.Sa psz-om izgubio titulu od monpeljea...
e

evo ga

pre oko 1 godinu

brat uefalonac bacio se na dislajkovanje komentara koji mu nisu po volji u ovoj tmurnoj i teskoj noci xaaxax
p

prti

pre oko 1 godinu

Na stranu sav fudbalski talenat i kvalitet ali kako covek u crnom sudi i pusta igru svaka cast. Ne pada na fol padanja guzenja oko lopte probali i jedni i drugi par puta videli ne svira se udri lopte bez prestanka utisak da je bar 75 minuta aktivnog fudbala bilo. Ovo je pravi derbi a ne kod nas svadja, 100 faulova sitnih, bakljada jedna, druga, prekida 30 minuta i fudbala 10 minuta sve ukupno.
B

Back

pre oko 1 godinu

Koliko su jadnj ovi "navijaci" Barselone. Umesto da bar jedan kaze kako je bilo kidanje na obe strane. Oni ponizavaju Real. A obe ekipe su nam pruzile uzivanje pogotovo u drugom poluvremenu. Cestitam na tituli veliki navijaci. Bice i ta liga sampiona.
m

molim

pre oko 1 godinu

vas imajte razumevanja dajte hospitalizovanom uefaloncu 20 minuta da dodje sebi i da se oporavi a onda krece on u akciju lajkovanja i dislajkovanja...al veceras je on nasa MALA NASA MALENA
O

Ovo je fudbal

pre oko 1 godinu

Odlicna utakmica,jak tempo,dosta sansi. Barselona zasluzeno slavila,bila je za klasu bolji rival veceras. Onaj autogol je malo poremetio,ali sve doslo na svoje mesto polako. Dosta srece kod onog gola Asensija,par cm donelo prevagu. Rafinja igrao svoj najbolji mec veceras. Sve u svemu zasluzena pobeda i +12. Ove sezone se vidi koliko jaka odbrana znaci ekipi,tek drugi primljeni gol kod kuce i to autogol,sad kad se uporedi odbrana sa Lengleom,Semedom,Pikeom i povredjenim Umtitijem sve je jasno kao dan. Nadam se samo jednom dobrom desno beku,mislim da bi se Kanselo lepo uklopio dobar je tehnicar,solidnu brzinu ima,zna da gradi igru,korektnq defanziva.
m

mindo

pre oko 1 godinu

koja bre defanziva, sve stoji ali to nikako, ne igra ni u bajernu vise
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Kanselo I brzina ne idu u istu rečenicu,Gvardiola je njega doveo do vrhunskog nivoa, svi su se čudili zašto je Gvardiola dao pare za njega, onda mu nadje kontra stranu i on odigra par vrhunskih sezona a sad bleda kopija u Bajernu, ne igra dovoljno ni u bundes ligi koja je slabija mnogo od PL. U svakom slučaju odličan derbi, zaslužena pobeda. Prelep fudbal. Barsi treba centarfor I neko umesto Busketsa pod hitno,ovo je odigrao čisto na iskustvo i pamet, nema više snage za vrhunske timove. Mislim da se Real prevario kad je prodao Odegarda Arsenalu danas I'm je trebao takav igrač.
r

r3spect

pre oko 1 godinu

Gledajuci drugo poluvreme ovog meca, shvatis koliko smo mi daleko od svetskog fudbala. Ok, ovo su ekipe koje ulazu milijarde, ali to ne moze biti alibi bar sto se fizicke spreme tice. Nasi mladi igraci se raspadaju posle pola sata igre, i u klubovima i u reprezentaciji. A ovde toliko trcanja, mislim da su za drugih 45 min bekovi obe ekipe isli 50 puta od svog do protivnickog gola, utakmica je bila ludilo. Modric u 38. godini igra presing kao da ima 22 god. Kod nas Rodic u 8. minutu dusa u nosu, Katai u 25. min seta kao da je prethodno pretrcao 50 km. Arauha napada Vinisijus i lik stize sve da pokrije nazad i ubacuje se u tudji sesnaesterac 30 puta u toku meca. A kod Partizana Urosevic ostaje na svojoj polovini jer treba osigurac u odbrani, covek nije imao niti jedan centarsut u derbiju. Posle ovog gledati nas derbi je kao da cepas Evu Mendez a potom Miljanu Kulic.
4

4332

pre oko 1 godinu

Lepo kaze Henry u evropi se svi boje reala ali real se boji barse
L

Lex Specialis

pre oko 1 godinu

A, Barsa Almerije.
G

Gost10

pre oko 1 godinu

Real igrao 80 minuta kao da je situacija na tabeli obrnuta. Barca sasvim zasluzeno je dobila ovu utakmicu. Iskreno ,Benzema je klasa, vrhunski igrac, ali ovo on sto sad igra trebao je igrati prije 5 godina, pa on je najmanje u 16 metara, a osim njega u Realu nema ko go dat, Vinisius ne moze se boriti sa Arauhom 90 min i jos golove da daje. Vrhunska utakmica.
G

GrobarKosmet

pre oko 1 godinu

Koliko odvratan klub ova Barselona🤮🤮🤮
Х

Х Х

pre oko 1 godinu

Мање него клуб за који ти навијаш, то је сигурно.
G

GrobarKosmet

pre oko 1 godinu

ZELJKO OBRADOVIC gospodin koji pokusavao da od vas napravi gospodu on vas jos vise sahranio, nabio vam kompleks da na samu pomisao skracujete sebi zivot za koju godinu!!! 🥲🥲🥲
T

TariboW

pre oko 1 godinu

Koji kompleks ima real od barselone to je bas cudo nevidjeno,ne plase se bajerna liverpula nikoga bukvalno ali od barse prezaju nije im dobrila vec nekih 20 godina...bas im zagoracava idilican zivot najblizi komsija
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Barsa u kupu uz srecu posteno pobedila jos od 2019. 4 godine dominacije Reala se zavrsilo. Uefalonci se zivi nisu javljali za to vreme.
p

placi

pre oko 1 godinu

zedru bese 0 4 prosle sezone manje lagi a bese i 4 pobede barse u zadnjih 5 derbija placi veceras naasa malena
o

onako sastrane

pre oko 1 godinu

ljudi ih odradili dvaput bez dva glavna igraca, taj tim moze mnogo u buducnosti, vecina su jos izutetno mladi momci sem lewe
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Nakon 4 godine Barsa uz srecu pobedjuje Real u ligi. Vreme im je bilo. Mada i da je Real pobedio tesko da bi osvojio ligu zato sto je Barsa ispala iz LE i lakse im je poprilicno da se fokusiraju samo na ligu.
n

nerealni uefalonac

pre oko 1 godinu

Au ti si lud barsa ih razbila prvi gol sreca za real idi placi dete ahahahh
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Dobili ih prosle godine na Bernabeuu 4:0 hahahhahaha.Kessi ti napravio amneziju izgleda
Х

Х Х

pre oko 1 godinu

А прошле године, кад је било 4-0, шта је то?
b

barsaaaa

pre oko 1 godinu

Je prosle godine u ligi reala demolirala 0 4 u gostima ziv ti meni bio i neinformisan
k

korisnik365

pre oko 1 godinu

tesi se ti, tesi, u mesec dana nabili su vam kompleks samo takav
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Nijedan posten navijac Barse ne racuna prodatu i nebitnu utakmicu jer i sami znaju da ono nije bila Realova igra.
D

Darko55

pre oko 1 godinu

Nakon 4 godine je Barselona pobedila Real u ligi? Pre manje od godinu dana je na Bernabeu u Primeri bilo 0:4. To si zaboravio? Nije lepo lagati. Zapamtio si ti dobro tih 0:4. Mnogo boli ovih 2:1?
u

uhhhh

pre oko 1 godinu

Real je na jos vecu srecu uzeo ligu prvaka pa sta sad?
p

plastikanjerosi

pre oko 1 godinu

Najvise tebe boli, katai prosrva celu odbranu Partizana, a ti grickas nokte u kaficu.
g

gaizka

pre oko 1 godinu

Xavi školuje
o

ovoo

pre oko 1 godinu

vise ni nije derbi ovo je skolovanje na svakih mesec dana...uefalonac jesi ziv sta kazu jel se gasi barsa?
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Jel ziv onaj Uefalona?Razvalila ih Barselona bez Pedrija i Dembelea