Komentari na vest

Totehnem možda nije za Ligu šampiona, ali Kejn jeste! Vulvsi upropastili Lampardov debi (VIDEO)

4

46

pre oko 1 godinu

Chelsea je zaboravio kako izgleda gol, Stamford Bridge je od tvrđave postao mesto gde mogu komotno da dođu i klubovi iz zone ispadanja da se posluže sa bodovima, na gostovanjima isto tragikomedija... Izgledali su nepovezano, sporo, svako igra za sebe, svaki igrač pokušava neki solo prodor, pa šutiraju nebu pod oblake... Čilvel i James moraju uvek da budu u startnoj postavi, mogu da zamislim kako bi tek izgledali užasno bez njih.
B

Beks

pre oko 1 godinu

Odavno nas niko nije nadigrao kao Brentford u prvom poluvremenu. Kad smo ovo okrenuli, sad sam ubedjen da ostajemo u prve četiri ekipe. Od starta su nas pritiskali, bili brži i jači u svakom duelu, gol nam je visio..Zasluženo im je poništen prvi gol, zasluženo su dobili oba penala, zasluženo su vodili na poluvremenu. Mi smo se bili pogubili, nije bilo ni ideje ni energije. Odem na poluvremenu da operem kosu, svo vreme razmišljam o tekmi. Palim link u 65 minutu i ne mogu da verujem da Njuka vodi. Posle smo ih rutinski odradili, mogli smo još koji da damo. Doduše, imaše i oni u zadnjem sekundu opasan centaršut koji ode iznad prečke. Sve u svemu, NUFC 1892.
n

nek je

pre oko 1 godinu

Samo "mi","oni","losi smo,nadigrani","bolji smo".. ...au brate,reci makar da nemas vise od 14,15 god,kad ostavljas ovakav klinacku komentar,ili si vlasnik njukastla samo se krijes....
V

Vart

pre oko 1 godinu

Njukasl pokazao snagu. Čak iako nije dobro odigrao u prvom poluvremenu uspeo je da preokrene mogu da kažem dosta lako. Svaka čast za Haua, radi sjajan posao. Sa timom koji je po igračima realno za osmo, ili deveto mesto igra sjajno. Jedino vrhunski igrači u ovom timu koji bi mogli da igraju za Siti ili Real su Fernandes i Isak. Tu on barata u suštini sa 12,13 igrača jer na klupi su mu dosta igrača za Čempionšip poput Frejzera, Laselesa, Jedlina, Džamal Luisa i dr. Gledajući statistiku i samu igru Njukasl je ubedljivo treća ekipa u prvenstvu.
v

vldblk 9a

pre oko 1 godinu

To sta sudije rafe vec godinama na utakmicama totenhema je bruka. Zasticeni su kao beli medvedi. Hejberg danas bez preterivanja 5 zutih, na kraju jedva jedan dobi posto je dudiju verovatno bilo sramota vise
G

GOCE GOSTIVAR

pre oko 1 godinu

Kejn je za Totenhem bukvalno ono što je Mesi za Barselonu. Ukoliko Kejn ode eto Pevaca u borbi od 6 do 10 mesta. Za Totenhem je bolje da budu 5 na tabeli kako bi se tim nadogradio i krenuo u novom pravcu.Mislim da će Arsenal biti prvak a pitanje da li bi bio prvi na tabeli da je ove godine igrao u Ligi Šampiona?
W

WARRRR

pre oko 1 godinu

Jel ste gledali ovu utakmicu ljudi ? WARR? Kakav lopovluk ? Mi srbi smo.male mace za ove u engleskoj!!!
V

Vlado Banja Luka

pre oko 1 godinu

Ukrajinac Mihajlo Mudrik koji je plaćen 100 miliona evra zasad bez gola i bez asistencije. Da je u pitanju neki Srbin ili npr Bugarin, već bi krenuo linč po engleskim medijima, ali Ukrajinci su sada miljenici, pa ćutimo... Kakvo pranje para i kakva farsa!
c

cupakabra

pre oko 1 godinu

Nisi u toku. Ima jednu asistenciju, a zestoko je kritikovan i ismevan na drustvenim mrezama. A to sto je ukrajinac, to nikoga ovde ne zanima, osim pojedinih naivcina iz B.Luke kojima je Dodik isprao mozak.
p

peki98

pre oko 1 godinu

Mudrika toliko ismejavaju na društvenim mrežama da postaje preterivanje pomalo. Samo u Srbiji ljude interesuje da li je Ukrajinac ili nije. Tamo ga gaze jer je mesecima javno govorio kako je veliki navijač Arsenala da bi za koju funtu više prešao u Čelsi koji nikada nije bio gori, a ni on nikako da napravi nešto. Pritisak u top6 ekipama. pogotovo kad si plaćen 100 miliona, je nepodnošljiv.
d

dadobob

pre oko 1 godinu

Igrač utakmice za Tottenham je sudac Stuart Atwell i po ko zna koji put suci direktno utječu na rezultat utakmice. Ovim sucima treba oduzet licencu i zabranit suđenje jer je ovo svjetska sramota. Po kojem kriteriju nije bio penal na Mitomi, i to dva puta, prilikom poništenog gola Romero ga gura s leđa, a Hojbjerg ga u drugoj očito gazi. Za Chelsea ništa novo, kud im inače napad ne funkcionira, danas ih je vezni red Wolvesa satrao. Nagelsmann, ako dolazi, trebao je odmah doć da počne uigravati ekipu za iduću sezonu, a ne vratit Lamparda.
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Pa sta znam. Ono na Mitomom oko 72. minuta mogao lagano da bude penal. Cudi me da nije ni pogledao. Deluje da je Brajton zestoko ostecen. Ne znam koje je pravilo kad je ruka uz telo, pogodi te lopta i skrene u gol. Jer i to ponistise Brajtonu, pa ne znam sta praksu u tim situacijama... Zna li neko koje je pravilo tu?
G

Gost1312

pre oko 1 godinu

Najveca pljacka koju sam vidio od pojave Vara. Custa 2 penala za Brighton nosu svirana, a jos par odluka u korist zidova. Nekvjetovatno sta se desava u tzv. najjacij ligi svijeta uz Var i sve zivo na oci miliona ljudi, a onda se cudimo sta se desava u nasum domacim ligama. Sramota engleskih sudija !!!