Klemon Lengle (Screenshot - twitter.com/SpursOfficial)
Klemon Lengle (Screenshot - twitter.com/SpursOfficial)

Totenhem zvanično pozajmio Lenglea od Barselone

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.07.22. | 20:23

Sparsi predstavili peto pojačanje

Posle Frejzera Forstera, Ivana Perišića, Iva Bisume i Rišarlisona uprava Totenhema završila je još jedno vredno pojačanje. Kako je i zvanično potvrđeno, opremu kluba iz Severnog Londona zadužio je francuski reprezentativac Klemon Lengle koji stiže na pozajmicu iz Barselone do kraja sezone.

Pevci već neko vreme traže levonogog štopera, na kraju je izbor pao na defanzivca koji je leta 2018. godine stigao na Kamp Nou iz Sevilje za 37.500.000 evra.

Izabrane vesti

Lengle je minule sezone upisao 27 nastupa u dresu Blaugrane, ali je samo sedam puta bio starter i nije bio u Ćavijevim planovima za narednu sezonu. Katalonski klub radi na rasterećivanju budžeta kako bi ostao u okvirima Finansijskog fer pleja, s ozbirom da planira da ojača svoje redove novim igračima, ali i da produži saradnju sa Usmanom Dembeleom. Sa bivšim igračem Rena i Dortmunda postoji dogovor, ostaje još da uprava da zeleno svetlo za potpisivanje novog ugovora.

Totenhem nastavlja da radi punom parom na jačanju igračkog kadra. Antonio Konte je tako dobio peto pojačanje, pa će od štopera na raspolaganju imati Kristijana Romera, Erika Dajera, Bena Dejvisa, Davinsona Sančeza, Džoa Rodona i Džefeta Tangangu. Čini se da će neko i napustiti klub.

Pevci su dosad potrošili 87.200.000 evra i to na Bisumu (29.200.000) i Rišarlisona (58.000.000), s obzirom da je Lengle stigao na pozajmicu, dok su Perišić i Forster potpisali kao slobodni igrači.

Stiven Bergvajn je prodat Ajaksu za 31.250.000 evra, dok je od odlaska Kameruna Karter Vikersa u Seltika klub zaradio 7.000.000 evra.

Uprava radi i na angažovanju Đeda Spensa iz Midlsbroa. Za desnog beka nudi oko 18.000.000 evra i kako javljaju mediji u Engleskoj - blizu je postizanja dogovora.


tagovi

Klemon LengleLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Totenhem
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara