Komentari na vest

Tragično veče na Marakani: Autogol Pavkova poslao Makabi u Ligu šampiona (VIDEO)

B

Bor88

pre preko 1 godinu

Fudbal se ne igra 45min. Druga utakmica drugo poluvreme isto kao i prva. Kao Da su tek pocele pripreme pa treba 12 izmena napraviti. I to je najvise kriv Stankovic koji nije ni T od trenera. Pogotovo ne za klub kao sto je zvezda. Drugo poluvreme makabijev napad je kretao iz zvezdinog sesnesterca,jer sredine nije bilo nigde. Ono je bilo mucno za gledanje.jer da nije bilo Pavkova koji nam je skratio mute u 90. Ovi bi nas pojeli u produzecima. Jos vise bi bolelo. Izmene koje je Stankovic napravio me vredi ni komentaristi.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Bez obzira na ispadanje, ostaje mi utisak da je Zvezda daleko bolji tim. I nazalost je izbacila sama sebe. Imas vodjstvo 2:0, penal za protivnika, golman odbrani i dobijes dodatno na samopouzdanju, onda Kanga napravi totalnu glupost i pokloni im gol, pa se psiholoski obrne situacija. I zato kritikujem Kangu, iako ga stalno hvalite kao ne znam kakvog tehnicara. Dzabe njemu sva tehnika, kad je steta uvek veca od koristi. I opet imas 2:1, oni bez utakmice u prvenstvu i drugo poluvreme oni imaju vise snage?! I onda tragikomican autogol Pavkova. Prvo, njegovo vreme je proslo, jeste dao golove Liverpulu, jeste i mnoge druge, ali da se ne lazemo, nije vise za ovaj nivo fudbala. Najbolji centarfor sedi na klupi - Ohi. Mladji od obojice, brzi, spretniji, ali samo Deki zna zasto on ne igra. Stalno forsiranje Pavkova mu se zato obilo o glavu. Prica se o transferu Ohija i Pavkova. Ja sam siguran da ce Ohi naci klub, a pitanje je da li iko trazi Pavkova i da li ce otici. Deki je morao u poluvremenu psiholoski da ih spremi i pripremi, da ima nacin da zaustavi loptu i smiri je, da se sprece njihovi napadi. Desi se da ispadnes, prodje neka lopta, ali zaista nema opravdanja da su nas nadtrcali u drugo poluvremenu. A za ono sto kako se Kanga ljuti kad je zamenjen, dao bih mu odmah ispisnicu, jer niko nije veci od kluba.
Г

Гост 977

pre preko 1 godinu

Само још један од небројено много апсурда - Звездаши, да би ублажили срамоту, обраћају се клубу као Макаби. Није то Макаби Тел Авив, убедљиво најјачи клуб Израела већ Хаифа. :D
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Borjane da si se manje udarao u grudi i okretao prema severu posle odbrane penala možda bi se bolje postavio i odbranio šut sa 35 metara.
R

Realan Zvezdaš

pre preko 1 godinu

Tužno je sve ovo oko naše Crvene zvezde. Toliko pojačanja, imamo logistiku, navijači su tu, sve je tu ali rezultata nema. Objektivno nas je prošla ekipa koja je 2,5 puta jeftinija od nas - u rangu sa Patlidzanom iz Zagreba. Daleko smo mi još od ozbiljne ekipe, nas tri godine izbacuju predstavnici smešnih fudbalskih predstavnika (Omonija, Šerif, Makabi Haifa). Ne znam kako ćemo sada bez "zagarantovanu" 30m od lige šampiona jer LE je realno cipiripi takmičenje u osldnosu na LŠ. Sad se tek vidi koja smo mi ekipa kad ne igramo protiv Niša, Surdulice, Napretka...Oducili nas malte ne od fudbala Izraelci pred 55.000 ljudi i sa 2:0 u džepu. Smehotres za ovdašnje prilike jer ovakva ispadanja ne smeju da se dese ni slabijim ekipama a ne najvećem klubu na Balkanu pred tolikim brojem ljudi. Šteta, toliko je uloženo u ovo sve poslednjih godina a dobili smo samo mrvice, jedino što smo gazde u Srbiji pa nam sledeće godine dolazi ta liga šampiona u kojoj ćemo uzeti bod, dva najviše. I dalje ne verujem da smo ispali od ovakve ekipe ali sta da se radi, bice bolje. Sledece sezone kupiti jos 3-4 ozbiljna igrača (otvoriti se kao i ove sezone oko 8m na pojačanja) i pokušati biti treći u grupi. Idemo cigani ludaci, najjači smo, najbolji, drugi niko ne postoji, u glavi samo Crvena Zvezda!!!
B

Brojgel

pre preko 1 godinu

Definitivno imas IQ kao broj cipela ali si za neke stvari u pravu, sto bi nas narod rekao i corava koka neko zrno kljucne.
G

Gost Ad

pre preko 1 godinu

Ne može se reći da je Makabi nadigrao Zvezdu. Zvezda je imala vise prilika za gol u obe utakmice. Glavni razlog zvezdinog neuspeha je fizička priprema vec posle 60 minuta igre Zvezda fizicki nije mogla da parira odličnoj ekipi Makabija. Zvezda ima kvalitet ali igrači nisu imali pluća da izdrže tempo utakmice. Ne treba osuđivati igrače pogotovo ne Pavkova i Borjana koji su dali veliki doprinos u uspesima Zvezde u Evropi. Ovaj tim Zvezde je sposoban za velika dela ali pre toga mora da se fizicki dobro pripremi. Zvezda će u Ligi Evrope pokazati da je veliki klub. Što se tiče grobara na predstojećim derbiju će videti koliko vrede.
K

Kon

pre preko 1 godinu

Gost ad@Šta kažež zemljače Zvezda je bila bolja, posed lopte, broj udaraca na gol, korneri na strani Makabija. Zvezdi su samo pluća i fizička sprema problem, inače su bolji, ahahhahaha, veču glupost nisam čuo odavno. Ahahahaha samo su pluća problem, ahahaha.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Hahahahaha. Bas mi je drago.
p

promenite

pre preko 1 godinu

Ime stadiona u milan pavkov msm da je zasluzio
N

N . BG .

pre preko 1 godinu

Zavrsio se Severokorejski slet isti ko njihov.
H

Hvala

pre preko 1 godinu

Makabijevim igračima što ste ove sinoć, tresnuli o beton i pokazali im gde im je mesto ako hoće da predju medjudržavnu granicu, toliko ku...čenja od nepismenog trenera, (vokabular mu je pet ipo reči) da bi nešto objasnio igračima šta i kako na terenu on jednostavno ne može. Pa nije vam ovo linglong liga pa će svi da se sklone jer ide zvezda,jbte...lako je u Nišu, Kruševcu, Surdulici...na kraju fudbal u Srbiji je u skoro svim klubovima na skoro istom nivou, mala je razlika. Samo je ku...enje, najače kod nadobudnih..
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Ти мора да си неки пропали гробар чим се радујеш неуспеху Српског клуба...е паћениче, завуци се у собу, узми таблете за смирење, и плачи што нема више Толета да вам намешта титуле.
G

Gledah nista ne videh

pre preko 1 godinu

Bolje na vreme ,u produzetak bi Zvezda izgubila. NEMA IGRU ,samo na kontre.
D

Dario1104

pre preko 1 godinu

Ma ima igru, jedno poluvreme. Za drugo nema snage. Kod Milojevica su spartali 90 minuta... U Haifi i juce se videlo da igraci nemaju snage i vazduha a 2 poluvremena.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Samo u Srbije se ovo desava. Zalosno je sto vise volim da neko pobedi Zvezdu ili Partizan, nego da nasi klubovi pobede nekoga. Nikada nam nista ne valja i brzo se zaboravlja sta je bilo pre par godina. Do skoro nam je uspeh bio ako prodjemo prvo kolo, a sad malo i LE iz prvog sesira. Nama ne treba neprijatelj, mi smo sami sebi najveci neprijatelji!!!
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Mešaš babe i žabe, to što su sinoć petarde gruvale zbog Zvezdinog poraza je sramota i ozbiljan psihički poremećaj svakoga ko je to radio, ali to što kažeš da je uspeh poraz od Omonije, Šerifa i Makabija, jer je time obezbeđena LE je smešno. Tema su tri vezana neuspeha u kvalifikacijama za LŠ protiv protivnika protiv kojih se objektivno može igrati. Tema je fizička sprema Zvezdinih fudbalera, tema su pojedinici u timu i na klupi, koji nisu dorasli ovom nivou fudbala, tema je nesposobnost uprave da dovede odgovarajuća pojačanja. Tema je jedan bek u ekipi, a i taj osim što ne ume da centrira u 60 minutu ide na respirator. Sve to pored reke para koje su prošle kroz Zvezdu, a Šerif i Makabi su nam pokazali da je za mali novac moguće dovesti fudbalere koje mi samo sanjati možemo i koji su nas odučili od fudbala. To su teme, a svakako da bi u svakoj drugoj situaciji plasman u LE bio uspeh, ali mi smo taj plasman izborili još protiv Pjunika, sinoć je puna Marakana gledala poluvreme u kome se Zvezda borila za goli život, kao da je u pitaju Siti, a ne Makabi Haifa.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Tako se i Makabi borio kod kuce. Trener ne moze da zna da ce igrac napraviti onako glup penal, faul i na kraju onaj autogol. Sta je tu kriv Stankovic? Da nije on sapleo Kangu ili dao autogol. Igraci imaju svoje limite i to nisu sigurno igraci za LS, ako hocemo da bude realni. Makabi je prosao samo zato sto je imao srece. A taj Serif je dobio Real i igrao odlican fudbal, a Omonija je proslo na jednu utakmicu, da se igralo jos 100 puta, 99 bi izgubili. Tako da budi malo realan i reci da li je ovo tim LS? Igraci za LS kostaju 30-40 miliona, a ne 1 ili 2. Tako da sada mozes slobodno da ides da navijas za neki drugi kulub,jer nije Zvezda za svakoga! Nekad je Ljuba lepo rekao 'Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje'.
G

Goust

pre preko 1 godinu

E MOJI ZVEDASI!!! Љуба Тадић о Црвеној звезди Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње. Е,то вам је Црвена звезда. Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине. Сви смо ми Звездаши исти, а неки неће да кажу да смо сви исти. Е, ја нисам за те који се само радују. Сигуран сам да су прави звездаши и данас слични нама из првих Звездиних година. Изгубимо ми тако по неку утакмицу, па онако ошамућени да не знамо где нам је кућа, кренемо пешке ка Теразијама, ка “Мадери” у ствари. У њој су се тада окупљали звездаши. До “Мостара” – мук. После почнемо да причамо о нашим шансама, а 7-1 за противника. Те Рајко имао шансу, те Томаш промашио два зицера, и тако шанса за шансом, и када стигнемо до “Мадере” – Звезда изједначила. Новине не читамо неколико дана и готово… Е, кад победимо ми умемо да будемо мало и намћорасти. Те могао је да падне још неки гол, а у ствари растемо од среће. Ово је било кад смо освојили први Куп, па после три узастопно. Имали смо у друштву највећег љутка, највећег звездаша и пријатеља какви су одиста ретки. Бане је то био, Бане Вукосављевић. Дође он за сто после тог нашег првог Купа, па још није сео, а поче: дао два гола и неће више да игра за Звезду. Те намерно му нису додавали лопте, те и онај судија Лемешић се окомио на њега, кад, долази Боба Михајловић, он и доктор Аца су били из исте ратне војске и волео је да седи са нама. Честита Боба свима, честита Банету, кад у њему затрепери Звездина жила: Добро сте прошли са три комада, знаш кад ћете да видите Куп – никад! Шта ти је Звезда? Мртва позоришна, мртва фудбалска сезона и ја сам се преко лета мувао на Тари. Играју се нека деца лопте, а један човек виче на њих да се све разлама. Приђем ближе – Миљан. Заустави он вику. Ово је Куле, ово је Караси, оно су Цоле и Трифке. Чекамо једног дечка са Уба. Џају чекају. А они жгољави, ситни, никакви…Они ће бити шампиони? Немој Миљане да ме замајаваш тако ти Бога, рекох му. Али, шта знаш, рекох себи. Звезда је то. Сада се мало љутим кад неко каже: били смо европски шампиони. Нисмо ми били европски шампиони, него смо ми европски шампиони - заувек! Ми, Реал, Бајерн, Милан…То је наше друштво, а ово што играмо овде, то нам је за припреме. Некада су те припреме дуже, некада краће, Боже мој… Е сад, зашто се воли Црвена звезда. Од оног дана када ју је основала антифашистичка и студентска омладина, и кад нам је приступио огроман део народа тада називаног “реакцијом”. Волиш жену. Лепо, али шта још? Волиш девојку. Добро, али шта још? Фудбал је чудесна ствар, излаз у свет, а игра га Звезда. Е,онда има да волиш и Звезду. После, када то крене са колена на колено…Баш су лепо данашњи момци смислили, мене су погодили у жицу: Звезда је живот, остало су ситнице.
H

Helder Postiga

pre preko 1 godinu

@GOUST Ne bato, vi jeste BILI evropski sampioni, jer ste osvojili takmicenje koje odavno ne postoji, LS kakvu znamo je osnovana 1993. godine, i prvi izvorni sampion je Olimpik Marsej.
G

Ghostly

pre preko 1 godinu

Kad će veliki Terzin intervju? A da - to može samo posle pobede.
M

Mičija

pre preko 1 godinu

Ali ga Pavkov zakuca...
D

Da da da

pre preko 1 godinu

hahahahahah svaka mu cast,legenda !!!! Hahahahah
S

Soko

pre preko 1 godinu

Nije tragedija i moze se desit da ne prodze i mnogo bolji od Zvezde problem je sto zadnje tri godine u izuzetno povoljnom zrebu nije prosla ni jednom.
T

Trento

pre preko 1 godinu

Sta ce Sneza da obuce za LS?
B

Borjan M.

pre preko 1 godinu

Prvo ce da obuce keceljicu da navija za konobare koji ce vas izbaciti iz takmicenja Seja Kalača a onda cemo se dogovoriti za dalje....
B

Boki, Borjane

pre preko 1 godinu

Ovi su u "Kupu Seja Kalaca" bili cetvrti prosle sezone, pa ti vidi...
@

@Borjan M.

pre preko 1 godinu

Bitno da mozemo da se dogovorimo oko tvoje supruge ;-)
G

Gace...

pre preko 1 godinu

nece sigurno.
R

Real

pre preko 1 godinu

Treba malo i sreće imati, svi su zaboravili kad se prošao Salcburg, ne znam ni ja kako, jedan šut dva gola... Pa Jang Bojs, pa Krasnodar, ima tu još koliko hoćeš utakmica kad je lošiji prošao dalje... Tako ti je to u sportu...
@

@real

pre preko 1 godinu

Naravno da treba imati sreće, ali mi večeras nismo bili bolji. To je problem, a u ekipu nikad više uloženo...
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Onaj pas PaNJkova nikome malo pošto je ušao i onaj autogol, gde je centarfor za malo pa promašio ceo fudbal, nikakve veze sa srećom nemaju, to je slika i prilika njegovog fudbalskog znanja, tj elementarnog neznanja.
R

Realno87

pre preko 1 godinu

Bas tako, zaboravljamo brzo. Nismo bogom dani niti smo bolji od drugih. Kad više budemo poštovali protivnika nećemo ovako prolaziti. Katai, Ivanic se vuku po terenu, odbrane nigde. Tako fudbal više ne može da se igra, kao i bez brzih bekova, klasičnog zadnjeg veznog, pravog špica. Pesic je prosto bezopasan po njihov gol, Sangren kataija stavio u džep, Bukari odsečen. Ivanic nijednom nije pokušao da odigra sa bukarijem? Kao da je u emotivnoj vezi sa Kataijem. Onda bukari i katai nisu pokušali bar 2 napada da promene strane. Nismo mentalno spremni da igramo kao favoriti bitne utakmice.
G

Gost47

pre preko 1 godinu

Zvezdašî moraju da shvate da nije svaki dan, badnji dan, faktički dalje ide bolja ekipa koja je naročito u drugom poluvremenu načîsto nadigrala zvezdu, i da su fizički spremniji, neki zvezdini igrači imaju snage samo za jedno poluvreme u ovakvim utakmicama, naročito Rodić koji je trebao da dobije drugi žuti karton, ali ga zato sudija dao treneru Makabija, ali na kraju je ipak pravda pobedila.
R

Real

pre preko 1 godinu

Dokle god ne budemo sebi priznali da ova naša liga ničemu ne služi, svaka čast svima, ali ne može se odigrati jedna ili dve dobre utakmice u prvenstvu i kad ti dođe neka srednje evropska ekipa ti imaš snage za 50min.... Sve dok se ne bude igrala liga Ex Ju prostora sa još jednim ili dva kvalitetna protivnika gde će skoro svaka utakmica biti derbi ne možemo govoriti o klubskom fudbalu, jednostavno stagniramo, za koju godine neće nam biti ni dozvoljeno plasiranje u LŠ...
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Za jedno se Tvorzinju, Listeru & Co. mora odati priznanje, uspeli su preko medija da ubede 60k ljudi da dođu na stadion, iako su i tih 60k pre nedelju dana gledali istu utakmicu i iste timove kao i ja. Napisah još onda da ne vidim kako ovakva Zvezda može dobiti ovakav Makabi i kojom mqgijom ovakva Zvezda može da ne primi gol od njih, ali 60k je odlučilo da ne vidi ono što sam video ja i svako ko ima oči, a koji smo proglašavani grobarima. E sad to što su uspeli da ubede 60k da sa timom spremnim da odigra jedno poluvreme, sa raznim Srnićima i PaNJkovima u njemu, sa timom bez bekova, mogu da izbace Makabi, u kome igra špic koga Mrkela ne bi pronašao ni da je jedini špic na svetu, u kome čovek od 35 godina ima više energije od svih srpskih igrača u Zvezdinom timu zajedno, u timu sa Azizom koji je za Srnu, Miluna, Eraka, Rodu i Draga, Dejvid Bekam lično, će im se vratiti kao bumerang, jer skoro ni približno navijača na stadionu neće biti. Ove što su plaćeni da dolaze ne računam.
G

Gost654

pre preko 1 godinu

Ko je Lister?
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Ha, ha, ha
N

Nikola 98

pre preko 1 godinu

Posledica uništavanja FK Partizan radi stvaranja lažne dominacije u srpskom fudbalu dovela je do toga da se i treću godinu zaredom ne plasirate u ligu šampiona. Ho, ho,ho....
a

acabre

pre preko 1 godinu

Zato imamo status nosioca u Ligi Evropi. Doveli smo Srbiju do 5 predstavnika I direktnog u LS.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Ne moramo se nikada plasirati ali smo ipak veliki tim jer ti ni oci nisi otvorio, a komentarises Zvezdu. To se zove kompleks.

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Tata vučko na aparatima, kako sad objasniti narodu gde i zašto otišle njixove pare.
R

Realista__

pre preko 1 godinu

Stankovic izvodi najboljeg igraca, a uvodi coveka koji odlazi iz Xvezde. Pameti, gde si?
v

v1ad

pre preko 1 godinu

A mozda je ovo posledica lose sastavljenog tima? Jedan bek koji vec 5 godina od kako je u Zvezdi ima dusu u nosu u 60om minutu. Nema zadnjih veznih. Dva istovetna centralna vezna koja ne mogu zajedno da igraju. 5 levih i 4 desna krila. Jedan ofanzivni vezni. Jedan napadac (bar toliko Stankela vidi). Od kljucnih igraca, Borjan, Dragovic, Rodic, Ivanic, Kanga, Katai, jedino Borjan i Dragovic imaju mentalnu snagu za ozbiljnije stvari. Trener tvrdoglav.
G

Gost stvarno

pre preko 1 godinu

Ivanić dao golčinu,Katai učestvovao kod oba,a Borjan kriv za oba,toliko o tvom komentaru.
Д

Делија91

pre preko 1 godinu

Ајмо лепо сад сви оставке! Преко Терзића,неспособног Мркеле и на крају Станковића..
H

Hahahhahha

pre preko 1 godinu

Eee moj Milane...sreca ti okrenula ledja.
B

Budak

pre preko 1 godinu

A jel stizu milioni!?
У

Урке

pre preko 1 godinu

Ми смо индијанци највећи и заслужили смо ово. Три године испадамо на исти начин, требало би да се замислимо мало. Покријмо се ушима и да нас Бог види у ЛЕ. То нам је домет
B

BREkalo

pre preko 1 godinu

Hahaha kako lepe vesti.. i jeste za ove oranice i livade po srpskim selima, nikako za LP
У

Урке

pre preko 1 godinu

Ми смо индијанци највећи. Три године на исти начин испадамо, од кога смо бољи? Станковић је кривац, заједно са управом. Где је так десни бек? Шпиц? Задњи везни? Покријмо се ушима и да нас Бог види у ЛЕ, то нам је неки домет, да се не лажемо
F

FK Uprava napolje

pre preko 1 godinu

Sve je rečeno u komentarima. Deki nas ukanalio u obe utakmice i to je to. Nego, nešto drugo mi upada u oči. O kakvoj karmi, kakvom "sve vam se vratilo", brabonjaju ovi nemači pojma iz komšiluka? Pa pobratimi, u četvrtak na Malti je sigurica "domaćin daje 2 gola u prvom poluvremenu" a vi se i dalje bavite karmom.
D

Dobro si cuo

pre preko 1 godinu

karma je cudo!!!! Sreca je morala da vam okrene ledja,kao i uvek sto sleduje licemerima. PS Lep gol Pavkova buuuhahahahahh
P

Pera Karburator

pre preko 1 godinu

Munem malo..... hahaha
P

Pozdravicao

pre preko 1 godinu

Tesi se druze da nije karma, onaj gore sve gleda. Zna se sta se radi, videlo se da se nema snage za 90 min jer su navikli da igraju 15 min u ligi
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

Šerife tiću, mi karmom, a vi jevrejskom ka..m. Izgubili od Makabija koji je vodio i Šamrok Stanoje. Ahaahahaaha.
S

Sine

pre preko 1 godinu

Krasnodar sine
T

Trento

pre preko 1 godinu

Koja uprava? Tu lebdi samo jedan covek.
g

gOST1985

pre preko 1 godinu

Izmene ko i prosle nedelje tamo... KATASTROFA!!! Na poluvremenu je trebao izaci Srnic a da udje Sanogo. Oko 60min kad su svi crknuli trebao je da izadje Katai i Ivanic a da udju Kangwa i Mustafa. Jer onda bi opet dobili na svezini i brzini u napadu. Mustafa da igra na levom krilu a ne na desnom jer tamo je ko izgubljen. A Karngwa iza spica. Onda zadnjih 15-20 izvedes Pesica a udje Pavkov/Ohi ako nam treba gol. (Mora se reci 90% nas bi stavilo Pavkova jer je dobro krenuo sezonu, ali lako je sad se pravit pametan kad je dao auto gol i govorit trebo je Ohi) Ako smo rezultatski dobri onda zamenis Rodica koji ce da lipsa.
i

iz 1 u x

pre preko 1 godinu

ne znam koliko su Zvezdasi realno, ali Makabi je kako pređe polovinu bio nekako opasan, možda ne po stvorenim šansama, ali se vide šabloni i stil igre koji forsiraju, kod Zvezde me je razocaralo izuzetno mali broj prilika, osim 2 gola, ja mogu da se setim još Kangine stative i to je to od neke akcije smislene, apsolutno nista nisu pokazali veceras vredno Lige Šampiona! Iskreno mi je zao sto niste ušli, ali sa druge strane niste ni zaslužili posto je ovaj Makabi i na Marakani bio bolji rival, osim nekih 15-ak minuta, to jest od Pesicevog gola do Ivanicevog gola! Možda ste vi drugačije videli, voleo bih vasa mišljenja da cujem
Ц

Цопе

pre preko 1 godinu

Је*о слику своју, 1100 коментара... Дал сте ви људи нормални?
S

SK-98 GGMU

pre preko 1 godinu

Kada pavkov igra ispred Ohia i LE je mnogo. Covek prestao da igra fudbal nakon utakmice sa liverpula
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Руку на срце, на 10 срећно добијених утакмица у последњих4,5 година,по правилу дође једна оваква...мада, Израелци су за 20,30% јачи тим,небитно што је Звездин буџет већи за неких 10,15 милиона еура...физички спремнија екипа, боље вођена и имали су озбиљне противнике до сада, док је Звезда дизана у небеса после пролаза полуаматерске екипе из Јерменије...ЛЕ је по мери ове екипе, иако по буџету заслужује ЛШ...

Igor_google_54

pre preko 1 godinu

jedna? cska,milan,rendzer,makabi, ili jos ranije bordo,strazbur,ekeren,d.kijev...dokle bre vise sa tim malerima...kao vraća nam se... zasta? i dokle? imali par puta srece 10tostruko više nesrece
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

da da, nesrecni su bili i Serif i Omonija
@

@igor google

pre preko 1 godinu

Rendzers 2 puta i bajern u kupu uefa...
A

Ahahaa

pre preko 1 godinu

Sad su i Izraelci jači tim.
П

Пруга лепа

pre preko 1 godinu

Павков увек решава велике утакмице, решио ју је и сад...
N

NanaMrgud

pre preko 1 godinu

Da saljete poruke za bolesnu decu kao sto pisete ovde bili bi najzdravija nacija na svetu
M

Mop

pre preko 1 godinu

Šapiću više ne šaljem
F

Familija

pre preko 1 godinu

Nemoj slučajno da je neko pomislio na ostavku stručnog štaba idemo dalje ne da nema šanse da Stanković napusti Zvezdu već to se uopšte ne dovodi u pitanje nemoj slučajno da neko pomisli na to u svakom slučaju Delije Cigani Zvezdaši ovo je bio spektakl obojene tribine pesma huk ovo je bilo fenomenalno nažalost zastali smo na ovom koraku ali sada dolazi odmah i moramo odmah da se izborimo za nove pobede idemo dalje svi zajedno lavovi moramo se nekako provući kroz ovu oluju i naćićemo načina napred familijo
@

@Familija

pre preko 1 godinu

A malo ići u školu, naučiti znakove interpunkcije...
G

Grmi

pre preko 1 godinu

Grmi!
G

Gost Bivši

pre preko 1 godinu

BIće bolje kad proradi i privikne se na novu sredinu Mirko Ivanić... Biće to za još par godina. Pravi je CUPLINGER!!!
P

Plava hemijska olovka

pre preko 1 godinu

Zamisli tu retardiranost: U prvoj utakmici vodiš i primiš 2 gola za 10 minuta ni iz čega. Zatim kući vodiš sa 2-0 i primiš gol u 45 +5 po sredini gola, i onda primiš gol u 90 autogol u PLAY off- u lige šampiona. A gol ti da VOLINA koga si prodao za milion evra Vuku Rašoviću i Stojkoviću. A puko si na njega 30 miliona zbog toga što ga AV gotivi kao TALIJU. Ljudi MORA DA SE ZARATI.
N

Nemac pojma

pre preko 1 godinu

Tolike godine proveo u Milanu, gradu mode, a nije uspeo da se emancipuje uopšte. Pojavljuje se u onim trenerkama koje ne nosi ni ekonom ekipe, zavrne rukove i pokazuje rukom ovako 💪 prema severu. Pa što nisi tako pokazivao kad ti je Pavkov rezervisao autogolom ispisnicu iz kluba!? Nadam se da te više nećemo videti na klubi Zvezde i čuti još manje.
G

Golija

pre preko 1 godinu

Kad ga pogleda covek ovako lici na nekog drvoseču sa stare planine, kao da se nalokao par piva ispred zadruge i mlatara rukama kad objašnjava gde i kolika drva je sekao
G

Gostler

pre preko 1 godinu

Sreća potrošena u Kopenhagenu, Salcburgu, Kelnu...
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Samo da napomenem ovom što hvali Srnića toliko,da se slučajno preziva Žander,verovatno bi ga obesili na Kalemegdanu.
C

Collagen

pre preko 1 godinu

Izvinite, a zašto svi naveliko pljuju Srnića...? Šta je bilo do njega dečko je gotovo savršeno odradio, pretrčao je više od ostalih, stalno bio blizu lopte, preorao je teren... Jeste skrivio penal, al' srećom nismo primili gol iz penala. Ne znam šta očekujete od njega, ono što zna pružio je, kondiciono i energetski je do kraja utakmice bio iznad svih naših igrača. Najmanji je problem Srnić bio večeras
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Problem je sto kad on igra nas vezni red ne postoji. Pojeli su nas ma sredini. Osakatio nam je napad i tranziciju. Nije dovoljno da samo trcis, ne ume da doda, ne ume da predribla igraca, ne ume da primi loptu, igrac manje u napadu. Mozda kad se branimo ima smisla da se stavi ispred zadnje linije da kupi nicije lopte i dodaje prvom do sebe, ali staviti ga u manevar kao centralnog veznog, samoubistvo covece. Napravio penal na dve bitne utakmice nerezonskim potezima, ma nek trci na poljani, meni ne treba da mi kida zivce, neskolovan fudbaler, kakav crni vezni.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ja ne znam šta je vama Sanogo bogu zgrešio. Kako bi voleo da u decembru kad mu istekne ugovor dodje kod nas u Partizan. A vama želim svu sreću sa Srnićem
C

Collagen

pre preko 1 godinu

@Mop Druže, Sanogo je za Srnića Bog otac fudbala, to uopšte nije sporno. Uvek bih pre izabrao Sanoga. Samo kažem da je Srnić najmanje kriv za večerašnji remi i da je dečko odigrao najbolje ono što ume i zna. Nije se obrukao, imao je najviše kondicije od svih naših i nije nas ukanalio ni na jedan način, to je suština!
M

Mrcina

pre preko 1 godinu

Srnić je odigrao 1 poluvreme perfektno,ubio je šerija,čovek loptu nije primio.Kod penala je mogao bez problema da svira faul u napadu.Veći problem su Ivanić i Katai.Ulaze u duel kao na školskom,bez žara.Kanga i treba da se ljuti,nosio je celu sredinu terena na leđima.Za pešića i Milunovića kapa dole,momci su odigrali perfektan meč.
P

Poppaa

pre preko 1 godinu

Deki, samo napred. Nije kraj sveta. Dešava se, drži se prvenstva.
V

VOLIM ZVEZDU

pre preko 1 godinu

Bolji tim prosao dalje - cestitke. A mi idemo sada po trofej LE i super kup, jedina dga trofeja koja nam nedostaju a igrali smo finala. Da se kompletira kvartet svetskih i evropskih trofeja, najveceg kluba istocne Evrope. Samo.Zvezda!
K

Kada bi

pre preko 1 godinu

imao 5 zivota , mozda bi i docekao da osvojis jos ta dva trofeja.
G

Gostioničarr

pre preko 1 godinu

Najveći klub je Steaua iz Bukurešta, ako ćemo pošteno.
u

united the mancha

pre preko 1 godinu

Ljudi moji, stalno neke individualne greske. Serif crveni karton, Rendzers penal, promasen penal, kiks Erakovica, Milan crveni, penal, sad Makabi kiks golmana, penal, autogol, dokle vise igrate sa polovnjacima, zavrsavas mec sa Srnicem na levom beku alo bre, igras bez desnog beka skolovanog, ubacujes amatera kao veznog, ne zna da doda, ne zna da dribla, ne zna da primi loptu, samo zna da udje u duel. Znaci da udje, i time izazove neprijatnost kod protivnika. Koliko smo ulozili, toliko smo dobili. Dzaba mi je sto se bore i vole Zvezdu kad sa njima ne mozemo napred. Daj mi deset placenika ako ce da igraju kao Makabijevi. Da mi je znati ko je gledao ovog Pjeroa i bio u fazonu ma ne vredi tih para. Nosio covek Dragovica i Milunovica celu utakmicu, na kraju imao snage da trci kontre.
H

Haifa 5 komada, pukla tikva

pre preko 1 godinu

Nabio vas 163. tim na UEFA listi !!!
C

Crna rupa

pre preko 1 godinu

Sta lupetate da se grobari raduju. Samo zbog nekih frustriranih klinaca vi padate na to i postajete Oni. bravo! Idemo Partizan, idemo zvezdo
v

vidimo...

pre preko 1 godinu

nego sta nego da se radujete....
W

WRUP

pre preko 1 godinu

@Crna rupa Не причај глупости, наравно да се радујемо
i

ipak

pre preko 1 godinu

Se igraci haife ukakili od dve tribine u crvenim i dve tribine u belim majicama haaa
P

Popppp

pre preko 1 godinu

Mi bar imamo navijače hah.
p

pre

pre preko 1 godinu

Ce biti da ste pevacko drustvo, najvaznije da se skakuce po tribini i da mora da se ispuni kvota od nekoliko pesama, haifa igra presing pravi sanse a tribine pevaju kao da madjija narucuje pesmice iz loze. Samo jos da lepi evre i dolare po celu ha ha
Н

Нс бој

pre preko 1 godinu

Ја после прве текме напишем да звезда само чудом и индивидуалним квалитетом пар појединаца може да прође даље,на основу приказане игре,овде ми налупали минуса,ко да сам вређао неког.Ваш мистер нема појма,његова срећа је што је дошао у клуб пун пара,кад се милиони троше,бацају.Иначе је ниво Ћурчића и Сивића.Кад он прича маракана да да го,ми ћемо други,друже пусти те фразе,немаш игру јер не знаш да направиш систем,свака част као играч,ал слаб тренер.
P

Popaa

pre preko 1 godinu

Ne lupetaj stručnjaku.
K

Kakoe

pre preko 1 godinu

Ne razumem kako je Pankov ostao sam ispred Borjana, zar nije Dragutinovic trebao da ga pazi?
P

Poppaa

pre preko 1 godinu

Odakle si ti došao stručnjak?
p

popo

pre preko 1 godinu

Komentar ovog brata je jedan od jacih vcrs nemoj da se pravis dlu
b

bice mi

pre preko 1 godinu

Malo zao kad ugase zvezdu jer necemo moci da se smejemo kad opet budu ispadali od 3 puta jeftinije haife, omonija, serifa kauboja i indijanaca
P

Poppaa

pre preko 1 godinu

Vi koji ste razočarani razumem vas, ali dešava se. Bolje LE u ovom trenutku. Sledeće idemo direktno. Najbitnije je sada naše prvenstvo.
P

Prolom voda

pre preko 1 godinu

Klub je ozbiljno šabanizovan i trener je takav,splavarska atmosfera,pojedini fudbaleri su bahati i oholi zato što su im terzini drugari menadžeri,Stankela nije trener već građevinski preduzimač na privremenom radu u Zvezdi.Nemaju snage za 60 minuta fudbala.
B

Bzzz

pre preko 1 godinu

Opet cu ponoviti sto je rekao Aleksandar Veliki:" Vise se plasim vojske ovaca koje predvodi lav, nego vojske lavova koje predvodi ovca"! ... Toliko ...
G

Gost 1100

pre preko 1 godinu

GROBARI NA APARATIMA! HAHAHAH VAMA ZIVOT NIJE LAK! HAHAHAHAHA
S

Sandk

pre preko 1 godinu

Dobro je sto ste ispali od haife svakako bi u ls grupe bi jeli kjotek bez datok gola ovako dobra je LE
P

Popppaa

pre preko 1 godinu

A gde ste vi?
Y

Yox

pre preko 1 godinu

Drvo zivota, vas je kostalo zivota...
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Sudija se u...o korner nije pustio...
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 1 godinu

Taktika i izmene su nešto što smo svi videli i verovatno velika većina nas smatra da je ovaj dvomeču najvećim delom Deki izgubio. Ali ima još jedna stvar koju zameram i njemu i upravi - majstori, koji će vam đavo odlaganje utakmica...?! Pa da smo odigrali te dve odložene utakmice sa malo ozbiljnijim protivnicima (što, uz svo poštovanje, Pjunik i Kolubara nisu), videli bismo gde škripi, šta nam fali u igri, koje segmente treba da popravimo... Ali šta sad, neće Zemlja da prestane da se okreće što nismo ušli u LŠ, pamet u glavu, kondiciju u noge, pa da guramo u Ligi Evrope dokle možemo
P

Poppa

pre preko 1 godinu

Tako je, prvenstvo je najbitnije sada.
@

@poppa

pre preko 1 godinu

Ma sta ti je to vam je reseno
G

Gost Ad

pre preko 1 godinu

Koja euforija grobara. Srecni su što Zvezda nije prošla Makabi. Kada ne možete da dobijete: Floru, Anartozis, Aek iz Larnake protiv koga niste za 90 minuta imali ni pravu šansu za gol. Posle postrojavanja i maltretiranja svojih igrača nasli ste razlog da se radujete ali ne vašim uspesima nego Zvezdinim ispadanjem u kvalifikacijama u ligi sampiona. Ovo samo pokazuje koliko ste mali i jadni. Zvazda vam uspesima u Evropi otvara mogucnost da i kao drugoplasirani u prvenstvu pokazete svoju vrednost sa fudbalskim velikanima i da vidite koliko vredite. Ako ništa drugo mogli ste videti kako se voli klub za koga navijas. Za razliku od vas Delije su igrače ispratili aplauzom.
S

Sve si

pre preko 1 godinu

U pravu više volim da zvezda izgubi nego pobedu Partizana
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

U pravu si...Ja se višem radujem svakom Zvezdinom neuspehu nego Partizanovom uspehu...Jedino da igrate protiv Hrvata navijao bi za vas...Što je u tome sporno???
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Gost Ad-Pusti ti grobare,ko je Zvazda što spominješ u коментару...Daj komentar o Zvezdinoj igri....
s

sve si @

pre preko 1 godinu

Kada više volite da Zvezda izgubi nego da Partizan pobedi na vašim utakmicama u proseku je manje od 1000 gledalaca. Zvezdu je protiv Makabija gledalo 55000 hiljada gledalaca koliko Partizan ne privuce za celu sezonu. Dokle god tako razmišljate igracete konferecijsku ligu gde će vas dobijati egzoticne ekipe poput flore Anartozisa.
M

Milos92vs

pre preko 1 godinu

Koji moras bolesnik da budes pa da navijas protiv srpskog kluba u evropi ma kako se on zvao, a vamo se svi busaju kao patriote tri prsta kosovo je srbija, a kad ispadnu zvezda ili partizan svi se smeju, navijaju za neke arape, holandjane, turke te zemlje u zivotu da vide nece, pukli smo kao nacija totalno. Meni je prvo Srbija bitna pa tek onda Zvezda, i nmg da se radujem neuspehu bilo kog naseg kluba u evropi.
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Papa...papa...papa....
G

Gost Ad

pre preko 1 godinu

Iz kvalifikacija za L. Sampiona se ide u Ligu Evrope gde ste u kvalifikacijama ponizeni od kiparskog Aeka. Iz lige konferencija se ide pa pa. Nadam se da će te proći Maltezane. A za dalje vam je potrebno mnogo sreće sto vam ja želim da bi Srbija izborila dva mesta u ligi ŠAMPIONA.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Komsije izbacio vas i Borjan prvi i drugi gol u Haifi su njegovi.
@

@pobeda

pre preko 1 godinu

Zašto bi za drugi gol bio kriv Borjan? Nije očekivao da će Pavkov zakucati u sopstvenu mrežu...
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Navijači Zvezde (a jedan sam od vas)ne budite tužni (razočarani ja) mi bi trebali da smo srećni što ovakvi kakvi smo nismo prošli u tu LŠ gde bi bili sa ovim igračima,trenerom i rukovodstvom vreća za udaranje i nabijanje gol razlike. Ti milioni što su isparili svejedno bi nestali u dzepovima Terze,Mrkele i kompanije. Ja sam na ovom portalu komentarisao ovako kako komentarišem i sad i kad smo dobijali protivnike sa 4-5 razlike jer sam ja i tad video koliko smo dobri samo zato što je s druge strane obična buranija , i čim je došao neko malo ozbiljniji spustio nas je na zemlju i to spuštanje je bilo bolno. Nisam u opšte razočaran ispadanjem pošto imam oči a i malo pojma o ovoj igri,i meni ne mogu prodavat Terza,Mrkela i Stankela jaja pod bubrege kao većini vas koji se palite na svaku njihovu reč. Nisam od onih koji slave kad naš igrač pogodi stativu ili prečku umesto mrežu kao neki od nas a i oni sa druge strane brda. Ja sam davno video da mi nemamo bekove,da mi nemamo ni zadnjeg ni prednjeg veznog kao ni napadaca,ja sam video kad mnogi nisu da nam je polovini tima potrebna flaša ali poveća sa kiseonikom na ledjima kao što su Ivanić,Rodic,Katai,Pešić i da ne nabrajam dalje ima ih mnogo. Poznato mi je i jasno da ne mogu svi biti fudbalski potkovani kao Dejo,Robi,Siniša,Juga ,Kobra i ostali ali da ne mogu trčati i da im je duša u nosu posle 30 minuta to mi nije poznato ali za to je neko kriv. A ja znam i ko je ,oni koji nigde nebi bili toliko plaćeni za ne znanje kao ovdje,to su Stankela i grupa koja je okupljena oko njega. Šta bi uradio iole ozbiljan trener i klub da mu se ponaša igrač prilikom promene kao što se ponaša Kanga kod Stankele i nas ,dobio bi momentalno otkaz pa da je Mesi i Ronaldo zajedno. E zbog toga ja nisam ni tužan ni razočaran veceras kao vi dragi prijatelji ja sam tužan i razočaran duže pošto sam video mnogo pre da će nam se ovo desiti. Bojim se da nam se uskoro ne desi raspad kao i komšijama e onda će biti kasno da mi teramo i rukovodstvo i trenera sad je vreme da se uozbilje ili idu iz kluba. Mogao bi ja napisati knjigu o stanju u našem voljenom klubu ali niti se ja pitam niti me ko sluša i zbog toga niti sam tužan ni razočaran jer sam ja ovo video mnogo ranije. Sportski pozdrav i laku noć.
q

qrac za jsd

pre preko 1 godinu

Miloje na klupu! Stankovic out....
D

Delija 75

pre preko 1 godinu

Ma i Prosinečki je sad pravi za trenera Zvezde...
b

blablablabla

pre preko 1 godinu

Zvezda prodala Pavkova za milion Pavkov prodao Zvezdu za 20 miliona.
j

jajjjajajajajajajajaj

pre preko 1 godinu

Lazni mister nek se drži opijata, i što dalje od fudbala
P

Popaa

pre preko 1 godinu

Odlepršaj grobar.
Н

Нс бој

pre preko 1 godinu

Честитам Богдану Планићу на пролаз у лигу шампиона.
n

nzz

pre preko 1 godinu

A oni pricali o nokaut fazi Lige Sampiona....

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Admini, zašto ne mogu da vidim moje ranije komentare?
Д

Дуњевача

pre preko 1 godinu

Пишанција! Безвезњак тетовирани и побркани! После лажног српског Муриња и брђанског преваранта Грофа Божовића већа фудбалска и тренерска незналица није седела на клупи Звезде! Чувени Деки 5 Станковић.
J

Jsjaks

pre preko 1 godinu

Cini mi se da je ovo prva vesta na mocartu koja je stigla do hiljadu komentara
r

restoran Z

pre preko 1 godinu

Polako bre! Dečko je dobar trener, dečko je pouzdan trener. Već za vikend stiže Javor iz Ivanjice u SNS fudbalskoj ligi Srbije, tu će da se napakuje 3-4 komada do kraja poluvremena, pa će Mister ponovo da pokazuje ovako prema tribinama... 💪💪💪
Н

Нс бој

pre preko 1 godinu

Сад ће државна касица- прасица да пукне и идемо још један аутобус странаца. Пола Србије слави ваше поразе,јер сте режимски клуб најгоре врсте.
D

Da znas

pre preko 1 godinu

Nema rezimskijeg kluba od kk partizan nis mts hvala predsedniku
4

45789

pre preko 1 godinu

Rece navijac drzavnog projekta partizan , sa sve 7 skupih f4 stranaca sto ste doveli a necete da kazete odakle vam pare...
R

Retrovizor

pre preko 1 godinu

A za posebnu je analizu katastrofalno stanje kondicije kod igrača. Njima se zadnjica vuče po podu, njima je duša u nosu posle pedeset minuta igre. Pitam se koliko bi tek snage imali da su igrali prvenstvenu utakmicu za vikend. Pišancija!
K

Kondicija??

pre preko 1 godinu

U SNS ligi nije to potrebno, tu se za 20 min reši sve!!
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Kaze Nedic vrhunsko sudjenje, a ovaj umesto da odmah svira kraj nakon odbranjenog penala pusta da se igra nastavi. U drugom delu VAR ne radi kad treba svirati penal za srpski klub. Da je obrnuto jedva bi docekao da pokaze na belu tacku.
I

I prečka

pre preko 1 godinu

I protiv Rendžera 3 ofsajda koja su suđena kao ofsajdi umesto golova. #stanamrade
M

Ma da

pre preko 1 godinu

Kriv sudija, a u drugom nadoknada 3 a kraj u 7 mom
M

Motokatablajzna

pre preko 1 godinu

Može on sto puta da bude klupska igračka legenda, kao trener je nula, i nemoj da vaćari na nekakvo zvezdaštvo. Svaka čast, ali zabole me.
c

cccc

pre preko 1 godinu

Pitam se šta je taj Stankovic uradio za Zvezdu da ga svrstavaju ljudi u legendu kluba. Dao dva gola nekom Kajserslauternu i to mu je sav doprinos u Zvezdi. Sta su onda oni momci iz Barija.
N

Nightwalker

pre preko 1 godinu

A Pavkov simbolično na oproštaju daje gol za plasman. Ali u niži rang takmičenja. Pa, to je šou!
G

Gos

pre preko 1 godinu

Pavkov utipao Rajka hahahhah
n

nzz

pre preko 1 godinu

Pravda zadovoljena.
G

Gost GM

pre preko 1 godinu

Stankela ostani!
S

Sale444

pre preko 1 godinu

Sve nam se vratilo,krasnodar, salzburg....,i neka na tome ostane .Realno,prešao je bolji tim.Stanković sem toga sto je veliki zvezdas ,nikakav trener. Kanga jeste dilajla,ali je najbolji igrač ovoga tima i kad je izašao, mi se s loptom nismo sastavili.Deki hvala, al zvezdi treba trener sa kefalom,a ne samo sa srcem.
G

Gost7771

pre preko 1 godinu

Kaže golman Crvene Zvezde da mu je večeras najteže bilo čuvati Milana Pavkova.
G

Gost7725

pre preko 1 godinu

Sta ti je ironija sudbine. Erik Jirka u Ligi sampiona a Zvezda u kanalu!
G

Gedža Srbijanac

pre preko 1 godinu

Razlozi poraza, poređani po važnosti od najbanalnijeg do najvećeg: 1. Sudija ne sudi kraj odma' posle penala; 2. Borjan prima prvo gol sa parkinga (bravo za skoro sve drugo); 3. Borjan baca kosku Ivanicu koji pravi faul pre drugog gola; 4. DEJAN STANKOVIĆ.
P

Paracinko

pre preko 1 godinu

A šta kaže Terza...jel ostaje Pavkov ili milionski transfer

Henry Blake

pre preko 1 godinu

Milunović nam je bio najbolji igrač večeras. Odigrao čovjek bez greške. Bravo majstore!
G

Gost18

pre preko 1 godinu

Što niko nije čuvao Pavkova???
J

JužniFrontPančevo

pre preko 1 godinu

Žao mi je komšije. Dosta i nesreće. Da pravi zvezdaši i partizanovci vode naše najbolje klubove, bila bi druga priča protiv Makabija i AEK Larnake. Ovako, tu smo gde smo.
G

Gost Ivo33

pre preko 1 godinu

Na stranu ko je kriv,greske se svima desavaju,ali mi nikako nije jasno da onako fizicku padnu drugo poluvreme. Igraju ovu nasu ligu gde se skoro svako moze dobiti sa pola snage,odlazu utakmice,kao nesto se pripremaju po vise od mesec dana i opet ne mogu da trce ni do 60-og minuta. Koliko god da si bolji u modernom fudbalu bez trcanja ne mozes skoro ni jednu ozbiljnu ekipu da dobijes,to se potvrdilo i veceras.
I

Ivan82

pre preko 1 godinu

Da nije prodato,imaju Izraelci love...Ko nas vodi zna da namesti priču,Pavkovu milionče i ćao :-) Ionako smo u dugovima do guše. Ladno smo u 3 godine izgubili minimum 50-60 miliona,plus valjda bi prodali nekog igrača.Ovako,plašim se da im je vrednost upravo pala dosta...
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Pavkovu da daju 10 miliona za autogol, on ga nebi znao onako dati. Ono je, brate, cista nesposobnost, o cemu pricas? Ali nije na kraju krajeva tu Pavkov nista ni kriv – kriv je onaj koji ga je poslao na teren da kao donese prevagu u zadnjih 10 minuta, a covjek dvije lijeve noge ima.
I

Igra može

pre preko 1 godinu

Ma sada razvalte kokkkkubaru 8:0 da se zna !!!! Igrate kući 10 tekmi za redom!!
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Šta je ovo hiljadu komentara, aman.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

I lepo sam govorio posle poraza tamo,Ako je ikako moguce vratiti Miloja za revans,covek bi sa ovakvim timom igrao minimum osminu LS !
c

crvenobelii

pre preko 1 godinu

Realno gledano dalje je prošao bolje pripremljen tim. Mislim da je presudilo nekoliko stvari: prvo je veoma loša priprema ovog meča (o prvom neću da pričam, ipak je gostujući teren, specifični vremenski uslovi itd). Mislim da je ključna reč u ovom dvomeču kontrola, naime čim bi zvezda uzela loptu i gradila pozicioni napad ona je bila mnogo bolja od Makabija, ali umesto toga Zvezda je stalno ulazila u jurnjavu sa njima,a očigledno je da su oni jednostavno bolje fizički pripremljeni. Umesto toga igrači zvezde su očigledno dobili instrukcije da jure, pa je Borjan jurio da što pre ubaci loptu u igru bilo posle gol auta,bilo nakon što je uhvati, a takođe kod auta se jurilo sa njegovim izvođenjem,umesto da se zastane,odmori i pregrupiše, i to je sve išlo na ruku makabija. Zvezda realno nije ni u prvom poluvremenu kontrolisala najbolje meč o čemu govori jedno 5-6 kornera za Makabi i desetak prekršaja oko našeg šesnaesterca. Međutim Zvezdini igrači su imali još uvek svežinu za tu jurnjavu,a bilo je i perioda kada je Zvezda dominirala u posedu, pa je na kraju posed na poluvremenu posed bio 52-48 za Zvezdu. U drugom poluvremenu posed je bio 62-38 za makabi,a na to Stanković apsolutno nije reagovao. Drugi razlog ispadanja je- Sanogo, zvezdi je evidentno falio čovek koji bi učvrstio vezni red i doneo stabilnost, jer su oni jednim duplim pasom odmah izlazili na štopere zvezde licem okrenuti ka golu. U oba meča ga je Stanković prekasno ubacivao,a u ovom meču je kriminal kada je odlučio da izbaci Kangu,a da umesto njega ne ubaci Sanoga, jer je zvezda ostala bez igrača koji na ovom nivou može da zadrži loptu i da uspori igru, što je Zvezdi očajnički bilo potrebno u drugom poluvremenu, a što Kangva očigledno još uvek nije u stanju na ovom nivou. Treći razlog ispadanja su katastrofalne izmene Stankovića, u prvom meču on je izbacio ceo ofanzivni deo tima kad se Makabi povukao,a u drugom meču mi je potpuno nejasno šta je želeo da postigne sa Pavkovim koji je igrač manje u odbrani i do koga mora da se donese lopta u napadu,a on ulazi u momentima kada makabi ima posed od 70%.Takođe kasnio je sa osvežavanjem krilnih pozicija koji bi pomogli bekovima u odbrani, jer su i Rodić i Eraković u oba meča bili u nokdaunu posle 60 minuta. Mada ja sam ubeđen da ovo osvežavanje krila ne bi ni bilo potrebno da je zvezda igrala strpljivo i da nije jurila, te da je preuzela kontrolu igre., jer ona je u ova dva meča trčala mnogo,ali problem je bio što nije pametno trčala, već su jurili kao muve bez glave. U svakom slučaju šteta je jer je ovaj tim mogao mnogo,ali su loše odluke trenera i donekle loša selekcija tima prevagu odnele na stranu Makabija..
D

Dr.mr.

pre preko 1 godinu

Svaka cast za komentar...
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

E , evo konačno stručnjaka...čim smene Stankovića odmah ovog analitičara staviti na to mesto....Eto rešenja za Zvezdu...Sa ovim čovekom se ide do finala LŠ....
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Badava bačene pare....Tolika euforija nizašta,teren kao da su krave bile pola sata pre utakmice,navijači crveno,belo falila je petokraka na severu,eventualno baklja da je lično AV donese,bez toga ne ide....Jednostavno pretrčani u drugom poluvremenu i tu nema šta da se priča,pola igrača već u 60-minutu nije moglo da diše a gol je visio u vazduhu...Vratilo se za neke ranije utakmice kada je Zvezda imala sreće i tek će da se враћа,o tom potom.....
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Najveci heroji nas prodase veceras, Boki i Paki ! Hvala im za sve Ali vreme je.
G

Gagitaxicz

pre preko 1 godinu

Realno, tu smo gde pripadamo, mada, tri godine ispadamo od lošijih timova (Omonija, Šerif, Makabi). Zajednički imenitelj za te tri blamaže je Dejan Stanković. Statistički, on će na kraju ispasti bolji trener od Ljupka, Miljana, Branka Stankovića, Miloja... U praksi, on je jedna obična ZABLUDA!!;
M

Mita jabucki

pre preko 1 godinu

Munjevito prelazimo na vedrije teme: Ratni sukob u Ukrajini ulazi u 181. dan.
G

Gostbonbb

pre preko 1 godinu

Ne razumem to "mi", kao da ste deo tima. Shvatite Makabi je igrao na rezultat i bio fizički i spremniji i to je presudilo. I nije ono Bardovo 2:0 je najopasniji rezultat mada bi se i tako moglo reći pošto je Zvezda u drugom poluvremenu ostala bez daha. kondiciono kao i tezultatski Makabi je bio bolji.
T

Tanasije CZBG

pre preko 1 godinu

Napadaš Ligu šampiona sa bekom koji je u stvari štoper, i Srnićem kao veznim koji je u stvari ništa. Najbolji strelac norveške lige ti sedi prikovan za klupu. Pa, i ako je protivnik pobrkani Makabi, mnogo je. Prethodno si ispao od Omonije i Šerifa, ekipa iz devetog ešalona ozbiljnog fudbala. Ušuškan u logistiku i podršku Delija izvodiš egzibicije. Pa, gospodo Zvezdaši, kupite mu još sto igrača, dajte mu još sto ugovora, dajte mu sve! Ali nemojte da se čudite što je svaku ključnu utakmicu izgubio i što će na kraju, kao Huni i Avari, srušiti ono što je teškom mukom deset godina građeno.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Zvezda bolja do negde 40. minuta. U drugo poluvreme su usli isti igraci, ali kao da je usla skroz druga ekipa. Ko da svi do jednog dobili proliv na poluvremenu. Da li se radi o psiholskoj slabosti ili kondiciji, to ne znam, ali je pad u drugoj polovini utakmice, vise nego ocigledan.
G

Gostqwerc

pre preko 1 godinu

Ajde sada lepo,Rodic na klupu kao i Kanga zbog ukicarskog ponasanja,bio je dobar ali greska kod gola,zuti karton oravdano zamenjen,Pavkova i Ohija oridati i za te oare dovesti orvog napadaca nesto slicno kao ovaj Haicanin kojeg su nam nudili cisto da znate,da se dovede desni beki Ado,Srnica terajte sa Gobeljom u Graficar inace nema ni sl sezone Liga Sampiona direktno
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Srpski klubovi u Evropi su kao krava koja da punu kofu mleka pa sve to prospe.
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Bolji tim je prošao dalje. Pjer je fizički, tehnički i trkački doktor za razne Pešiće i Panjkove. Kanga koliko god bio lud i pravio kikseve, je srce i motor ekipe. Sramota je nemati ni jednog beka u ekipi, jer ovaj što u 60 minutu ispušta dušu, to svakako nije. Srnić je štetočina kao i Gobelja, a ta njegova univerzalnost samo govori o činjenici da ni na jednoj poziciji nije bog zna šta. Sve u svemu u Zvezdi je gomila igrača, koji ne zaslužuju njen dres, kao što ni trener nije dorastao zadatku.
M

Misteru

pre preko 1 godinu

Koga jos treba da ti dovedu pored ovih 50 igraca sto imas, naspram njinih 13 kako rece?

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Pobedio, tj. Prošao trenutno bolji tim. Biće bolje
B

Bob7

pre preko 1 godinu

Sa Milojem bi sa ovim timom prosli grupu LŠ, igrali bi defanzivnije i na kontre ali bi imalo rezultata! Stankovicev poraz u obe utakmice... u Prvoj greske sa izmenama u ovoj drugoj totalno takticki pogresno u drugom poluvremenu a izmena gotovo da nije ni bilo lad treba... I na kraju Pavkov cije vreme je proslo bar za evropu... Ohi ce biti najveci greh, a i ne moze se u LŠ bez bekova! Erak to nije!!!!
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Najveca greska navijaca C.Zvezde je kritikuju D.Stankovica koji svakim svojim gestom pokazuje da je zvezdas do maksimuma.Izveo je na teren najbolje sto ima i pustio ih je da se igraju lopte.Jos u pripremnim utakmica se videlo da nije najbolje stanje u ekipi....doduse ulozenih je nikih 5-6.mil.u vidu nekoliko igraca ali ne dovoljno za utakmice u Evropi protiv ozbiljnijih rivala.Veci gresnici od Stankovica sede u klupskim prostorijama koji obecavaju da se dugovi nece vracati,da ce se igrati polufinale LE,da su iznad svih u regionu i tako sve dok se igraju prijateljske utakmice u domacem prvenstvu.Kada se stigne do Evrope onda saznamo da ustvari ekipa igra bez beka,bez stopera,bez napadaca sto je mnogo za ovakve utakmice.Čitali smo hvalospeve o ekipi C.Zvezde ali niko se nije pozabavio kako to da su u Izraelu zamenjena dva igraca od 60-70.min.zbog slabe kondicije,niko nepise o tome da vec u 40.minutu u Beogradu pola tima C.Zvezde nema snage da izbace loptu van svog śesnaesterca.Niko se nije pozabavio analizom rasturanja Olimpijakosa od strane Makabija usred Atine i niko nespominje da su iskidali Kiprane na Kipru i da su im na toj utakmici ponistena 3.gola.Dali je moguce da su svi novinari toliko dobro placeni od strane uprave C.Zvezde da niko nije smeo da napise ozbiljnu analizu Makabija.Slusali smo 6.meseci ode radosti o napadacu i najboljem strelcu Norveskog prvenstva koji se u najvaznijoj utakmici nije nasao ni u protokolu za utakmicu dok je C.Zvezdu rasturao protivnicki napadac koji tek od ove sezone igra ozbiljan fudbalom dolaskom iz drugoligaske ekipe u Francuskoj.
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

S kim da igraš defanzivnije, kad u obe utakmice kad bi ovi krenuli prema našem šesnaestercu, gol je visio u vazduhu.
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Sto ne objavljujete komentare i odgovore onoj budali sto se predstavlja kao avangardista.Grobaru sto se tice ko je rezimski klub treba da pitas Titu,Tudjmana,Slobu,Marjanovica,Tadica,Dacica,Ljajica.U derbiju ima da vas otrese pa makar nam naredili da desnjaci moraju igrati levom a leveci samo desnom nogom.
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Jedino ne mogu da vam narede, da mislite glavom, jer je to nemoguce. Sve drugo moze.
P

PERA TRTA

pre preko 1 godinu

Zali boze toliko bacenih para. Sve vam se vratilo. Milan neka je sa srecom.
Ј

Један је Ипче Ахмедовски

pre preko 1 godinu

Можда је требао да уведе Гобељу да скине гаће, а на њима палестинска застава или још горе Арафат
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Posto mi nista ne objavljujete samo cu reci svaka cast Mocarte, svaka cast funkcioneri Zvezde, svaka cast drzavo
T

Trpke

pre preko 1 godinu

👏🏻 , takodje, Cim malo taknes “nedodirljive “ odmah ne pustaju komentare. A nekad su bili nezavisan sajt !
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Mora totalna rekonstrukcija, igra nam je providna kao najlon
B

BoyAnDr

pre preko 1 godinu

Sto tragicno? Bas lepo vece, romanticno,zvezda padalica...
I

Ivan82

pre preko 1 godinu

Iskreno Stankoviću koštaš nas 50 miliona minimalno za 3 godine.Mnogo je brate. U Beogradu se pred 50 hiljada ne igra sa ovakvom postavkom,ne protiv Makabija već mnogo jačih protivnika.Dovesti bekove,znamo kome se zahvaliti od igrača,Deki jbg,možeš i sam da daš ostavku,trener stranac sa iskustvom jer naših baš nema i probati ući u polufinale LE. Naravno uz dosta sreće jer ima i tu velikana. Šta drugo,sem toga ne znam.
G

Gost zoom

pre preko 1 godinu

Sta reci za greske kod golova:Kanga ne gura loptu u kontru Bukariju,a kod drugog Borjan baca kosku Ivanicu,ovaj pravi faul i autogol Pavkova.Najvise upada u oci nespremnost ekipe,pa bre ljudi nije ovo neka beton liga gde samo dvojica trce(onaj sto ima loptu i onaj sto ga napada) i gajba piva ispred zadruge ....... Zivot ide dalje,okrenuti se domacem prvenstvu,mirno ispratiti zreb za le i pripremiti se za to takmicenje .....
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

1000 komentara,od toga pavle ostavio 250,pantelija jedno 90 a kalco 45. To je taj grobarski sendvic pokret
R

Rrrrrrrrrrrae

pre preko 1 godinu

Ne znam ko je ovde sendvicar brate
D

Dejan Pizon

pre preko 1 godinu

Omonija Serif Makabi Stankela toliko i jos nesto i sledece godine bez bekova Ohi sve najbolje nisi kriv dto je neko Nadobudan.
D

Dok palme njisu grane

pre preko 1 godinu

Cuj tragicno.. Meni komicno. A sve bilo spremno za slavlje.

Šeri 10

pre preko 1 godinu

Još večeras u ovom sam gradu...
P

Psy

pre preko 1 godinu

Aj sase pomerite

radonjica

pre preko 1 godinu

Kao sto sam i rekao, kolo srece se okrece. Ovo veceras vam se vratilo za sve one srecne prolaze iz prethodnih godina! Jang bojs, Salzburg, Krasnodar, itd, gde ste bili oduceni od fudbala al ste ipak prolazili dalje. Veceras sreca nije bila na vasoj strani i to je to, prosto
Д

Дадо Нк

pre preko 1 godinu

Далеко било да се радујем и да сам саркастичан,али Вучићу,попуњавају овај буџет,ово је у рангу и сагледавању колика је разлика у буџетима екипа иста као када смо ми испали од Макаби Петах Тикве,само што смо ми примили петарди,али ово више боли.
S

Slucajniprolaznik

pre preko 1 godinu

A na rajku muk jebote.
L

Luja

pre preko 1 godinu

A kod vas u lavoru muk vazda. Gledalaca niđe, jebote.
D

Duh duh duh

pre preko 1 godinu

Sad će u ponoć neki čovek sa izraženim usnama da uleti u rupu da ne kažem čm....... i smeni ovu upravu i dovede novu i još jače će da lebdi iznad iste.
m

milittao

pre preko 1 godinu

sad vratite sve moje komentare koje sam vam pisao iz dobre namere a vi me sprdali i tukli minuse. nemate odbranu,vezni red i to se iz aviona vidi! hteli da priznate ili ne uz to nemate ni fizičke spreme. Kanga kad je izašao nije imao ko da dodje po loptu, počeli ste da ličite na Partizan sa igrom, dum duge lopte napred i ćao. jedno podsećanje, Milojević je prolazio Salzburg i Kopenhagen, a Stanković ispada od Šerifa, Omonije i Makabija, mislite o tome...
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Cime da misle?
Y

Yudaaaaa

pre preko 1 godinu

A Panta?😂
B

Bogdan58

pre preko 1 godinu

Ali ovaj bivši sudija što komentariše sudjenje, kaže da je Tejlor sudio maestralno, pa sudija je sve vreme navlačio za goste. Perfidno sudjenje i uvlakačko komentarisanja "stručnog komentatora". Užas !!!
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Zar ste mislili da je slucajno sudio Englez. Pa video je i posle vara svirao penal na deugoj strani mu nije trebao var. Na stranu to sto smo mi drugarsko drustvo gde retko ko igra odbranu. Sredina terena ne postoji zato su tu prolazili kao kroz sir. Mi ljudi nemamo niti veznog halfa, niti jednog veznog u napadu. Ovo je posledica seoske lige koju igramo. Trcali smo samo jedno poluvreme isto kao u Izraelu. Previse stranaca je donelo letargiju pogubilo se ostavljanje zadnje kapi znoja za sveti dres. Sto se ovog likovanja grobara tice doci ce na red, polako ne moraju da zure.
G

Gost marg

pre preko 1 godinu

Aj ne lupetaj.
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Toooooooooooooooooooooooo.................Ma ka bi, Ma ka bi, Ma ka bi.............
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ispali ste od ekipe koja je na UEFA listi izjednacena sa mocnim Samrokom kojeg vam je puna usta vec godinama. Sa sve budzetom od 50 miliona evra. Sramotaaa.. Ali nema veze, citamo danima komentare da ako odete u LE idete do polufinala, a uz malo srece ni finale nije daleko. Bice zanimljivo, nebo je granica, pogotovo sto u 50.min nijedan igrac ne moze disati.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Људи нас одучили од фудбала друго полувреме. Технички, тактички и физички бољи од нас. Њихов десни бек Сандгрен нема већу плату од Гобеље а појео нашу леву страну. Имали смо превише слабих појединаца. Навијачи су им жестоки лудаци. Питање за управу: откуд Израелцима димне бомбе и откуд пола вип ложе Израелци?
B

Bice da je

pre preko 1 godinu

Izgleda igracima Makabija niko nije rekao da su izgubili u tunelu, pa jadni nisu znali...
a

ajmo delije

pre preko 1 godinu

Deki ostaniiiii Deki ostaniiiii Deki ostaniiiii Deki ostaniiiii Deki ostaniiiii
S

Stefan1990*

pre preko 1 godinu

Drago mi je sto su ispali na ovaj nacin, a posebno sto je bas Pavkov
z

zolaaaaaapfc

pre preko 1 godinu

Izbace olimpijakos u pireju pa zvezdu u Bg..neprocenjivo!
G

Gost88

pre preko 1 godinu

Pjer Boja likes this!
R

Rajko car

pre preko 1 godinu

Kanga kao idiot izgubio loptu kod primljenog gola,umesto da je gurne Bukariju i udjemo u gol sansu,mi primimo gol.To je skroz izbacilo ekipu iz ritma.Dzaba odigras dobro i onda jednim potezom upropastis sve.I ja bih ga izbacio iz igre.Jos dobije zuti bez veze.Klasican makarenko bez grama mozga.
u

umesto

pre preko 1 godinu

Borjan kad je krenuo preko polovine u 157. minutu pa da je sam dao gol ha ha ha ha
B

BiliPiton91

pre preko 1 godinu

Nije nikakav problem izmena Kange u 53 miuta, ali je problem sto posle nje tim ne moze da sastavi 2 normalna dodavanja, a ti pravis drugu izmenu u 78 minutu.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Na ovakvom nivou bez 10 trkaca napred nazad sa mnogo ponavljanja, presinga agresivnosti dzabe. Mi smo u drugom poluvremenu imali jednog igraca manje. Trkacki su nas razneli. Katai ne igra defanzivu Kanga takodje plus sklon glupostima kao vcrs. Drugo, faktor trener Stankovic pun manjkovosti javnost mu stvorila laznu sliku. On sa igracima postao ortak i totalno olabavio sve. Bahar doktor sistematican studiozan gadjao tacno gde treba. Nama treba vise discipline i da ne kujemo igrace pojedine u Zvezde. Brdo kikseva da ih ne redjam videlo se. Trener stranac i to je to. Katai svaka cast ali bez trcanja i odbrane nista, Srnic borac ali limitiran, Rodic dusa u nosu osetili ga kao slabu kariku. Borjan tamo u prvom mecu u 5m ne hvata loptu vcrs Sa 35 m prima gol Kanga ne izbacuje. Erakovic nije bek nisu ni imali pritisak. Uprava da zategne odnose podmladjivanje. Nema nezamenljivih sada da se pravi tim i nastavi proces.
K

Kristina Djenkina

pre preko 1 godinu

Oteto prokleto
d

dr. hyypia

pre preko 1 godinu

Treba dati podrsku igracima a nama navijacima da prihvatimo da je ovo nas maksimum. Nismo zasluzili prolaz odigrali smo ocajno i da su nae izrqelci takticki nadmudrili. Razbili su oli razbili su i nas. U dve utakmice bili su bolji rival. Kraj price. Glavu gore idemo dalje. Ako nista sledece sezone liga sampiona je sigurna :D
A

Axa, da

pre preko 1 godinu

Naročito Stankoviću i Mići i Žići
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Najskuplji tim Zvezde ikada, milioni samo lete kad ono međutim, duh iznad marakane nije mogao ništa ovaj put.
К

Констракта

pre preko 1 godinu

Драже ти наше директно учешће у ЛЕ него ваш мегаломански КСЋ?
q

qrac za jsd

pre preko 1 godinu

MILOJE NA KLUPU I RESENA STVAR!👍
z

zezaš

pre preko 1 godinu

Potrošene su srećne utakmice i kod Miloja
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Ostali smo bez snage u 60 minutu, pojeli su nas u drugom kao i u prvoj utakmici. Pitanje za kondicionog trenera kao i za godine nasih igraca, mozda nadjemo nekog sad ispod 30 godina na trzistu da popuni roster penzionera. Cenkali su se za Ada, nece da plate milion vise da bi zaradili 30 milki, ali zato Gobelji produzen ugovor kao i povredjenom Pankovu. Bravo
O

Orao

pre preko 1 godinu

Fizički smo totalno podbacili.. Jel moguće da naši nemaju snage nego za 45min!!! Vreme da se Prosinečki vrati!!! Najlepsi fudbal je Zvezda tada igrala!!!
G

GostPIČINI8967

pre preko 1 godinu

stankovic out
C

Cezar

pre preko 1 godinu

Realno, posle ovakva dva druga poluvremena i ne zaslužujemo LŠ!
T

Terza Mađija 44

pre preko 1 godinu

Pavkov tata igre
S

Sportski pozdrav

pre preko 1 godinu

Ae' sada se sklonite svi lepo
P

Pićini

pre preko 1 godinu

Rodić da obuče marker i da skuplja lopte u Ligi Šampiona, ali definitivno više nije za Crvenu Zvezdu. Pavkov taraba, hvala za sve ali to je njegov maksimum i dosta je. Pešić trčao dosta, trudio se maksimalno ali tanka ekipa za Ligu Šampiona. Remont tima obavezan, bekovi, štoper, zadnji vezni, napadači. Kondicija ekipe od 0 do 10 ocena 5,5. Omonija- jedan meč, nismo imali sreće; Šerif- dvomeč, nismo imali sreće; Makabi- dvomeč, nismo imali sreće, nismo imali snage.
G

Gostjuiop

pre preko 1 godinu

pa tek ste remontovali tim!!!sezona na pocetku vi u temontu!malo navikli ste na dajjj jos
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Nula problem. Sad ce vucic da "donira" jos 75-80 miliona evra drzavnih para i eto novi tim.......za plasman u Ligi Konferencije ili kako je vi zovete, Cipiripi Liga.

ДинароидВојо

pre preko 1 godinu

Шта је бре ово, све гробарски коментари, каква је ово болест хахахахаха
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Pogledaj bilo koju vest o Partizanu, pa ce cak i tebi biti jasno. A nas Grobara nema ni blizu, koliko vas cigana ima na nasim vestima. Bravo Makabi, noge vam se pozlatile. Koje uzivanje.
n

nzz

pre preko 1 godinu

Sta se sada cudite, vi redovno okupirate komentare kada je Pratizan u nekoj krizi i kada mu se nesto lose desava, cuti i trpi sada.

ivan ckrebo

pre preko 1 godinu

I ako ne volim što je Terzić u Zvezdi i verujem da je i sada umešao prste, ne znam zašto se raduju partizanovci, da li ste svesni šta vas čeka narednih godina, jaz će biti sve veći, za koju godinu kako ste krenuli neće te igrati ni četvrtkom?
j

ja bih rekao

pre preko 1 godinu

Da zbog tog terzica vi necete nista igrati hahahahah
N

Nezvani Gost

pre preko 1 godinu

Znamo mi šta nas čeka dok je god duh na vlasti. Ovo dođe kao mala satisfakcija. Sad će bahćene u limglongu, ništa se ne sekirajte.
P

Profesor Kosta Vujić

pre preko 1 godinu

Možda mi nećemo igrati ni četvrtkom, ali se nadam da ćeš ti naučiti da se reč "nećete" piše spojeno, a ne "neće te" kao što si ti napisao. Eto i ja kao Partizanovac da dam mali doprinos tvom obrazovanju. Ima još nade za tebe, ne daj se.
G

Gost82

pre preko 1 godinu

MILOJE VRATI SE 😥😥😥😥🙏🙏🙏🙏
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Ne radi se da li smo u LŠ ili u LE ( mada mi se posle ove blamaže ne prati više ništa) nego sto od '75 godine gledam UVEK isto sr...e, a to je da sami sebe izbacujemo kojekakvim nebuloznim potezima, prosto, sto je mnogo, mnogo je. Toliko amaterskih grešaka u ključnim trenucima, pa tako decenijama, sta je to, mentalitet, glupost, ne razumem, stvarno. Odj...te i sa tom LE, uopste nije u tome poenta, prosto niste za više od ove naše jadne lige i to je to. A primate tolike paretine, uživate, za šta ?! Da nervirate navijače a da vas zabole ?! More mrš bre !
G

Gost¹qq

pre preko 1 godinu

Sine,sta mi grobari da kazemo o amaterskim greskama. Ima ceo film o tome...
З

Звезда оле, Звезда оле, Звезда олеолеоле

pre preko 1 godinu

Ја сам мнооого млађи, али се слажем с првим делом текста. Увек се само нама дешава да запињемо, падамо, саплићемо се, проклизавамо, играмо руком, да дајемо аутоголове, да нас хватају по 3 пута у офсајду и томе слично... Нереално... Сваки пут сами себе избацимо и никад не научимо лелкцију. Само у задњих годину и по, Милан, Ренџерс и ево сад Макаби Хаифа... ВОЛИМ ЗВЕЗДУ!
N

Neki tamo gost

pre preko 1 godinu

Iskreno Stanković me malo podseća na Pizona i onaj njegov intervju posle Slovenije, nismo imali sreće…Salu na stranu, posle penala tolika euforija da niko ne izadje u blok, a drugo poluvreme totalni raspad, bez snage, ali dobro, idemo dalje :)
D

Dobro pa

pre preko 1 godinu

Primili smo samo 5 komada od Haife a smejali smo Grobarima jbg boli
B

Bravo grobare

pre preko 1 godinu

Ali vi ste u 1 meč 5 komada
Ф

ФКВ1914

pre preko 1 godinu

Утакмица није регуларна, играчи звезде су били уморни због неиграња у домаћем првенству.
S

Samota sramota

pre preko 1 godinu

Uzas, uzas, duplo smo skuplji budzet nikad veci preko 50 m i gubimo od Haife i Planica i primamo 5 komada!! Da moramo dugove da vratimo ugasili bi se a to je bolje nego ovo brukanje
N

Nou frks

pre preko 1 godinu

Sad ce Javor da plati za Makabi, 1-0 u trecem minutu,posle faula nad igracem Javora,a do poluvremena jos 3 komada,minimum

Bojan Lordinho

pre preko 1 godinu

Kakav Srnic,kakav Pavkov juuu ne daj Boze nikom! Sto kaze neki brat dole,Pesic brate dusa u nosu,pada,cepa presing,ON ubacuje Pavkova,druze ....pa nemoj me ....Borjanu NE SME da se zameri da je primio sa 80 m gol,da je dao dva autogola i razbio bus,decko nas je vukao kroz Evropu...Aj,pa da osvojimo LE ! Leskovac :)
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

834 komentara...sta ti je radost avangarde...jbg mozda ove godine ne igramo LS, ali cemo proci grupu LE i sl igrati LS...a vi molite boga da stankovic ne naplati sve ovo u derbiju protiv vas. Cestitke makabiu, zasluzen prolaz...
N

Nedic stavio

pre preko 1 godinu

Crveno belu kravatu ,vatromet bio spreman,predsesnik pripremio sampanjac ali karma ne da ! I tek ce vas stici ..samo polako!
G

Gostr8

pre preko 1 godinu

Je li pretekao Zvezdan Zvezdanić? Pitam za onu dečicu.😂😂
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Videcemo vas protiv Rusnja u cetvrtak...
G

Gostuuuii8

pre preko 1 godinu

stankovicu bog te %@%@%@%@ odlazi

ДинароидВојо

pre preko 1 godinu

Испали смо на најглупљи могући начин! Не могу да верујем... Неке ствари у игри морају да се промене, неће ићи овако више Станковићу...
t

tako je

pre preko 1 godinu

Zapreti ti njemu samo.. kad se isplaces
P

Pa...

pre preko 1 godinu

samo najgluplji ispadaju na najgluplji nacin.
G

GostFEJENORDDDD

pre preko 1 godinu

NEMA VEZE SAMPIONI IDEMO U LE
T

Tansiej CZBG

pre preko 1 godinu

Odbrani penal pa primi sa 30 metara. Nije ni čudo što je oženio Snežanu.
G

Gost0006

pre preko 1 godinu

I Sneza ga prima...
G

Gostiona

pre preko 1 godinu

Iskreno Liga Uefa je Max! Max od igraca veceras! Drz te gace u derbiju!!!
r

ranGo

pre preko 1 godinu

posle ove utakmice smede kiksevi u ligi i to vec protiv javora... odlazes utakmice a ne mogu da disu vec u 48min i to u obe utakmice
p

pfc barsa.

pre preko 1 godinu

serif, haifa, ko je sledeci.....
G

Gosthuziop9

pre preko 1 godinu

zaboravio si omoniju
R

Ros

pre preko 1 godinu

Ali kako su se uplašili navijača i atmosfere na stadionu. Noge im se odsekle!
T

TerzaMag

pre preko 1 godinu

E moji Grobari,na sta ste spali.Ovo vam je veca radost nego ona pobeda 0 :0 protiv Mancestera.850 komentara..haha.Bolje Zvezdi u LE.
G

Gostionar

pre preko 1 godinu

Mazanje ce biti u derbiju
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Pa realno lep je osecaj kada se vratite u realnost.Nikad vece ulaganja,nikad veca kradja u prvenstvu,dovode se igraci kao na traci za milion i opet padne te na zadnjicu i vidi te da vi bez namestanja i nenormalnog forsiranja jedne grupacije Ljudi,nemozete ispoprosecne ekipe da izbacite
R

Ros

pre preko 1 godinu

Bolje pobeda protiv Mančestera 0:0, nego protiv Glazgov Rendžersa 0:3.
R

Ros

pre preko 1 godinu

Bolje pobeda protiv Mančestera 0:0, nego protiv Glazgov Rendžersa 0:3.
A

AcaV

pre preko 1 godinu

Pomislio sam da bi Milan mogao da postigne gol. Pozvao sam ga telefonom i rekao mu,Milane mogao bi da das gol hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
T

Tko?!?

pre preko 1 godinu

Ko je Milan Borjan da kaže ko je "Zvezdaš". Tip od kojeg klub pravi kvazi ikonu. Našo mu FK Partizan ženu, al je Tumba prvo probao ai ma snimak na jutjubu za koga navija. Klasičan linijaš, primi gol sa 25 metara, ne ume ispuca loptu pa gađa rukom igrača u autu. A Pavkov, što kaže Anđus ima nečeg u imenima i fizionomiji igrača.
a

al je

pre preko 1 godinu

Tumba prvo probao ahhahahahahaha top komentar
D

Drbo nama

pre preko 1 godinu

Dobro rece covek prvo tumba pa turza
T

Tumba je

pre preko 1 godinu

odao tajnu Terzi
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

evo repriza na areni
B

Brat Pavkov

pre preko 1 godinu

Dao gol i pravi transfer karijere u Al Smrad u Saudijsku Arabiju. Naši najbolji napadaci kao Boaci i Pavkov osvetlace klub u Kini i Arabiji.. Toliko o svemu
Г

Гост089

pre preko 1 godinu

А хтела је Звездана у лигу шампиона 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
S

Samroje Florijancic

pre preko 1 godinu

Bolje da vam igrao Miljkovic desnog beka.
U

Uciteljsko naselje

pre preko 1 godinu

Zvezda prodala Pavkova za milion, Pavkov prod'o Zvezdu za 25 miliona.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Drago mi je samo zbog lopina iz uprave sto nece uzeti masne pare u dzep koliko su planirali. Uzece svakako i od LE, ali dosta manje.
K

Kamčia

pre preko 1 godinu

Na kitarata Pavkov glavata, toi ste sviri dragi gosti samo za vas.
D

Da da da

pre preko 1 godinu

800 komentara....od toga 500 ostave grobari....
A

Aaaaaaaaaaaajde

pre preko 1 godinu

Kako kad je ovo cig@nska stranica?
P

Pera Karburator

pre preko 1 godinu

Miki Milaneeeeeee!!!!!!!
M

Menjac

pre preko 1 godinu

Onaj Salzburg bi dao 5 komada ovom Makabiju!!!
b

bije dareglo

pre preko 1 godinu

BORJAN NIJE VISE ZA ZVEZDU,PROSLO JE NJEGOVO VREME!
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Konačno jedan dobar komentar koštao nas je i prošle godine u Tiraspolju i sad, dosta je!
J

JPG

pre preko 1 godinu

Nije, nije...pogledaj mu odbrane u drugom...okrenuli bi nas pre 90og da nije borjana.
P

P. P.

pre preko 1 godinu

Kad neko kaže da hoće da ide - ne držiš ga na silu. Trenutno, on je pre ispodprosečan, nego natprosečan golman.
S

SI0ba

pre preko 1 godinu

Sve mogu da razumem, ne znaju svi igrači isto da dodaju, šutnu, centriraju, driblaju...nemaju svi istu "fudbalsku inteligenciju"...ali brate,svi mogu da trče....pa neka trče bre dan i noć ako treba...sramotna fizička sprema a isto je bilo i pre neku sezonu,mada je ovo sad katastrofa...meni je to neshvatljivo!!! Loš trener...ovo nedovođenje desnog beka i zadnjeg veznog ne znam da li treba i komentarisati...kolektivna odgovornost trenera i uprave! Kanga,kakav takav,uz greške i sve to je glavni šraf ove ekipe,to je poznato godinama...niko osim njega ne zna da dođe po loptu i pokrene napad...i on je primer kako ipak može se trči 90+ minuta...
T

Tarantula

pre preko 1 godinu

Hahhahahhah, dobro me nasmeja...može on da trči, ali u jednom te istom ritmu,nigde ni polu šprinta,igrač manje u defanzivi!
S

Sale76

pre preko 1 godinu

Kako god bilo, dade nam Makabi ukupno 5 komada! Stvarno neočekivano i stvarno previše!
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Greska oni su dali 4 a 1 je Miki
Г

ГостЦЗ

pre preko 1 godinu

Јоооооој, срећо где си?
B

Bata Krstaja

pre preko 1 godinu

A niko da kaže. ćak ni Nedić u studiju, da je odbrana Borjana bila nepravilna. Pa uskočio je sa obe noge pre šuta. Šta mislite o tome?
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

50Mil je malo daj jos za evropsku zvezdu Dajte im i tih 5 sto je drzvala dala onoj bruki od partizana Pilzen sa 1.5Mil prosao 4kola tukao serif itd a vi sa 50Mil i Motikom od 2Mil nista Bruko tj bukariii
G

Gol

pre preko 1 godinu

Jebote Borjan primio gol sa autokomande… Stankovic izgubio dvomec
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Oces u ligu sampiona, a u timu imas Pavkova i Srnica. Stankovicu odlazi
G

Gost1212

pre preko 1 godinu

Stvarno je 2:0 najopasniji rezultat.
V

VoleTeGrobari

pre preko 1 godinu

PAVKOV OSTANI
M

Mile Pavkov

pre preko 1 godinu

Dao gol na oprostaju...nije se radovao.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Ajde stanite malo na loptu!!! Treba gledati na fudbal ekonomski. U LE prvi šešir. Maccabi odigrao odlično. Mi smo odigrali bas dobro. Žal je… Ko zna zašto je to dobro. Možda nam se vratio Salzburg. Isto su tako kao mi gradili ekipu i ulagali pa smo ih izbacili, kasnije je istorija…. Idemo u LE. Možda je bolje da se vise radujemo na jesen, jer je pod velikim znakom pitanja kako bi igrali u LS. U LS bi bili u četvrtom šeširu. Ljepše je gledati kako Zvezda pobjedjuje u LE nego kako nas Bayern, PSG i slični kantaju.. Glavu gore, nije niko umro. Na greškama se uci. PORUKA ZA GLODARE : Radujte se pobjedama protiv Hamruna i sličnih, tješite se, ali ustvari ne vidite koliko se ponizavate svakom provokacijom. Da sam Partizanovac bilo bi me sramota bilo šta da komentarišem. Srećno na derbiju ;)
G

Gost III

pre preko 1 godinu

Bravo, sve se slažem, nego nema veze za spucane pare za ovaj tim, oprostiće banka još 17 miliona evra
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Mene bi bilo sramota sa 50Mil ovakva bruka Ajde da bude kao u basketu minimalna razlika a ne ovako Pa mi cemo igrati x sa vama a vrednost igraca 10 puta manja bruko bukari
G

Gosthuiztee

pre preko 1 godinu

ma boli nas uvo vjeeruj.isti djavo hamrun haifa!a htela je ona...
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Oko 6,5M potrošeno. Samo je od početka ove sezone zaradjeno 11M minimum. Mislim da je tih 11 bilo do ovog kola. Sada od LE se dobija isto nešto. Opet smo u plusu. Samo neka ulazu. Imaju već godinama veći profit. Bar nisu kao ovi iz Humske. Dobiju na transfere 10-20M, još prihodcici od Evrope, a pojačaju se za 1-2M. Bili smo svi nalozeni na LS, ali je stvarno bolje za nas sto ćemo u LE. To je realnost. U LS bi možda ispali već na zimu.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Jel realno da ljudi sad pišu bolje je sto se ide u LE? A danas celi dan opstenarodno veselje i loženje!!! Dva pedlja bolji i 63 hiljade navijača... Da, bolje LE nego LS, baš bolja.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Takmičarski da finansijski ne.
E

Ezop

pre preko 1 godinu

I takmičarski bićemo 4ti i šta je tu bolje
K

Kakoe

pre preko 1 godinu

Zelim 1000 komentara, i svaki hocu da procitam
D

DrzavaCelaZna

pre preko 1 godinu

Brze. Jace. Bolje. Dogodine.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Hahahaha
D

Domaćin

pre preko 1 godinu

Na jesen treba uganjat 3. mesto u grupi LE pa da napadamo taj pehar kupa Mitra Mirića, mislim da je realno 🙃
C

Cipiripi LE2

pre preko 1 godinu

Stankovic je kriv jer Kanga nije izbio loptu u aut u 50. minutu i sto smo primili gol sa 40 metara, Stankovic je kriv jer je Pavkov dao autogol u 90. minutu, koliko ste nerealni nemam reci
T

Tintor

pre preko 1 godinu

Boli te smoki taj tvoj maleni
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Jeste kriv.
G

Gost788

pre preko 1 godinu

Kriv je jer mu se igrači vuku po terenu kao neko.krdo matori bizona. Kriv je jer nema svoju igru koje treba da se drži a ne da rotira iz šuplje u prazno. Kriv je jer treba da kaže treba mi bek, dva...neću da krpim tim, neću povratnike koji ne donose mnogo...Kriv je jer mu igrači napucavaju loptu napred, pa ako slučajno dodje do Pesica, dobro došla...Kriv je jer u ekipi nema hemije...jel treba još!
G

Gost a domaci

pre preko 1 godinu

Trener je kriv! Da si ikad nesto trenirao znao bi! Kad imas autoritet svaki igrac zna sta sme sta ne da radi u nekim situacijama. Kao tebi kad na poslu sef kaze. Razumes? Vezi konja gde ti gazda kaze pa makar I konj crk'o. U prevodu u radi sta ti sef kaze pa makar on ostao bez posla jer snosi odgovornost! Dok je na klupi nema nas mene I mojih na utakmicama!
G

Gost a domaci

pre preko 1 godinu

Trener je kriv! Da si ikad nesto trenirao znao bi! Kad imas autoritet svaki igrac zna sta sme sta ne da radi u nekim situacijama. Kao tebi kad na poslu sef kaze. Razumes? Vezi konja gde ti gazda kaze pa makar I konj crk'o. U prevodu u radi sta ti sef kaze pa makar on ostao bez posla jer snosi odgovornost! Dok je na klupi nema nas mene I mojih na utakmicama!
L

Lelemud

pre preko 1 godinu

Kriv je što igra Srnić koji pravi penal i što je Eraković bek, a nije i što Ohija ostavčja na klupi jer se posle Degeneka, Borjana, Pavkova, Sanoga, sada i sa njim posvađao! "Trener"?!
G

Gost223

pre preko 1 godinu

Ne Stankovic je kriv sto nije ubacio Sanoga na poluvremenu i kirv je sto nema BEKOVE i kriv je sto mu kod penala na prvoj stativi onog njihovog centarfora brane Srnic i Katai! Kriv je sto mirko igra po strani a Katai u sredini!Kriv je sto mu ne igra Ohi kriv je sto ne ume da obuzda Kangu!
B

Brale

pre preko 1 godinu

Pešić riknuo 70 min, gol i asistencija, bije se sve vreme sa njima, odlaže lopte, trči presing i udje Pavkov junašce i šta uradi.. Sad će reći intelektualci gde je Ohi??? Stankoviću razmisli o tome kako ti je izgledao tim u drugom poluvremenu
T

Tesko onome ko ga kupio

pre preko 1 godinu

IDEMO PAVKOVVV tako to rade panjevi
d

denmla

pre preko 1 godinu

bas je panj....kako je samo hteo da odigra bukariju pa to je cirkus
n

nemam pojma

pre preko 1 godinu

Predivno veče, baš me oraspoložilo. Sjajan oproštaj Pavkova, nastavio golgeterski niz.
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Pa to je cekao covek,falio mu autogol pa da se oprosti kako treba
A

Apoel

pre preko 1 godinu

Sudjenje za njih ali svejedno, treba nam TRENER koji ce udariti sakom od sto i staviti Ohija bar kao izmenu! Ovo je sramota!!!
V

VRATI SE

pre preko 1 godinu

MILOJE!
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Ako može nešto pozitivno da se nađe u ovom crnilu, društvo, nama je 5 golova dao Makabi iz Haife. Da smo, ne daj bože, ušli u LŠ, Siti i kompanija bi nam davali po 12.

07.08.16

pre preko 1 godinu

Ono sto je profesor doktor Radonjic za Kk,to je profesor doktor Milojevic za Fk.Vrati se Miloje.
R

RED STAR HOOLIGAN

pre preko 1 godinu

IZBAJAO NESTO KANGA U SVLACIONICI 100 %,NE SALIM SE!OD KAD GA JE IZVEO KOLA NAM KRENULA NIZBRDO!
G

Gost a domaci

pre preko 1 godinu

I povedi Srnica! Covece sta je s Motikom jel zna neko ne znam jel bio u protokolu? kakav Mustafa? Nema decko minut ni u nasoj raspaloj ligi! Kakav olos od trenera ne daj Boze ni jednoj ekipi! Pa on kad bi vodio neke mladje selekcije niko mu ne bi ni igrao!
S

Saśa_PFC

pre preko 1 godinu

Nisam siguran...ali...Pavkov jel igrao večeras...dali je postigao gol.....pitam onako sve one koji razmisljaju kao Z.Terzic.
K

KKP 1945

pre preko 1 godinu

PAVKOV KAM TU PARTIZAN BRO
V

Vuleee

pre preko 1 godinu

Vuleee odlazi!! Tereza oteraju usnu!!!
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Da budemo realni, ljudi znaju da daju gol, mi vise stopostotnih promasili nego dali, oni sve sto su sutirali uslo. Sad trening siutiranje do besvesti.
Z

Zabrinut

pre preko 1 godinu

Trebalo je Motika da udje......
s

salepeta

pre preko 1 godinu

Al ga zavuče Dekiju za sve....podrzavam.
g

gunđalo

pre preko 1 godinu

Pavkov opet evro gol. Bravo legendo. Šta ima veze što je u svoju mrežu. Ali čini mi se da je i bio u ofsajdu. Hi Ho huhu haha
R

Real

pre preko 1 godinu

Gde su ocene izjave. Jel sme neko da pita trenera zasto Ohi ne igra i zasto Srnić napravi neku glupost na svakoj utakmici
K

KF

pre preko 1 godinu

Zasluzeno smo ispali...ima nekoliko stvari zbog cega...ljudi su nas u obe utakmice razneli u drugom poluvremenu,to znaci da je ekipa nespremna,to je broj jedan...druga stvar,direktan krivac je Stankovic,i njegovo vodjenje utakmica,umesto da izmenama dizes tempo igre tebi opada...ej,da celo drugo poluvreme ne mozes da napravis jednu sansu a igras kuci...i trece,uprava zajedno sa Stankovicem,da tebi Srnic igra u ovakvoj utakmici,nemas zadnjeg veznog,nemas desnog beka...ovo je greh,imas onakvog igraca Bukarija,ali covek ne moze nista da uradi jer nema nikakvu pomoc po desnoj strani...Hvala Pavkovu,ali ja ne mogu vise da gledam njegove neartikulisane pokrete...Katai i Ivanic ne mogu da ti stoje na nogama od 60 minuta a ti ih drzis do kraja...Stankovic je najvece razocarenje...nismo zasluzili bolje od ovoga
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Jedan je Miloje, e moj Stankela 😔😔😔
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

I sta kaze Terza, jel dovodimo Ada sad?! Mozda da sacekamo koji mesec za svaki slucaj. A napadaca bez, sve smo prodali, ostao Pešić. Mislim da je i Ohi prodat samo se ćuti. Zasluzeno smo ispali u 2 utakmice, mozda Makabi nije mnogo bolji ali imaju bar TRENERA, skolovanog i sa rezultatima. Ovaj nas mister pao na avgust a sad i godinu, opet. Liga Evrope je nas maksimum, pozdrav svima.
L

Loran Blan

pre preko 1 godinu

Jel se sjeca neko kad sam posle prve utakmice napisao da ce najveca neznalica ikada da brani 1-0, samo sto je ovaj put ipak branio 2-1? Kako objasniti kolika je to teleca glava i koliko los moras da budes da ispanes sa duplo kvalitetnijim i skupljim timom i da te citavo drugo poluvrijeme ubise pred 40.000 ludaka i ti samo to posmatras nista da napravis da prodrmas ekipu, tj. Kako si uopste dosao do toga da te u sred Beograde ubise ljudi u drugom poluvremenu a ti treba da juris taj go, evo ja ne znaaaam ja ne mogu da povjerujem da se covjek profesionalno bavi trenerskim poslom!
n

nemam pojma

pre preko 1 godinu

zvezda na Transfermarktu nešto više od 56 miliona evra, a Makabi, nešto više od 18 miliona evra. Razlika više od tri puta!
L

Lllla

pre preko 1 godinu

Evo ja se secam, 7 dana razmisljam o tvom komentaru i sad sam dosao samo da vidim sta kaze Loran Blan.
T

TerzaCrnaMadjija

pre preko 1 godinu

nikad jaci MAKABI nate, cak su 5 na tabeli svog prvenstva NATE
l

lepota poroka

pre preko 1 godinu

STankovicu odlazi i vodi Srnica i Pavkova sa sobom, pa da gledamo malo fudbal
J

Jako simpaticno

pre preko 1 godinu

Mi smo svemirska zvezda,mi rokamo,kidamo,dani stare slave ,nikad jaci od 91,trpaj kokubaru za vikend,jbi partizan koji urusavaju,katai magiko ubica trci 35 min,stankela kralj,pavkov dzoker....
G

Gostwr

pre preko 1 godinu

Katai setao do 50 minuta posle toga stajao u mjestu,dokle vise da trce svi za njega nije Mesi odigrao je odlično par sezona ali 30 godina sprca Alaves mu je plafon bio u karijeri a glumi Savicevica,igrač manje u oba meca,ovu utakmicu je izgubio kondicioni trener i mister Deki izbegavaju utakmice u prvenstvu dje se pumpa forma kao da ce ih ko ugroziti ne razumijem ako je vec htio ovu formaciju trebao je da je uigrava kroz prvenstvo i to sa pravim timovima kao sto je Vojvodina i cuka ekipe koje igraju na intezitet kao i ovaj Makabi koji je veceras prosao na fizičku spremu...Pavkov je bivši igrač decko ima visak bar 6,7 kila sve super Liverpul,Milan golovi ali to nije poenta da vec sezonu ipo je penzioner,Srnic decko srce kida svaka cast ali penal kao Gobelja pravi,Kanga se sa pravom ljutio najbolji je na terenu bio,drugo poluvrijeme Makabi napada niko loptu da gurne naprijed Bukariju bar 3,4 puta je imao livadu.Rodica pod hitno prekomandovati na stopera dečko nema snage trecca godina za vise od 45 minuta,mislim da ce posle vcrs mister treba da podnese ostavku i pusti klupu nekom ko nece izigravti gvardiolu
G

Gost eto

pre preko 1 godinu

Malo ti dva gola od Kataija,koliko treba pet?Jesi li grobar ili si zalutao na komentare o fudbalu?
c

carapan

pre preko 1 godinu

ipak je Evropa nesto drugo............u Srbiji rade i ponasaju se kako hoce i sve ih to stigne mnogo bolno.........
H

Haos 2022

pre preko 1 godinu

Sramotno drugo polivrijeme.
P

Pedja1976

pre preko 1 godinu

Nije Pavkov kriv…desilo se…problem je sto Stankovic nije kalibar trenera za ovaj nivo.On smisli neku taktiku i ako ide ide(laksi orotivnik,strah,sta vec).Problem je sto kad krene lose on me ume da se snadje,da se adaptira na promenu i preokrene stvari na svoju stranu sto izmenama ili postavkom igraca.On jednostavno to ne zna jer NIJE TRENER.Na sve to godinama svi ko papagaji govorimo da bam fale bekovi i nista.Dovode se igraci sredine a bekova jigde…Rodic da je sam i da mu das da gadja dupli autobus on bi ga promasio.Da li taj covek nekada,ikada vezba centarsut?Onda Kanga…vovek je ludak ali mi nemamo takvog igraca koji ume da poveze igru…probali su,ne ide a nisu se potrudili bar dlicnog da dovedu..I na kraju ko je kondicioni Zvezde?Kum,brat od tetke ili slicno od Stankovica jer covek nema pojma…svi su mu igraci u 50min umrli…sve u svemu nolno otreznjenje i ako smo pametni a nismo vreme za promene….ovako nemamo sta da trazimo u ligi sampiona cak iako idemo direktno sledece godine.Naravno poceti od “trenera”.
2

2:0

pre preko 1 godinu

Najopasniji rezultat hahahahahaha
f

fejenord 8 komada

pre preko 1 godinu

nema veze liga evropa!
v

vodili ste

pre preko 1 godinu

2:0 neznalice cuti
p

prcmilojko

pre preko 1 godinu

Sto bi vi rekli CIPIRIPI liga
m

ma da

pre preko 1 godinu

ma verujem ti,nisi se iznervirao uopste
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Fejenord 8 komada je manja sramota nego Makabi petarda hahahah.. Uporedis samo vrijednosr sva 4 kluba i vidimo sve.. Nema veze, bice neka Kolibara za vikend da nabijate misice..
M

Makabi 5 komada

pre preko 1 godinu

Zivot je lep fejnordu hehehe ispadoste od velikana...
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Sada komentar kada si se dobro isplakao....
G

Gost87

pre preko 1 godinu

U novoj epizodi Mister Bina. Mister Bin se susreće sa do sada neviđenim protivnikom. Koji podmuklo igra na dodir dva, kreće se bez lopte, rotira i generalno zbunjuje Mister Bina i njegovu četu. U maloj zemlji na brdovitom Balkanu, na njenim livadama i pašnjacima igra se neka drugačija, sporija igra. Igrači su često prijatelji lokalnih poglavara pa igraju iako ne bi trebali. I sve je bilo lepo za Mister Bina, dok nisu došli ovi strašni stranci.

07.08.16

pre preko 1 godinu

Deki je po meni zavrsio.Lose spremljen prvi mec,losa igra u nastavku drugog.Tri puta ispadao od losijih timova.Imao konflikte za nekoliko igraca,sklanjao ih,vracao ih,sad ima dobar tim,ali Makabi pokazao da ga lose vodi.Prvi jaci rival ove sezone,i videlo se da taktika bez zadnjeg veznog ne moze,da nam treba bek,da se neki igraci bez potrebe sikaniraju(opet),a neki forsiraju previse.Kondiciju nemamo,a to je odgovornost Dekija koji bira kondicionog.Ekipa je sad samlevena psihicki,osetice se ovo,sva sreca pa imamo +7.Prilika da se popravimo i oporavimo kroz LE.Kanga pokazao nedisciplinu,Dekijev nedostatak autoriteta,uz vec pomenute konflikte govori mnogo.Imao je sanse,nije ih iskoristio.Hvala mu,i srecno.Ali ne u Zvezdi.Makabi je pokazao Dekijeve limite u svakom smislu.

07.08.16

pre preko 1 godinu

Plus odlaganje meceva u prvenstvu,gde si mogao igracima sa manje minuta das da igraju,da udju u ritam,da vratis Sanoga,da probas nesto....Dekijeve izmene obaraju ritam a ne dizu ekipu.Plus,mnoge stvari smo svi pisali ovde na portalu Ako ih mi,obicni navijaci vidimo,a Deki te stvari ne vidi,ili nece,onda je stvar jos jasnija.Deki je svoje zavrsio.
a

a kad

pre preko 1 godinu

Dobijate onda je super sto odlazete prvenstvo da bi ceo tim bio odmoran. Kakvo romsko pro*eravanje
G

Gost eeeeej

pre preko 1 godinu

Idemo 1000 komentara .....
M

Milu24r

pre preko 1 godinu

Prosek klub i to je to
I

IQ

pre preko 1 godinu

Al ga zavuce Milance....... za oprostaj.
S

Stankovicu odlazi

pre preko 1 godinu

ODMAH ODLAZI STANKOVICU AKO IMAS IMALO SRAMA!!!!
q

qrac za jsd

pre preko 1 godinu

Milojevica vratiti na klupu pod hitno!
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

aa htela je ona u Ligi Sampiona, neee ideeee, neee ide....ahahahahhahahahahahahahahahahahahahah karma i prosle i ove godine, pa opet igrajte skalanjalice -.-
G

Gost26

pre preko 1 godinu

Hteli ste i vi u ligu evrope, al ne ide.
K

Kiza 1977

pre preko 1 godinu

Pali bre bedniče
T

Troyan

pre preko 1 godinu

Ne treba sada od nesrecnog poraza praviti neke preterena analize. Bukvalno smo im bili uz vrat u obe utakmice , presudila je nevidjena nesreca kod prvog a posle i drugog gola.
G

Gost1234567890

pre preko 1 godinu

sve po zasluzi
i

imali ste

pre preko 1 godinu

Dva gola prednosti do 50. minuta a onda je srna bratina preso na basket hahhahahahha <33
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Nismo na gol sutnuli u 2. poluvremenu.
S

Sashki85

pre preko 1 godinu

Presudila nesreća? Pa oni čim su primili prvi gol počeli da gaze. Taj njihov prvi gol je dokaz. Trčali oko nas ko oko starca sa štapom. Ne možeš samo da igraš da ti daju loptu u noge. Moraš malo I da potrčiš levo desno, da se otkrivaš tražiš loptu. Čoveče svaka njihova kontra je bila opasna.
R

Rosso

pre preko 1 godinu

Velika greska izmena Kange, jeste pogresio jer uvek kad drzi loptu napravi kiks, ali i drzao je vezni red i diktirao tempo igre, i Borjan ne sme da primi gol po sredini sa 40 metara! Pavkov kao da je pionir, kao dete kad ispuca loptu.. Taktika uzasna je posledica nase amaterske lige koju igramo totalno napadacki i onda kad dodju ovakve tekme gde mora da se igra i odbrana on ubaci igrace koji ne igraju uopste u ligi i oni se svi pogube, vise niko ne zna sta igra da li odbranu ili napad. Kataklizma jedna opsta.
l

lania

pre preko 1 godinu

hahahha napadački fudbal,igrate tako da niko ne igra protiv vas.zato vam ovi pokazali kako se igra fudbal.realno
R

Realno87

pre preko 1 godinu

Ekipa nije bila spremna za ovakav meč psihološki, ovako odigrati drugo poluvreme je sramota. Izvodjenje Kange skroz razumljivo donio žuti karton, kriv za gol… zna se da crveni nije daleko zbog usijane glave. Krivica je i na terenu, mnogo loš teren za klub tog nivoa. Borjan nije kriv za gol, nije bilo bloka. Pavkov nije lepo pokrio prvu stativu da li je za tako nešto kriv on ili Borjan sto ga nije usmerio može se diskutovati. Da je bolje postavljen izbacio bi loptu glavom. Al za tako nešto ne može biti kriv Stanković. Imali smo i stativu. Al da se ne lažemo nemamo mi kvalitet na svim pozicijama, bekovi su užasni, ne ucestvuju u napadu. Bukari desno prepušten sebi. Katai i ivanic koliki god majstori bili fizički nisu za 90 min i ne mogu da isprate jak tempo, defanzivno ne ucestvuju. Imamo kvalitet ali u ovakvim utakmicama se vidi da nam dali još dorade u ekipi. Ne treba pljuvati prosto bolja su ekipa već unaprediti ekipu. Dovesti oba beka, zadnjeg veznog i vrhunskog špica u narednih godinu dana.
@

@Realno87

pre preko 1 godinu

Teren je bas po meri tog raspalog i zaduzenog do Guse Kluba,da se imalo Pare za Teren,Teren bi bio u dobrom Stanju.
M

Milioneri

pre preko 1 godinu

Šta da očekujete kad nam je liga kanta malo ozbiljniji protivnik i kiks a paljevina je nastala protiv pjunika ko da su dobili psz
n

neko iz Atlante

pre preko 1 godinu

Vecina komentara od ljudi koji su toliko nezadovoljni svojim zivotom da ovde dolaze da lece svoje frustracije. Kriv onaj, kriv ovaj. Da li je Stankovic najbolji trener, nije. Da imamo najbolje igrace, nemamo. Izivljavanje po komentarima samo dokazuje koliko smo los narod i koliko mi ne volimo Zvezdu, fudbal generalno. Ljudski je gresiti, bozanski oprostiti. Evo Pavkov nije kvalitetan igrac, nit mi je omiljen - ali ne pada mi da ovde dodjem i da ga psujem, kudim ili mrzim. Taj Pavkov nece 3 dana spavati posle ove utakmice. Prst koji ste spremili da uperite i nekog okrenite prvo ka sebi. Sportski pozdrav.
P

Peta Karburator

pre preko 1 godinu

Kriv je mađija i senilni predsednik
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Slazem se brat. Pljuvaci su frustrirani pre svega sami sobom, to su oni koji loptu sutnuli nisu ali zato sve o fudbalu znaju, bar tako misle. Cist primer je srnic decko je doktorski odigrao pojeo serija, ali poznavaoci fudbala koji ne znaju dal je loora okrukla ili cetvrtastq pljuju i samo pljuju
N

NiskiB

pre preko 1 godinu

Pa igrače bolje možda nemamo al skuplje svakako imamo!!! Kad izgubimo od skupih timova, pravdaju se da su skupi, kad izgubimo od ovih, čime se pravdaju: loš dan, godina, decenija bez bekova...Ohi klupiran, nikakav sistem u igri. Ako Katai i Ivanuc nešto urade napred dok si jos sveži ok. ako ne ode sve u tri lepe.

Mladen Mladenovic

pre preko 1 godinu

Buraz iskuliraj malo, ljudima u ovoj zemlji jedino moze srecu da donese kad im se porodi zena ili od najboljih prijatelja zena I sport. Normalno je da kritikujes i da uperis prstom. To je jedino sto i moze svako. Svi ce opet da podrze svoj tim, ali kad odigra ovako, onda ce da upere prst u kog smatraju da treba. Nije nista sporno, kao sto nije sporno sto ti ne zelis to da radis.
N

Nikola104

pre preko 1 godinu

Uh...realno prosao je bolji tim. Drugo poluvreme samo su oni igrali. Mi smo samo ispucavali lopte da bi proslo vreme jer su nasi igraci bili na aparatima od 55 minuta, samo su cekali da se utakmica zavrsi. Katai ne moze da stoji na nogama bukvalno drugo poluvreme, on covek bezi od lopte jer zna da nema snage za bilo sta. Rodic isto tako. Velika nemoc Zvezde drugo poluvreme. ovaj novi crnac Kangva je isto precenjen. Prosto on je premali, pojeli su ga izraelci kad je usao. Igraci Makabija su mnogo bolje fizicki pripremeljeni. Kad je Stankovic izveo Kangu nastao je totalni potop. Totalna nemoc Zvezde da uradi bilo sta osim da napamet ispucavaju lopte do Pavkova. Pavkov usao i totalno se izgubio. Sanogo je trebao ranije da udje. Stankovic pravi vrlo lose te rotacije. Miloje je u rotaciji drzao 18 igraca, dok Stanovic igra sa 14 celu sezonu. I kad dodje stani-pani. Igraci koji ti ulaze sa klupe su totalno van forme. Jer pre toga nisu igrali. Stankovic vrlo lose vodio utakmicu. A pre utakmice davao vrlo prepotentne izjave kako je Zvezda mnogo veca od Makabija. Iako je Zvezda objaktivno veci klub, takve stvari se ne pricaju, jer to protivniku daje mnogo veci motiv. Zvezdin tim je objektivno za Ligu Evrope. Treba dovesti tog Ada i mozda nekog ozbiljnijeg beka da bismo prosli grupu Lige Evrope. Inace bice potop i tamo. I malo prosiriti roster igraca. nemoze se cela sezona igati sa 14 istih ljudi. Sta je tom Stankovicu!? Obavezno vratiti pomocnog trenera Milojevica u klub.
o

oganj

pre preko 1 godinu

Čuj Milojević da bude Stankeli pomoćni trener...O Bože, svasta ces ovde pročitati.
H

Host

pre preko 1 godinu

Hej Pavkov, skoci i daj gol nogom...
S

SVE U REDU.

pre preko 1 godinu

ZVEZDA IDE U LE GDE JOJ JE PO KVALITETU I MESTO A MAKABI ZASLUZENO U LS. SADA UZIVATI U LE I OPET PROCI GRUPNU FAZU A ONDA OSVOJITI TITULU I UCI DIREKTNO U LS. NAKON TOGA POJACATI TIM I NASTAVITI DOMINACIJU. I DALJE JE ZVEZDA NAJBOLJA U SRBIJI.
P

Pera Karburator

pre preko 1 godinu

Munem malo.
g

gde si ti

pre preko 1 godinu

Otiso rodjace vec si doveo i mbapea sledece leto a do sledece sezone u ljutice bogdana ce vrv biti neki trzni centar koji ce se zvati rajko mitic umesto rupcage. U najboljem slucaju..
Ć

Ćao mala ćao

pre preko 1 godinu

Ej Pavkov skoči i daj gol nogom ahahahahah Al boli znam da boli ahahhahahah
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Bolece i u derbiju za par dana ne brini
5

5.god bez titule

pre preko 1 godinu

A tek kako tvoju staru boli kad je deljamo redovno vec 5.god!
K

Kiza1977

pre preko 1 godinu

E jadniče,žao mi te
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Bravo Stankovicu, u ovih 180 minuta sve sto je moglo kontra uradio si, a vala si i nadmasio, mozda Srnic na golu ne bi bio losa ideja a ? Hocemo Milojevica, covei bi sa ovim timom igrao nokaut lige sampiona,sa Frimpongom i Milicem izbacio Krasnodar, sa ovim bi rutinirao Makabi kao Javor, u 50 minutu nasi igraci ko mi na terminu posle 5 minuta jaceg tempa ne moze niko da stoji, samo sto su oni placeni stotinama hiljada evra, i to im je posao, Mister out, prekardasio si
P

Pera Karburator

pre preko 1 godinu

Makabi vi na alat nabi.
Р

Радован

pre preko 1 godinu

Ипак је Милоје имао ту духовну Православну енергију,коју је преносио на играче,Станковић је супротност њему.
д

дукак

pre preko 1 godinu

одлично запажање...
o

odlicno

pre preko 1 godinu

Zapazanje za RADOVANA koji je vrv psihijatrijski slucaj kekeke
S

Sp

pre preko 1 godinu

Utakmicu je izgubio Dejan Stankovic. Svako, ko se razume u fudbal zna da nesmes izvoditi najboljeg igraca sredine terena a to je Kanga. Istina je, da je imao u proslosti ispade na utakmici al u ovakvoj gde ti treba iskustvo, deki je morao da reskira. Sa pogubljenim Srnicem, zelenim Kangwom nazalost nemozes pobediti,jos pogotovo ne u trenutku, kad ukupno ne prolazis dalje. Nije Haifa, Novi pazar pa da svako ko udje moze da odigra dobru utakmicu. Od trenutka kad Kanga izlazi nama se gubi sve. Njegova energija nam je falila u 2.poluvremenu i mislim da je to greska.
T

Terzinjo

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima sto dugujemo 60 miliona, kad cemo zaraditi 100.
p

pera...kojot

pre preko 1 godinu

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
M

Mitrowood

pre preko 1 godinu

Alo grobari vidimo se za 8 dana :)
n

nene

pre preko 1 godinu

Sad tuguj borjanaaa
N

NiskiB

pre preko 1 godinu

Ako je nama cilj da budemo bolji od njih, onda brate da batalimo da pratimo fudbal.

Avangardista

pre preko 1 godinu

A u potpisu ti nadimak osvjedocenog Grobara, partizanovca :) E moj plagijat navijacu...pazi da i za 8 dana ne cmizdris ko zna se vec sta...Boze srece i zdravlja i bice tako
P

Pera Karburator

pre preko 1 godinu

Pa šta onda??? Da vas deremi ovakvi nikakvi????
O

Original taste

pre preko 1 godinu

Je li Dan zalosti sutra u Srbiji ili makar Nemanjinoj, zna li se sta?
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Jedino za koga je ovo tragično su Terza i finansijski direktor, kao i klub koji je ostao bez projektovanog prihoda, što će se odraziti na dugovanje kluba i plate zaposlenih! Glavobolje u najavi! Zvezda je tamo gde realno pripada ... Liga Evrope!
O

Ognjeeeen

pre preko 1 godinu

Kako ovi idu dalje kad je Pavkov dao gol u 90om?
Ö

Öste

pre preko 1 godinu

Sta ocekivati od coveka koji zahteva da ga zovu "Mister" Budi te zadovoljni sto ste kao igrali egal,trebalo je petarda da pukne veceras. Lako je sa raznim Kolubarama,Radnickim iz Nisa,Vojvodinom itd. Lepo su vas ljudi spustili na zemlju. Obicna ste buranija.
C

Cer

pre preko 1 godinu

Mozda da dovedete jos 2 stopera i 3 krila, nijednog napadaca i beka. A i ovaj golman vam brani na lovorikama evo 2 godine
D

DzoniRS

pre preko 1 godinu

Kao i uvek, ekipa koja vise zeli da prodje dalje prolazi dalje. Realno, tu smo negde sa njima, bolji smo cak malo, ali to nismo pokazali. A nismo pokazali zato sto smo celo drugo poluvreme u kome je trebalo da napadnemo od prvog minuta mi gledali kako da ih zatvorimo da ne primimo jos jedan, u nadi da ce nam se otvoriti sansa da damo taj jedan koji nam nedostaje. Po ko zna koji put igramo previse ziheraski. Toliko smo se fokusirali da njima ne dozvolimo gol, da smo prestali da ih napadamo a oni su ga ipak dali, doduse srecno, losom intervencijom Pavkova. Nakon primljenog gola kad smo morali da krenemo po gol, mi smo imali 3 sanse u 2 minuta. Zasto nismo igrali tako celo poluvreme? Dali bismo im 3 komada. Rekao bih da je kljucnih par minuta zapravo bilo onih par minuta nadoknade prvog poluvremena kada su prvo dobili glupavi penal, onda Borjan odbranio i Kanga umesto da je sibne napred izgubi loptu i oni ga zavuku sa 25-30m jer je Borjan bio zaklonjen. Sto je najgore, oni su u tom trenutku bili pali, na konopcima bukvalno, i onda taj sut iz ocaja koji udje, i energija se skroz menja. Nasi pali, njihovi vratili samopouzdanje, i to je to. Sudjenje bilo tipicno englesko, ali mi se ne svidja sto im nije dao par kartona vise a mogao je, a i ne vidim zasto VAR nije gledan kod situacije u nasu korist jer je igrac ocigledno imao pokret laktom ka lopti. To svakako nije razlog ispadanja, ali da se tu gledao VAR, mozda bismo dobili penal, mozda bi sve bilo drugacije. Sve u svemu, sami smo krivi zbog ziherasenja. Znam da ce sad grobari da se raduju, ali nadam se da kapiraju da bi njih ova ekipa petardirala u obe utakmice, bolje da se drze svog Hamruna, ipak je to njihov nivo. Svim igracima cestitke na igri, trudu, borbenosti, dali ste sve od sebe!
S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

"Trebal je da napadnemo"...pa napali bi mi da smo mogli sine. Mi nemamo snage 2 pasa po zemlji da spojimo celo drugo poluvreme. Igraci su nam pred kolapsom, bez snage. Bekova nemamo uopste. Erakovic ne prelazi polovinu terena, Rodic ima snage samo za jedno poluvreme, za drugo mu treba vestacko disanje. Katai je tek prica za sebe. On bukvalno bezi od lopte drugo poluvreme jer je ostao bez snage. Ivanic je takodje sagoreo.
B

Blaaa

pre preko 1 godinu

Kako ga zabi Pavkov hahahahaa
G

Gost985

pre preko 1 godinu

Taktički su nas dobili, Mister da se ne ljubimo!!
b

beznadezan slucaj

pre preko 1 godinu

Da li je moguce da Stankovic nije nista naucio od Murinja?
H

Haha

pre preko 1 godinu

Ne mogu svi igraci koji su trenirali kod Murinja, Fergusona, Kapela... da budu dobri treneri.
T

Trener

pre preko 1 godinu

Stankovicu Dosta Vise idi ako Boga Znas pojma nemas vratiti Miloja hitno.
V

Volim fucu

pre preko 1 godinu

Ako je ovo bio pismeni, onda je trma promasena. Zasto Mitrovic nije igrao, zasto Ohi nije igrao, zasto Sanogo ne od prvog minuta nego igra Srnic , operisan of fudbala, zasto Rodica ne menja pravi bek, zasto desnog nemamo uopste, zasto Erakovica unistavamo zbog Milunovica matorca???? Mnogo zasto, e zato uprava napoljeee, dosta ste se talili. A zlurade komentare grobara ne treba komentarisati, pa oni i neznaju da su druga liga odavno.
z

zato

pre preko 1 godinu

Mister te nije konsultovao
G

Gost koji je jedva preživeo utakmicu

pre preko 1 godinu

Nije Pavkov kriv,dečko je limitiran. Grešili su ovako i veći od njega. Hvala mu za Liverpool i Milan. Stankoviću, na 2:1 u Haifi, ti juriš 3 ći a igraš protiv fizički jače, brže, i ekipe bolje na pasu. Menjaš Kataija koji je igrač poteza, trenutka. Nemaš zadnjeg veznog. Pred utakmicu u Bg daješ izjave da smo za dva pedlja veći klub. Jesmo, ali to nije bitno. Izvodiš Kangu koji je povezivao redove a ne vidiš da svaka Ivanićeva lopta ide u noge Makabiju. Fizički nas nema nigde, duša u nosu, odbrana ne može da pokrpi šta vezni red us*re, još da se bije sa ovim crncima. Mister, polako, malo si se zaleteo...
G

Gostfkcz021

pre preko 1 godinu

Sanković direktan krivac za ispadanje, prvu utakmicu katastrofalna taktika, naročito posle 2:1 na poluvremenu.. Drugu utakmicu katastrofalno vođenje i izmeme igrača.. Mogla bi se knjiga napisati koliko je grešaka imao u sastavljanju tima, vođenju ekipe i izmenama..
s

salepeta

pre preko 1 godinu

Bolje da je liverpulu dao jedan gol a danas ni jedan
g

gost858

pre preko 1 godinu

Stankovic ako ima imalo obraza podneo bi ostavku. Covek nas unistava sa svojim izmenama, to sto je dozvoljeno 5 izmena po utakmici, ne mora da znaci da moras svih 5 da iskoristis, njegove izmene nikad nista dobro nisu donele, kad god napravi prvu izmenu Zvezda krene da tone, ne secam se da li je ikada napravio izmenu i da smo proigrali. Neka me ispravi neko ukoliko gresim.
K

Karmaaaa

pre preko 1 godinu

dzaba vam novci moji sinovci, KARMA
P

Prignoza

pre preko 1 godinu

Liga Evrope sa stankelom 4 mesto
n

najdraza tekma

pre preko 1 godinu

Hhahahhahah
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Ugasili smo se u drugom,nestao je vezni red. Jedina utjeha je što sada spletom nesretnih okolnosti igramo LE,nekad smo zbog toga završavali sa Evropom..
D

Duka33

pre preko 1 godinu

lep oprostaj Milana Pavkova
R

RealistaZ

pre preko 1 godinu

Nismo mi zasluzili ni Zvezdu, ni Stankovica, nikoga... Ovolika mrznja "takozvanih" navijaca, sto? Sto igramo Ligu Evrope? Otkad je toliko apetit porastao? Sve ja razumem, i ja sam pun gneva ali znam da ga kontrolisem... Ne zaboravite koliko je radosti taj Pavkov doneo Zvezdi, jedan autogol kod pravih Delija nece nista promeniti, sutra je novi dan, ovo je istorija vec sada! Idemo, prvi sesir LE, da se dovede krsten desni bek, i to je to... Ova Zvezda ce odrzavati Srpski fudbal u top 15 liga narednih 5 godina i za tih 5 sezona bice jos bar 20 slicnih tekmi ali MNOGO BITNIJIH... Bice tu i tekmi za 1/4 LE, pa sledece/cih sezone/na mozda dodje i 1/8 Lige Sampiona, sto da ne? Sve je ovo sticanje iskustva. Ne budite toliki olos, bar vi koji satro volite svoj klub. I da, molim se Bogu da nam Deki na ode! Ako on ode, zapamtite da tu energiju kakvu su imali Miloje i Deki, mi nemamo takve trenere u narednih par godina ako ne i decenija, mnogo su vam apetiti porasli, a to ne valja, nismo mi iz Liga 5ca pa da tu sirimo neku mrznju, sta da radi Monaco, Olimp i ostali...
T

Teeeja

pre preko 1 godinu

Bratac svaka čast! Žao mi je što ovo čitaju i igrači, koji naravno da nisu najbolji na svetu, ali ako si zvezdaš moraš da ih podržiš ko god da igra... A ne da svaku vest čitam pljuvanje po Srniću, a momak igra sve što se od njega traži, pljuvanje po Stankoviću. Kad mi neko napiše da smo trebali da prođemo zato što smo skuplji?? Alo bree, pa koliko su koštali Krasnodar, Kopenhagen, Salzburg i Liverpul kad smo igrali sa njima. Stručnjaci... sve moj do mojeg.
B

Brale

pre preko 1 godinu

Kanga posle penala povuko loptu i Bukari mu protrčava i umesto da mu pusti loptu u prazan prostor, on pokušava da predribla čoveka bez potrebe,da ispadne on faca, kolko loš, nezdrav ego.. Trenutak gde se prelomila utakmica.. Naravno i dekijeva sramotna taktika u nastavku,kukavička, da se sačuva produžetak, umesto da daš još 2 gola i da rešiš utakmicu....
B

Brale

pre preko 1 godinu

Kanga posle penala povuko loptu i Bukari mu protrčava i umesto da mu pusti loptu u prazan prostor, on pokušava da predribla čoveka bez potrebe,da ispadne on faca, kolko loš, nezdrav ego.. Trenutak gde se prelomila utakmica.. Naravno i dekijeva sramotna taktika u nastavku,kukavička, da se sačuva produžetak, umesto da daš još 2 gola i da rešiš utakmicu....
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Dejane Stankovicu, kad naucis pojam kontra presing a ne konstantno bunaranje i na ooo ruk, onda mozda od tebe nesto i bude. Ovako, ne samo zbog poraza ovog i proslih, ja bih te najurio jer imas taj svoj neki 'ego' i ne dozvoljavas igracima da igraju. Nisi za Zvezdu i dovidjenja.
G

Gostfkj

pre preko 1 godinu

Makabi za klasu bolja ekipa,a nema pomoć države
b

box

pre preko 1 godinu

Ovo je realnost i to je to....Idemo dalje Ne vidim razlog za pljuvanje
A

Asd

pre preko 1 godinu

De Zerbi, come to Red Star bro!
M

Maresca

pre preko 1 godinu

Nema sta stankovic ako.ima.obraza sam ce dati otkaz veceras..apsolutni krivac za poraz u obe utakmice...katastrofa taktika postava i drugo..srnic mu krece utakmicu..bruka i.sramota pa.on nije za graficar..igramo bez desnog beka obe utakmice..cupa nije bek decko ne zna da predje pola sa loptom..bukari premoren po toj strani bukvalno sam.igra..leva strana kataji toliko spor sa nemam reci..nije ovo mladost iz lucana...veceras vadi kangu zbog zutog kartona..eeej...najbolji igrac jedini.koji mozda da doda loptu unapred..od tog trenutka gubimo.mec bukvalno bez sanse za gol..pa sta ako.je pogrešio kod gola onda je trebao i borjana da izbaci...kasnije ubacuje pavkova i mustafu..pavkov decko.nije fudbaler trebao je da se povuce posle liverpula ostao bi u lepom secanju..stamota i bruka..ohiju da nece da pruzi sansu zbog njegovog visokog ega..veceras neka da otkaz..pa da napadnemo ligu evrope..napred zvezda
L

Lisko

pre preko 1 godinu

Srnic je doktorski odigrao, pojeo je serija ceo mec. A to sto ti loptu sutnuo nisi pa pojma nemas nisi ti kriv idi motaj kablove i cuti
R

Real

pre preko 1 godinu

Srnić doktorski. Pa onako ruku kod kornera ne drže ni igrači iz beton lige. Plus nije izasao na sut kod prvog primljenog gols
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Ispali smo sa dva autogola provedemo 2-0 primimo 2 autogola vraća napadača da brani prekid ovaj okrenuo nogu ka svom golu Borjan prima gol sa 35 metara kroz ruke. Nama napad treba da postiže 5 golova da bi prošli dalje ,mi nismo slabiji tim od Makabija ali imamo lošijeg trenera koji se 30 minuta brani na svom terenu verovatno bi ispali i u produžetku ali ovakvo ispadanje je krivica Dejana Stankovića..Vama kriv Pavkov a to što je Borjan prima gol sa 35 metara kao da ima Rahitis to ništa
L

Laki92

pre preko 1 godinu

I da, zaboravih, najveci pokazatelj Zvezdine slabosti je bio Rodićev potez, gde dobija malo nezgodniju loptu, približava mu se protivnicki igrač, i on ladno se okreće i ispucava loptu u aut...Auuuuu, ne znam da li sam to nekada ranije video, bilo gde...
N

NiskiB

pre preko 1 godinu

Ovo sam i ja primetio. Totalni pokazatelj nemoći, fizički ispod minimuma, šta rade na treninzima i pripremama da mi je znati.
K

Karma

pre preko 1 godinu

Uzalud trud, džaba vam sve...
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Vidiš kako se sećate te pesmice :D prethodnih godinu dana kukate i u fudbalu i u košarci zbog, po vašoj proceni, nepravde. Ovakve stvari koje ste pevali ste zaboravili. E zato ćemo u derbiju da vas nabijemo!
M

Magnus

pre preko 1 godinu

Karma nego šta. I šesta godina titula ima da se slavi. Vašoj bolesti nema leka.
S

SajberSpandeks007

pre preko 1 godinu

Vratite Milojevića, on će i sa ovim timom da igra četvrt-finale LE.
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

Nije slucajno Makabi dobio Olimpijakos. Glava gore i samo jako u LE.
V

Violator

pre preko 1 godinu

Da citiram Stankovića posle Šerifa: "Tužan sam, ali nisam razočaran". Samo bez nervoze, braćo cigani. Stanković je realan, a mi se ložimo bez ikakvog osnova. Liga Evrope je pravo takmičenje za nas, bar do eliminacija. Od februara se okrećemo obavezama u našoj superligi.
P

Prignoza

pre preko 1 godinu

Liga Evrope 4 mesto
S

Sreca pa LE

pre preko 1 godinu

polivaj terza madjija samo LE
S

Sima 454

pre preko 1 godinu

Malo je Vodja 50 miliona sipaj jos dva puta toliko
К

КУТИЊО

pre preko 1 godinu

МОГАО ЈЕ СУДИЈА ПРОДУЖИТИ ЈОШ ПОЛА САТА ТРЕЋЕГ ГОЛА НЕБИ ДАЛИ,А ВИ НОВИНАРИ САМО ХВАЛИТЕ И ДИЖИТЕ ИМ ЕГО
k

kyf

pre preko 1 godinu

Sutra trodnevnu zalost na Pinku objavljuje najveci Partiznaomrzac,huligian u pokusaju !
M

Mich

pre preko 1 godinu

Moralno bi bilo da da ostavku.Ucio se tri godine.U domacem prvenstvu svi mi bi osvojili prvenstvo.
P

Preletacevic

pre preko 1 godinu

Bukvalno si u pravu
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Idi igraj ribice
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Navijac sam Partizana ali moram da kazem svi navijaci Zvezde sad teraju Stankovica,neka podnese ostavku posle Makabija kao sto je bilo posle Omonije i Serifa zbog ispadanja.Ali ako u Ligi Evrope odvede Zvezdu do samog kraja svi cete da ga hvalite,da pricate kako je unapredio igru i Zvezdu ispadanje od Makabija i Misterovo teranje ce se brzo zaboraviti.Srpska posla.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Ja sam pisao da ce nam dati 3 eto ipak zahvaljujuci borjanu dadose nam samo 2 i to im je dovoljno... sada ce opet da nam balave kako je ispao bolji tim kao posle omonie, serifa,milana,glazgova... a u drugom poluvremenu i u prvoj i u drugoj utakmici ne mogu da se krecu po terenu...krivimo pavkova a sta je sa,ivanicevom greskom kada borjan vadi iz samog coska loptu....
U

Upravu si

pre preko 1 godinu

Zbog Borjana su dali dva da je branio kadet gol sa 40 metara i onakvu loptu u 90min kad je bacio Ivaniću, bilo bi 2:0!
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Поздравите мистера и ове његове ведете које брани, против којих ако нешто кажем онако њега баш јако вређам! Его као планина, сујета као Дунав! Деки, брате мој, склони се сам!
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Zbog njegove sujete mi smo ispali. Kataija ne bih komentarisao, ono bezobrazno šetanje po terenu gde Pešić trči na sto strana a Katai stoji u špicu i ladi jaja, samo neka ga brani "Mister". Pavkov odavno nije za ozbiljan fudbal i ovo je moralo kad tad da se desi, karma je čudo.
e

ee

pre preko 1 godinu

Vecerasnji gol pavkova najlepsi u karijeri pa onda onaj user protiv luzerpula
N

Nejbi

pre preko 1 godinu

Stankesa pogodio s izmjenom u 78om minutu.
s

sve za brojku

pre preko 1 godinu

hej pavkov, pomesao si malo golove, napada se na drugu stranu al dobro gol u ls se broji svakako
Z

Zekili

pre preko 1 godinu

Koliko treba jos para da se upuca da Zvezda konacno igra Ligu sampiona... Jad i beda.....
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Sledece godine bato, samo nas gledaj…
A

Aleksa3211111

pre preko 1 godinu

Gobeljic nije ekstra klasa,ali boljeg desnog beka nemamo. Zasto nije igrao??? Milunovic solidan.Stankovic kriv za poraz!!!
D

DzoniRS

pre preko 1 godinu

Kao i uvek, ekipa koja vise zeli da prodje dalje prolazi dalje. Realno, tu smo negde sa njima, bolji smo cak malo, ali to nismo pokazali. A nismo pokazali zato sto smo celo drugo poluvreme u kome je trebalo da napadnemo od prvog minuta mi gledali kako da ih zatvorimo da ne primimo jos jedan, u nadi da ce nam se otvoriti sansa da damo taj jedan koji nam nedostaje. Po ko zna koji put igramo previse ziheraski. Toliko smo se fokusirali da njima ne dozvolimo gol, da smo prestali da ih napadamo a oni su ga ipak dali, doduse srecno, losom intervencijom Pavkova. Nakon primljenog gola kad smo morali da krenemo po gol, mi smo imali 3 sanse u 2 minuta. Zasto nismo igrali tako celo poluvreme? Dali bismo im 3 komada. Rekao bih da je kljucnih par minuta zapravo bilo onih par minuta nadoknade prvog poluvremena kada su prvo dobili glupavi penal, onda Borjan odbranio i Kanga umesto da je sibne napred izgubi loptu i oni ga zavuku sa 25-30m jer je Borjan bio zaklonjen. Sto je najgore, oni su u tom trenutku bili pali, na konopcima bukvalno, i onda taj sut iz ocaja koji udje, i energija se skroz menja. Nasi pali, njihovi vratili samopouzdanje, i to je to. Sudjenje bilo tipicno englesko, ali mi se ne svidja sto im nije dao par kartona vise a mogao je, a i ne vidim zasto VAR nije gledan kod situacije u nasu korist jer je igrac ocigledno imao pokret laktom ka lopti. To svakako nije razlog ispadanja, ali da se tu gledao VAR, mozda bismo dobili penal, mozda bi sve bilo drugacije. Sve u svemu, sami smo krivi zbog ziherasenja. Znam da ce sad grobari da se raduju, ali nadam se da kapiraju da bi njih ova ekipa petardirala u obe utakmice, bolje da se drze svog Hamruna, ipak je to njihov nivo. Svim igracima cestitke na igri, trudu, borbenosti, dali ste sve od sebe!
2

2342342

pre preko 1 godinu

prvo,greska je sto je poceo Bukari.on je najbolje i bio skautiran,dupli blok konstantno imao decko.bolje da je igrao Mustafa prvo,ali da mu se reklo-hocu da pokidas,visok presing,leti.na poluvremenu ides napolje.ulazi svez Bukari.razneli bismo ih tako.decko pun snage bi ih odrao 45 min. srnic umesto Sanoga?kriminal.mlad je jos Stankovic.ohi?daj bre
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Čitali smo hvalospeve...prošli ste u grupnu fazu i pre pocetka ove utakmice...brdo igraca u ekipi 30+god.Nesme da se zameni Katai...cekali napadaca 6.meseci i svih 6.meseci citali i slusali o njemu o napadacu koji je da promeni fudbal a njega nema ni u protokolu za najbitniju utakmicu.Citali hvalospeve Terzica:necemo da vracamo duvove,imamo tim za polufinale,najbolja ekipa u regionu,istorijske godine kluba...itd...itd...itd.Kad ono ispadne da je sve to maska za vas mladje navijace a za one ozbiljnije navijace C.Zvezde...sacekacemo da procitamo i njihove komentare.
X

X

pre preko 1 godinu

Mislim da je ova Haifa projektovana za polufinale Lige sampiona...

Miki

pre preko 1 godinu

Makabi je bio bolja ekipa. CZ nema dovoljno snage, Taktika loša i veliki deo neuspeha ide na dušu Stankovića.
i

izvorssiguran

pre preko 1 godinu

Makabi osvaja LS
M

Mimicr7

pre preko 1 godinu

Makabi je zasluženo prošao dalje. Igraju bolje, tehnički su mnogo bolji od Zvezdinih igrača, trče ljudi. Naši igrači ne mogu da trče, odlažu se utakmice zbog te Evrope, i šta dobiješ, lenjivce, jedva čekaju da se završi utakmica. Nemamo nikakvu igru, dolaskom Dekija zvezda je sve na silu nekako išlo. Pozdrav
S

Sramota

pre preko 1 godinu

Sto ljudi dolaze na stadion i daju legitimitet ovima... Cccc Da se ne ljubimo ili nas ugasi kao OFK Beograd sto si Terzicu
M

Macabi komada 5

pre preko 1 godinu

Kairat, šerif, omonia, Haifa ...ne može se protiv velesila. nema brige stižu ekipe tipa Kolubare, Radničkog i Pyunika. njima ćete zabiti 5,6 komada. Predsednikova liga - predsednikovi milioni - predsednikovi šampioni.Dok ne dođu evropske utakmice gde AV ne može da pomogne. Ovo vam je rezultat poklonjenih titula. Makabi 163. na UEFA listi
N

Nišlija74

pre preko 1 godinu

Rugate se Pavkovu, a gde vam je bio Magiko svih 90 minuta. Važno je okriviti nekog a primadonu ni da spomenete.
V

Vranjanac

pre preko 1 godinu

Magiko zaslužan za oba gola, o NišlEjo, ti li si na EI Mediana Color gledaja ovuj utakmicu, pa ič nesi videja?!
T

Tvrtko1

pre preko 1 godinu

Za dva pedlja ispred!!!!?????
G

Gost442

pre preko 1 godinu

Večeras se nebo otvorilo, stadion je eksplodiralo, ali za Makabi. Buhahahahahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ja ću svima za insat: DEJANE OSTANI, DEJANE OSTANI, DEJANE OSTANI, DEJANE OSTANI... Sprdate se Partizanu već neko vreme, ali KARMA IS A BITCH. Pojma vi nemate, a davno sam rekao da je Mister prevara od trenera. On da je kapacitet ostao bi u Italiji. Gde vam je Bukari? Ta sila od igrača. Hahahahahahahaha 🤣🤣😂😂
S

Scarecrow

pre preko 1 godinu

2:0 најопаснији резултат
R

Realno87

pre preko 1 godinu

Možemo da pričamo šta hoćemo ali kvalitetnija, motivisani ja i psihički stabilnija ekipa ide dalje. Mi nemamo napadača kao sto je Piero…Sandgren,Cornu su duplo bolji od naših bekova. Muhamed i Chery za nas misaona imenica. Sa druge strane naši bekovi su prevazidjeni, Katai spor, Pesic prosečan napadač. Stanković pogubio konce drugo poluvreme
D

Delija121

pre preko 1 godinu

Ljudi ovo je realnost, nije kriv Stankovic sto Ohi ne igra, Mrkela i Terza ne dozvoljavaju to... Dajte malo logike... Prvo poluvreme odlicno, posle onaj gol koji ide na Kanginu dusu, Pavkov mi se smucio jos posle one reakcije posle meca sa Pjunikom... Sve u svemu bolje le tako mozemo direktno u 16 najboljih a u ls pitanje da li bi mogli za trece mesto da igramo... Pljujete Stankovica a Zvezda bolji fudbal nije igrala nikada i ako sam mnogo veci fan Miloja, ova Zvezda je najbolja koju sam gledao u poslednjih 15 godina. Falilo je snage, svi su bili umorni, iscrpljeni zato nisu napadali u drugom pogotovo od 70. a ne zato sto je Stankovic pogresio... I sada cete nalupati minuse al pricam samo kako jeste a to je da ko trazi ostavku Terzica nije sav svoj... Od njega cvetamo, na koji nacinne znam i necu da ulazim u to... Ako terate njega, Stankovica onda nemojte da pratite Zvezdu jer mi bolje rezultate nismo imali a ni bolju igru, dogodine direktno u ls pa da vidimo gde smo. Naored Zvezda!
j

jee kk

pre preko 1 godinu

jhhahahaha
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Kad procitam sve ove komentare samo jedno mogu napisati, Stankovicu ostani dokle god hoces, ovoliko da nemamo srece nije normalno, Deki♥️
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Brat od tetke ili član Ultra Copa?
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Brat od tetke
m

milun

pre preko 1 godinu

zali boze karata i bacenih para
Y

YJM

pre preko 1 godinu

Stankovic "strucnjak" uveo Pavkova da postigne gol i evo covek dade gol , inace kondiciono "super pripremljena" ekipa posle 65 minuta rikavela.
M

Miloje na klupu

pre preko 1 godinu

ETO TI SAD "MISTER" PA SE TI I DALJE TUCI SA OHIJEM,DA JE ON IGRAO VECERAS PROSLI BI 100%,SMEM DA SE KLADIM!
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Pa nije lud da krpi Stankoviceva sranja, sto bi?! Otisao je kao veliki i treba da ostane takav, Stankoviceva sujeta nas ubija, kao i neznanje trenersko.
з

зики

pre preko 1 godinu

Изгубићемо и дерби
G

Gabri

pre preko 1 godinu

Od sutra sve poskupljuje po prodavnicama za 30 pa se vi smejte. Ja neću!
K

Kerkezzz

pre preko 1 godinu

Sve u svemu vise srece nego pameti za zvezdu
k

kad je neko glup

pre preko 1 godinu

i sta kazete Cipiripi kup ....
P

Pod HITNO!

pre preko 1 godinu

Oterati Stankelu investitora i Interpol upravu.. Uzas!!!

Petran

pre preko 1 godinu

sve u svemu makabijevi igrači spremniji fizički...

Petran

pre preko 1 godinu

sve u svemu makabijevi igrači spremniji fizički...

Petran

pre preko 1 godinu

sve u svemu makabijevi igrači spremniji fizički...
L

Lik

pre preko 1 godinu

Baš ovih dana bilo je dosta komentara o Karmi. Eto stiže i vas doktorska karma.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Odakle se javljas? Aha izvini, sa 7.mesta, slabo se cujes, daleko si…
J

Juki

pre preko 1 godinu

Ovo je katastrofa igraci zvezde jedva disali u drugom poluvremenu i oni hteli u ligu sampionu...pa da li je ovaj seljak stankovic svestan sebe!???
m

murimho

pre preko 1 godinu

Bravo Stankela prašku za pecivo. Vodi Srnica kod zene. Kangu si izvadio neznalice!
A

Avanti BAL

pre preko 1 godinu

Sad u derbiju da odigras kao sto znas! Taktiziraj, uspori, umrtvi, juri iks! Tabela ti daje legitimitet! SRAM TE BRE BILO!!!! NOGOM MI NE BI VISE KROCIO NA STADION!!!!
S

Stankela Praško

pre preko 1 godinu

Bacio Kjaku Čonga madjiju pri izlasku hahahahahhahahahahah Šaman, šaman eeehehehe
n

nzz

pre preko 1 godinu

I napokon da nam se skinu sa Pavkovim i Liverpulom...
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Milan pavkov ooooo, a ti ga cuni njemu a. Moz i meni

Avangardista

pre preko 1 godinu

E da, ovo se nije igralo na Marakani, na Marakani se igra tek sutra popodne po lokalnom vremenu. Stop propagandi!
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Pitaj Pelea gde su 2 Marakane a svi znamo gde vam je Zagreb. Ajde u cipiripi kup.
c

cak

pre preko 1 godinu

Ste ukrali ime tudjeg stadiona.. marakana hahahahahhahaha
S

SAX

pre preko 1 godinu

RASULO.... prva prvenstvena se gubi. Da primiš tako glup gol u prvom poluvremenu. a još gluplji u drugom....
G

Gostinhoo

pre preko 1 godinu

Gde je najbolji napadač Zvezde prošle sezone Ohi?
G

Gostpi

pre preko 1 godinu

izgleda da je on treci napadac...ne odgovara nekom ocigledno,zato smo i ovako retardirani u napadu
K

KrsZvezda

pre preko 1 godinu

Realno niste ni za ligu evrope
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Vi niste ni za Cipiripi nego vam pali Maltezani.
B

Bistro

pre preko 1 godinu

Dva puta nas ljudi okrecu, dva puta gresi covek sa izmenama. Necu d aga krivim, imao je neke velike pobede, prosao grupu dva puta u LE...ali jednostavno ljudi su na 2:0 poceli da igraju, mi smo stali i cao. Pruziti ruku bili su bolji, a mi da pokrpimo rupe u timu i da prodjemo opet grupu LE...
F

Fudbalski Grof

pre preko 1 godinu

Razocarala me je igra u oba meca, losa kontrola lopte, los vezni red
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Pa ne zovu njega u rodjenom selu Begeču za dzabe Tuta… e moj Tuto, ajde lagano kod Mustafe…. Nismo uspeli da se podignemo posle onog preglupog gola na kraju prvog, tuga
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Tuta veceras zavuce gol Mustafi
i

idemo Drzavo

pre preko 1 godinu

Stankovic veca prevara od Southegejta
P

Pavkov-Maradona 2

pre preko 1 godinu

Ko kaze da mogu samo glavom da dajem golove?!Gol za rastanak.Hvala svima u klubu na ukazanom poverenju tokom svih ovih godina mog boravka.Nikada vas necu zaboraviti.
S

Svaka mu cast

pre preko 1 godinu

Bravo PAVKOV GROBARCINO
G

Gost333

pre preko 1 godinu

opet loša taktika.opet sanogo ne igra od početka nego Srnić specijalac.
d

dr magija

pre preko 1 godinu

treba dovesti par crnaca definitivno
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

A kakve veze to ima? Srnic jedan od boljih na terenu
H

HA ĆE

pre preko 1 godinu

Stankovicu, pizdo... Mars napolje....
K

Kjaku kjaku kjaku

pre preko 1 godinu

Jedan jedini krivac, za današnji poraz je Gelor Kanga, LIČNO I PERSONALNO ! Niko drugi ! Apsolutno niko !!!!
G

Gost985

pre preko 1 godinu

A zašto? Zbog izgubljene lopte na 40m a Borjan prima gol po sred gola sa 30m?! Jedini krivac je Stanković, čovek NEZNA da napadne ( ling long ne računam) sve je promašio ove dve tekme.
C

Cupin

pre preko 1 godinu

Stankovic je kriv, vratiti Robija!
L

Luja

pre preko 1 godinu

Pa videlo se našta je Zvezda ličila kada je Kanga izašao.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Vama se bre dečko igra raspala od kad vam je on izašao. Mislim i da je faul nad njim bio za 2-1. Kanga je odličan igrač.
k

kjaku kjaku kjaku

pre preko 1 godinu

Jesi li ti glup ili se samo dobro pretvaraš ? Kanga je motor ekipe. Ali ! Posle odbranjenog penala, ta greška je sve preokrenula, nije smeo da izmišlja već da ispuca loptu DALEKO NAPRED ! Problem je što ga je Dejan izveo ? Pa šta hoćete ? Da dobije crveni karton i da nas zavije u crno ? A dobio bi ga sigurno, znamo već da nije tačan
S

Stankovicu odlazi!

pre preko 1 godinu

Sramota jedna velika, ovako da se gube utakmice, bitne utakmice. Hvalospev, pozivanje navijaca da napune stadion, smeskanje novinarima kao da je sve reseno, a onda sami sebi dajemo golove. Makabi veceras nije igrao, igrala je Zvezda i za sebe i za njih. Stankovic jedna nula od trenera sa ovakvom postavkom i ovakvim nastupom veceras. Pojedini igraci isto. Ovako da ne prodjemo u LS, zaista sramotno i bizarno
g

gosti

pre preko 1 godinu

Ако после првог полувремена прве утакмице ти не схватиш да на полувремену треба да изведеш Кангву и уведеш Саногоа, и тако затвориш утакмицу, да Букари добије шансу за контранапад, а у 70-ом минуту изведеш Пешића и уведеш Охиа и без проблема да добијеш прву утакмицу са 3-1. Ти си пријатељу испао пре седам дана, само ти нису рекли тада. Ја се не питам ал што се мене тиче, због свега наведеног горе Станковићу ЋАО.

Pavle_ovde

pre preko 1 godinu

Al cemo da vas j***** cele sezone za MAKABI
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Izrokao je vas pazar, mi nema potrebe na muku da vam stajemo.
G

Gost222

pre preko 1 godinu

Makabi petah tikva

BorisPL

pre preko 1 godinu

Braco al najbolji su mi komentari ovih iz patlidzana.. hahaha kako se dusmani raduju,a ne znaju,il ne zele da znaju ,da samo zahvaljujuci nama oni ce i sledece godine igrati cipiripi kup...Posto ce zavrsiti 4 il 5 na tabeli...ali samo nek komsiji crkne krava i bice bolje . E zato mrzim patlidzan i tih 100-200 navijaca fuj

Petran

pre preko 1 godinu

zato vas danas 50 hiljada ode kući popisano
F

Fala bogu

pre preko 1 godinu

I ne samo krava nego i gazda.
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

A šta kaže Sneza Borjan ?
F

Feragosto

pre preko 1 godinu

Ja ne mrzim Zvezdu, ali morate da shvatite da bez jakog Partizana, Vojvodine, Radničkog iz Niša ili Napretka nema ni uspešne Zvezde u Evropi. Nema konkurencije u domaćem prvenstvu, nemate kontinuitet jakih utakmica i onda nastaje ovakav problem.
S

SAMPDORIJA

pre preko 1 godinu

Da li zeli jos STANKOVICA? Gratis, moze i Borjana, zbog njega Ivanic pravi faul, i Pavkov .... jbg.
p

posmatrac.rs

pre preko 1 godinu

Imao si Omoniju, pa Serif pa Makabi Stankovicu, dosta je! odlazi!
z

zvezdas vr

pre preko 1 godinu

dejane neka ti ga je pavkov zavukao,samo zbog ohija,dunsteru
z

zvezdas vr

pre preko 1 godinu

dejane neka ti ga je pavkov zavukao,samo zbog ohija,dunsteru
B

Baksuz

pre preko 1 godinu

Pa zasto Pavkove a taman sam isplanirao kako da utrosim 188 eura , prvo strepio od Plzena da zavrsi i cekam te Zvezdo misa mu , sad pusim zadnju cigaru iz kutije i kontam kako cu sutra ipak na posao :( ....
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Iskreno za Zvezdu bolje sto nije prosla dalje. Europska liga je trenutno njen maksimum. Nisu ni ovi nesto, bit ce kanta za nabijanje, al nekako mi se cini da su vise zeljeli pobjedu.
I

Ivo

pre preko 1 godinu

Sad će čika Vučko jos koje milijonče da da sirotoj zrvenoj zvedu
K

Kup

pre preko 1 godinu

Zvezda je večeras primila dva gola od Milana... A nije italijanski klub u pitanju.. A bukari, pretrčava one ametere...a večeras pored aut linije, kao klinci kada dodaju lopte... Stanković, njemu jedino što ide to su zidanje nekretnina... Jedino ste oštetili budžet porodice Terzića, neće biti za torbice od par hiljada evra...
M

Misterrr

pre preko 1 godinu

Ispostavilo se da je Katai ling long igrac. Deki da se ne ljubimo.
G

Gost 2193

pre preko 1 godinu

Realno imamo snage samo za jedno poluvreme, dugo poluvreme oni kontrolisali utakmicu, mi bezopasni, i nisu za ligu sampiona, kagva tek uso ne moze da istrci 20 metara, pavkov svaki skok pada, nije to nasa liga da ti za to sviraju faulove
P

Prsten skini!!

pre preko 1 godinu

Da mi je neko rekao da ce Pankov igranjem u Zvezdi dati Liverpulu, dva gola a sada dati auto gol rekao bi ti si lud.Alal ti vera Milane...
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Identicna situacija kao u prvoj utakmici. Makabi izlazi na drugo poluvreme sa neuporedivo vecom zeljom i energijom od igraca Zvezde. Zvezda nije znala gde se nalazi prvih 15 minuta drugog poluvremena. Onim golom na kraju su nagradjeni za pristup. Ispratila ih je sreca.
D

Dragos KV

pre preko 1 godinu

Uopste nisam nesrecan zbog ovakvog ishoda jer mi realno ne bi imali sta da trazimo u LS,verovatno bi doziveli i neki tezi poraz u grupi sa mnogo jacim timovima.Uostalom bice prilike vec sledece jeseni a do tada mogu se izvrsiti odredjene korekcije ukoliko budemo pametni.Liga Evrope je prava mera za nas tim i ocekujem da prezimimo a uz put da kazem da su mi veoma cudni svi ti auto-golovi pocevsi od Zandera,preko Gobeljica i evo sada Pavkova...
I

Iron man

pre preko 1 godinu

Ovaj poraz ne ide na dusu Stankovicu, ovo ide na dusu pojedinim igracima u Zvezdi. Stankovicu na dusu ide utakmica iz Izraela. Rekao sam da ce ekipa posle uci u kotra ritam i sve ostalo je posledica toga.
n

nzz

pre preko 1 godinu

Borjanko, jako neprijatno sta da kazem...
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Potpuno realno. Nismo zasluzili da igramo ligu sampiona. Uprava ne moze ceo prelazni rok da dovede desnog beka. Jedinog defanzivnog veznog kog imamo ne igra uopste, a zamenu mu nisu doveli. Placaju se novinari da pisu bajke o Erakovicu, a on je realno drvo. Vratis Miluna sa sto godina(nespremnog). Ekipa potpuno nespremna. U obe utakmice ne mogu da idu po zemlji u drugom poluvremenu. Pavkova da nekomentarisem i njegovu reakciju kod gola. Žao mi je sto ovo moram da kažem ali da mi imamo ovog jevrejina na klupi, verovatno bi pobedili u oba meča. Najvece greske prave najiskusniji. Prvo nenormalni Kanga umesto da odalji loptu on glumi driblera, a posle Borjan(kapiten) umesto da smiri on baca loptu Ivanicu i to neprecizno i iz toga primis gol. Užas. Ništa dobro večeras nije bilo osim punog stadiona. Na žalost klub u ovom trenutku nije dorastao ligi šampiona. Sa ovakvom pripremom, sa ovakvim prelaznim rokom 😪😪😪
B

BiliPiton91

pre preko 1 godinu

Koliko god da je Kanga lud, ti ga izvodis u 52 minutu, coveka koji je preneo svaku loptu u prvom poluvremenu i nesto radio na sredini, i na kraju ni jedna jedina ozbiljna akcija u drugom poluvremenu. Druga izmena u 78 minutu, ej a ekipa ne moze 2 pasa da sastavi. Rodic od 60 minuta ne moze da dise, i ja sam mislio da ce dobiti crveni koliko je kasnio. O Erakovicu na desnom beku bolje da ne komentarisem, da su ovi iole malo brze menjali stranu mi bi primili jos 2 gola, jer je rupa po desnoj strani kad Erakovic ode gore bila ogromna. Katai u losoj formi i opet je nesto uradio, ali je morao i on napolje bar u 65-70 minutu, Ivanic isto kasnio sto sa pasom, sto sa kad treba da krene na loptu. Bukari isto nista, ali nije ni imao nekih lopti. Zao mi je sto nismo usli u LS, ali realno LE je takmicenje kojem pripadamo trenutno.
J

Jaoooo

pre preko 1 godinu

S**ovo si zvezdu Milane Milane Milaneeeeeee
R

Rasa1977

pre preko 1 godinu

Sad će Terza dopis da napiše...😄

geostartraca@gmail.com

pre preko 1 godinu

Stanković od večeras trener nikada postati neće. Imao je šansu,ali čoveku ovoliko da nespremnu ekipu ima pa to je odvratno loše, amaterski! Bolje i otkaz da da,porastao bi u mojim očima,da preuzme krivicu jer je prvi i uz Zvekija i Mrku najveći krivac!
b

balkan plafon

pre preko 1 godinu

svi u Nedelju na Surdulicu ...jedni najk majice ovi drugi adidas da budemo cool sto bi reko mister
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Deki, Zveki i Mrka šta je to, crtani film?
G

GostNBG

pre preko 1 godinu

Bravo bravo bravo za komentar.Bukvalno je sramota koliko su nespremni.Ej oni od 60og minuta ne mogu da disu.Profesionalci.Alo pa sta su ocekivali da uvaljaju slucajno ili da u produzetku onako mrtvosani izbore penale??Svi su u pravu.Stankovicev poraz 100%
A

AC Milan

pre preko 1 godinu

PAVKOV JE DRVO...
d

dje je

pre preko 1 godinu

Finale lige sampiona kangvameni?
P

Preletacevic

pre preko 1 godinu

Stankovic 3 puta nije usao u LS. Stankela idi iz Zvezde, Miloje vrati se!

Gsw

pre preko 1 godinu

Da je imao Milojevu srecu da Pavkov osine loptu jednom i zabije ga Liverpulu i tako vise nikad nije zabio.
H

Hund

pre preko 1 godinu

Stankovic ostavka! Lazni trener bez ikakvog znanja koji verovatno posle Zvezde nece raditi u iole ozbiljnom klubu. Dcostruko samoubistvo u njegovoj reziji. U Izraelu gde je trebalo izaci opreznije izlazi sa Kangom i Kangvom, u Beogradu pusta Srnica umesto Sanoga. A onda kao vrhunac menja Kangu bez koga nismo imali igru sto se i pokazalo (bez obzira na kiks, nije ovo igrica pa da se menja igrac cim pogresi). Covek koji leci svoje frustracije na igracima poput Ohija, Sanoga i Kange i zbog toga Zvezda ispasta. Zao mi je samo sto ce se kola slomiti na Srnicu ili Pavkovu umesto na onoga ko ih je pustio da igraju. JEDAN JE VLADAN MILOJEVIC koji bi ovo, verujem, isamarao bez vecih poteskoca. Previse je ovo ozbiljnih kikseva da bi se Stankovicu vise gledalo kroz prste...
G

Gost1234554321

pre preko 1 godinu

Sta pricate ljudi? Jeste nam Kanga bio 50% igre ali je covek isto tako izgubio 20 lopti, imao zuti karton i apsolutno za skoro 10 minuta drugog poluvremena nije u jedan duel usao. Je l ne valja Liga Evrope? Za vas je jedan Ratko Dostanic, da kiksamo protiv Javora... Sram vas sve bilo
G

Gost66

pre preko 1 godinu

STANKELA OSTANI! STANKELA OSTANI! STANKELA OSTANI! STANKELA OSTANI! PODRŠKA ZA STANKELU. JEDAN JE MISTER 😂😂😂😂😂😂😂😂🤔
L

Laki92

pre preko 1 godinu

Neverovatna stvar da posle svih godina u Evropi Zvezda dozvoli sebi da u najbitnijoj utakmici u poslednjih pet i naredne dve godine udje sa 2 igrača koji ne igraju uopšte na svojim pozicijama, ja ne znam da li to ima negde u Evropi...Da ne pricam o tome sto samo Zvezdini crnci na celom svetu imaju snage za poluvreme i inferiorni su fizicki...U svakom slučaju, realnost, obe utakmice nismo mogli da stojimo na nogama drugo poluvreme, samo bi sluzili za gol razliku u LŠ...
R

Ranko debeli

pre preko 1 godinu

Đavo došao po svoje. Ne mogu sa trećerazrednim timom iz Izraela da izađu na kraj. Toliko miliona bez pokrića uloženo u propali projekat. Igrati u unapred dogovorenom srpskom prvenstvu, sa ogromnim državnim novcem i očekivati uspehe. Neće moći. Šta li će reći abolirani zvani Terza? Neka se pokrije koliko je dug i ćuti. Džaba vam novci, moji sinovci.
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Koji spin - trecerazeredni tim iz Izraela a oni dve titule u nizu i igrali dve Lige Sampiona ..>Kad je Serif pobedio u Madridu-nije te bilo
G

Gost1977

pre preko 1 godinu

Milan Augentaler
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

nezgodne su sve ekipe koje hoce da trce ...pogotovo ove dokazane fudbalske zemlje
Р

Радован

pre preko 1 godinu

Реално,нисам изненађен.
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre preko 1 godinu

Pavkov (ne zbog ovog autogola), Srnić, Pešić (katastrofalan transfer, dao dva gola - dva puta ga lopta pogodila), Ben, Gobeljić, svi do jednog da odu. Dosta su već tu, došlo je i do zasićenja, trebaju nam nove snage. Ispadanje od Makabija nije smak sveta, ako se sve ovo sada realizuje, kao posledica ispadanja, naravno. LE je takmičenje po meri, imaćemo i dobru startnu poziciju, prvi-drugi šešir. Kvalitet apsolutno imamo, akcija kod drugog gola govori sve, takođe, ispali smo zbog sopstvenih grešaka, kako u prvom, tako i u drugom meču. Odmah posle odbranjenog penala lopta se oduvava ili u aut, ili u korner. Početničke greške, a igrali toliko jakih mečeva sa tako ozbiljnim protivnicima. Zaboravio sam i jednog zadnjeg veznog za rastanak, najverovatnije Sanogo. Nadam se da će sa Kangom biti sve ok, da neće ponovo biti izbačen zbog (ne)discipline, mada ni ja ne bih pružio ruku treneru u toj situaciji. Odbijaš da izađeš, ok, ostani, ali ako nas budeš koštao prolaza, e onda se drži... I Kepa je u Čelsiju uradio isto, pa se isplatilo ekipi. Verujem u dobar žreb i da će se konsolidovati jer i u prvenstvu idu teške utakmice. Ohi je prvi napadač, ako tako ne bude, Stankoviću otkaz.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Druze Pesic ide na infuziju posle ove utakmice. Kamo srece da su svi imali takav pristup kao on. Dobili bi 3 razlike.
K

Kumodraž

pre preko 1 godinu

Druže moj, ima još igrača koji mogu da trče 90 minuta, nije to sporno, sporan je njegov doprinos uz to trčanje. Šta je uradio? U Haifi ga pogađa lopta za 1:1, ovde naleće na odbitak za 1:0. Čovek jedan duel nije dobio, jednu loptu nije sačuvao. Ohi je najbolji špic kod nas, može da priča ko šta hoće.

Pavle_ovde

pre preko 1 godinu

Sta sam rekao pre 2 dana, ispadate, spustite se na zemlju. Kakva liga sampiona, sreca sto ste direktno u LE i to bi bilo pitanje kada bi igrali baraz. Sve u svemu vise srece nego pameti za zvezdu
B

Bruka

pre preko 1 godinu

Ipak 120 mil evra za 10 godina je malo, mora to da se pojaca bar na 200 mil evra, a za pare ne brinite drzavni bankomat radi. Zbog jednog kluba unistena je superliga jer nema para ni za koga drugog osim za Zvezdu, ali sad se plaća ceh unistenih klubova i setnje Zvezde kroz nasu ligu. Nikad niko nije preneo navode stranih medija koji konstatuju da je Zvezda favorizovana i prvak je pre nego počne liga. Eto vam Terzicevo i jos nečije moze postojati samo jedan klub.
G

Gooxy

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV....
s

srna nakaza

pre preko 1 godinu

Stankovic out. Ti i SRNIC PROLALICE!!!
o

oganj

pre preko 1 godinu

stankela....da se ne ljubimo....mrš
B

Blaaa

pre preko 1 godinu

Idealno da odu neki ljudi iz Zvezde,da prvo krenemo od Stankovicu...

MILAN1989

pre preko 1 godinu

Stvari stoje ovako: - Zvezdina igra se raspada kada nema Kange, Stankovic nije smeo da ga menja iako je gresio. - Definitivno nam je trebao Sanogo a ne Srnic, koji je eto napravio penal. - Nakon promasenog penala, umesto da opalis po lopti sto dalje, oni ti je otimaju i daju gol, to je Kangina greska. - Pored mnogo gresaka, sujeta nas je dokusurila. Bolje da je Deki dao sansu Ohiju koji je isti igrac kao Pesic, samo odmorniji. - Mislim, iskreno, da bi Deki trebao da razmisli o ostavci. 3 sezone za redom mi ispadamo zbog njegove taktike. Naravno to govorim posle utakmice, ali sacekajmo da se smire strasti pa cemo videti sta i kako Jos sam rekao kad je usao Pavkov, imam osecaj da ce da da gol i ono nema da fali.

Pavle_ovde

pre preko 1 godinu

Sta sam rekao pre 2 dana, ispadate, spustite se na zemlju. Kakva liga sampiona, sreca sto ste direktno u LE i to bi bilo pitanje kada bi igrali baraz. Sve u svemu vise srece nego pameti za zvezdu
E

Es3x

pre preko 1 godinu

Pa svaki put kazes da ispadamo pa jednom i ubodes

Delija

pre preko 1 godinu

Napustio sam Sever, samo da napisem ovo, STANKOVIC, BORJAN, MILUNOVIC, nisu za Zvezdu, Kanga jeste igracina ali ima nesto sto mora da se postuje! Kondicioni nam je uzas, minut 65 igraci snage nemaju. ZVEZDA IZNAD SVIH!!!

Pavle_ovde

pre preko 1 godinu

Napustio si ti dnevni boravak i lego u spavacu sobu, vece je gotovo za danas, sutra je novi dan
L

Lazes delija

pre preko 1 godinu

Nisi video sever...pratim te.
c

cirkus sprdnja

pre preko 1 godinu

alo FK Rekreativo ko vam je fitnes trener ?? pa vi da hodate ne mozete posle 50-og minuta
B

Beda

pre preko 1 godinu

Ma sigurno si bio na severu, ali mozda svoje sobe, ne lupetaj i ne brukaj se.

Sakur

pre preko 1 godinu

placi mala placi ahahahaha

Sakur

pre preko 1 godinu

napustio si dnevni boravak i dosao u spavacu sobu
L

Ladna piva

pre preko 1 godinu

Hahahahhahah evo ga ovaj Celavi. Nisi ni bio na severu da jesi ne bi aad pisao komentar ovde i naglasavao da si bio. Sta bi jel pojeo pakao marakane Makabi hihihiuji
P

Pravi navijac

pre preko 1 godinu

A sto si napustio SEVER izdajice !!!! Evro navijacu !!!
N

Nikkkkkk

pre preko 1 godinu

Pa tikvane Milunović večeras odigrao maestralno, da su tvoji ljubimci bili upola kao on pobedili bi sa 3 razlike
M

Mop

pre preko 1 godinu

@Sakur možda mu je spavaća na severu 🤦‍♂️
B

Brale

pre preko 1 godinu

Pešić iskrvario brat, svaka mu cast, gol i asistencija, trči, otvara se, bije se konstanto sa 3 štopera, Pavkov prvi krupni plan na njega, beči se na Mustafu što ovaj nije krenuo na loptu koju je poslao u gol aut, auto gol šta reći, čovek je neartikulisan.. Generalno nismo postojali u ofanzivi u drugom poluvremenu, jako plašljiva igra i u grču. Makabi nametnuo ritam i videlo se da su spremniji pred kraj. Bezpotrebno smo prepustili igru makabiju, umesto da ih pritiskamo kao u prvom delu. Penal Srnića isto komedija, kolko god da je spreman i trči, čovek nije zadnji vezni, nema kontrolu lopte,motoriku za tu poziciju,opet se Deki kockao sa njim u postavi i opet izgubio. Milun odličan, šteta za šut na 2 2..
M

Mop

pre preko 1 godinu

Šta vam se bre desilo u drugom poluvremenu?
S

Superiskaaa

pre preko 1 godinu

Sta se desilo? Kako moze nesto da se desi kad igraju sa Kolubarama i nekim Mladostima GAT u ligi...sta tu ima da se desi?
1

1234567890

pre preko 1 godinu

Ostali ste bez snage u 55. minutu...
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Nema veze. Nama je liga sampion san (sledece godine ce se ispuniti) a nekome je i liga konferencije samo san
Ö

Öste

pre preko 1 godinu

Vodi svoju brigu,cuti i placi!
R

Raki1

pre preko 1 godinu

Naravno da je vas glavni navijac obezbedio unapred osvojenu titulu i ulaz u LS. Vi mu to vracate na izborima nista novo. Obraz naravno nemate.
K

Komparacija

pre preko 1 godinu

Porediš tim koji je favorizovan i u koga se upumpava najveći deo sredstava u srpskom fudbalu sa klubom koji umire usled štetočinske uprave koja je instalirana da obavi prljav posao.
B

Boorazzers

pre preko 1 godinu

Ispadnu, izgube, tese se poredeci se sa nikad gorim Partizanom. Tugica

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha
N

Nekac035

pre preko 1 godinu

Stankovicu govno jedno!!!
P

Prva usna

pre preko 1 godinu

Ce nadoknaditi sav gubitak finansijski! Nestace opet 26 mil koje revizor ne moze da objasni be obzira sto je klub poslovao 5 mil u minusu predhodne sezone! Karmaa ce vas tek stizati!
Ш

Шпе

pre preko 1 godinu

Е моји цигани, овај Канга вам је дефиниција краве која даје кантицу млека па је онда шутне. Свакако ћете догодине играти лш тако да опуштено
G

Gost3434

pre preko 1 godinu

Super, prvi šešir u LE... ja samo da zamislim da smo prosli pa izvukli recimo Tott sa Konteom, ili ne daj Bože Bajern pa da opet primamo po 5 ili 6 kod kuće...

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

I tako... Po ko zna koji put, uspeli smo da pobedimo sami sebe.
G

Gostbanjalucki

pre preko 1 godinu

Terzicu vrati VLADANA tjeraj ovog sto se posvadjao sa pola ekipe

07.08.16

pre preko 1 godinu

Ono sto je profesor doktor Radonjic za Kk,to je profesor doktor Milojevic za Fk.Eto vam svima vama koji hocete lepu igru.Vrati se Miloje,vrati se Miloje,bez tebe na klupi stvarno trulo je.
A

Ali baš

pre preko 1 godinu

Nismo za Evropu, nama Stankovic trener, Katai koji ne moze u LA Galaksiju da igra Magija, Pavkov on fire, Srnic u penziju, Borjan isto.. Zali Boze 50 miliona sto rece nas Mali bacenih uzalud.. Ko izdaje poslednji nek gasi svetlo

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha
v

veseli 87

pre preko 1 godinu

Otkad ja pricam da je Pavkov najvece drvo!Nista fudbalasko nema!Panjina🤣🤣A i stankovic je odlican trener
G

Gost766

pre preko 1 godinu

Hahaha
G

Gost Bakq

pre preko 1 godinu

idu nova poskupljenja od Struje Gasa Vode itd mora nekako da se vrate uracunati milijoni od Lige Sampiona hvala ti Veliki Vodjo

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha
K

Keket

pre preko 1 godinu

Najkrace moguce: Neizbalansirana ekipa, doveli pojacanja na meste gde smo vec bili pokriveni, Kanga, iako si mi bio jedan od omiljenih, ovo je druga liga sampiona koju si nam oduzeo, mislim da je vreme da se pakujes.

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha
z

zvezda rs

pre preko 1 godinu

Debilan poraz zesce..Oba gola plod teksih kikseva,ajde Borjan je bar odbranio penal,ali zasroa posle jos se iscudjava nesto Dragovicu.Pavkov ga metnuo domacinski.stvarno ovo samo mi mozemo..
d

darkok

pre preko 1 godinu

Pišem danima da je slika o zvezdinoj snazi(realno nemoći)nije realna jer je zvezda do sada igrala slabe utakmice u domaćem prvenstvu i one dve jake koje je trebala da odigra su odložene protiv Čuke i Voše obe su trebale da se igraju na strani na sve načine se gledalo da se ne izgube bodovi do Play off-a i udje sa lažnom slikom o ovom timu zvezde koji je ispao od prosečne disciplinovane ekipe Makabija a to ćete videti u njihovom prvenstvu gde će ih Makabi T.Aviv otkinuti a i u LŠ ako uzmu dva boda puna kapa eto toliko je jak Makabi.pustite mi komentar više niti koga vredjam niti sam vulgaran samo realan
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Neverovatno
D

Dule 99999

pre preko 1 godinu

Borjanu se zahvaliti na svemu i dovidjenja covek vise nezna sta radi kome dobacuje i gde izbija lopte

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha
m

markocacak12734

pre preko 1 godinu

heeej pavkoooov xaaxaxaxaxaxa
X

Xavi1111

pre preko 1 godinu

Joj ovi grobara sto igraju kuruz ligu ako i to budu igrali hahaaha..mene bi bilo sramota kao ismijavaju zvezdu a zvezda vec godina ls lp a oni teletabisi pravi hahaga

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha
C

Che T

pre preko 1 godinu

Ako ovaj balvan ostane i posle ovog sranja.....Bolje da su ga sklonili od igraca od pocetka sezone...B A L V A N !
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Sta kaze Terza madjija, koliko ce da uzmu para od LS ove godine?
M

Mujaga

pre preko 1 godinu

Ljudi imali daleko boljeg spica, par veznih igraca sa mnogo vise snage od naseg veznog reda i to je to

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Samo pazi da ne cmizdris 30.08 jer vam je ovo najveci uspeh u poslednjih pet god.

Avangardista

pre preko 1 godinu

@Gost Pera Trta A sta velis 'junace' da ti cmizdris na skoro pa isti nacin, na gol u 90-om u vasoj mrezi ali za razliku od Makabija gol da bude za pobjedu protiv rezima? Sve mi se cini da ce bas to da se desi a i ne bi bilo prvi put....
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Some vi Zvezdu ne mozete pobediti pa da desnjaci moraju igrati levom a levaci samo desnom nogom.Sto se tice ko je rezimski klub pitaj Tudjamana,Titu,Slinu,Marjanovica,Savica,Tadica,debelog medjeda iz Laktasa.Da vam nije rezima danas bi vam bio Srecko Katanac na fudbalskom,kosarkaskim,odbojkaškom,vaterpolo,rukometnom,hokejaskom,atletskom klubu Pobegulje.
S

Silvester

pre preko 1 godinu

Jedan od lepsih golova Pavkova skoro kao ona dva protiv Liverpula
C

Commando121

pre preko 1 godinu

Više nećemo odgovarati na pitanja u vezi duga zvezde, dug je živa stvar by Interpol Tereza diploma.

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha
Z

Zeleni

pre preko 1 godinu

Rugali ste se Samroku stize Samrokčina 169.tim na rang listi. Nevalja deki sta bi ste Klopa, Heroj grada tuko liverpull sad biti proceran popljuvan opet samrokčina, nemogu da trce Samrokčina, sta bi ste ling pong sudjenje tamo nema Samrokčine ali toga nema neda celo Tejlor zakasnio lekovic! Rugali samroku a stigla Samrokčina
G

Gost Ad

pre preko 1 godinu

Tim koji pregazo Olimpiakos sa 4:0 u Grčkoj se ne može porediti sa Šamrokom, Florom. Anartozisom, Aek Larnaka.
N

Nikola RS+

pre preko 1 godinu

Ma sta se sekirate, ovo vam Vučko, Terza i sudije nisu mogli ukrasti, da jesu pa da se i sekriate....Puče Tikva i cz, opet neki Makabi jest da nije Peh, al je tikva i to kakva....A Pavkov opet odlučio utakmicu, al ga dade...A i Borjan da obuče kecelju, pristaje mu, sad će ti njegovi izlivi patriotizma i ljubavi al osta gol sa 40' metara....Sve u svemu počeli ste sami sebi gurati, zato i jeste to što jeste!!!!
C

CRNOBELIBRE

pre preko 1 godinu

Sanja k**** ligu sampionaaaaa i opetttt sanjaaaaaaaaaa

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha
L

Lik

pre preko 1 godinu

Dejane, sad će da ti Nenad kaže nešto. Pojma ti nemaš o fudbalu, ti si smešan trener, drago mi je što se ovo desilo. Ja kao cigan srećan sam zbog ovoga, nikad nisam pljuvao svoj klub, neću ni sad, pao si na ispitu, Dejane, zvezdo uvek ću te voleti, moraš da ideš dalje, nemam više volje da. Pišem.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Pozdrav od Mistera Šerifa od Omonije iz Haife .
S

Sashki85

pre preko 1 godinu

Došli su sa pozitivnim rezultatom. Kad smo dali prvi gol, od tog minuta su nas pritisli I bili bolji. Mister sad knjigu u ruke i da trenira malo I odbranu. Svaki put kad su nas napadali, njihov igrač može da bira gde će i to 20 metara od gola. Kod njihov prvog gola odbrana čeka da priđe umesto da ga napadnu. Ne umemo da igramo odbranu. Ne brani se golman na 20 metara od gola već duplo toliko.
B

Bucati

pre preko 1 godinu

Prva usna države je danas naj naj tužni navijač
G

Gostjsnwh

pre preko 1 godinu

Omonia, Serif, Makabi, Sloga Leskovac, Sloga Kraljevo idemo samo jako. Tericu koju zvezdu sledexu dovodis? Pantica iz Pirot?

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha
A

Apr izvestaj

pre preko 1 godinu

Oprostite im opet 26 mil duga! I dajte 50 mil Za igrace ! Vidite da je malo ovo sada za mali Makabi Haifu!
F

Florijan

pre preko 1 godinu

Pavkov se od Zvezde oprostio golom. Hvala tebra!
G

Gost III

pre preko 1 godinu

Kako ono bi? Imamo ponude za Pavkova, ali smo odbili jer on vredi više. Ahahahaa
Д

Делија момак

pre preko 1 godinu

Станковићу, срам да те буде. Друго полувреме и тамо и вечерас сте тако кукавички одиграли да је то страшно!!! Шта им то говориш на полувремену, само да ми је знати?!!!! Да имаш образа, отишао би колико сутра!!!

Pantelija

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOČI I DAJ AUTOGOL GLAVOOOM hahahahahahahahahahahh ALI MAKABI IH IZBACIO HAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SE VRATILO ZA ONO PROSER**NJE PROTIV SALZBURGA, JANG BOJSA... i to vas resio covek koji vam te radosti i doneo. Za klasu je iznad Makabi to se pokazalo priznali vi ili ne. Ali nema veze tu je Surdulica i 6 komada u mrezi i sve je lepo hahahaha
N

Napoljeeee

pre preko 1 godinu

Vidi kukavice dok daje izjavu kako mu suze oči. Napolje amaterčino!

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Sve bi bilo lakse da je Makabi hteo da se igra sklanjalice i da su “pravdu”delili elvis, piper, majo a u var sobi sedeli siroki, segrt i laki lu!
В

ВајГаду

pre preko 1 godinu

Чека те ЛК комплексу јадни, и 5 место МСЛ
1

110 minuta

pre preko 1 godinu

Vama ni to ne pomaze
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

onaj penal Srndaca u ling longu se nesvira .u tom trenutku je VAR bio u wc i nisu videli nista
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar. Skroz u centar.

Kalimero

pre preko 1 godinu

Bravo Pavkov, ni za Dubocicu iz Leskovca nije,Deki ga ubacuje kad uopste nemamo nekakvu inicijativu i eto sta uradi covek. Nema brzinu, nema tehniku, nema ni neke smirenosti, psihicku jacinu, jednostavno nije za ovaj nivo fudbala. A Dekiju se mozda i vratilo zato sto sikanira Ohija. Ovde pisemo vec mesec dana da nije ok sto mu ne daje priliku i onda ubaci ovog i to je to, baj baj LS...
s

pre preko 1 godinu

Ovaj Pavkov bog,na svakoj evropskoj da po gol ne znam kako ga neki jaci tim ne uzme.
G

Gladiola

pre preko 1 godinu

VRATI SE MILOJE, BEZ TEBE NA KLUPI STVARNO TRULO JEEE!!! STANKOVIĆU ODLAZI
i

izrael sila

pre preko 1 godinu

i viiii sto mastate o sreciiiiiiiiiiii.....haha nikad mocniji Makabi
S

Sve je ovo

pre preko 1 godinu

Normalno... Makabi je bolji od ove napredne zvezde i to je prosto ko pasulj. Nismo ni za ligu konferencija da ne namestamo prvenstvo ne bi uzeli titulu nikad a da moramo da vratimo dugove ugasili bi se.. Iskreni delija
1

110 minuta

pre preko 1 godinu

Jeste Zvezda katastrofa Ali za nasu ligu je Tim sa, druge planete. Partizan je ispao od nekih Amatera Radnicki isto , Cukarcki je primio 7 komada

Kalimero

pre preko 1 godinu

Bravo Pavkov, ni za Dubocicu iz Leskovca nije,Deki ga ubacuje kad uopste nemamo nekakvu inicijativu i eto sta uradi covek. Nema brzinu, nema tehniku, nema ni neke smirenosti, psihicku jacinu, jednostavno nije za ovaj nivo fudbala. A Dekiju se mozda i vratilo zato sto sikanira Ohija. Ovde pisemo vec mesec dana da nije ok sto mu ne daje priliku i onda ubaci ovog i to je to, baj baj LS...
D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

Koliko je ovo bilo kukavicko u drugom poluvremenu. I zasluzila je Zvezda da primi ovakv gol. Ne znam za vas ostale navijace, ali nije me sokirao ovaj gol, jer sam sve vreme razmisljao o ovoj sramnoj postavci tzv. "mistera". Sramotno branjenje celo poluvreme pred svojim prepunim stadionom, nakon sto je ekipa razbila protivnika u prvom ( do 45-og ). I Borjanu ovo nije prvi put da prima skaradne golove, coveku lopte kroz usi duze vreme vec prolaze. Kanga nefisciplinovan, uradio sta je uradio, igras bez desnog beka, sikaniras igrace, tumbas ih non stop. Najmoralnije je da Stankovic, koji je bio veliki igrac, ali ocito los trener, nesposobni Mrkela i Terzic podnesu ostavke. Da se tim reorganizuje, uzme titulu i spremi za LS sl. godine sa sto zdravijom osnovom. Velika sramota!!
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Pa kolko Puta hocete jos da se reorganizujete?Pa svake Godine dovedete po 5-8 Igraca za Milione i opet nema LS a Dug sve veci.
l

lazni mister

pre preko 1 godinu

Branite slobodnjak na treningu hahahahahahahahaha
P

Pfefer

pre preko 1 godinu

U drugom poluvremenu je Makabi trebao da da 3-4 gola koliko su se setali po kaznenom prostoru, sto je jako cudno posto je u prvoj utakmici Zvezda delovala kao ekipa koja je za klasu bolja od Makabija

Milisav Rajic

pre preko 1 godinu

bolja je zvezda bila u prvom poluvremenu ali zato malabi razbio u drugom u obe , malo do izmena malo vise zbog nedostatka kondicije.
G

Goxi63

pre preko 1 godinu

Pavkov daj go daj go
D

Delije !

pre preko 1 godinu

Mixer ćomane odlazi !

07.08.16

pre preko 1 godinu

Tragicno.Bas,bas tragicno.Ne znam sta bih rekao vruce glave.Igra u nastavku uzas,i to kuci.Kondicije nemamo,Kanga divlja,Deki nije izgleda na potrebnom nivou,ni po znanju,ni po autoritetu.Probao je tri puta,tri puta ispao.Sto je mnogo,mnogo je.Miloje bi rutinirao ovo,a Deki prima 5 golova u dva meca.Bez desnog beka,bez zadnjeg veznog,igracima dusa u nosu.Stankovic treba da ide,sa ova tri ispadanja nas je mnoogo kostao,finansijski pre svega.Treba nam drugi trener,bolji,na visem nivou nego Deki sto je.Ne treba seci odmah,vec menjati na polusezoni,da novi trener prolece iskoristi za pripremu ekipe za LS.Sada bi promena trenera mozda poremetila ekipu.Treba nam i novi kondicioni,i novi sportski direktor.Da dovedemo bekove,zadnje vezne,da rakrstimo sa Srnicima, Gobeljicima itd.Kanga je po meni zavrsio,u kljucnom mecu onakva reakcija,sramno.Pavkov ovim autogolom ponistio Liverpul.Mnogo stresno vece.Mozemo opet do proleca u LE,i kroz titulu u LS,konacno,ali propustili smo priliku za ogroman iskorak.Igra losa,bez kondicije,bez pravih kadrovskih resenja za par mesta u timu.Mrkela napolje,kao i Srnici,Gobeljici,Krsticici itd.Dekiju hvala,sto je mnogo,mnogo je.Novi trener na polusezoni.
L

Luja

pre preko 1 godinu

Grešiš. Promena trenera odmah bi preporodila ekipu. Od ove neznalice ne treba ništa više očekivati.
h

hammmer

pre preko 1 godinu

šta se brineš...jel džaja rekao da živite zlatno doba...terza spominje milione....kamione...avione....uživajte ali general lepo reče....sve će se to jdenom juče zvatil
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Zasluzeno idemo u Ligu Evrope, jer je pobjedio tim koji je pokazao vise zelje i snage da se nadigrava. Stali smo poslije 50-og minuta jer nemamo snage i kondicije za vise sa ovako fizicki spremljenom ekipom. Momenat gdje mi gubimo utakmicu je odbranjen penal i pogresna odluka Kange da dribla, gdje i onda Borjan prima gol po sredini, i utakmica se psiholoski okrece na njihovu stranu. Necu upirati prstom u nikoga, ali cu reci da smo izgubili na cistu fiziku puno spremnije ekipe od nas!!!
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

od sutra citamo, gradnja novog stadiona ,nikad bolje finansijsko poslovanje u istoriji i naravno nikad jaca liga evrope
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Koje tragično... Neznanje ovog idiota na klupi koji izvodi motora ekipe u 50 minuti utakmice! U autogolu Pavkova se skupila sva sreća, tj. nesreća Zvezde i tog igrača u prethodnim godinama, iliti kako neko kaže karma. E pa stigla nas je... U najgorem trenutku! Ali i sami smo krivi za to, uz očajno, ali očajno vođenje klupe Zvezde, protiv tima koji je gotovo tri puta jeftiniji od nje.
Г

Госттт

pre preko 1 godinu

Можда јефтинији али не и лошији.
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Samo je jedan covek mogao da uvede Zvezdu u Ligu Sampiona. Vrati se Miloje!
O

Ohi

pre preko 1 godinu

Miloje ne može da igra sa ovakvim igračkim kadrom. Njemu trebaju bar tri zadnja vezna na terenu a mi nemamo niti jednog.
G

Gost5445

pre preko 1 godinu

Ali zvezda kakva je dva glupa gola primila to nisam video u zivotu ahahahhaa
I

IDEMOOOOOOOOO

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV
D

Dr milan pavkov

pre preko 1 godinu

Pavkov is on fire nanananananana
Z

Zali boze para za karte

pre preko 1 godinu

PLACI STANKELA
F

FSDG

pre preko 1 godinu

Igraju otpatci od pre 5 godina koji su pusteni maltene za dzabe, niko ozbiljan ih nije hteo pa su se vratili u Zvezdu. Milunovic, Srnic, Pesic da su bili kvalitet ne bi ni odlazili na prvom mestu. Pri tome silni milioni potroseni an pojacanja gde Mrkeal snosi godinama vec najvecu odgovrnost ali nikad da odgovara za te isti promasaje. O zaostalosti taktike najbolje govori cinjenica da u modernom fudbalu gde su brzi, prdorni, tehnciki potkovani, ofanzivni bekovi navazniji igraci, Zvezdi bekove igraju Rodic i Erakovic koji su obojica vise za stopere nego bekove, i ni u jednoj modernoj ekipi ne bi igrali na beku.
E

Eeeeh

pre preko 1 godinu

Sad nakon ovog Pavkovog (auto)gola, neće ga opet niko kupiti…

Kalimero

pre preko 1 godinu

Daa, odustace od njega ovu arapi. Treba da ga pustimo gde god, za dzabe samo da ga ne gledamo vise. Svaka mu cast sta god da je uradio do sad, jednostavno malo o fudbalu zna!
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

Uzgred hahahahahaha, primite sućut od JSD iz Zagreba.
P

Primamo

pre preko 1 godinu

Svaka cast za komentar! Sportski pozdrav
m

mikuli

pre preko 1 godinu

Rade Bogdanovic stari poznavalac fudbala, ovi su brzi duplo i imaju duplo vise snage
G

Gost18

pre preko 1 godinu

Glup si Dejane, batali što pre
D

Delija 75

pre preko 1 godinu

Rekoh posle prve utakmice a i sad kažem...Stankoviću idi čuvaj ovce po Zlatiboru za bolje i nisi....
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

A Terza planirao budžet kao da ce CZ igrati LS...
O

Ostavka

pre preko 1 godinu

Pita li neko od novinara trenera zašto Ohi uopšte ne igra? Zašto se o tome nekad ne piše, nego sve neko prose...anje, neki mitovi i epski naslovi, neke analize van pameti... Ne zbog autogola, Pavkov je trom, spor, nema dodavanja, nema ničega, sem skoka...a ovo nije bila utakmica za tu igru... I eto, osakatiš napad, a onda i završiš san autogolom. Zašto Stankoviću mora on, a ne Ohi... Zašto je izveo najboljeg igrača, pitajte ga i to... Novinari!
V

Vvnv

pre preko 1 godinu

E to sam i ja pisao ali nisu mi objavili. Pazi, ne sme niko ovog debeljana mistera za stolom sa pečenjem da pita zašto ne igra Ohi. Ne smeju fudbalskom treneru da postave pitanje.
M

Miloje na klupu

pre preko 1 godinu

STANKOVICU,NE VALJA TI OHI,NE VALJA PAVKOV...SAD SE VIDI DA USTVARI NEVALJAS TI I DA NISI TRENER ZA ZVEZDU!
K

Ksale

pre preko 1 godinu

Ubaciš Pavkova pre Ohija, kog si nepravedno otpisao i ovaj te autogolom izbaci iz LŠ. Po 3. put ne uspeva da kvalifikuje tim u LŠ, iako je ove godine imao ubedljivo najlakši žreb. Smeće od trenera, momentalni otkaz zaslužuje!
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Odlozis utakmicu i onda imas snage za 30 min trcanja u prvom poluvremenu.U drugom poluvremenu ne mogu da disu.Stankovic,opet losim izmenama i vodjenjem,motivisanjem ekipe izgubio utakmicu.
S

Suze delija

pre preko 1 godinu

Neverovatno, a ono - neviđena atmosfera, Crvena zvezda koja gazi sve u prvenstvu, koja gazi sve u komentarima na Mocart sportu, pa jesam pomenuo atmosferu od koje protivnici bivaju pobeđeni i pre meča.... Kad ono - cvrc Milojka, rastrčan protivnik koji nije impresioniran bukom na raspalom atletskom stadionu.
Y

Ya

pre preko 1 godinu

Brate, znas da su prosli na puku srecu i kao ti se sad nasladjujes..Jel mozes nize od ovoga, zali boze zivota
С

Сптир Ђубре

pre preko 1 godinu

Написао сам данас да се бојим да смо пролаз промашили у Хаифи. Добио сам гомилу минуса и то је у реду. Нисам колекционар лајкова, само износим своје мишљење. Као и сада. Звезда није лоша. Имамо добре играче. Али, немамо добру игру. Јер немамо доброг тренера. Још једном кажем, Дејан Станковић НИЈЕ тренер за Звезду. Што се тиче стрелца првог гола за Макаби, Канге, заслужио је исписницу још вечерас, због понашања приликом измене. Успут, и то је до тренера...
K

Kakoe

pre preko 1 godinu

Nastavak utakmice pokazuje ko je bio u pravu prilikom izmene Stankovic ili Kanga. Skinuo bih mu kapu na toj odluci da je Zvezda odigrala bolje drugo poluvreme. Ali ovo je samo pokazalo da to sto je uradio unistilo utakmicu i izbacio zvezdu iz LS. Moze kangi da se nadje milion i jedna mana, ali bez njega zvezda ne moze 2 pasa da poveze, to ako ne moze trener da vidi svih ovih godina onda mozda i ne zasluzuje da udje u LS.
Ž

Život ide dalje

pre preko 1 godinu

Ma glava gore, grupa Lige Evrope i borba za proleće u Evropi! Napred Zvezdo!
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

E sad glavu gore kada si se pošteno isplakao....
T

Trike

pre preko 1 godinu

SAD smo svi pametni i svi navijaci su i treneri ali ja sam od dolaska stankovica u Zvezdu sam rekao i tvrdio da ion nije trener za velika dela . NAZALOST JE TAKO.
S

Sashki85

pre preko 1 godinu

Pa ja to govorim isto, I da svi uspesi su bili zbog bivšeg pomoćnog trenera, a prošla sezona isključivo sreća + individualni kvalitet igrača. Nema taktike samo ćeraj
J

JEBEM VAM MATER USTASKU

pre preko 1 godinu

SAD SMRADOVI IZ MODERACIJE PUSTATE KOMENTARE< DOK STE POSLE PARTIZANOVE UTAKMICE CENZURISALI SMRADOVI JEDNI JEBEM VAM MATER SVIMA DA VAM JEBEM BOLESNU
L

Lebanac

pre preko 1 godinu

Ovi nasu su dobri samo ovu nasu selsku ligu. Iskreno mene je bilo sramota da gledam ovo. Makabi, kao slabija ekipa sto pricaju svi a ja u obe utakmice nisam video da je slabija ekipa ali okej. Ljudi pogledajte oni kad imaju loptu igrac uvek ima 2, 3 igraca oko sebe da odigra 2,3 resenja. A kod nas lopta ovi se kriju iza igrace kao neko ima da ih kolje, pucaju lopte, prebacuju igrace KATASTROFA. Nije mi uopste zao sto su ispali jednostvano su GOVNO od ekipe. Ja ne vidim sta vi vidite u Kataija, Ivanica, Kangu??? U jace lige nisu mogli da igraju isterali ih a kod nas su legende?? Kako to objasnite mi. Igra 0, bez smisljene akcije, taktike. svako trci gde hoce, pucaj loptu sto dalje od naseg gola. Kanga umisljenji fudbaler koji vrti sam sebe u krug ostali ga gledaju, smesno majke mi. Izbaci igrace koje sede tu 5,6 godina dovedi novu svezinu i napravim taktiku, smisao igre i to je to. Publika pa publika, pa ne ugra publika seljaci. Pa i Drtmund ima bolesne navijace pa nikada nisam cuo Dortmund ima vece sanse zbog navijaca??? Alo o cemu pricate? Malo infuzije pa otpocetka.
1

1389

pre preko 1 godinu

svaka ti cast na komentar..tacnou meta
N

Nananannananann

pre preko 1 godinu

Skoci i daj gol glavom HEJ PAVKOV
B

Bera995

pre preko 1 godinu

Dodje prosecna ekipa i otresla mezimicu(galaktikose). Sta reci.
T

Tresss

pre preko 1 godinu

Ovo je katastrofa...pa igraci zvezde ne mogu da disu u drugom poluvremenu ovo je bruka i oni hteli u ligu sampiona...oni nisu svesni sebe izgleda??!!
P

Pesak

pre preko 1 godinu

Zato što je domaća liga krš, konkurencija nikakva, nemaju potrebu da se zamaraju. Onda dodje solidna ekipa iz ovog puta Izraela i to je kraj.
J

JEBEM VAM MATER

pre preko 1 godinu

SAD SMRADOVI IZ MODERACIJE PUSTATE KOMENTARE< DOK STE POSLE PARTIZANOVE UTAKMICE CENZURISALI SMRADOVI JEDNI JEBEM VAM MATER SVIMA DA VAM JEBEM BOLESNU
N

Nevera

pre preko 1 godinu

Ajmo sada da branimo malo prepotenka i da ne objavljujemo komentare kritike. Videlo se po izrazu lica egoiste u 92.minutu kako mu drhti vilica a samo zato sto se oseca ugrozenim jer je sve iskljucivo njegova krivica. Odstranio tog Ohija verovatno jer ga je ovaj samo mrko pogledao, sad ce i Kangu jer je Boze moj odbio da se rukuje sa njegovim visocanstvom Stankovicem. Srnic i Pavkov, dva coveka koja su Zvezdu izbacila, su direktna greska Egodejana. Ali zbog svog ega namerno ne zeli da izbaci Srnica do kraja. I tako citavu sezonu. Kao igraca sam te cenio i ljubio bih ti noge, ali sad si pokazao i kakav si trener i kakav si covek. Ako se ovo ne objavi nek je na cast svima, ja moram da uzmem pauzu jer sam razocaran na koji nacin je moja Zvezda dozivela neuspeh.
Z

Zuka7

pre preko 1 godinu

Bravo stankoviću! Njihov spic obična strvina i snagator a tebi zanji vezbi srnic a ne sanogo. Bravo Mister i hvala ti za 3 brukanje u lš somino! Ohi decko da skupi stvari i ode a ne da ga ponižava ovaj kvazi Mister ubacivanjem običnog seljačkog goveda! Idi bre u Begeč pa igraj fudbal
S

Santi

pre preko 1 godinu

Je l' ovo sada zlatno ili srebrno doba, sta kaze Abolirani? Hehehhe
D

Djjj

pre preko 1 godinu

Za tim bez desnog beka, srnicem na zadnjem veznom, pavkov kao dzoker, igracima na poziciji da primaju platu zbog starih zasluga krsticic i ben, sujetnim trenerom i nesposobnim sportskim direktorom liga evrope je premija.
C

Comi81

pre preko 1 godinu

Ovo je Stankoviću tvoj poraz! I prvu si utakmicu tamo ti zeznuo!!! Drži ti Ohija na klupi i dalje neznalico!!!
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

Ajmo spin. Nikad jači Makabi, ej Makabi za ulazak u Lš! Omonija, Šerif, Kairat. I vi nekog zajebavate, sprdate o nekoj veličini.
P

Petah Tikva

pre preko 1 godinu

Tango smrti hahaha
D

Delije Zemun

pre preko 1 godinu

Sta ti je karma,izivljavas se nad Ohijem drzis ga na klupi e tako treba! Pravda je zadovoljena,neka Srnica nek igra i 180 minuta sad. Sram te bilo Stankovicu!
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Katai igra 90 minuta, nema snage ni za 50. Rodica gledamo iz sezone u sezonu kako se vuce kao ranjen posle pola sata. Srnic igra 90 minuta. Pavkov ulazi, Ohi sedi na klupi. Primljeni golovi su najbolji dokaz koliko smo nezrela i smesna ekipa. Ok desi se primiti jedan gol na gresku, ali ovako smesne golove primati je neprihvatljivo.
K

Kikivoje

pre preko 1 godinu

Drugi gol neregularan.Milance Pavkov bio u ofsajdu!!!
H

HAHAHHAHAHAH

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOVVVVVVVV
K

Kostafson

pre preko 1 godinu

Ja lepo napisao Ohi daje pobedonosni gol, kad ono umesto njega ubacio Pavkova, burek u svemiru, probudio se iz hipnoze posle gola sopstvenoj ekipi. Klasika sa nasim klubovima i reprezentacijom, dobra igra dok ne padne sve u vodu nekim fuserskim golovima ili bizarnim greskama....
M

MISTWR STANKOVIC

pre preko 1 godinu

AKO SI ZVEZDAŠ, OSTAVKA !!!!
F

Fudbal je to

pre preko 1 godinu

Sad fokus na prvenstvo i idemo direktno u ligu sampiona. Nikakva tragedija. Život ide dalje. Ne treba kriviti ni Pavkova ni Borjana . Onakav let lopte se ne brani lako. Dešava se. Nije ovo komentar koji ce prihvatiti mnogi, razocarenje jeste ali glavu gore momci, sutra ce svanuti. Podsecam da prvak drzave ide direktno u ligu sampiona. Treba iskristalisati ko ostaje ko ide. Uigravati ekipu za sledecu sezonu, a svakako tu je Liga Evrope gde svakako imamo vece sanse da osvojimo bodove za nacionalni koeficijent pa i za 2 godine da idemo direktno. Prvo poluvreme vredno lige sampiona. U drugom su obe ekipe cekale produzetke da se nije desio kiks Pavkova. Uz Zvezdu i kad ovako nesrecno ispada. Glavu gore momci.
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Borjan je kriv za četiri gola u dvomeču,prvi danas sa pola igrališta,a kod drugog,zar se onako baca lopta prema Ivaniću.
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Rekoh danas, ako ne budemo ušli u LŠ, neko mora ozbiljno da odgovara. Eto, prvi put je bila jedna utakmica i to na Kipru, drugi put se desi najbolji Šerif u istoriji, ali već treći put... Sve smo imali, očuvan tim, pojačanja, domaći teren, povlašćeni žreb. Neko sad mora da odgovara, za igrački kadar, za izmene.
s

smf

pre preko 1 godinu

Nase fudbalsko samoubistvo! Nije nas Makabi izbacio, mi smo sami sebe izbacili. Poklonili smo im LS nasim greskama.
D

Dakiii

pre preko 1 godinu

Miloje vrati se!
U

Undead

pre preko 1 godinu

Makabi - ukupna vrednost 18 miliona Evra. Zvezda - ukupna vrednost 55 miliona Evra. Stankela - neprocenjivo.
P

PROMENE

pre preko 1 godinu

Da li je vreme za novog generalnog direktora?
R

Realnoooo

pre preko 1 godinu

Pavkov u Partizanu
L

Limeni 17

pre preko 1 godinu

Ja bih ove panjeve uveo u ligu šampiona!!!!!
@

@bezEU4ije

pre preko 1 godinu

Maksimum za Stankovica LE....nema jacinu za velike meceve, kad je najvaznije on kalkulise...Pavkovu srecan put zelim, skratio je muke saigracima koji od 65. minuta nisu imali snage...sve u svemu bolje rezultate cemo ostvariti svakako u LE...nadam se lepoj grupi⚽️
O

Okram1986

pre preko 1 godinu

Sitne greske, a ispadose krupne. Prvo, Kangina neodlucnost u prvom da da pas Bukariju. Pre toga, glup faul. Onda Borjan, u 90. Minutu daje brzu loptu Ivanicu kao da ovaj ima snage da istrci. Pa on u prvom minutu ne moze da istrci, prosto nije taj tip igraca
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Može li neko Srniću,a i ostalima da objasni da se u 16 ne igra rukom,ne vuče i udara igrač,ako ne vidi sudija,kamera vidi sve?
C

Crno-bela Haifa

pre preko 1 godinu

Kako ga je zategao Pavke, do Saudiske Arabije zagrmela golcina!
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Mentalitet neiskusnih igraca. Pune gace, panika. Nisu mogli celo drugo poluvreme da se pokupe od šoka nakon onog gola. I to uz ovakvu podrsku.
Z

Zašš

pre preko 1 godinu

Ma bravo izbacite veliku zvezdu iz evrope a pustite azijski tim da igra evropsku ligu šampiona
G

Gost77898

pre preko 1 godinu

Plešući Izraelci
N

NikšaIDestinyNajboljiPrijatelji

pre preko 1 godinu

Nemoj googlat plešuće Izraelce kek
C

CM Punk 2

pre preko 1 godinu

Eto kad odlažemo utakmice,tako nam i treba nemamo snage da pređemo u drugom poluvremenu.
S

Sascha74

pre preko 1 godinu

Razbili su vas u drugom poluvremenu
R

Resenje je

pre preko 1 godinu

Da se Ultra još kopa i iskopa još 50 m sto kaze Magija terza aj ako sme da pita za dug. Fuzija sa Vošom i Graficar om i bice bolje.. Samo napredno voli vas Vucko
S

Samroe

pre preko 1 godinu

hahaha samo vas gledam...karma
P

Pavkov 11111

pre preko 1 godinu

Gol za rastanak u zadnjoj utakmici. Legenda
O

Oprastamo

pre preko 1 godinu

Posle ovog gola Pavkove dobro dosao u PARTIZAN!
C

Comsheeya

pre preko 1 godinu

Kako dalje? Aleksandre, gde si, pomozi...
b

bob.f

pre preko 1 godinu

300 miliona ulozenih....Ispadas od OMONIJE,SERIFA,MAKABIJA...TISINA SRAM VAS BILO..UNISTILI STE NAM FUDBAL...
s

spartacus

pre preko 1 godinu

Bravo Stankoviću, neki Makabi ti sakriva loptu na Marakani, zadnjih sat vremena ne mozete da povezete 3 pasa, i vadis jedinog igraca koji zna da prenese loptu? Stoper i Srnic, koji vise ne zna koja je pozicija, igraju kao bekovi?! Nemate bekova covjece 3 sezone, hoces u Ligu Sampiona?! Doveli ste 5 ofanzivnih igraca ove sezone, koji ne mogu nekog Pavica da predju, i ti si zadovoljan sa timom? Uvodis bukvu Pavkova u igru da daje nama go, zbog cega, zato sto si egoisticni magarac pa neces Ohija da uvedes, je li bitnija Zvezda ili tvoj ego!!! Ne mogu da vjerujem sta nam radis tri sezone - Omonoja, Serif i Makabi Haifa nas izbacuju iz Lige Sampiona!!!
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Evo krenula pljuvačina najboljih navijača, to jest Delija. Pa zar do juče nije bio najbolji trener?
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Nisu to delije, to su frustrirani indijanci koji su pre svega nezadovoljni svojim zivitima. To su oni koji nikad potrcali nisu, oni koje niko ne ferma, niko u porodici im ne daje pravo glasa
E

Ezop

pre preko 1 godinu

Micko nis |
Ö

Öste

pre preko 1 godinu

Ko ce sad da objasni jadnom narodu gde su bacene pare?
G

Gostioni

pre preko 1 godinu

Stankoviću da se ne ljubimo
P

Pomorandza

pre preko 1 godinu

Jbg ispade Natko u pravu kada je tvrdio da je Makabi favorit.
M

Ma hm

pre preko 1 godinu

Vučiću podneso ostavku odma!!!
A

ATL

pre preko 1 godinu

Stankovićev poraz. Prvi meč je on taktički podbacio sa lošim izmenama... Ovu utakmicu mu igra Srnić, izvodi Bukarija... Ali kako glupo primljeni golovi majko mila... Umesto da privedeš prvo poluvreme kraju, prvo praviš penal i pa primaš gol sa 30 metara... Za autogol nema šta da se priča... Ovakvi pacerski golovi se ne primaju ni u beton ligi...
m

moni

pre preko 1 godinu

zahvaliti se Pavkovu...sramota šta je uradio...dati ga džabe...samo nek ide
S

Suhoj37

pre preko 1 godinu

Ne mogu da verujem iskreno šta sam gledao u drugom poluvremenu. Posle ovoga Stankoviću momentalna ali MOMENTALNA OSTAVKA. Branio sam ga kada su ga drugi pljuvali ali ovo više nije slučajno. Kondicioni treneri takođe marš iz Zvezde!!! A iskreno završii sam sa Zvezdom dok god igra Srnić. Neću više da se nerviram. Nisu vredni toga!!! A Mrkela tebi nek je na čast!
P

Prole

pre preko 1 godinu

Uh kako se komentator brzo odjavi sa stadiona, ode covek bez "sportskog pozdrava"
J

Jel još grmi ????

pre preko 1 godinu

A Pavkov već u Arabiji,boli ga Tykson 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
0

058

pre preko 1 godinu

Pojde Makabi "marakana".A Pavkov dade gol nogom a rekli mu glavom.
M

Mrvama

pre preko 1 godinu

Nek pusi mister i svi sto ga brane ,treci put ispada iz kvalifikacija ,u nasoj ligi i ja cu biti prvak
N

NS021

pre preko 1 godinu

Jevreji vam razbiše kasicu, terza ne zna matematiku.Dobit se računa tek kad je ostvariš
A

Aca duh

pre preko 1 godinu

Na sta li odose pare gradjana..boze boze. A jel igrao Bugati..pardon Bukari??
J

Jaaaa

pre preko 1 godinu

U najkraćem ... Makabi, jača i spremnija ekipa i ... Gospodine Stankoviću obe utakmice si zabrljao koliko si mogao! U Izraelu si istumbao max, večeras prerano izvodiš Kangu, zamena ništa, nula. Generalno, gosti kad se sve sabere bolji za jedan gol i to je to, čisto da se ne lažemo!
S

Stanković

pre preko 1 godinu

Najveći krivac za izgubljenu utakmicu.
J

JPG

pre preko 1 godinu

Ako se neko seca utakmice protiv pjunika i prve u haifi kako je pesic glavom cistio lopte iz kaznenog, e tako je nas pavkov pocistio...brat imao dva kontakta sa loptom od toga jedan autogol...ali sramno drugo poluvreme, nadigrao nas je makabi ovde i tu se mora skinuti kapa...

ST8

pre preko 1 godinu

Tim koji nije fizicki spreman da odigra dve kvalitetnije utakmice u 7 dana, nezasluzuje LŠ. U oba meca su fizicki pali u drugom poluvremenu.
G

Gost087

pre preko 1 godinu

Sad da dodamo i Makabi u nizu... Još jedan u nizu, još jedan u nizu... Buhahahahahahaha😂😂😂😂😂
L

Lep naslov

pre preko 1 godinu

Hhahhahahahhahahhaha
S

Stankela Praško

pre preko 1 godinu

POKVARIO MI SE GREJAČ NA BOJLERU
H

Heroj iz Begeča

pre preko 1 godinu

Skoči, daj gol, hej, Pavkov! Svaka čast, oprostio se u stilu od zvezdinog dresa. Stankoviću, vratilo ti se sve za Ohija! Miloje bi ovo dobio sa pola gasa sa svojim barem duplo gorim timom od ovog sada (Milić, Bakula, Žule, Vukanović, Simić itd.).
L

Liga Evropa Realno

pre preko 1 godinu

Greška,za greškom. Bukvalno. Ovo je karma ljudi. Ne može na silu. Gde je DESNI PROKLETI BEK ???? Gde je ZADNJI VEZNI AMAN ???? Zašto NE IGRA Ohi 🇳🇴 ???? Kako mislite tako u Ligu šampiona, ljudi ??? Zašto ovoliki amaterizam u Zvezdi,u upravi,u menadžmentu?????
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Neslavno završi Pavkov karijeru u Zvezdi,no bez pravdanja meč izgubio Stanković a na žalost i pored odbrane penala i Borjan pomogo' lepo.I kiks gol a pred drugi ono "bacanje"lopte kilavom Ivaniću,faul i dug prekid 90 minut..autogol..Realnost liga Evrope s ovim isceđenim,sporim i realno fizički nespremnim igračima.Zvezdi za Evropu trebaju i ozbiljniji igrači a sasvim izvesno trener.Ne početnik,koji je posle Kipra,Moldavije ispao i od Izreala.
7

73

pre preko 1 godinu

Možda je i bolje ovako,mada je teško sad ali realno tanka je ova ekipa za ligu šampiona a u ligi evrope i mogu nešto odigrati.A to milioni avioni kamioni iz lige šampiona ionako bi volšebno nestali
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

Kondicioni trener u zvezdi momentalno da napusti klub.Ljudi celo drugo poluvreme disu na skrge.Mesecima unazad toboze internet navijaci pisu da Srnic i Pavkov nema sta da traze u zvezdi.Evo strucnom stabu se obilo o glavu i izbise klubu 30mil iz dzepa.Bukari kazete ?!Momak se digao u nebesa protiv Pjunika ,rastrcao se imao vise prostora.Gde je veceras?Kako bi recimo tek igrao protiv Celzija recimo?Nikako.Gospodo draga poleteli ste u nebo a bekove i snage nemate.Ajde liga Evrope za vas je maksimum. P.S.Lepo se ispisao Milan PANjkov!
G

Gost555333

pre preko 1 godinu

Pavkov s on fire!!! Hahahahahahahaha e neka bas mi je drago,kad necete desnog beka da dovedete
C

Camil

pre preko 1 godinu

Stankovicu odlazi,igraci su ti mrtvi posle 45 m.
G

Gostue

pre preko 1 godinu

ne moze se sa srnicem u ligu sampiona gospodine stankovicu
M

Marko 1984

pre preko 1 godinu

Kad sam komentarisao prvi meč i rekao da nemamo tim za ligu šampiona rekli lupam pametujem i pogrešio nisam . Ovaj pametni nije dostojan trenera fizička sprema katastrofa bombe došle ja nisam video ništa . Bačene pare koje ćemo mi da vraćamo . Neznam koga ovi lažu 5 godina u Evropi a pare gde su koga laže Terzić Mrkela Stanković . Moje iskreno promene u FK Crvena Zvezda. Dug ako nije oko 100 mil. Zvezdaš jesam ali nek bude svaki Zvezdaš realan nek kaže iskreno i realno .
G

Gost444

pre preko 1 godinu

Da zvezdaš ume da bude iskren i realan, ne bi bio zvezdaš
B

Bera995

pre preko 1 godinu

Prebacen dug na Partizanov racun nemoj da brines.
l

lizikitu

pre preko 1 godinu

Dug prdizana 67.mil evra,eto ti iskreno,to je i njihov Djuric potvrdio!
M

Marko 1984

pre preko 1 godinu

Šta je Miloje napravio . I ostavio Stankoviću a Miloje je od krša tima koji je zatekao i nadogradio napravio Ligu UEFA , Ligu Šampiona .
Ј

Јован 84

pre preko 1 godinu

Милан Павков олее!!!
A

AnTrAX45

pre preko 1 godinu

Ovo je zadnji put da gledam ove indijance i da se nerviram za dzabe.Ovaj nemogu da kazem trener menja kangu ,ubacuje ove indijance ovi bukari i kangva su dobri za nasu ligu za evropu nemaju blage veze,srnic,pavkov,bez klasicnog desnog beka,sanogo ,pesic dzabe trci ne valja ohi (ma da )valja ovaj indijanac,katai sve ima osim brzine a to na ovom nivou moras da ima ,ivanic nekako non stop igra nekako blago ,nema srcanost,onaj volej nas je kostao ,umesto da je primio loptu i matirao golmana a cepa volejom oce to samo neznam koje godine,kada je izasao kanga nasa igra se raspala ,i nije kriv kanga nego dragovic koji je markirao borjana samo pomerio koleno u stranu a i udarac je bio volejom tako da je lopta bezala udesno .Sta tek da kazemo za sektor za dovodjenje igraca ,nema tu leba .
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

I to me zabole sta ces i kog ti da gledas. Budi bar 1 posto kao sto su oni u svom poslu
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Veceras je bolji tim prošao dalje,čestitajmo protivniku. Nije nas bilo nigde u drugom poluvremenu.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar.
P

Pera Kurbla

pre preko 1 godinu

Ne brini imate prvenstvo...... namešteno.....igraćete LŠ.
D

Dario1104

pre preko 1 godinu

Drugo poluvreme nemaju snage da trče … svi se vataju za kukove, vuci vazduh ko ribe. Ovi njihovi ko navijeni… treba biti majstor i izgubiti dobijenu utakmicu. To je nas mentalitet. Nisu igrači krivi… jes da prave gluposti ali odgovornost treba stanković da preuzme. 3 godine ispadamo od lakših protivnika… sreća pa idemo sledeće direktno u ligu šampiona inače bi nas opet neka omonija serif ili haifa izbacila …
K

Komsa bane

pre preko 1 godinu

Tebi je zivot dao sve a meni milan pavkov je hahahahahahaha
M

Maradona 1970

pre preko 1 godinu

O hi hi ha ha ha

Prime

pre preko 1 godinu

Hej,pavkov skoci i daj go glavom.Hej pavkov skoci i daj go glavom.Hej pavkov skoci i daj autogol nogom.Eto vam ga na sad,za sva guranja u evropskim takmicenjima.Za sva guranja i namjestanje zrijeba od strane Balkanskog tria u evropskim takmicenjima.(ceferin,savicevic,lakovic).Ko ce sad da nadognati 20 i kusur miliona sto je vec bilo uracunato u ovaj tim.Vjerovatno onaj cija slika stoji u sred rupe.Dogodine ce se igrat liga evropa,a ako Bog da dogodine ce biti katanac.Rajkita ce da postane septicka jama,rupa se ne mora kopati.Bravo za Makabi.Ovo je trebalo mnogo ranije da se rijesi,al koga briga.Bitan je prolaz.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

Ne peni željko pantiću.
A

Aebre

pre preko 1 godinu

Ovolike pare dati na plate i transfere i imati 50 igraca u timu da bi pukao od ovih proseka koji su 3 puta jeftiniji.sramota
r

realno 1111

pre preko 1 godinu

gledano stankovic je amater koji jos uvek uci na svojim greskama,sve je to proces.Kad teras inat i izivljavas se nad ohijem i onda uvedes na sve to iz inata pavkova i on da autogol to je neka vrsta karmice.Kad necete da dovedete desnog beka i zbog toga izazovete cele kvalifikacije totalno tumbaranje u defanzivi gde se ne zna ko sta radi to je vec debilizam.Kad u prvom mecu gostujes ekipi koja je kod kuce veoma ofanziva sa dosta pasova na ivici ofsajda i krenes bez defanzivnog veznog u 21. veku to je ne znam ni kako bi nazvao.Jedino gore je kad u revansu to uvidis i stavis defanzivnog veznog ali umesto sanoga to bude srnic...
B

Brukooo

pre preko 1 godinu

Ne, on ne uči na svojim greškama, to je problem. On je tvrdoglav i samoživ i on ne uči uopšte.
N

NikadJaciMakabi

pre preko 1 godinu

Makabi inace projektovan da osvoji LS nate
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Nismo mi još za LŠ. Makabi bolji u obe utakmice. Meni lično bolje što igramo LE. Idemo dalje!!!
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Ma da ,super ti je a plače ti se......
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Koliko su fizički dominantniji od nas pa to je neverovatno. Mi nemamo snage za jedno poluvreme.
l

lalakas

pre preko 1 godinu

Deki pogodio sa izmjenom, zabio ga je srpski Batistuta u stilu najvećih golgetera ove predivne igre
P

Pavkov on fire

pre preko 1 godinu

Pavkov on fire, Ultra kop on fire, Magija na fire, Mrkela i Terza on fire, Covke i Prangija on fire, Vulin i Vucko on fire, Keba i Lukas on fire..
G

Gost18

pre preko 1 godinu

Nek nas niko ne vodi
Д

Дејв Франкфурт

pre preko 1 godinu

Карма! И то кажем као звездаш. Еј, ти мењаш Кангу, човек ти је главни и једини играч данас. Иванић катастрофа у другом, а он га држи на терену, Катаи није постојао такође у другом. Левог бека чекамо 6 година, и на крају овог климци доведу касно да не могу да га региструју, Родић не може више од 60 мин да игра озбиљан фудбал. Десног бека не доводиш, а фрљаш се са новим стадионом. И на крају, убациш најпотцењенијег човека, Павкоглуа, кога си продао, човек не зна где се налази. Од 4 шпица ти останеш на полуПешићу, Охија шкартираш, Бачванина продаш пре реванша, из катастрофе у катастрофу.... И да не набрајам даље.... Била је зицер шанса. Ко су кривци, Терза, Мркела, Станкела, све једно је сад....
N

Nidzazvezdaš

pre preko 1 godinu

Da nije bilo Srnića ne bi prvog gola ni bilo.Da je mesto Pavkova ušao Ohi igrali bi produžetke...Loša taktika,totalna defanziva u 2 poluvremenu i 2 kiksa koštaju nas prolaza.Sami Zvezdaši su dali prolaz Haifi.
A

Ab

pre preko 1 godinu

Eeee MOOOOOOOJ STANKOVIĆUUUUU!!!
V

VBDFG

pre preko 1 godinu

Luda sreca za nas fudbal. Ovako imao sanse da kolko tolko sapsemo koeficijent. Zvezdu bi u LS nakantalu na 6 utakmica i imali bi smesan koeficijent ove sezone.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Stankela, da se ne ljubimo. Idi da te ne gledamo vise
B

Bnm

pre preko 1 godinu

PAVKOV U METU ZIHAHAHAHAHAAAAAAA CIGANSKU STETU... DA SE VRATI STANKOVICU NADOBUDNO PONASANJE PRE MECA
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Neverovatno glupavo primljen prvi a drugi jos gluplji.Ajde glavu gore sada nam je prvenstvo mnogo ali mnogo vazno.
V

Voja BG

pre preko 1 godinu

Terza magija od 50 miliona budžeta, ko zna čijih para. Sada ce dug biti 110 miliona. Terza magija.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Kako kad je dug smanjen za 26 milijuna? Source: izvještaj NEZAVISNOG revizora
Л

ЛЕ

pre preko 1 godinu

Први гол кривци Срнић али највише Канга, други гол је Борјанов јер баца лопту њима у ноге уместо да је задржи и испуца на њихову половину. Свакако много грешака да бисмо прошли у ЛШ, Макаби заслужено иде даље, можемо ми да се бусамо колико год хоћемо.

lakindza

pre preko 1 godinu

Dzaba državne pare.A ultra kop najgori od nastanka "Delija"
g

gzih

pre preko 1 godinu

Stankovic jedan i jedini krivac vadi Kangu jedan jedini sraf koji spaja sve.NULOOOOOO JADNAAAA
P

Pesma za ciganiju

pre preko 1 godinu

Lepa Brena - Sanjam
G

Gost 45

pre preko 1 godinu

Velesila iz Izraela...!? PAVKOVVVVVV
n

nepostojecilik

pre preko 1 godinu

bravo genijalci :))))))))))))))))
m

mile mesožder

pre preko 1 godinu

Predivne li večeri. Bravo Macabi, ipak ste vi 2 koplja ispod CZV kako je to izjavio Stankela. Mister šerif od Omonije, kairata i haife
l

lazes kao pas

pre preko 1 godinu

Lazes bre, nije rekao da je 2 pedlja da je bolji nego o velicini klubova
D

Dušan Kecman

pre preko 1 godinu

Aaaaaaa ha, ha, ha.....
G

Gost18

pre preko 1 godinu

Menjaj dilera Dejane magarče
0

058

pre preko 1 godinu

Mora da nije kupio robu u CG tamo je kaže policija extra kvalitet več uzima po BG treću ruku.
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Ser Samrok i mister Omonia i Haifa
M

Miljan1990

pre preko 1 godinu

Pa dobro. Stanković je uveo Pavkova da da gol i on je dao
J

Jel još grmi???

pre preko 1 godinu

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
L

LAKI BGD

pre preko 1 godinu

LEP GOL PAVKOVA NA OPROSTAJU.
B

Bnm

pre preko 1 godinu

PAVKOV U METU ZIHAHAHAHAHAAAAAAA CIGANSKU STETU... DA SE VRATI STANKOVICU NADOBUDNO PONASANJE PRE MECA
B

Bnm

pre preko 1 godinu

PAVKOV U METU ZIHAHAHAHAHAAAAAAA CIGANSKU STETU... DA SE VRATI STANKOVICU NADOBUDNO PONASANJE PRE MECA
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Htela je ona u LŠ
G

Gost III

pre preko 1 godinu

Ne ide, ne ide
S

Sekundarac

pre preko 1 godinu

Buć,buć,buć
L

Lepa Brena - Sanjam

pre preko 1 godinu

LJIGA JEVROPE
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Ko je kondicioni trener u Zvezdi? Ovo sve pocrkalo do 60-tog minuta. Večerašnju utakmicu je definitivno usrao Stanković.Izvodis jedinog igrača koji zna da stane na loptu .Opet treba biti realan i priznati da su ljudi bili bolji.
A

Ajooj

pre preko 1 godinu

Pored svih briga,sad ste dodali još jednu brigu vašem predsedniku
B

Baneeeee

pre preko 1 godinu

Da li je realno da izvodiš Kangu, a posle i Pešića i to sve još uvodiš Pavkova, a pritom ostavljaš Srnića u igri? Još na domaćem terenu si, pun stadion, vodiš i na kraju svaka reč je suvišna....Oni koji nisu hendikepirani u očima su videli sve! Trebao si i Gobelju uvesti kad već sebi pucaš u noge, da bude još gore....Katastrofa....Šta reći.
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Vrhunac trenerske inteligencije je bilo izvođenje Kange na početku drugog poluvremena, a ostavljanje Srnića u igri. Svaki napad je započinjao Kanga i u trenutku kada treba da napadaš, ti izvodiš glavnog pokretača svega. Pomisliš ne može dalje, ali onda mag Stanković uvodi Pavkova, a na klupi ima Bena i Ohija. Bravo Stankoviću i hvala ti što si nam obezbedio Ligu Evrope svojim znanjem.
G

Goran1692

pre preko 1 godinu

Bez obzira na gresku Kange,sto nije ispucao loptu...mnogo znaci Zvezdi...oni bez njega nmg da se sastave. Ovo drugo poluvreme je Stankovic izgubio...
G

GS

pre preko 1 godinu

Nemaš desnog beka, nemaš rezervnog lijevog beka, nemaš zadnjeg veznog igrača, igrači ti imaju snage za 45 minuta jakog tempa, nemaš adekvatne zamjene, praviš početničke greške u opasnoj zoni i hoćeš u LŠ, ne može. Makabi se pokazao kao bolja ekipa, snažna, uigrana i sasvim solidno tehnički potkovana. Ubili su nas u drugom poluvremenu, isto kao i u prvoj utakmici, a to nije slučajnost. Na žalost, Makabi se pokazao kao bolja ekipa i otišao u LŠ, što im po prikazanoj igri i pripada.
I

IVAN 82

pre preko 1 godinu

Dzaba vam novci moji sinovci.Dzaba ruske pare, Telekomove,10 stranaca,dzaba dirigovan i povlasten zreb od UEFA. Nije ovo Srpska liga da vam protivnici skidaju gace ili odmaraju kad igraju sa vama.
B

Bera995

pre preko 1 godinu

Nema cim dodje normalna ekipa, odma otresla galaktikose u obe tekme. Provorodjeni sa ovim definitivno gasi malu zvezdu.
P

PFCBGD70

pre preko 1 godinu

Jos igraci makabija u crnim dresovima, podseca na buduci derbi uffff
M

Mister Twister

pre preko 1 godinu

Hej Pavkov......skoči i daj gol glavom!!!!!!
S

Sas1

pre preko 1 godinu

Sme li Stankovic u ocenama da dobije zasluzenog keca. Covek je sam sebe nadmudrio, trener Izraelaca nema veze s tim.
v

viljuska

pre preko 1 godinu

vadjenje Kange resilo utakmicu :(

Sakur

pre preko 1 godinu

Spucali 10 miliona za pojacanja a zaradili 11 jos kada dodas sve plate ovi u minusu 20 milki ali znamo ko ce sve to da pozlati nema brige
B

Bnm

pre preko 1 godinu

PAVKOV U METU ZIHAHAHAHAHAAAAAAA CIGANSKU STETU... DA SE VRATI STANKOVICU NADOBUDNO PONASANJE PAVKOVPRE MECA
O

Objektivno objektivan

pre preko 1 godinu

Oba gola Borjanova, kod drugog je samo trebao da kaže Pavkovu da pusti loptu i dobio bi laganu u ruke... Ovako je dobio vrljoku iza leđa i doviđenja...
R

Realno123

pre preko 1 godinu

Napred Zvezdo a vi frustritani navijači malog komšije bi voljeli da dogurate bar do le nego igrate cipiripi kup ali mi smo svesni svoje veličine. Biće i ta Ls na godinu a do tada pozdrav od svetskog i evropskog sampiona
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

Stankoviću šta si rekao na poluvremenu da ti igraju igrači, sram te bilo, pogubio si se u obadve utakmice kao mače u lift, pojede te tvoja sujeta.
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Ljudi su nas apsolutno nadigrali u obe utakmice, ja sam zvezdas do koske, ali ovo je cinjenica. Omonija, Serif, Makabi. Glavni krivac za sve ove ispade je na prvom mjestu uprava Zvezde, pa onda Dejan Stankovic licno. Uprava zato sto u prethodnim sezonama nije dovela pojacanje na vrijeme a i u ovu smo usli bez klasicnog desnog beka, a Dejan zato sto ne zna pripremiti utakmicu i zato sto zbog nekih ne jasnih razloga izbacuje momke iz ekipe (Degenek, Falko, Ohi...). Zato mili moj imenjace put pod noge da se ne ljubimo.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Sledi raspad. Terziću koliko vam treba da dovedete bekove? Ljudi nas odučili od fudbala u drugom poluvremenu. Sve u svemu bolja ekipa je prošla ljutili se mi ili ne.
M

Milojica

pre preko 1 godinu

MOJ MILANE SUZAMA SE VATRE NE GASE MILANEEEEE
S

Stankoviću

pre preko 1 godinu

Bio si veliki igrač, trener nisi. Da ne govorimo o sportskom sektoru i kako smo dočekali ovu utakmicu. Nemaš autoriteta, uništio si hemiju u timu, ako je i bilo. Igrači nam se ukakil. Neverovatne greške i vrhunac na kraju. Pavkov igrač? Srnić, Rodić, Pešić? Itd... I koliko nemamo kondicije na kraju. Pa to je sramota.
T

Tačno tako

pre preko 1 godinu

Ako zaista želimo da budemo ozbiljan tim ba evropskoj mapi, onda koliko sutra otkaz treba da dobije prvo KONDICIONI TRENER...pa oni nas nadtrčali kao da smo igrali jutros prvenstvenu utakmicu...i drugo, sa ovakvim timom Zvezde, superiornim u odnosu na Partizan i ostale iz naše lige t i EKONOM bi bio prvak...a ti Stankoviću već treću godinu zaredom ne uspevaš da udjes u LŠ iako smo svaki put imali realno najslabijeg protivnika...dalje, o razlozima ne igranja Ohija a forsiranja Pavkova ne treba trositi reči, jer ko god je neka šutnuo loptu na fudbalskom terenu zna da je Pavkov igrač maksimum srpske lige...sledeće, iako smo imali celo leto na raspolaganju nismo doveli DESNOG BEKA...a ni to što igra Rodić nije nivo ekipe iz Lige Šampiona...
G

Goshshat

pre preko 1 godinu

Pa dobro, sledeće godine idemo direkt u grupu, da se ne stresiramo 😂
A

ARMIJAA

pre preko 1 godinu

EGOISTA PREPOTENKO STANKOVIC NAPOLJE BRE LJIGO
G

Gost18

pre preko 1 godinu

Sam idi, vadiš Kangu magarče
R

Ros

pre preko 1 godinu

Poslušao čovek tribinu: "Hej Pavkov..." Nego kako su se uplašili igrači Makabija navijača, odsekle im se noge, to je utisak večeri.
F

F.C. Cadiz

pre preko 1 godinu

Stankovic Out, Milojevic IN.
T

Trampa

pre preko 1 godinu

Menjamo Vučelu i Vazuru za Stankelu. Šifra daj šta daš.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Duh ne da.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Duh ne da.
D

Dekia

pre preko 1 godinu

Ako je ovo za vas fudbal onda je i Stanković trener!!! Nema reči koje mogu opisati trenerske odluke u dva meča sa Makabijem. KATASTROFA, ČISTA IJEDINA ODGOVORNOST DEJANA STANKOVIĆA!!
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Opet je Dejan izgubio utakmicu svojim glupim izmenama. Sta je cekao sa Sanogom? Vreme je da pakuje kofere i odlazi.Ni treci put nije usao u Ligu sampiona. Ne zna da igra takmicarske utakmice,one koje odlucuju.
Г

Грдне ране

pre preko 1 godinu

За учешће у Лиги шампиона добијеш Макаби, и изгубиш од њих, онда стварно немаш шта тамо тражити. Поготово са једним беком. Станковић ме је иззненадио са измјенама у обе утакмице.и да нисмо примили гол због трљавог павкова, свакако би испали, јер једва трчимо, а о игри да не причам. Павков квалитетом није ни за Колубару. Да бар није дао те голове Ливерпулу да га не гурају оволико
P

Pavkov ..

pre preko 1 godinu

Hej Pavkov skoči i daj gol nogom.. Šalu na stranu, problem je kod svih naših sportista (timski sportovi) da nemamo kondicije i spremnosti.. Bezbroj puta vodimo lepa igra, pa zadnjih pola sata riknemo..
g

grobar cacak www

pre preko 1 godinu

Sutra proglasava prvi navijac zvezde trodnevnu zalost na pinku!
B

Bhhbb

pre preko 1 godinu

Oce upasti Frankfurt iz tog prvog sesira, kad je zreb?
D

Domacin

pre preko 1 godinu

Neka je i nogom.
B

Bp

pre preko 1 godinu

Nažalost realnost je ovo,to sto se Terza duva da imate strasnu ekipu pada u vodu o tome sam pričao da kolko je zvezda para uzela od evrope ništa nisu doveli niti igrače niti trenera a plus sto nam je liga smešna sto zvezda nema skim da igra ozbiljan fudbal to nikom nije bitno a kad dodje neki Makabi pola igrača nema kondiciju jedva do 60min a posle se samo vuku po terenu Sramota!!!!

goranc333@gmail.com

pre preko 1 godinu

Pavkov je legenda. Zna da bi u Ligi šampiona služili samo za punjenje. Ovako opet imamo šanse da prođemo grupu u Ligi Evrope.
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Jel to onaj Pavkov što je dao golove Liverpulu?Tooooooo Milane jabuko sa grane......a u Begecu muk......
G

Goust

pre preko 1 godinu

Realno Dekijev poraz, drugo poluvreme u Haifi i veceras dokaz da ne zna da igra na rezultat kao npr Miloje. Sami sebi dali dva gola. Steta ali idemo dalje
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Jel to onaj Pavkov što je dao golove Liverpulu?Tooooooo Milane jabuko sa grane......a u Begecu muk......
N

Noleeeeeee

pre preko 1 godinu

Ode 10 miliona u vetar. Hahahahahahahahahahahahahahahahaha gazi
X

Xavi1111

pre preko 1 godinu

Ajde u konferenciju
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

namirice najveci navijac razliku u parama da se vukovi ne svadjaju
B

Babaroga

pre preko 1 godinu

Stankovicu odlazi
G

Gost18

pre preko 1 godinu

Deki paljba svega ti
I

Insider 2626

pre preko 1 godinu

U svlacionici zestoka tuca Kange i Stankele zbog izmene
s

sola

pre preko 1 godinu

Kako losa taktika Dejana Mister Stankovica... Dokazao je da je ... od trenera
P

PatriotA

pre preko 1 godinu

Vreme jeza čistku. Prvo Mrkela i Stankela, za njima Srnić, Pavkov, Krstičić, Gobeljić i ekipa.

nemanjagrozdic1996@gmail.com

pre preko 1 godinu

Skaci bre kengure... Pa kaze Hej Miki Pavkov skoci daj GOL. Nema sta lepo se oprostio od kluba onako posteno, a i onaj video emotivni oprostaj me je dirnuo bas mi je krivo sto Micko ide...Ostani kengure da skaces do sutra
r

radamelo

pre preko 1 godinu

Oterati kangu borjana srnica tu su vasiljević stankovic sanogo ako dodje ado i to je to.
S

Stankoviću

pre preko 1 godinu

Omonija, Šerif, Makabi? Ko je sledeći, Karabag? Može ostavka gospodine, nisi dorastao još i to je to.
П

Пумпаџија

pre preko 1 godinu

Да је нула тренер што се тиче тактике , јесте, али реално је Шериф био добар прошле сезоне, избацио и Динамо, добио у групи и Реал, тако да не пије воду критика за Шериф. И Макаби је боља екипа и иду даље, Омонија није смела да прође и то је већ кикс.
P

Pjer Karden

pre preko 1 godinu

Neće da dovedu bekove pogotovo desnog pa to ti je,šikaniraju Ohija,startuje Srnić po direktivi,dobar dečko ali igrač rang Čukarički,Pavkov uveden da bi ga prodali valjda,odavno operisan od ozbiljnog fudbala,Zvezda tanak tim iskreno LE plafon i da smo prošli služili bi za gol razliku.Stanković treba da podnese ostavku ne zbog ispadanja već zato što je klimoglavac,ne sme terziću ništa da kaže,ne meša se u transfer politiku,videćemo kako će klub sada funkcionisati bez ozbiljnih prihoda.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Ne znam da li je vreme za rastanak ali ovo je Stankovicev poraz 1/1. Kanga mu ovo nece oprostiti, a na pravi Boga ga je izbacio. Skoro svaku loptu je sacuvao! Cim je izasao video se efekat. Makabi nam je na Marakani dao dva gola i izbacio nas sa dve polusanse napravljene, sami sebe smo pobedili. (na kraju i bukvalno zahvaljujuci onoj osobi koja nam je mnogo radosti donela)
D

Dadada

pre preko 1 godinu

Top 25 klubova Uefine liste da da
G

Gost26

pre preko 1 godinu

Kad u timu imas igrace kao sto su Srnic i Pavkov ni ne zasluzujes da prodjes. Stankovicu mrs napolje bagro sujetna.
З

Звездаш

pre preko 1 godinu

Да ли ће Терза мађија сад да каже Станкели свака част што си се побио и склонио Охија из састава да нам умре Шиља на терену и да уђе продати Мића Павков да по.се.ре сав досадашњи учинак? Боље опет лига Европе умрли су сви у '70 минуту. Видећете како ће Макаби проћи, нису бољи од нас.
j

jokerkoma87

pre preko 1 godinu

Znaci,ako posle ovoga Stankovic ne podnese ostavku nema obraza nimalo.U obe utakmice vodis i ispadnes,pa aman,bre,covece.Izvlaci Kangu,jedinog koji ume da zadrzi loptu i da pismen pas.Od tog momenta mu se igra raspada.Ubacuje Pavkova,prodatog igraca,Ohija drzi na klupi jer je tvrdoglav.Takve stvari se ne rade.Bolje je ovako,u produzetku bi nam dali 3 gola,jer nasi igraci dusu nisu imali.Mogao je malog Mitrovica da pusti.Svakako steta jer mislim da smo bolja ekipa,ali trenera nemamo i to je nepremostivo.Moram da pojbalim Milunovica i Dragovica,momci su poginuli.
G

GipsyFucker

pre preko 1 godinu

Sutra u 9h kad krene platni promet stize uplata od Vodje od 50 milki da ublazi tugu. Sreca je mnogo skup zajmodavac! Zapamtite to "delije"!
P

Partizan is all in

pre preko 1 godinu

LEPO SMO REKLI. ISPADATE
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

31. августа ћемо ми да вас докусуримо :) А онда полако да гасимо ЈСД Црвена Звезда, доста је било комунизма.
G

Gost Gost

pre preko 1 godinu

Evo ti i Srnić i Pavkov dva najveća panja a ti si Stankoviću ispao još veći panj kad si ih uveo u igru.
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Значи, и Павков ће прије у игру него Охи.. Станковићу бруко сујетна
G

Gosthahavagaga

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV SKOCI VOLEJOM
Z

Zaxz

pre preko 1 godinu

Dejo pred prvi meč: "spremam specijal". Dejo pred drugi meč:"za dva pedlja smo bolji od makabija". Pa doktoreeeee
a

alo11

pre preko 1 godinu

veci klub je rekao, ne lazi bre
L

Lazovu jedan

pre preko 1 godinu

NIJE REKAO DA JE BOLJI OD MAKABIJA NEGO OKO VELICINE KLUBOVA
A

ACDC

pre preko 1 godinu

Bravo Haifa
q

qaram ti kevu

pre preko 1 godinu

Fejnord 8 komada.!.
R

Renovirani

pre preko 1 godinu

Oterati Kangu pod hitno
G

Grobar 909

pre preko 1 godinu

Oterajte, ali u Partizan, ako vama ne valja nama bi legao
G

Gostimir CH

pre preko 1 godinu

Aj ne s*ri Od kada je kanga izašao raspala se igra cz Ima njih nekoliko za oterati ali ne kanga Kakav je takav je ali boljeg trenutno nemamo
K

Karma

pre preko 1 godinu

Omonija ,Serif,Haifa ,ovi vas otkinuli u dve utakmice sa 3x jeftinijim timom. Sramota tolikog sirenja i puvanja ,a rezultat nikakav.

smederevac14

pre preko 1 godinu

Licno Stankovicev poraz, platio je svojim greskama, neka si ti ubacio u najmanju ruku traljavog Pavkova, a Ohi ni na zagrevanje, izadji vise i kazi direktno koji je problem imate sa deckom, mozda nece da bude u talu, evo sad Pavkova poklonite.
G

Gostgshaha

pre preko 1 godinu

Sad ce svi oni koji su velicali Milana Pavkova da je heroj,vitez,ratnik vojnik i sta ti ja znam sve,da ga pljuju sve najgore.Takav smo narod Hvala Milane za Ligu Evrope hehehehehehe
N

No.1

pre preko 1 godinu

Od 45. do 75. min Haifa je igrala kao Barsa, poigravali su se sa Zvezdom. Malo su usporili pa poslednjih 5 minuta opet dominacija... Nije samo do trenera, razlika je u kvalitetu igrača.
G

Gost Kele

pre preko 1 godinu

razlika je u Ligi odakle koji klub dolazi
В

Видиш кад сам

pre preko 1 godinu

Ја то писао да бих волео да Звезда игра тако добио сам силне минусеве од ових стручњака. Станковић није дорастао тренер Омонија,шериф ево сад макаби. Са каквим играчима је милоје пролазио много јаче тимове а са каквим играчима станковић није успео да прође горе поменуте тимове
0

0% alkohola

pre preko 1 godinu

Ipak je dosta i do trenera. Deki je bio sjajan igrač, ali još ima da uči kao trener.
S

Stabnkovicu

pre preko 1 godinu

Egoisticni mamlaze, je li preca Zvezda ili ciji je veci, Ohijev, Kangin, Degenekov ili tvoj? Mamlaze!!!
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Pitanje je bilo, zašto toliak kvota na zvezdu? Da ne bude provokativno. Kad se videlo da je bolji makabi.. Ko visoko PA onda malo niže, itd. Klepuha.
B

Brzi30

pre preko 1 godinu

Stanković i njegovo jajarsko igranje,drugo poluvreme odigrali kao pi...ce Srnic bre dusu decko ostavio ostali setaju kao manekeni haos
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Nije samo do Stankovica nesto je i do fizicke spreme koliko sam ja video. Nismo mogli da ih ispratimo i to se jasno videlo.
K

Krile A.

pre preko 1 godinu

S' obzirom koliko ima godina, svaka mu čast.
G

Goran CZ

pre preko 1 godinu

Stankovic izgubio utakmicu, izmenom Kange a i ostale su za komentare.
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Ako ste ispali! Nećete da dovedete desnog beka?! Necete da dovedete defanzivnog veznog??! Doveli zamenu Rodicu koji ne moze da hoda ali zamenu koja nema pravo igranja!!! I ostadosmo bez rezervnog napadaca jer ste oba prodali a i dalje sede na klupi!!!! Ako, neznalice jedne, sram vas bilo!!!!!!!!!!!!!
D

Dzoniii2504

pre preko 1 godinu

Mrkelu oterati,pa bez desnog beka ne možeš ni Makabi da izbaciš,šta bi nam tek radili u Lš..Šta se desilo ekipi u drugom poluvremenu posle onakvog prvog,veliko pitanje za štručni štab.
G

Gost keke

pre preko 1 godinu

Desila.se Ling Long Poluamaterska Liga nije makabi Macva
G

Gost keke

pre preko 1 godinu

Desila.se Ling Long Poluamaterska Liga nije makabi Macva
d

dragon

pre preko 1 godinu

desijo se gol u 95.om min..i cela ekipa psihicki pala..ispostavilo se, da je Stankovic najvise psihicki pao i to nas je kostalo..
G

Gostpi

pre preko 1 godinu

stankovic glavni krivac...umesto sanoga pusta srnica i umesto ohija uvodi pavkova...debilizam klasican
D

Dre

pre preko 1 godinu

Hej Pavkov, neka je i nogom. Hahah Iskren da budem nismo ni zasluzili prolaz dalje, njihovi igraci trce jednako od prve do zadnje minute, pola naseg tima pluca u nosu, greska izvodjenje Kange, covek je pola tima.Mi smo se uplasili na marakani, treba ekipa jos da zri u ligi evrope
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Po koji put da srpski klub pobedi samog sebe i dokle ćemo primati ovako amaterske golove. Iste gluposti nam se dešavaju i u reprezentaciji.
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Stankovicu ODLAZI
G

Gost keke

pre preko 1 godinu

PROPADE DRZAVNI PROJEKAT GDJE SE UZIMAJU PARE ZA ZDRAVSTVO A UPUMPAVAJU U CZ
S

Svaka čast!!

pre preko 1 godinu

Sad neka ulože još 100 milki- u projekat!
M

Micro

pre preko 1 godinu

Nije vam ovo cipiripi kup Koji vi igrate

Vaahn

pre preko 1 godinu

Hoces da kazes kk partizai?
g

grobar cacak www

pre preko 1 godinu

hrana nikad skuplja AV milione i milione baca od 2012 te u njih...
B

BBB

pre preko 1 godinu

Razbio vas Maccabi kao beba zvecku, morate kupiti jos jedno osam afrikanaca.
D

Drag

pre preko 1 godinu

Dejan Stankovic je glavni krivac za poraz..menja Kangu u 8 minutu drugog poluvremena..Srnic odigrao celu, Katai celu (60 min izmena)
A

AS-AS

pre preko 1 godinu

tolko smo bili losi drugo poluvreme da nemam reci bukvalno sve se vrti oko kange pa ovaj srnic treba da ide sa misterom,pavkov gobeljic
M

Milojko Arsenic

pre preko 1 godinu

Igrači mezimice bez snage već u 60 minutu , nisu navikli da trče toga nema u Ping pongu.
J

JEBEM VAM MATER

pre preko 1 godinu

SAD SMRADOVI IZ MODERACIJE PUSTATE KOMENTARE< DOK STE POSLE PARTIZANOVE UTAKMICE CENZURISALI SMRADOVI JEDNI JEBEM VAM MATER SVIMA DA VAM JEBEM BOLESNU
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

rastu kutnjaci aaa

VUJKE

pre preko 1 godinu

SAD ZNAS KAKO SE OSECAJU NAVIJACI PARTIZANA U CRVENOJ BELOJ AV SRBIJI!!NIT POSAO VISE NE MOZES DOBITI AKO NISI ZVEZDAS!
G

Gde je

pre preko 1 godinu

Ohi? Napuderisani misteru?
G

Gostij

pre preko 1 godinu

stankovicu daj vise idi
Z

Zaim

pre preko 1 godinu

Stankovic izgubi ladno 50 mil.eura.Ipak on nije trener za Zvezdu i velike utakmice.Sujeta je cudo.Odlazak je neminovan.
A

Auhhh…

pre preko 1 godinu

Lepo ce se spavati veceras… svezije je ovih dana
D

Da tacno

pre preko 1 godinu

I dalje -7 brt AVGUST
@

@daaa

pre preko 1 godinu

Do 31.08. se naspavaj, tad ces kukavicu ukljuciti na max
e

eskobar

pre preko 1 godinu

Bravo za makabi zasluzeno nema sta dejan mora da ide nezna nista 48 min primas go i 90 sta tu ima da se prica sem da neznas
j

jedna od retkih ekipa

pre preko 1 godinu

Na ovim prostorima kojoj drzava obezbedi igrace i budzet pre nego što se plasiraju u evropsko takmicenje, a onda ako ne udju mi gradjani placamo tih 40ak igraca
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Hej Pavkov skoci daj gol nogom!!!
K

Krivicno

pre preko 1 godinu

Ovaj Atzili bi trebalo da bude u zatvoru a on ulazi da preokrene rezultat. Treba uputiti zalbu Ceferinu, kakav je ovo javasluk
S

Soren

pre preko 1 godinu

Bravo Paki!
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Nema uskoro opširnije. Imaš ih tamo, trener usere. Imaš ih ovde, opet isto. Liga evrope po meri, za ligu šampiona nam treba trener pre svega. Drugo poluvreme bez ideje. Golove koje smo primili jesu tragedija, ali možda u pravom trenutku, ko razume, shvatiće.

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Bravo, suština...
K

Krile A.

pre preko 1 godinu

Pavkovu noga ostala na stadionu, nek neko ode da je pokupi..
S

Stankela Praško

pre preko 1 godinu

Smanji koks, baćoniiiiii
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

OHI OMOIJUANFO!!!!
K

Kutrali

pre preko 1 godinu

Uh, morace stuja malo jace da poskupi
G

Gooooooooool

pre preko 1 godinu

Hej Pavkov, skoči, daj gol glavoooooooooooom
S

Santi

pre preko 1 godinu

Pozlatila ti se desnica PAVKOVE MAJSTORE!!! Poljubim ti desnicu hiljadu puta MAJSTORCINO!!! Prelepo vece, DRZAVNI PROJEKAT SE SRUSIO KAO KULA OD KARATA. Tek ce da vam se vraca, a kada Duh ode totalna propast!!
M

Mozz

pre preko 1 godinu

Omonia, Serif, Makabi, Stankovic se jos uvek krsti. Ni Bog ne pomaže fukare i mezimce režima
P

Petar pa

pre preko 1 godinu

Ma sta Pavkov celu drugo poluvremena je visio go za njih. Jezivo poluvremene publika zasluzuju vise sramotna utakmica
G

Gostijko

pre preko 1 godinu

SNS NAPREDNA ZVEZDA JE OSUĐENA NA PROPAST A vidim i mučeni partizani se nešto raduju
F

Fiat

pre preko 1 godinu

Stanković pod hitno da da ostavku, i to u roku od 5 minuta....
M

Mpavkov

pre preko 1 godinu

MUUKKKKKKKK ZVEZDAAAAAA!!!
1

1/1

pre preko 1 godinu

Prvo poluvreme umesto 3:0 (stativa kange), primamo onakav gol za 2:1. Sutra dajem rezultate. Na rezultatu za secer pisace SRNIC
P

Prva usna

pre preko 1 godinu

Je bacila dzabe 50 mil u njeno cedo!
J

JEBEM VAM MAJKU

pre preko 1 godinu

SAD SMRADOVI IZ MODERACIJE PUSTATE KOMENTARE< DOK STE POSLE PARTIZANOVE UTAKMICE CENZURISALI SMRADOVI JEDNI JEBEM VAM MATER SVIMA DA VAM JEBEM BOLESNU
S

Stankovic Krivac

pre preko 1 godinu

STANKOVICU POJMA NEMAS,UPROPASTIO SI I OHIJA I PAVKOVA, ZBOG TEBE SMO IZGUBILI! MILOJE DUPLO BOLJI TRENER!
1

13467

pre preko 1 godinu

Evrogl!
G

Gaz Ija

pre preko 1 godinu

samo dokaz da je Ling Long Liga cirkus i Poluamatersko takmicenje a to je dokazala vecerasnja utakmica gdje su igraci CZ izgledali kao Poluamateri bez kondicije bez ideje bez Mogucnosti da nesta naprave !
G

Gost442

pre preko 1 godinu

Večeras se nebo otvorilo ali za Makabi. Hahahahahahahaha🤣🤣🤣🤣
j

jedna od retkih ekipa

pre preko 1 godinu

Na ovim prostorima kojoj drzava obezbedi igrace i budzet pre nego što se plasiraju u evropsko takmicenje, a onda ako ne udju mi gradjani placamo tih 40ak igraca. Nikad smesniji nacin da udju u LS i 3 godine za redom ni makac
M

Mixer

pre preko 1 godinu

Stankovicu odlazi
d

denmla

pre preko 1 godinu

auuuu jbte rim
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Pišem sa severa...STANKOVIĆU KADA VIDIM LEDJA, SEVER ĆE ME OPET VIDETI!!! TO SE KUNEM! Koliko čovek NIŠTA NE ZNA! A Pavkov autogol, al'mi drago, pa kuliraj sada OHIJA ma****e!!!
O

Opaaa

pre preko 1 godinu

Skupo nas košta ova Stankelina obuka za trenera (cirka 50-60 mil. Omonija, Šerif i sad Makabi).
m

milaneze

pre preko 1 godinu

salalalalaalalla liga sampiona hahahahahaha, pavkinjo se oposito u stilu ahahahh
m

milanpavkov

pre preko 1 godinu

brt nisam jos otisao produzujem ugovor sutra

Vaahn

pre preko 1 godinu

Bravo Dejane. Svaka cast. Unistio si sve sto je Milojevic pravio par godina. Ostavka. Necemo vise ni tebe ni Mrkelu ni Terzica u Zvezdi.
M

MAMU VAM JEBEM

pre preko 1 godinu

SAD SMRADOVI IZ MODERACIJE PUSTATE KOMENTARE< DOK STE POSLE PARTIZANOVE UTAKMICE CENZURISALI SMRADOVI JEDNI JEBEM VAM MATER SVIMA DA VAM JEBEM BOLESNU
_

_001993.6cf8c53fb290434a96fc3c77c395e1dc.2100

pre preko 1 godinu

Nije Pavkov kriv, Stanković je izgubio utakmicu
m

maxmax

pre preko 1 godinu

Nemiri u raju .... Musavi dali ste sve od sebe ,ali jbg...
S

Stakililoli

pre preko 1 godinu

Sta ocekivati od tima koji igra u ligi sa nekim Surdulicama i Kolubarama? Razbili ih ovi Izraelci...
b

brt

pre preko 1 godinu

sta da radimo,na spavanje sutra se radi.
a

aleksandar stolic

pre preko 1 godinu

najzalije od svega sto ti se ovi hamruni smeju, blago njihovom mozgu napacenom
B

Boorazzers

pre preko 1 godinu

Bukvalno jedina razlika izmedju napacenog partizana i napacene zvezde je u cifri koja je ulozena\oprostena.
T

Tragedija

pre preko 1 godinu

Tragicno je sto deji zbog licnih odnosa ohija drzi van igre a sansu daje pavkovu za kojeg se vidi iz aviona da ne utice na igru. Srnic je zlocin protiv fudbala i ko stantno dobija sansu....
m

micko87

pre preko 1 godinu

Cek jel to onaj sto dao liverulu 2 komada.Hahaah sad nada se vidite o kakvom panju je rec.
P

Popesku

pre preko 1 godinu

Omonija, Serif, Makabi - Stankovicu legendo
S

Stankela Praško

pre preko 1 godinu

Miloje, sve ti oprošteno! Vrati se baćoniiii
A

Alaner

pre preko 1 godinu

Stankovic ostavka!
1

123456k

pre preko 1 godinu

FIZICKA SPREMA NULA BEZ ZADNJEG VEZNOG PRIMILI SMO 5 GOLOVA
G

Goran984

pre preko 1 godinu

nemamo mi snage za LS
I

Ico

pre preko 1 godinu

Knin je Srbija Izrael je Hrvatska😁
M

Milojko Arsenic

pre preko 1 godinu

Prvi korak ka gašenju je ispunjen. Makabi sa pola snage nadigrao mezimicu.
H

Heroj iz Begeča

pre preko 1 godinu

Skoči, daj gol, hej, Pavkov! Svaka čast, oprostio se u stilu od zvezdinog dresa. Stankoviću, vratilo ti se sve za Ohija! Miloje bi ovo prošao sa pola gasa sa svojim barem duplo gorim timom od ovog sada (Milić, Bakula, Žule itd.).
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Sve kako treba. Inat se nikad ne isplati. Otpises Ohija, igra ti Pavkov. Ajmo opet o Liverpulu i pobedi koja nista ne znaci, golu Milanu koji opet nista ne znaci. Covek sa fizickim izgledom tesko bi igrao nasu drugu ligu, igra u najvecem klubu. Katai umro u 50. minutu igra do kraja. Kangu izvodis i do kraja ne budu povezana 2 pasa kroz sredinu. Sve u svemu, vidimo se sledece godine u LS, sad ide LE i sigurna 1/8 finala pa posle kako nam bude. Zvezda iznad svih!!!
P

Pajser

pre preko 1 godinu

Kad je zreb za ligu sampiona!?
Ј

Јован 84

pre preko 1 godinu

Милан Павлов оллеее!
N

Neki tamo gost

pre preko 1 godinu

Zasluženo je pobedio bolji tim u obe utakmice. A Pavkov, nadam se da više nikada neće igrati u Zvezdi. Sada je dokazao da je najgori centarfor, a i jedan od najgorih fudbalera koji su ikada igrali u Zvezdi.
#

#p

pre preko 1 godinu

Da li je neko rekao "misteru" da ne važi više gol u gostima?
G

Gost1290

pre preko 1 godinu

Има Бога. Државном пројекту се вратило за све.
S

S1

pre preko 1 godinu

Pa kakav mag trenira Zvezdu. Vodjenje tima u oba druga poluvremena je za izucavanje u udzbenicima. Pa ta fizicka priprema, te zamisli te izmene. Novi Genije
V

Vrlaz

pre preko 1 godinu

BRAVO MILANEEEE
P

Predsednice

pre preko 1 godinu

Izbrisite im jos 26 mil duga i ulozite jos 50 mil drzavnog novca u base mezimce ,vidite da sa 70 mil budzeta ne moze da dobije 10xjeftiniji tim od sebe! Bruka i sramota! Toliko novca ulozeno i sva logistika drzave ali karma je cudo i ona ce vas tek pratiti!
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Kako smo odigrali oba druga poluvremena...cestitke makabiu zasluzili su prolaz...a ovakva dva gola nam se vracaju za svu srecu koju smo imali do sad.
G

Gostiksoks

pre preko 1 godinu

Sve vam se vraca i tek ce da vam se vraca!! A vatromet gde je po svim gradovima Srbije?! Makabi za klasu bolji!!!! Mnogo ste se napalili...3:0,iz keca u kec ..ejjj...pa nije vam to Radnik!!! Bravo M a k a b i !!!
B

Bizon

pre preko 1 godinu

Od veceras moji omiljeni igraci, dva Milana!!!
G

Gost234

pre preko 1 godinu

Opet se dokazalo ono sto vam ponavljam uvek, prica o vama i vasem tunelu postoji samo u vasim glavama! Evo ni ovi se nisu prepali nego izasli na teren i u drugom poluvremenu vas rastocili na proste cinioce.
C

Crnii

pre preko 1 godinu

Nikad lepši gol nisi dao Pavkove ❤️
K

Kilimandzaro

pre preko 1 godinu

Vidi se sklanjanje u nasoj ligi, nemaju snage za 90 min, drugo poluvreme kao babe. Cim je dosao ozbiljan tim koji trci nema ih. Ovakvu sansu sa prosecnim Izraelcima necemo imati za Ls
B

Batistuta1

pre preko 1 godinu

I Le vam je puna kapa.Veze vi nemate.
S

Stankela Praško

pre preko 1 godinu

Hahahahhahahah Bravo Stankela, odlična taktika
A

Avenger

pre preko 1 godinu

I dade kramp na kraju gol...
G

Go

pre preko 1 godinu

Odavno se ovako nisam nasmejao. Hvala komsije!

Sakur

pre preko 1 godinu

hej pavkov skoci daj ga glavom ahahahahahahahah sta bi sa igracima makabija nisu im se odsekle noge od famozne atmosferea ahahahahahahah ima boga za ono sto rade u nasem fudbalu,nema veze komsije sledece godine vam je gazda obezbedio dirketno u ligu sampiona
G

Gostsjsjsksk

pre preko 1 godinu

Mogu da kažem da sam se mnogo iznervirao,toliko mi je krivo ko da je Partizan izgubio.
G

Gost08

pre preko 1 godinu

BORJAN KRIV KAO I PROTIV ŠERIFA I BEZBROJ PUTA DO SAD PRVI GOL KRIV 89 MINUT ON BACA LOPTU U KONTRU I IVANIĆ PRAVI FAUL I PRIMI ZVEZDA GOL
P

Papkov

pre preko 1 godinu

Leeeeee
M

Miloš 1970

pre preko 1 godinu

Makabi haifa je veliki klub,nije sramota izgubiti od takvog kluba,niko zvezdo nema to imas ti!!!
S

Sjsjjs

pre preko 1 godinu

Geilor Kanga 50%Crvene Zvezde stankovicu poserem ti se u usta
G

Gost1234567

pre preko 1 godinu

Nebo se zatvorilo
H

Heeeej Pavkov

pre preko 1 godinu

Skoči daj gol glavom...ahahahahahahahaha 😂
G

Gostew

pre preko 1 godinu

Pavkova je ubacio da da gol i dao je. Šta vam sad ne valja??? 😂😂😂
B

Bzvz

pre preko 1 godinu

Sami smo sebe izbacili.
G

Gost5555

pre preko 1 godinu

Stankovicev poraz, kakve izmene majko mila. LIGA EVROPE TRENUTNA REALNOST.
R

Renato

pre preko 1 godinu

Stankovicu mars iz Zvezde.Ovo je tvoj poraz.
j

jedna od retkih ekipa

pre preko 1 godinu

Na ovim prostorima kojoj drzava obezbedi igrace i budzet pre nego što se plasiraju u evropsko takmicenje, a onda ako ne udju mi gradjani placamo tih 40ak igraca.
G

Ghost33

pre preko 1 godinu

Sramota
G

Gostrralno

pre preko 1 godinu

Cu tragicno , poptuno zasluzen prolaz izraelaca koji su duplo kvalitetni , a tri puta jeftiniji...
N

Nepm

pre preko 1 godinu

Kanga kriv za prolaz, mozete da ga gotivite koliko ocete, ali citava dinamika se promenila od tog momenta, oni se digli mi pali...
S

Stankovicu.

pre preko 1 godinu

Ajde da se razilazimo. Povedi Srnica, Gobeljica, Milunovica i Pavkova sa sobom.
G

Gosto

pre preko 1 godinu

Čestitke Makabiju, fudbal je pobedio! Bilo je uživanje navijati za giganta iz Haife protiv grobara srpskog fudbala!

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
K

Karma

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV, SKOCI I DAJ AUTOGOL U 90OM MINUTU!!!!
K

Kita

pre preko 1 godinu

Bravo Stankela magu. Srna je igrac.
J

JEDINI TRAGICAR

pre preko 1 godinu

Stankovic MISTER Dejan. ODLAZIIIIIII
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Zašto kengure....
G

Gost 12345

pre preko 1 godinu

Znao sam da će ga Pavkov dati. Ops pa on sebi zabio golčinu.
R

RealistaZ

pre preko 1 godinu

Tuzno jeste, ali ne treba tugovati. Zvezdo ti si nas ponos!! IDEMO BREEE Liga Evrope nije mala stvar, mozda i prvi sesir!! GORE GLAVE!!
G

Gost011

pre preko 1 godinu

Ne lupetaj života ti.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

E zbog takvog jadnog mentaliteta nikad nista necemo uraditi. Ovo ne da nije strasno, ovo je katastrofa. Ispasti od prosecnog tima o kakvom bismo pre sanjali u poslednjem koli kvalifikacija…i to ne ispasti, nego pred 50.000 ljudi dozvoliti da te nadigraju celo poluvreme kao protiv dece ispred zgrade da igraju…tuga i jad
У

Уо

pre preko 1 godinu

Ништа, са Кангом и четврти пут нисмо ушли у ЛШ, а трећи са Станковићем. Обојица напоље и што даље од Звезде. Кад се сетим са којим тимом је Милојевић улазио у ЛШ и против кога. А ми сад испуцавамо сваку лопту као да је Бајерн на другој страни.
V

Voja112

pre preko 1 godinu

Sta je tacno Kanga kriv veceras? Odigrao fenomenalno prvo poluvreme ali je morao biti zamenje zbog zutog a svi znamo da je tempirana bomba
У

Уо

pre preko 1 godinu

Изгубио лопту код првог гола, потпуно ван сваке памети, уз то добио жути због приговора и глупости, због чега је замењен. Две тоталне глупости. Шта више треба? Да се подсетимо Лудогореца? Омоније? Сваки пут кад је кључна утакмица у сезони Канга има жуту минуту. Џаба што после доминира. Није случајно 4 пута.
S

Stankela Praško

pre preko 1 godinu

Skoči Pavkov, Daj gol glavom!!!
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

NOGOM!!!
G

Grof Vronski

pre preko 1 godinu

Al ga je zategao.Realno Makabi mnogo bolji u drugom poluvremenu.
L

LukeCage

pre preko 1 godinu

Pade 10 miliona uloženih u vodu. No, dobro, biće opet para za stub srpstva.
0

0% alkohola

pre preko 1 godinu

Baš sam to pomislio, velike pare uložene, sve se gura u Zvezdu, ali kada neće onda neće.
P

Problemistiko

pre preko 1 godinu

Pa sta ti lupaju minuse, zna se odakle su pare. Kako god, vratilo nam se za sve srece koje smo imali do sad. Mister hvala lepo ali sa ovim timom moze to mnogo bolje. Nije losa ni liga evrope
G

Grey

pre preko 1 godinu

Kakva golcina centarfora svetskog kova Milana Pavkova zvanog Batistuta
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Stankovic ne moze da udje u Ligu sampiona. Nije bitan protivnik, on ce svaki put ispasti u plejofu. Nije naravno samo njegova krivica, ali ako se nesto desava iznova i iznova onda nije slucajno.
d

druze

pre preko 1 godinu

sad je prvi put i dosao do plejofa prethodne dve sezone je ispadao cak i pre plejofa u trecoj rundi kvalifikacija
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

A nego cija je krivica?izvodi Rodica i Bukarija,Srnica ostavlja do kraja,o cemu pricas ti?
I

I

pre preko 1 godinu

Onda cemo se sloziti i za Kangu da 4 puta nije slucajno. Nesporno je kljucan za igru, ali sta vredi kad uvek napravi neku glupost kad je najbitnije, kao i Stankovic.
N

NovaS

pre preko 1 godinu

Hej Pavkov skoci i daj go glavom 😂

Gladiola

pre preko 1 godinu

Marššš u Emirateeeee
b

breakingg

pre preko 1 godinu

Katastrofa... Opsti potop. Makabi je bio bolja ekipa i to je to, pogotovo u drugom poluvremenu.
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Ahahahahahahahah
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Pavkov's on fire,prosao bolji tim i jako mi je drago
A

Ahahahahahahah

pre preko 1 godinu

Sudija vas otkinuo 😂

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Ne mogu da verujem da ću ovo da napišem... Stankoviću daj ostavku...
G

Gost Plele

pre preko 1 godinu

cim zavrsi Zgrade po Bg daje ostavku
G

Gost70

pre preko 1 godinu

Nemam riječi. Katastrofa..
H

Hahahahha

pre preko 1 godinu

Hahhahahhhjahhjjahajjahhahahahh
G

Grobi

pre preko 1 godinu

🤣🤣🤣
S

Samo mala uplakana komsinica

pre preko 1 godinu

Ima Boga...amin
7

777 kiza

pre preko 1 godinu

steta
D

Dusan Dzigurski

pre preko 1 godinu

Ovaj Pavkov je car, on uvek postigne odlucujuci gol, kakav kralj, svaka mu cast!
G

G

pre preko 1 godinu

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA SMESNO JE MNOGO
s

samo žemka

pre preko 1 godinu

pomračenje uma...
G

Gost109

pre preko 1 godinu

Pavkov kriv
G

Gosttsog

pre preko 1 godinu

Veliki Pavkovvvvv... Vodi nas u ligu Evrope...
H

Hej Pavkov

pre preko 1 godinu

Neka je i nogom.
h

hopaop

pre preko 1 godinu

HEJ PAVKOV, ŠUTNI DAJ AUTOGOL NOGOM!
G

G

pre preko 1 godinu

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
P

Preletacevic

pre preko 1 godinu

Stankovicu MRS iz ZVEZDE!!!!!!
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

SILOVO SI ZVEZDU MILANEEEEE, MILANEEEEE, MILANEEEE.
B

Bizon

pre preko 1 godinu

Extra komentar!!!!
M

Miloš 1970

pre preko 1 godinu

Pobeda komentar!!!:))
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Ovo se vraca za onih 5 god evrope na srecu i foru Ovo je tek krasnodar Sledece god ce Kopenhagen i tako redom Daj aco jos malo je 50mil za tvorzu
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Hej Pavkov skoci daj gol NOGOM!!!
D

Drag

pre preko 1 godinu

Silovo si Zvezdu Dejanee