Nikola Dišić proslavlja gol sa saigračima (©YouTube/Mozzart Bet Prva liga Srbije)
Nikola Dišić proslavlja gol sa saigračima (©YouTube/Mozzart Bet Prva liga Srbije)

Trajalova najveća briga: Dišić na svakoj utakmici Mozzart Bet Prve lige dao po gol

Vreme čitanja: 3min | pon. 22.08.22. | 12:28

Centarfor Zlatibora u sjajnoj formi dočekuje utakmicu u Kruševcu, poslednju u okviru 4. kola drugog ranga takmičenja

Četvorica fudbalera su ove sezone u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije već postigli po tri pogotka, ali samo jedan od njih je uspeo da se upiše u strelce na svakom meču koji je do sada odigrao – Nikola Dišić. Uz to, centarfor Zlatibora ima jedan nastup manje od svojih konkurenata u borbi za titulu najboljeg strelca drugog ranga takmičenja, Slaviše Stojanovića (Inđija), Filipa Avrića (Jedinstvo Ub) i Vasilija Đurića (Metalac), meč 4. kola ga očekuje ovog ponedeljka od 20 časova. Tada će ekipa iz Čajetine da gostuje Trajalu u Kruševcu.

Za sada Zlatibor beleži solidne rezultate, u prva tri kola je ostvario po jedan od svakog mogućeg ishoda, pa je u skladu sa time pri sredini tabele. Centralna figura tog tima u svakoj utakmici je bio 24-godišnji napadač, koji je ovog leta stigao na zapad naše zemlje posle dobre sezone u OFK Žarkovu.

Izabrane vesti

U prvom kolu, u trijumfu nad Železničarom u Pančevu (2:0) bio je Dišić strelac vodećeg pogotka. Sjajno se ubacio prilikom prekida između dvojice defanzivaca Dizelke i rutinski je pogodio mrežu.

OFK Vršac je u narednom kolu savladao Zlatibor na svom terenu sa 3:1, a Dišić je bio strelac pri rezultatu 2:0. Lepo je nekadašnji napadač Mihajlovca, Smedereva, Javora i Lokomotive uspeo da se iskrade na levom boku, pravovremenoje utrčao u prostor i poslao levom nogom loptu pored golmana domaćih Uroša Markovića. Vršac taj gol ipak nije košatao, došao je na kraju do pogotka.

20.00: (2,15) Trajal Kruševac (3,00) Zlatibor Čajetina (3,50)

Treći gol je Dišić postigao prošlog vikenda u remiju sa RFK Novim Sadom (1:1) u Čajetini. Pogodio je iz penala u 28. minutu za vođstvo, mada moramo da konstatujemo da deluje da je sudija Ivan Vučićević pogrešio kada je pokazao na belu tačku zbog navodnog igranja rukom jednog igrača gostiju u šesnaestercu.

Bilo kako bilo, Dišić sada gleda ka Kruševcu. Dočekaće ga Trajal, koji u prva tri kola nijednom nije sačuvao svoju mrežu netaknutom. Na premijeri je savladao Rad na Banjici sa 2:1, a posle toga su od njega bolji bili IMT (3:2) i Železničar (1:0).

Do sada su se Zlatibor i Trajal u ovom rangu sastali četiri puta, a Kruševljani još nijednom nisu pobedili. Prvi duel, u avgustu 2018. završen je 1:1, a na naredna tri je trijumfovao tim iz Čajetine, sa po 2:0, 2:1 i 1:0.

---------------------

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

--------------------

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 4. KOLO

Petak

Vršac – RFK Novi Sad 2:0 (1:0)

/Pavlov 13, Ivić 83/

Subota

Inđija - Mačva 3:0 (3:0)

/Đurić 3, Stojanović 21p, 31/

Grafičar - IMT 1:0 (1:0)

/Mijatović 42/

Jedinstvo UB - Železničar 0:2 (0:0)

/Zuvić 51, Lainović 86/

Radnički NB - Loznica 2:0 (0:0)

/Đokić 49p, Rakić 69/

Sloboda - Rad 1:1 (0:1)

/Ristić 69p - Markišić 5/

Nedelja

Metalac Gornji Milanovac - Radnički Sremska Mitrovica 2:0 (2:0)

/Zdravković 7, Antonijević 15/

Ponedeljak

20.00: (2,15) Trajal Kruševac (3,00) Zlatibor Čajetina (3,50)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Mozzart Bet Prva liga SrbijeTrajalZlatiborZlatibor ČajetinaNikola Dišić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara