(©FK Trayal Kruševac)
(©FK Trayal Kruševac)

Trajal čeka Zlatibor sa samo jednim ciljem - ubeležiti tri boda

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.08.22. | 17:32

Trener Radivojević i napadač Golubović optimisti

Posle uspešnog starta sezone u gostima protiv Rada (2:1), usledila su dva meča Trajala sa ekipama koje ove sezone pretenduju za vrh Mozzart Bet Prve lige, u kojima Gumari nisu uspeli da osvoje ni bod (2:3 protiv IMT-a i 0:1 protiv Železničara).

Ipak, dobre i ofanzivne partije u sva tri duela nagoveštavaju da će "žuto-crni" u ponedeljak probati da protiv Zlatibora, koji je u prvom kolu iznenadio Železničar u Pančevu (0:2), zabeleže novu pobedu.

Izabrane vesti

"Dolazi nam prava takmičarska ekipa, prevođenja trenerom koji je dugo u Čajetini. Dobro se poznajemo, jer smo se već puno puta sretali u ligi. Iskreno, očekujemo da nam se vrate bodovi koji su nam u prethodna dva kola nesrećno izmakli. Utakmica u Pančevu je rezultatski bila neuspešna, međutim mnogo toga dobrog smo odradili i na kraju je njihov golman, Mladen Živković, čuvar mreže sa superligaškim iskustvom, bio igrač utakmice. Mi smo u stvarno dobrom ritmu, igrači odlično rade i verujem da će taj trud da se nagradi bodovima. Atmosfera je takva da dočekujemo Zlatibor sa samo jednim ciljem - da ubeležimo nova tri boda", najavio je trener Trajala, Ivan Radivojević, na konferenciji za medije pred duel u ponedeljak.

Pred novinarima je bio i napadač Stefan Golubović.

"Uprkos tome što nismo uzeli nijedan bod u prethodna dva kola, pokazali smo da možemo da se nosimo sa ekipama koje su prošle sezone igrale baraž za ulazak u najjači rang i ubeđen sam da, ako ponovo budemo odigrali meč u takvom ritmu, da ćemo sigurno doći do bodova", istakao je Golubović.

Meč 4. kola Mozzart Bet Prve lige između Trajala i Zlatibora na programu je u ponedeljak od 20 časova.



tagovi

FK TrajalMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara