Komentari na vest

Trajkovićeva šok-terapija u Lučanima: Najgore, pa najbolje poluvreme u sezoni

N

NEUTRALA 69

pre 7 meseci

Prijavljeni ste UEFI, takodje Kao Dokazi su poslati izvestaji da se mec nije mogao odigrati NIGDE U SRBIJI !
G

GostMeraklija

pre 7 meseci

Mora da je zato Mladost pogodila precku u poslednjoj sekundi, jer je bilo namesteno. E Grobari, Grobari, jos vas boli Lalat i trece mesto. Je l' ste prijavili sebe za utakmicu sa Radnickim? Ili IMTom? Ili Radnikom?
T

Tz

pre 7 meseci

Da si pogledao barem jednu utakmicu Radničkog ove sezone ne bi to pisao. Sve utakmice osim tsc-a je mogao Radnički da dobije ili nerešeno da odigra. Niko ih nije nadigrao.
p

pakijfjfjg

pre 7 meseci

Sts pises gluposti! Ja igrao u Mozzartu juce
k

kendisport

pre 7 meseci

Namestalja prve vrste, eno smenjen trener Lucana jer se nije slozio sa tim. Drugo poluvreme se Lucanci setaju po terenu i sklanjaju se.
A

AcaM

pre 7 meseci

Kakva glupost. Da li si ti čovece gledao uopste utakmicu, ili to ovako iz glave procenjujes. Mladost je imala šanse i u drugom poluvremenu. Izmedju ostalog prečka u poslednjoj minuti nadoknade.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Svi znamo da je ta prečka slučajno pogođene jer je lik tolki nemač pojma da nije u stanju ni gol da promaši kako treba.
b

brrrrrateee

pre 7 meseci

pisete o ovom liku svaki dan kao da je Murinjo i Gvardiola
?

??

pre 7 meseci

Pa dobro. Radnicki je veliki klub. Posle zvezde i partizana najveci u srbiji. Slazem se da bi mogli malo da pisu i o drugim trenerima, klubovima
k

krespo

pre 7 meseci

@?? Veliki je Radnicki klub, ali veci klub je Vojvodina. Vojvodina je peti klub po uspesnosti u bivsoj jugoslaviji odmah iza velike cetvorke. Radnicki je tu negde po tradiciji i velicini sa OFK Beogradom. Te tri ekipe uz vecite predstavlju najvece srpske klubove.
I

Ima razloga

pre 7 meseci

Za pocetak, poprilicno odskace od standardnog stereotipa. Samim time unosi svez vazduh, i novinari imaju i sta da pitaju. Svi ostali ponavljaju kao svaba tralalala, i to nikome, vise, nije interesantno. Pricali bi oni vise i sa Maticem npr iz Cuke, ali on je Bata Djorina skola, nema tu sta da se cuje. Lazetic je isto drugaciji, medjutim ponavlja uvek jedno te isto i samim time smanjuje sebi prostor u medijima. Koga interesuje da slusa papagaje, neka kupi nekog
n

nanas

pre 7 meseci

Samo sto se kao "slucajno" ni u jednoj kladionici nije mogao igrati taj mec juce ceo dan, i to si znao verovatno...
G

Gost26

pre 7 meseci

Bravo! Tacno u centar si rekao jos munjevit prelaz dodje sramno!
m

moje

pre 7 meseci

zato su imali Lucanci precku u zadnjem minutu
a

aldeles

pre 7 meseci

Kladionice utakmice u našoj ligi zatvaraju iz predostrožnosti veoma često, to nije ništa novo. U većini stranih kladionica ne možeš ni da se kladiš na našu ligu. To sve nema veze sa ovom utakmicom, ljudi su pogodili prečku na samom kraju, šta da je ušla, jel onda ne bi bilo namešteno?
N

Nislija99

pre 7 meseci

Glupost, lično sam odigrao par tiketa u Mozzartu na ovu utakmicu, kako pre početka tako i u live-u. Ne znam stvarno šta imate od toga da širite neistine?
L

Lglv

pre 7 meseci

Namesta se na kilo
m

mala nevesta92

pre 7 meseci

tacno je da je moglo da se igra, i na stranim kladionicama u 98 % slucajeva moze da se igra nasa liga, cak i druga. Tako da je glupost da ne moze da se igra nasa liga na stranim kladionicama. Ja uglavnom koristim strane :) poz