Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Traktoristi u padu, Žarkovo u naletu

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.03.21. | 08:34

Beogradski dvoboj u prvom meču 24. kola Prve lige Srbije

Osam utakmica 24. kola Prve lige Srbije igraju se u ponedeljak, a kolo otvaraju danas (15.00) beogradski rivali, IMT i Žarkovo. Oba tima su u gornjem delu tabele i ne bi trebalo da brinu oko opstanka, a čak bi mogli da se umešaju sa Kabelom, Kolubarom i Loznicom u borbi za drugo mesto i ulazak u društvo najboljih.

Traktoristi su imali odličnu seriju od osam mečeve bez poraza, od toga sedam trijumfa, bili su čak na trećem mestu, ali debitant u ovom rangu je poražen na poslednje dve utakmice od dve najbolje ekipe drugoligaškog karava, Radničkog iz Kragujevca i Kabela. Tim sa Novog Beograda sada je na šestoj poziciji.

Izabrane vesti

Žarkovo igra odlično ove godine, vezalo je četiri pobede i sada je na visokom četvrtom mestu. Beogradski tim trenuno ima najduži niz pobeda u Prvoj ligi Srbije.

15.00: (1,65) IMT (3,80) Žarkovo (4,40)

U prvom delu sezone, IMT je slavio u Žarkovu sa 3:1 golovima Stefanovića, Lučića i Glišića, dok je jedini gol za domaćina delo Stevanovića. Domaćin neće moći da računa na Luku Zorića koji je protekle nedelje dobio crveni karton u finišu meča protiv lidera Radničkog na stadionu Čika Dača. Taj duel tim sa Novog Beograda je izgubio sa 3:1, a lider je dva gola postigao u sudijskoj nadokandi.

IMT bolje igra na gostovanjima u ovom šampionatu. Kod kuće je osvojio samo 16 od 35 bodova, a ima čak pet poraza. Žarkovo nije poraženo već tri meča na gostovanjima (sedam bodova), a četvrti je najbolji gost u ligi, posle Kabela, Radničkog iz Kragujevca i IMT-a. Zeleno-beli igraju utakmice na mali broj golova. Na četiri od šest poslednjih duela u prvenstvu dolazio je tip 0-2.

-------------------------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

-------------------------

PRVA LIGA SRBIJE – 24. KOLO

Subota

15.00: (1,65) IMT (3,80) Žarkovo (4,40)

Ponedeljak

16.00: Dinamo V. – Kabel

16.00: Dubočica – Kolubara

16.00: Grafičar – Borac Č.

16.00: Jagodina Budućnost D.

16.00: Radnički P. – Radnički K.

16.00: Sloga – Loznica

16.00: Radnički S. M. – Zemun

16.00: Železničar P. – Trajal

***kvote su podložne promenama



tagovi

Srbija 2Prva liga SrbijeIMTŽarkovo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara