Komentari na vest

TRANSFERI (četvrtak, 18. januar)

2

24.04.1902.

pre 4 meseca

GGMU!!
G

Ghostttt

pre 4 meseca

Aleksandar Cavric kao često spominjano pojačanje Crvene Zvezde u predhodnim godinama,prešao u Japansku Kashimu koju od skoro vodi Ranko Popović doskorašnji Trener Vojvodine iz Novog Sada.Transfer je Japance koštao nešto manje od 1,5 Miliona evra a ugovor je potpisan na 3 sezone.Zarada sada već zrelog Čavrića nije poznata ali kada se već odlučio da ode u daleki Japan,veruje se da se ne radi o godisnjoj plati manjoj od milion evra sa bonusima.
G

G0RAN

pre 4 meseca

Danzuma sutra potpisuje za Lion.
G

Gost718191

pre 4 meseca

Da i Danjuma prelaz i u OL napad Lacazette, Orban, Danjuma, Nuamah, Cherki, Fofana a u vezni samo Tolisso i Kakere da valjaju od toga Kakere jedino dobar Tolisso tamo vamo s formom... i jos tu su slabi Alvero koji je precrtan i onaj iz Betisa sto ne bi mogao da igra ni u drugu ligu Francuske.. itekako treba bar jos dva veznjaka ako razmisljaju da igraju s 3 igraca u vezni a ako je formacija 3-4-3 onda jos bar jedan veznjak je imperativ i ako ode Diomande jos jedan stoper.
P

Pee

pre 4 meseca

Zar nije Danzuma do leta posudjen Evertonu mislim da bi prelazak u Lion bio pravi potez za njega u Evertonu greje klupu a ide i EP tako da bi mu stalno igranje dobro doslo da udje u formu!!!
l

lllkkk

pre 4 meseca

Everton treba da popusti da bi Danzuma presao u OL treba da mu pronadje zamenu Lion je s Villarealom sve dogovorio
V

Vi bas

pre 4 meseca

Ne mozete tog Brohu a, nije bas da ste kompetentni da komentarisete necije fudbalsko umece.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Luka Jovic van forme je bolji od njega
D

Draza cetnik

pre 4 meseca

Armandito Broja je novi Haland. Veoma mi SE dopada , kao Slavi , golove . Jer lepo jasu dvoglave orlove. Broja leti I jasi , Al do daskem . I nek potpise za Brighton .
L

LazzARR

pre 4 meseca

Ako Broja vredi preko 50M Vlahovic vredi 250M