Komentari na vest

TRANSFERI (sreda, 10. januar)

A

Aboubakar Oumarou

pre 4 meseca

Iako nije ubojit kao pre, venecuelanski reprezentativac Salomon Rondon, ipak ne razmišlja o penziji. 34-godišnji napadač je napustio je River Platu i potpisao dvogodišnji ugovor sa meksičkom Pačukom.
S

Srbija 1999

pre 4 meseca

Celzi je najveca krsina od ekipe a potrosili 5 milijarde.
p

pfcnik

pre 4 meseca

Partizan dovodi Prestige Mboungou-a kome istice ugovor u Emiratima. Vrednost na transfermarktu mu je 2,5 mil, igrao je za Metalac pretprosle godine, jako zahvalan igrač.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Odakle ti to?
г

где сада игра

pre 4 meseca

Ераковић?
V

Veljko9

pre 4 meseca

Zenit
2

24.04.1902.

pre 4 meseca

jbt. on! sto si dosadan sa njim!
L

Lazeta

pre 4 meseca

Koliko ovaj Kostic propada je jos jedan prikaz koliko mrzim da vidim srpske fudbalere u velikim klubovima. Dobiju pratioce i postanu popularni i kraj karijere, Vlahovic i on glume nesto kao ne provodimo vremena na drustvenim mrezama, ne interesuje nas to a oni objave nesto svaki dan.. Kostic najgori igrac zadnjih 10meseci centarsut pogoditi ne moze a za Vlahovica ne treba trositi reci, onaj sut protiv Madjara..
М

Мад Макс :)

pre 4 meseca

Јувентус још једном победио Интер у директном окршају за играча, Тијаго Ђало је нови играч Старе Даме :)))))))))))))))))))))
I

Inter

pre 4 meseca

Kako moze da pobedi kad Inter ni ne zeli njega u januaru, on je jedino opcija za Inter na leto za 0. Djalo je i hteo u Inter, medjutim Lil je poceo da ucenjuje igraca da ce na tribine ako ne ode u januaru i izvuku bar nesto za njega. Inter ga nece u januaru, i logicno je da igrac koji je tek izasao iz teske povrede zeli da se postepeno vraca u formu, a ne jos na tu tesku povredu da bude na tribinama pola godine.
K

Kleo

pre 4 meseca

Kakav je Evra na ovoj slici sa Fergusonom, kao Edi Marfi u Coming to America.
M

M11

pre 4 meseca

Uz ovog Radua i jos par dobrih pojacanja Totenhem bi bio kandidat za neki trofej..muce ih povrede i slaba klupa..ostali bez Kejna a igraju bolje nego pre..svakako ih vidim u prve 4 ekipe na kraju.
T

Takoee

pre 4 meseca

Da da radu je inače prekaljen igrač,pun iskustva i rođeni šampion