Komentari na vest

Traore drži Totenhem na stend-baju, sanja povratak u Barsu i čeka Dembeleovu odluku

Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Pokretna reklama za steroide!
D

Darko55

pre preko 2 godine

Zelis da kazes da Traore uzima steroide?
L

Lacio1900

pre preko 2 godine

Nije mi jasno što sa njim nije urađeno kao sa mnogim krilima koji očigledno nemaju kvalitet za tu poziciju, a to je da ga vrate na beka? Bio bi za minimum 30 posto bolji igrač. Ovako nikakve koristi od njega, niti asistira, niti daje golove.
M

Magnus

pre preko 2 godine

Nije za krilo, nije za beka. Podseca me na nabildovanijeg Mozesa, kog je Konte obilato koristio u Celziju kao wing-backa.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Samo raspali Real nikog ali bas nikog ne moze da dovwde... U najvecim govnima i dugovima su izgleda upravo oni ali oh peikrivaju mediji, jpak transfer pijaca je jedina prava i merodavna i pokazuje da nemaju apsolutno nikakvu moc dok barsa dovodi Taljafika Toresa Kesija Atpilikuetu i na leto Halanda i De Lihta!!!
M

MilosVs92

pre preko 2 godine

O cemu ti pricas covece bozji?? Koja Barsa, kako da dovedu Halanda, De Lihta jesi li lud, doveli dedu Alvesa, pa bre nema za sta pas da ujede Barsu.
C

Cinjenica

pre preko 2 godine

Pa zar ti nisam objasnio u prethodnom komentaru.Al ok,ne znam za te tvoje sekte,al sve najbolje.Zelim ti srecu,tebi treba vise nego meni, ocigledno.
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Barselona jedva registrovala Toresa, a kao imaju para za Traorea? Nemaju novca da dovedu igraca Metalca, a iz kluba liga petice.
R

RW

pre preko 2 godine

Moze nazad u Barcu, ali u B tim... Odavno veceg, a izvikanijeg klovna od ovog ne videh...

1902

pre preko 2 godine

Pa brate dragi ako je on klovn onda on i pripada klubu kao sto je barcelona ehehehe tj. CIRKUS od klub u zadnjih par godina :D :D :D Pozdrav