Foto: AFP
Foto: AFP

Traore drži Totenhem na stend-baju, sanja povratak u Barsu i čeka Dembeleovu odluku

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.01.22. | 20:36

Krilni fudbaler Vulverhemptona je opcija katalonskog kluba u slučaju da Usman odbije novi ugovor

Antonio Konte je zahtevao pojačanja i nakon nekoliko nedelja oklevanja uprava Totenhema je ušla u pregovore sa Vulverhemptonom i dovela Adamu Traorea pred vrata svlačionice londonskog kluba. Ipak, brzonogi Španac i dalje stoji tamo. Razlog? Adama osluškuje dešavanja iz Katalonije, jer čeka poziv Barselone!

Prema pisanju španskih medija, Traore je u poslednjim satima ponovo postao opcija Barselone za pojačanje na desnom krilu. Katalonski Sport piše da je Žorž Mendeš još u decembru ponudio svog klijenta kao alternativu u slučaju da Usman Dembele napusti Nou Kamp, Adama je dao pristanak za povratak u klub u kojem je ponikao, ali posao od tada stoji u mestu.

Izabrane vesti

Mendeš je još tada saopštio upravi Barselone da bi Traorea mogla da dobije za 22.000.000 evra, kao i da bi sumu mogla da umanji ukoliko bi produžio Trinkaovu - još jednog njegovog klijenta - pozajmicu na Molinjuu, odnosno ako Portugalca uključi u čitav posao.

Svestan interesovanja svog nekadašnjeg kluba, krilni fudbaler Vulverhemptona ne želi prerano da donosi odluku o prelasku u Totenhem, već čeka ishod pregovora između uprave Barselone i predstavnika Usmana Dembelea. Dve strane imale su sastanak danas u Barseloni, a prvi signali su pozitivni. Agent francuskog fudbalera je prilikom višečasovnog razgovora sa Ćavijem jasno stavio do znanja treneru Barselone da Dembele želi da ostane na Nou Kampu, gde ga inače čeka novi petogodišnji ugovor.

Traore iz perioda u Barsi (Foto: AFP)Traore iz perioda u Barsi (Foto: AFP)

Katalonci su jasni, postavili su rok za konačan odgovor do kraja januara, jer žele da ostave sebi malo vremena za pronalaženje zamene ukoliko odgovor bude negativan. Stav Barse je jasan, ne pristane li na produžetak saradnje, pokušaće da ga prodaju već u januaru da ga ne bi izgubili bez obeštećenja. U slučaju da ne uspeju da mu pronađu kupca u ovako kratkom vremenskom periodu, zna se, slede mu - tribine. A Barseloni potraga za novim krilnim napadačem.

I tu dolazimo do - Traorea.


tagovi

Adama TraoreZimski prelazni rok 2015Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara