TREĆA SMENA: Arnet Gardens za overu plej-ofa na Jamajci, Hambl Lajons za siguran opstanak

Vreme čitanja: 3min | pon. 18.03.24. | 23:03

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

U toku je 10. kolo paragvajske Aperture. Posle prvih sedam kola Sol Amerika nije ostvarila nijednu pobedu, a onda je u poslednja dva meča savladala Takuari (2:0) i Nasional (1:0). Sada je 10. na tabeli sa 10 poena, jednim manje od devetoplasiranog Amelijana, kojem noćas ide u goste. Amelijano je u mini-seriji od dva vezana poraza, od vodeća dva tima Dos de Maja (0:2) i Libertada (1:4). Sol Amerika je povratnik u prvu ligu, poslednji put je igrala 2022. godine, kada ju je Amelijano savladao tri puta na četiri susreta, uz jedan remi.


DEMOKRATA GV – PATROSINENSE, 00.30

(Fudbal, Brazil – Mineiro)

U državnom šampionatu Mineira Demokrata i Patrosinense se sastaju u baražu za opstanak u prvoj ligi. On se igra kao grupa od tri ekipe, a samo će najbolja ostati u eliti. U 1. kolu Ipatinga je savladala Demokratu GV sa 4:3, te je napravila značajan korak ka zauzimanju prve pozicije. Demokrata zato noćas mora da savlada Patrosinense, i to što je ubedljivije moguće. Do sada su se ta dva tima sastala tri puta, a svi njihovi susreti su završeni istim rezultatom – 1:1.


MANTA – INDEPENDIJENTE JUNIORS, 01.00

(Fudbal, Ekvador 2)

U Ekvadoru je tek startovala Segunda, noćas kreće drugo kolo. Na premijeri Manta je pokazala svima da je s punim pravom jedan od favorita za dve pozicije, koje donose promociju. Deklasirala je kao gost Nueve de Oktubre sa 3:0. Sada joj u goste dolazi Independijente Juniors, tim koji je u 1. kolu morao da se zadovolji samo jednim osvojenim bodom. Odigrao je 1:1 sa Vargasom Toresom, a i taj poen je isčupao golom De la Kruza u 92. minutu. Prošle sezone je Manta bila četvrta, Independijente peti u Segundi, a razlika je bila u samo jednom poenu.


UNION SANTA FE – CENTRAL KORDOBA, 01.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Posle serije od tri uzastopne pobede Union Santa Fe je u prošlom kolu izgubio od Defense i Hustisije sa 2:1. Sada je već u obavezi da pobeđuje ako želi da zauzme neku od prve četiri pozicije i tako se plasira u četvrtfinale. Trenutno je osmi u B grupi sa 15 poena, po tri manje u odnosu na Estudijantes i Njuels Old Bojs, trećeg i četvrtog na tabeli. Sentral Kordoba je 11. sa devet poena, ali u poslednjih pet kola ima samo jedan poraz. Znatno se popravila u odnosu na početak takmičenja, kada je izgubila četiri puta u prvih pet mečeva.


ARNET GARDENS – HAMBL LAJONS, 01.30

(Fudbal, Jamajka 1)

Ostala su još četiri kola do kraja ligaškog dela Premijer lige Jamajke. Noćas Arnet Gardens ima priliku da obezbedi plej-of, ukoliko savlada kod kuće Hambl Lajonse. Peti je na tabeli, sa 11 bodova više od sedmoplasiranog Voterhausa, tako da mu je doigravanje krajnje izvesno. Cilj je ipak zauzeti drugo mesto, koje drži Kavalir sa tri poena više, jer ono donosi direktan plasman u polufinale. Hambl Lajonsi su blizu toga da i matematički obezbede opstanak. Sada su 11. na tabeli sa čak 10 bodova više od 13-plasiranog Trežer Biča. Dakle, ako bi savladali Arnet definitivno bi osigurali sebi da završe iznad crte. U prvom okršaju u sezoni Arnet je bio bolji od Lavova sa 2:0.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara