TREĆA SMENA: Borba za finale Konkakaf Lige nacija, Jokić zaustavlja raspucane Nikse

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.03.24. | 23:05

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Konkakaf Liga nacija)

Amerikanci su jedini pobednici Lige nacija. Favoriti su za novi trofej. Jenkiji će igrati u najjačoj postavi sa Pulišićem, Mekenijem, Musom, Rejnom...“Vrele” Rege Bojse s klupe predvodi “hladni” Islanđanin Heimir Halmgrison. Prva zvezde Jamajke, napadač Vest Hema, Majkl Antonio, odustao je od ove reprezentativne akcije zbog povrede. Zbog nediscipline su van stroja Leon Bejli i Trivante Stjuart, dok su zbog kartona odustni Demarej Grej i Šamar Nikolson. Jamajka je neugodan rival Amerikancima. Na poslednja dva meča bilo je 1:1. Na tri poslednja meča ovih rivala bio je tip 2-3.

RASING – SAN MARTIN BURZAKO, 23.55

(Fudbakl, Kup Argentine)

Rasingu ne cvetaju ruže ove godine u Liga kupu Argentine. Ima samo dva boda u prethodna četiri kola. San Martin dolazi noćas u Aveljanedu u 1/32 Kupa Gaučosa. Studenti imaju ulogu favorita iako se igra na neutralnom terenu.

EMELEK – DELFIN, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Emelek ima sedam bodova u prethodna tri kola šampionata Ekvadora. Delfin je na 11. mestu. Počeo je sezonu sa dva poraza, ali je prošle nedelje pobedio Tehniko sa 2:0. Domaćin je dva kola bez primljenog pogotka, ali je za 180 minuta samo jednom zatresao mrežu tim iz Gvajakila. Delfin je dobio dva poslednja duela protiv velikana iz ove južnoameričke zemlje.

PANAMA – MEKSIKO, 03.15

(Fudbal, Konkakaf Liga nacija)

Meksiko će imati u Teksasu veliku pomoć navijača, jer veliki broj Meksikanaca živi u ovom delu SAD-a. Panama je vezala šest pobeda. Meksiko je u četvrtfinalu eliminisao Honduras posle dve utakmice. Sombrerosi su pobedili današnjeg rivala sa 1:0 proteklog leta.

DENVER – NJUJORK, 02.00

(Košarka, NBA liga)

Nagetsi su i dalje na drugom mestu na Zapadu, ali do kraja sezone (još 13 utakmica) mogu da preteknu lidera Oklahomu koja ima poraz manje. Jokićeva ekipa mnogo bolje igra na svom parketu u Koloradu i želi noćas da zaustavi odlični Njujork koji je vezao četiri pobede. Šampion NBA lige ima šest od sedam trijumfa pred svojim navijačima. Niksi su neugodan rival Denveru, pobedili su ga na tri od prethodna četiri meča. Krajem januara je bilo ubedjivih 122:84 za ekipu iz Velike jabuke.

FINIKS – ATLANTA, 03.30

(Košarka, NBA liga)

Tre Jang i dalje ne igra za Atlantu. Hoksi su opet upali u lošu seriju, imaju četiri poraza u prethodnih pet mečeva, pa strepe za ulazak u plej-in. Finiks je slabiji od očekivanog, tek je sedmi na Zapadu, ali može da pretekne Sakramento i Kliperse i izbegne plej-in. Kevin Durant je prva zvezda tima iz Arizone. Bogdan Bogdanović je ove sezone na proseku od 16,5 poena i mogao bi da bude jedan od ključnih igrača Atlante u Finiksu.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara