TREĆA SMENA: LA Galaksi vezao četiri remija, Pereira blizu finala, O'Higins u postu, Independijente čuva vrh

Vreme čitanja: 3min | sub. 25.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Deportivo Pereiri je potrebna pobeda da bi bila veoma blizu plasmana u finale kolumbijske Aperture, a čak bi Matekanjosi mogli da osiguraju prvo mesto u Grupi A ako Junior ne pobedi Atletiko Bukaramangu u Barankilji. Pred Miljonariosom je poslednja šansa i neophodna mu je samo pobeda u Pereiri ako želi da održi iluziju da će doći do finala. Deportivo Pereira u meč ulazi posle remija kod kuće protiv Juniora koji ga drži liderom Grupe A sa sedam bodova, dok Miljonarios takođe dolazi iz nerešenog sukoba kao gost protiv Atletiko Bukaramange, i četvrti je na tabeli sa četiri boda.

BOKA JUNIORS - TALJERES, 01.00

(Fudbal, Argentina 1)

Boka će na Bombonjeri da ugosti Taljeres u trećem kolu prvebstva Argentine, u meču u kojem će Đenovljani da debituju kod kuće na turniru, a gde će gosti iz Kordobe nastojati da produži niz pozitivnih rezultata. Taljeres je u poslednjoj ligaškoj utakmici trijumfovao sa 2:0 nad Atletiko Tukumanom na svom terenu i produžio niz neporaženosti na 10 susreta. Posle dva kola je na trećem mestu sa šest bodova. Boka Juniors posle dva meča zauzima 14. mesto sa tri boda. Boka je pobedila u poslednjem meču u ligi protiv Sentral Kordobe sa 4:2.

O'HIGINS - KOBRESAL, 02.00

(Fudbal, Čile 1)

O'Higins i Kobresal se suočavaju na stadionu El Tenijente u 14. kolu prvenstva Čilea. Domaći O'Higins posle 13 mečeva zauzima 10. mesto sa 15 bodova. O'Higins je odigrao nerešeno 2:2 u poslednjem meču Primere protiv Njublensea, produživši post na šest okršaja. Kobresal je u poslednjem ligaškom meču poražen od Kokimbo Unida sa 3:2 i prekinuo niz od pet sukoba bez poraza, pa je na 14. mestu sa 11 bodova.

MAKARA - INDEPENDIJENTE DEL VALJE, 03.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Independijente del Valje je neporažen u 13 uzastopnih utakmica prve faze prvenstva Ekvadora. Independijente del Valje je remizirao 1:1 protiv LDU Kita u svom poslednjem meču u ligi i produžio neporaženi početak sezone. Nalazi se na vrhu tabele sa 29 bodova, samo poen ispred Aukasa kroz 13 utakmica. Makara je na sedmom mestu sa 18 bodova u 13 duela. Makara je pobedila u poslednjem okršaju sa 1:0 protiv Emeleka u gostima, prekinuvši niz od pet susreta bez slavlja.

LA GALAKSI - HJUSTON, 04.30

(Fudbal, MLS)

Los Anđeles Galaksi nije uspeo da pobedi na pet utakmica zaredom - poraz i četiri remija. Ekipa u kojoj je prvi strelac tima Dejan Joveljić sa sedam golova, a opcija na golu Novak Mićović, remizirala je u četiri prethodna meča i sa 22 boda iz 14 duela je na četvrtom mestu Zapadne konferencije. Hjuston Dinamo takođe nije baš stabilan. Pet pobeda, isto toliko poraza i tri remija govore da je klub u "groznici". Trijumfi se smenjuju sa neuspesima i ponekad se prekidaju nerešenim rezultatom. Trenutno je Hjuston na osmom mestu na tabeli, ali rukovodstvo očigledno nije zadovoljno svojom pozicijom u ligi.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara