TREĆA SMENA: Libertad se brzo izdvojio na vrhu u Paragvaju, Tukuman još traži prvu pobedu

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

LIBERTAD – TAKUARI, 23.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Izabrane vesti

Brzo je se Libertad osamio na liderskoj poziciji paragvajske Aperture. Posle šest kola ima četiri pobede i dva remija, bod više od najbližeg pratioca Dos de Maja uprkos odigranom meču manje. Poslednju utakmicu 7. kola gledaćemo baš noćas, kada prvak Paragvaja bude ugostio Takuari. Gosti su do sada sakupili samo pet poena i među lošijim ekipama su u ligi. Prošle godine je Takuari dvaput savladao Libertad na četiri meča, dva je i izgubio. Poslednji njihov duel 29. novembra pripao je Takuariju sa 2:1.


SANTA KRUZ – IPIRANGA, 23.55

(Fudbal, Brazil – Gaučo)

Duel dve najslabije ekipe brazilskog državnog šampionata Gauča. Santa Kruz je iz devet mečeva sakupio samo tri poena, nema još uvek nijednu pobedu i blizu je ispadanja u drugi rang. Iparanga je takođe u zoni ispadanja, iako ima pet bodova više od Santa Kruza. Avenida je bolja od Iparange samo zbog gol-razlike. U poslednja četiri kola Iparanga je čak triput remizirala.


REAL TOMAJAPO – ROJAL PARI, 01.00

(Fudbal, Bolivija 1)

Meč 3. kola bolivijske Aperture. Doduše, za Rojal Pari će ovo biti tek drugi prvenstveni meč u sezoni, jedno kolo mu je već odloženo. Na premijeri je izgubio kod kuće od Nasional Potosija sa 1:0. Tomajapo je u 1. kolu savladao Santa Kruz kao gost sa 2:1, a potom je pred svojim navijačima odigrao 2:2 sa Bulo Bulom. Poslednji put su se Tomajao i Rojal Pari sastali krajem oktobra u Liga kupu Bolivije, odigrali su tada 1:1.


SENTRAL KORDOBA – ATLETIKO TUKUMAN, 01.45

(Fudbal, Liga kup Argentine)

U Argentini je Liga kup dogurao do 7. kola. Atletiko Tukuman će noćas tražiti svoju prvu pobedu u sezoni, pošto zasad ima po tri remija i poraza, uz gol-razliku 1:7. Preslab učinak, Atletiko je zato poslednji, 14. u A grupi. Sentral Kordoba je 12. na tabeli B grupe, sa četiri poena iz šest kola. Poslednji put smo duel ova dva tima gledali početkom oktobra prošle godine, ali tada nismo videli golove. Igra GG nije došla nijednom na poslednjih pet duela Sentrala i Atletika.


DEPORTIVO KALI – TOLIMA, 02.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Derbi 9. kola kolumbijske Aperture. Lider na tabeli Tolima gostuje četvrtoplasiranom Deportivu u Kaliju. Razlika među njima je samo tri boda, izjednačeni sa Tolimom na vrhu su i Ekidad i Pereira, ali uz odigranu utakmicu više. Dakle, noćas bismo mogli da dobijemo četvorougao na vrhu. Tolima je prošle sezone izgubila u Aperturi od Deportiva sa 2:1, potom i u ligaškom delu Klausure sa 2:0, ali je zatim bila bolja u Kvadrangularu na oba duela sa po 4:2 i 2:0.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara