Komentari na vest

Treći odlazak? Zvezda odbila prvu ponudu za Miloša Degeneka

J

Jobo

pre 4 meseca

Doklen ce ovaj sajt omalovazavati Krajisnike sa ovakvim natpisima Degenek vam je stoper iz Knina a Borjan Knindza za Dobrica pisete da je Kninska kobra a neki uopste nisu iz Knina nemate pojma!!!
L

Lalegale

pre 4 meseca

Treba da ostane
D

DonVitoMAMLAZ

pre 4 meseca

Kakvi diletanti (politički podobni) vode moju Zvezdu! Igrali su na pripremama protiv nekog tima iz Azerbejdžana, u kojem je igrao Saldanja i niko od vajnih stručnjaka iz Zvezde, ga nije uočio! Partizan ga je na osnovu te utakmice doveo i sada je Saldanja prvi strelac lige! Što je najveći apsurd Saldanja je bolji fudbaler od svih Afrikanaca iz Zvezde zajedno! Podrška za Vidića! UPRAVA NAPOLJE!
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Covek koji je bio Reprezetativac Australije je izgubio mesto zbog Zvezde. Bio je starter 6 puta od tad vise nije igrao.Samo zato sto je Vozdovac tad tri komada dao. Pre toga Zvezda ni jedan Gol nije primila. Pazi sad Pametnjakovice,Strucnjake....od tad kod vas su igrali stopere graci poput Mijailovica koji je zadnji vezni, Rodic koji je bek,Spajic koji je pre toga bio 2 godine bez kluba i Djiga iz Bazela koji je na pozajmnici od Bazela koji je zadnji u Svajcerskoj Ligi. I onda mi vi pricate nesto o Ligi Sampiona ? Znaci tolika Nepravda, pa bre nas Sanicanin ima vecu Minutazu od njega a covek pojma o zivotu. Ne znam ko vas vodi , ko dovodi igrace i ko sklapa tim. Vi sa ovim Budzetom realno ste trebali da bezite Partizamu +10 i da budete ispred Yang Boysa. Trebaju vam Levi i Desni Bek, Imate Cetiri Napadaca :Krasoa,Serifa,Mijatovic i Olayinku. A samo jedan igra znaci nemogu da verujem koji je znalac to odlucio i reko. Sama cinjenica da imate Srpsko Dete Mijatovica koji je bolji od sva tri Afrikanca je haos. Vi dovodite Serifa koji se saplice na loptu hhahhhaaha. Vigo i Falco vas izradili za sve Pare ! Za Adda ima mesto u Ganu u Zvezdi nije ni zaigrao. Forsiranje Mitrovica , pa sad Lucica je blaga Katastrofa. Belic mozete da ga pljujete i mrzite je bolji od svakog vaseg defanzivnog Veznog, Saldanja je bolji oe svih vasih napedjenih Napadaca, Natho ne trci ali na spram Kangi i Kataiu je Zidane. Zahid covek na derbiju s jednom fitom, jednim potezom celu odbranu izbacuje. Neko vas je dobro zeznuo, neko se dobrl zajbo...73 Miliona vam "vredi" ej sva puta vise od Partizana !
o

ovako je

pre 4 meseca

barsa radila sa paulinjom, slali ga u kinu i vracali svake polusezone.
G

Gostivar

pre 4 meseca

Pa nije on na radaru Pohanga i Džeonbuka zato sto su ga Korejci sanjali, vec zato sto im ga je neko nudio da kupe.
B

Burek

pre 4 meseca

Kako ga prodati kad je čovek nestao, priča kruži da je išao pa burek i nije se vratio više. Bio je i redovan kod kiroprakticara, tako da teško da on svakako ne može biti pojačanje nekome. E svašta
6

666999

pre 4 meseca

I opet oni sa cuvenim "stoper iz Knina"....
M

Mecava

pre 4 meseca

Sta rade ovi ljudi, pa covek nije ni igrao.
т

таличан

pre 4 meseca

Пристао би да потпуо подмладимо тим ,али да то буду баш таленти и довести три искусна,па макар били пети ,свеједо се као сви наши клубови брукамо у Европи.Уговорити јаке провјере на припремама ,са три клуба из лиге петице
Z

Zaim

pre 4 meseca

Zvezdi pod hitno treba da ode Terzic,Mrkela i novi trener.Posle dovesti bekove,stopere i ostale fudbalere.Stati na zdrave noge i krenuti ,sto pre to bolje.Sve ostalo je mlacenje prazne slame.
B

Bogdan58

pre 4 meseca

Najbolji štoper. On je za Spajića, a pogotovo Djigu izmislio fudbal. A tek mu je 29 godina. Mora da ostane !!!
T

Trike

pre 4 meseca

Draga gospodo po kvalitetu ADEMA LJAICA se vidi kvalitet nase BETON LIGE ovj igrac je bio 20 igrac tamo negde u ITALIJI onda otisao u Tursku tamo ako je igrao 2 do 3 utakmice i na kraju skoro godinu dana nije uopse igrao i dosao u NOVI PAZAR i spravom je igrac jesenji .
C

Comi81

pre 4 meseca

Ili dajte momku da igra ili ga pustite da ide... Ovo je sramota što mu radite!
O

Ojo

pre 4 meseca

Bitno je da je Falco još na platnom spisku i ko zna ko još,toliko smo se ogrešili prema Milošu da je to strašno,bježi i ne okreći se.
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Lučić u MLS?
d

deki maky

pre 4 meseca

on više od 200.000 nije ni vredeo. To što su tumbali transfere,da bi isisavali pare iz zvezde,je jedino u čemu su dr.i drkela maheri. Falko dobija 800.000 Noktorez dopao za 5miliona Nedaje za 4 sve je to trošenje,narodskih para u privatne džepove.
O

Object

pre 4 meseca

Ako ode, dovesti Sasu Ivkovica, vrh stoper i to besplatno
S

Salamander

pre 4 meseca

Neće on niđe. U niškom i srednjem bloku ume da se se brani, a to će biti nov sistem igre.
G

Gist332211

pre 4 meseca

Da i u Leskovačkom bloku odlično stoji.

ГОШЋА

pre 4 meseca

Заувек ће ми остати Мистерија како се овај дечко вратио трећи пут у Звезду, након онаквох Терзићевих изјава и неисплаћених плата. Надам се да ће да оде што пре због његовог добра и да узме још неку лову
I

IG88

pre 4 meseca

Nema tu misterije velike. Upravo zato se i vraćao da bi napokon mogao da naplati dugovanja još iz prvog mandata. Zato što ne želi da im oprosti dugove kao što su im mnogi naši igrači opraštali. Ovaj momak je odrastao na zapadu i ne može da pređe preko toga da mu neko ne plati njegovu platu a onda mu traži i da im oprosti dug. Zato se čovek namerno sam vraća u klub dok mu ne vrate pare a oni mu ne mogu ništa. Saletu Kataiju se duguje milion evra. Milion! Pojma nemate šta se sve u klubu radi.
A

Ajde bre

pre 4 meseca

vise smoriste sa tim Degenekom,neka ide i on i Kanga,Mikunovic,Rodic,Katai,Ivanic...Ajde tepaj

Tunin Dudić

pre 4 meseca

10
R

Rajko car

pre 4 meseca

Dati ga bez razmislhanja,a jos pritom i pocastiti Koreance.Milos je svoje najbolje partije u Zvezdi odradio davno.Rupetina i spor kao i Spajic,a i Dragovic je svoje odsluzio.Zvezdi na zalost sada trebaju i 2 top stopera kao i levi i desni bek,desteka i centarfor.
Z

Zvezda 91

pre 4 meseca

Najbolji stoper,ali se spadate sa njim, NEZNALICE.

Mali peca

pre 4 meseca

a i on je budala sto se vratio , secamo se svi kako su ga oterali prosli put
F

FKCZ1991

pre 4 meseca

Sto je budala, nije nego pametan, sad on moze da odlucuje da li ce da ide ili da sedi na plati i da im vrati za “teranje” od ranije… nije sigurno potpisao ispod 3god. Budala ce biti ako ode 😂
@

@fkcz

pre 4 meseca

...jeste, ali zato je izgubio mesto u reprezentaciji i ozbiljno oborio cenu sebi za sledeci transfer.
F

FKCZ1991

pre 4 meseca

@ (@) jeste izgubio mesto u reprezentaciji ali dok je kos bio u americi, inace ima 29god i verujem da se sad lozi da se bavi vrhunskim fudbalom i da juri evropsku karijeru, nesto mislim da vise juri da zabode neki ugovor od 3-4 god a to je dobio u Zvezdi i to minimum 400-500 hiljada godisnje! Ne mora da igra, blizu mu Pazova da se skoluje za trenera, Bog da ga vidi… bice on nama novi Falko (nadam se prijatelju da gresim , ali…)
Z

Zn

pre 4 meseca

Treba da ode, jer, kako ce se vratiti na leto ako sad ne ode😂
V

VAR

pre 4 meseca

Miloš bumerang Degenek
K

Koan

pre 4 meseca

Zaista je misterija zašto je Bahar insistirao na njemu a potom ga "zakucao" za klupu?No, nije samo ovaj slučaj tolika misterija. Zar je Ado toliko loš da nije imao prilike da odigra nekoliko utakmica a toliko nedostaje igrač, barem fizičkih predispozicija, na njegovom mestu?Sve u svemu Bahar je baš ogromno razočarenje, jedini benefit, doduše ne mali, je uvođenje Mijatovića i Nedeljkovića u tim.
B

Burek

pre 4 meseca

Ruku na srce, u tom trenutku je bilo neminovno da Mijatović i Nedeljković dobijaju šansu jer desnog beka nemamo još od Žuleta, a Šerif nije opravdao očekivanja. Time hoću reći da ne mora značiti da Miloje njima ne bi davao šansu da nas je vodio od ovog leta
F

Forever Young

pre 4 meseca

Ko kaže da je Bahar insistirao da se dovede Degenek, jel Terzić???? Ko još veruje tom prevarantu. Rekao je da je Bahar insistirao da se i Šerif dovede. Za sve igrače koji nisu ništa pružili, on je optužio da ih je Bahar doveo. Rekao je na početku da je Bahar insistirao da i Djiga dodje, jer je pokretljiviji i brži od ostalih naših štopera. Pa kada je Terzić video da je Djiga potencijal, sada je okrenuo priču, kao je on skautirao i pratio Djigu godinu dana. Pusti me Terzića i njegovih priča.
K

Koan

pre 4 meseca

@ Forever.. To je izjavio, da si pratio, upravo Degenek. Bahar ga je lično zvao da se vrati u Zvezdu.
@

@koan

pre 4 meseca

Koliko se secam Degenek je pricao da ga je Bahar zvao prosle godine u Makabi a ne ove u Zvezdu.
N

News

pre 4 meseca

Ado nije ni registrovan ni za jedno takmicenje tako da ne moze da igra. On je menadzerska kombinacija koja ce Zvezdu kostati mnogo vise nego sto je kostao Ndiaye jer Serif dobio na sudu. Sad se Zvezda, Spartak,Serif dogovaraju oko obestecenja koje ce biti mnogo vise od 2 miliona evra koliko su pre trazili.
F

Friends

pre 4 meseca

Blizu potpisa za novog trenera Vojvodine je Bandovic. SD Ga dovodi iz iste agencije iz koje su prethodno stigli Batak, Popovic i Bolingi. Trener koji je sa promenjivim uspehom radio u azijskim klubovima, preko 10 godina nije u Evropskom fudbalu i u vecini klubova ima negativan skor pobeda I poraza. Navijaci su protiv njegovog dolaska. Koliko je Vojvodina postala predmet interesa agencija, govori da ce novi trener dobiti pomocnika od prethodnog iz iste agencije.
K

Kratko i jasno

pre 4 meseca

Stavite Dragovića i Spajića,Na štopere,i ne pravite se pametni.Nedeljković jedan bek,nađite drugog,i to je to.
M

Marinjo1

pre 4 meseca

Degenek je izmislio fudbal trenutno za Spajica, jos igra i desnog beka, ja bi ga zadrzao jer pokriva 2 pozicije. Prodati Spajica ili Djigu.
@

@Marinjo1

pre 4 meseca

Đigu ne možemo prodati jer je kod nas kao pozajmljeni igrač Bazela (jedino ako ga u međuvremenu otkupimo pa preprodamo)
M

Marinjo1

pre 4 meseca

Nisam to znao, mada je i mlad svakako i treba ga zadrzati ali ima dosta crnih minuta, klasicno za stopera iz Afrike
@

@Marinjo1

pre 4 meseca

Svakako treba da ostane kod nas do leta, pa posle videti kako i šta sa njim. Ima vremena još da se pokaže. Na Etihadu je bio baš dobar :)
P

Pst

pre 4 meseca

Barak je imao problem jer je postavljao igru na izvolte. To isto radi i Piksi. Ozbiljne ekipe igraju sa trojicom brzih halfova pozadi ali su oni i skocni. Drugo ispred njih imaju dva vezna u cijim mogama je uvek lopta oni igraju fudbal. Djiga busan bez skoka kao i Dragovic. Pljujte Miluna ali on jedini ima skok u 16. Primili smo masu golova na centarsut pogotovo preko Rodica koga ne zanima odbrana. Gde je Djuric ako razigravaju igrace sto bi igraca Bazela koji je pogubljen. Degenek uvek igra odgovorno. Trazite domaceg levog beka. Stranci na prodaju. Nije Zvezda klub za koji se nastupa samo zbog para.
M

MPSD84

pre 4 meseca

Kakvo nameštanje više za owog čoveka. Xa xa xa
B

Bahar

pre 4 meseca

Ga je toliko želeo,i onda ga na klupu zakucao.Ksžu da ga je hteo zbog visine.Joj,samo da je otišao,nama je svanulo.yčovek svaku utakmicu igra sa drugom postavom.Pa normalno da nisu uigrani.Pogotovo odbrana.
2

2305

pre 4 meseca

samo Mrkelu da ne diramo , ove sto je on zeleo niko se 6 meseci nije zadrzao ali nebitno je to trenera zameni i idemo novi krug

Неко реалан

pre 4 meseca

Солидан је за ротацију, а и није матор за своју позицију ( 29 година ), па мислим да га треба задржати.
H

Hej

pre 4 meseca

Ovo ponovno vracanje igrača nikad ništa nije donelo. Nadam se da će sa trenerom biti bolje.
V

VuleMađija

pre 4 meseca

Sećam se koliko sam bio srećan kada se Boaći vratio po drugi put, a on ništa.
j

jonas

pre 4 meseca

najveca propast ce biti ako se starac milunovic ponovo vrati u tim....
r

realno ..

pre 4 meseca

me neka ide, nije slučajno ga je stankovic oterao takodje nije to isti igrac
g

gostinjo

pre 4 meseca

Znalac ga izbacio iz Zvezde, a ovaj u prvih 11 u Kataru.