Komentari na vest

Trener Brage: Smeta mi kad se priča da je TSC slab, takvi komentari nemaju smisla

G

Gagi197

pre 9 meseci

Svako ko pljuje TSC,našu ligu i naš fudbal sigurno ima IQ koji je jednak centimetrima mog...
N

Novi model

pre 9 meseci

Biće sve jači TSC, sinoć posle utakmice su se video linkom čuli predsednici dve sile - Mađarske i Srbije, i usaglasili da TSC po sezoni dobija ukupno 10 miliona evradi u budućnosti, po 5 miliona državnobudžetskih sredstava od obe sile, u cilju jačanja kluba s pojačanjima konstantno. Jedino će sitnim slovima koja se ne mogu pročitati bez uvećavanja od x50 pod lupom, stajati u ugovoru da 9 od tih 10 miliona mogu potraživati za sebe Crvena zvezda i Partizan - ako izraze potrebu za tim sredstvima.
A

Ab

pre 9 meseci

Naravno da je glupo reci TSC slab...ispravnije i pametnije je reci Braga je jaka, i odigrali su dobro...TSC sta reci za njih, mali klub, iz malog grada, sa malim ali vrhunskim stadionom i akademijom koji zajedno sa igracima zivi san ,igra kvalifikacije za LS u Portugalu pred 25k ...njihovi igraci trce za portugalcima da zamjene dresove...uzivaju...na svoj nacin..igrace LE, mozda (po meni , moraju) dovedu jos jednog, dvojcu dobrih igrac, u 6 utakmica uzece koji bod i tjt...nema se sta ljudima zamjeriti...Zamjerit (njegovi navijaci) se mora Partizanu koji je bio cetvrti pa prosuo sansu da kao drugi igra LS, zamjerit treba Vojvodini , velikom klubu, iz velikog grada koji je daleko od ozbiljnog nivoa, pa i od tog TSCa, zamjerit se mora Radniockom iz Nisa , starom klubu , iz velikog grada, koji ce mozda ubrzo u drugu ligu...TSC , Cukaricki su klubovi koji su svjetal primjer i dobra strana nase lige, i Cuka pravi stadion kategorije 4...ljudi se bore, rade, i nagrada (Evropa) stigne...Nije sramota ispasti od Brage i izgubiti 3-0, sramota je ispasti od Gzire i sl. pokemona....i za kraj CINJENICA , imacemo TRI a ja se nadam i CETIRI kluba u grupama, a to je rezultat zasluzen na terenu...Kako cemo proci svi zajedno nzm, ali se sjecam ne tako davno plasman u Evropu se smatrao svjetskim cudom...UZIVATE...i budite realni , samo pogledajte budzete klubova...
B

Bingole

pre 9 meseci

Jedini navijaci koji pljuju TSC su navijaci Partizana.Nisu uspeli da budu drugi pa im sada krivi TSC i Cukaricki. I sada cekaju da ih neko napuni da bi oni rekli eto vam TSC a ne Partizan,eto vam bodovi od TSC-a za nas fudbal bla bla bla. Kao da bi se oni nesto bolje pokazali i kao da ne sme neka ekipa da napravi iznenadjenje u prvenstvu i izbori evropske kvalifikacije.Isto tako cekaju da Zvezdi padne Man.Siti ili opet Bajern da je nakantaju kako bi rekli kako samo oni skupljaju bodove iako je to svakom iole normalnom coveku smesno jer oni bodove i ako skupe,skupe ih u cirkuzantskom takmicenju. Lako je vikati iz lige konferencije trecu godinu za redom ako uspete do nje da dodjete. Petardiranje u ligi sampiona je postala normala. Mnogo bogatije ekipe primaju po 6-7 pa i osam golova u ligi sampiona.Zvezda kada je primila sest od Bajerna,tada je taj isti Bajern u sred Barselone Mesiju i kompaniji spakovao osam golova.Najsveziji primer je Man.Siti-Lajpcig 7:0. Hej ti,Lajpcig sa 440 miliona eura budzeta. A vi navijaci Partizana ste poslednji koji bi ste trebali nekoga da ismejavate nakon bruka od Bilbaoa,Tikve,Samroka,Fejenorda.Ekipa koja gubi od Santa Klare,Flore,Tuna,ispada od Zaglembja,drhti protiv Hamruna,Anortozisa,Slovackog,Rige i St.Djordja je u najmanju ruku najmanje merodavna da nekome nesto prigovara.
A

ApsolutnoJa

pre 9 meseci

Au pa da li moze nize od ovoga... Nasi klubovi nece nauciti apsolutno nikad lekciju zvana dobra priprema i pojacanja(strana) pred evropske izazove...Eno cuka se vec usrl a nije ni dobila protivnika...
G

Gost Djape

pre 9 meseci

Utakmicu u ovom smeru je odvela taktika nase trenerske skole fudbala, brani se da ne primis gol, cuvaj loptu koliko mozes da se potrosi vreme. Siguran sam da je TSC igrao svoju igru sa nozem u zubima, i pokusao da iz kontri stvori izglednu priliku da bi i rezultat bio bolji. Videlo se u par takvih situacija da se portugalci pogube kad TSC zapreti. Ali za takvu igru treba da se ima drugaciji prilaz utakmici, a ne idemo tamo da se branimo i da zadrzavamo i seckamo utakmicu, pa sta nam bog da. Sada Lazetic treba da motivaciono podigne ekipu, da se napadnu portugalci svim silama, i ovako sad nema sta da se izgubi, a moze se mnogo dobiti, ako svaki igrac da vise od maksimuma, i dokaze sam sebi da je to izvodljivo. Ajmo TSC nema predaje.
@

@Gost Djape

pre 9 meseci

Ne bi im bilo bolje da su "igrali sa nozem u zubima" nista. Igraci Brage su tehnicki, fizicki, takticki i na sve druge nacine jednostavno nivo iznad. Dovoljno je videti koliko su igraci TSCa imali prodatih lopti prilikom dodavanja. Lopte su im spore, reakcije jos sporije. Mislim, dovoljno je to brzo da budu jedan od top 3-4 kluba u zemlji ali je daleko od nivoa Lige Sampiona pa i Lige Evrope. Evo ti dva najveca pojacanja TSCa ove sezone Pantovic i Rakonjac. Videli se nisu. Cvetkovic i Jovanovic su jos i nesto odigrali tu i tamo. Ne mozes na ovakvu ekipu sa Djakovcima, Stojicima i Antonijevicima. Pojesce te mrak.
g

gordost

pre 9 meseci

Zezao ili ne, makar je uputio neku lepu rec...tsc da je dao gol za 2:1 pitanje kako bi se razvijala utakmica. Jeste braga bila bolja, to niko ne spori, ali mi srbi smo majstori da sve izvucemo iz konteksta...sad ce on bas da se ulizuje ili da sprda tsc...znaju oni dobro kako im je reprezentacija prosla protiv nas i zato nisu bili opusteni! A vi srbi malo manje teorija zavere....
j

jöle 39

pre 9 meseci

Ni čoveku nije jasno da je zvezdi koja je uložila toliko miliona ove godine je potrebno da u domaćoj ligi pored ovakvih klubova kao što su tsc, Vojvodina itd joj sviraju penal, protivniku crveni i autogol za 15 minuta.
S

Smouth

pre 9 meseci

To je sto je...kroz sampionat su se izborili za to pravo, ali ovo je dokaz da ti expres rezultati ne mogu tek tako da se pokazu uspesni u LS. Bas kao sto sam pre neki dan napisao da CZ moze samo u snovima grupu da prodje tako je bilo i za TSC da se plasira. Jednostavno sto su veve pare ove velike ekipe su sve ozbiljnije. Nema vise iznenadjenja kada je prolazak dalje u pitanju...sve jake ekipe od starta idu dalje, niko vise ne kalikulise. Braga je skromna ekipa, da su CZ ili cak i ovakav Partizan isli na nju prosli bi je...ali TSC je solidna ekipa i nista vise od toga.
B

Bend - NUFC

pre 9 meseci

Braga je skromna ekipa?! Jesi li svestan šta si napisao?! Braga bi se poigrala sa Partizanom, a sa Zvezdom bi bilo egal. TSC jeste skroman, neiskusan, mali klub...Zato bi im bolje bilo da su igrali konferenciju. To je nivo naših ekipa.
И

Иван Грозни

pre 9 meseci

Брага је бољи тим и од Звезде и од Партизана.
D

Dexaman

pre 9 meseci

Ma jok, jaki su kao zemlja...Videlo se juče
I

IS HS NI KA!

pre 9 meseci

Zato Srbi ispljuvaše TSC do kraja. Ali, bitno je da su za nas Dinamo, Hajduk, Zrinjski, Borac, Željezničar, Sarajevo, Olimpija, Maribor, Vardar i ostale velesile fudbala na brdovitom Balkanu ono na što se moramo ugledati kako bismo bili bolji, jelte. Srbofobija na vrhuncu.
N

Nele 007

pre 9 meseci

Ne Srbi vec grobari srpskog fudbala
P

Partymaker

pre 9 meseci

I čoveku je neprijatno koliko je TSC poklon žreb za Bragu
M

Musa Đenepo

pre 9 meseci

Komentar trenera Brage je čista provokacija
h

holse

pre 9 meseci

Meni deluje da ovaj ustvari zeza tsc...