Komentari na vest

Trener Brage: Uopšte nismo favoriti protiv TSC-a

v

v1ad

pre 9 meseci

Kapiram da ovi nisu ni pogledali s kim igraju nego daju ove default izjave.
m

milo123

pre 9 meseci

daj boze da je tako. Pobedi BATE Farsu onomad, Zvezda Luzerpula, Kluz li bese dobio Jedinstvo iz Mancestera. Mozemo biti makar optimisti, to ne kosta nista. Kakve su ti misli takav ti je zivot (nisam vernik, prim.aut).
?

???

pre 9 meseci

Ako dobro odigraju odbranu sve je moguce. Tsc moze da postigne gol.
G

Goust

pre 9 meseci

Diplomatska izjava, realno je da Braga zgazi TSC u obe tekme.
y

yo.dorro

pre 9 meseci

Danas 4-2 za Bragu
K

Kendisport

pre 9 meseci

Crno im se piše…

MILAN1989

pre 9 meseci

Braga jeste favorit u ovom dvomecu, zbog toga on skida pritisak. Nadam se da ce TSC da sve iznenadi ali mislim da sanse skoro i ne postoje. Kako god, srecno!
G

Gladiola

pre 9 meseci

Budimo realni, nema ovde kvaliteta ni za LE a kamoli za LŠ, Braga će samo rutinski odraditi posao. Voleo bih da grešim.
f

frey

pre 9 meseci

I dalje mi urezano u sećanju kako na tadašnjem Friuliju lagano Maicosuel šutira panenku u penal seriji, a golman Brage lagano hvata živu. Kad ga nisam ubio, a veze sa Udinezeom nemam. Brka nije odbranio nijedan penal-i Braga je prošla na budalu. Udineze ih zgazio, kako je samo igrao Armero, koliko je brz bio…i posle se ugasio. Inače Di Natale je na tekmi pretrčao manje od skupljača lopti…ali je bio klasa.
B

Bar Kohba

pre 9 meseci

Ovo ce Braga rutinski da prodje, nece ih razbiti ali s pola snage svakako da ce odraditi posao. A Marsej ce tesko da prodju, isto kao i Panatinaikos koji ima male sanse protiv njih, ali bar im ostaje sigurna LE.

Usput

pre 9 meseci

Voleo bi ja da TSC iznenadi, ali mislim da su premale šanse za tako nešto... Šta više slutim na bruku
V

Veljko9

pre 9 meseci

I onda 5 komada.
d

duc

pre 9 meseci

Da, evo ni ja uopste nisam procitao ovaj naslov, recimo.
D

DakaCZ

pre 9 meseci

Iako navijam da nas TSC prodje dalje i udje bar u plej of,realno je da je Braga ozbiljan favorit pre svega zbog kvaliteta i iskustva,i kao klub je neuporedivo iskusniji od Topolcana koji su debitanti.Uvek treba igrati maksimalno i sa verom u uspeh pa videti koje su mogucnosti i koliko se moze.
h

hahaha 1

pre 9 meseci

TSC nije naš nego madjarski klub u koji je silan novac ulozila njihova vlada. Zamišljen je tako da prikuplja talentovane madjare iz Vojvodine i šalje ih u madjarske klubove pa dalje u njihovu reprezentaciju.
G

GABI GO

pre 9 meseci

NAVEDI JEDNOG IGRACA KOI JE MADJAR U TSC.PA STA AKO SU INVESTITOR MADJARI .E DA JE TAKIH VISE.DA DODJE STO VISE STRANIH INVESTITOR POKUPIJE NASE TIMOVE .NAPRAVE JAKU LIGU .PA ONDA BI ZVEZDI I PARTIZANU MNOGO TRŽE BILO DA OSVOJE TITULE .ENO U HR SU DAVA ILI TRI TIMA VLASNICI MADJARI OSJEK I RIJEKA SIGURNO ZNAM DA JESU .
L

Lokki

pre 9 meseci

Promašio si. Ne igrate sa Zvezdom nego sa TSC. Zvezda je već u Ligi Šampiona. Tako da ste apsolutni favoriti.