Komentari na vest

Trener Dubočice dao otkaz, predsednik Leskovčana demantuje da je to zbog neisplaćenih plata

Z

Zoki1906

pre 5 meseci

Betonski su blokovi na istoku, montažni.
S

Sladjann

pre 5 meseci

Džabe stadion kada klub grad bankrot,nemaju para ......ne bacajte pare za klub koji nema mnogo para .....
S

Spic

pre 5 meseci

Zalosno je samo videti da prvi tim nema "trenera golmana" a "Notu" koji je samo zvani trener Kako dolazi sa flasom piva na utakmicu I prica gluposti deci, a da ne pricamo da se ne zna ko uopste vodi I trenira mladje kategorije Dubocice. Svaka cast jedino "Zoki" za zelju I trudu koji ulaze. Pitajte da li je Iko ikad obrisao trening mladjih selekcija da se uveri u stvari koje iznose u javnost, a stvari su Daleko gore I od najgorih.
O

Odzaci

pre 5 meseci

I Branko Mirjačić je u Tekstilcu od početka sezone
d

dragu

pre 5 meseci

normalno da je zbog love,igraci dinara nisu primili, kao sto nisu ni u indjiji,a o kolubari da ne pricam,a svi se iscudjavaju kako kolubara sa onakvom ekipom deseta,

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Pa naravno, jok, nemoj igracima i strucnom stabu da daju drzavne pare... Uzeli za sebe i cao...
V

Vikomb

pre 5 meseci

Mislim da gospodin ne zna sta znaci kada se nesto demantuje, iz svega ovoga vise deluje kao da priznaje.
V

Vlada79

pre 5 meseci

I sad neka neko kaže da ovo nisu bačene pare za stadion? Ljudi bre nemaju para da isplate plate zaposlenima i igračima...
T

Televizor

pre 5 meseci

Dobili su novi stadion (firma koja je gradila iz Novog Sada je bliska zna se kome) koji ne mogu da odrzavaju posto se radi o jednoj od najsiromasnijih opstina u Srbiji. Pomocne terene nemaju, deca se presvlace napolju... Pitanje je dana kada ce stadioni koji su izgradjeni poceti da propadaju. Stadione trebaju da grade privatna lica koja su privatizovala klubove, koji ce se brinuti o svojoj imovini, a ne ovako.
t

ta firma

pre 5 meseci

gat iz novog sada ima fudbalski klub..i u upravi je kluba vojvofina..on je uspesan sportski radnim
L

Leskovčanin

pre 5 meseci

Pod broj jedan, stare tribine su bile montažne i mogli ste samo 200 metara da ih prebacite pa da i Lemind i pomoćni imaju tribine a tu su mogle i svlačionice da se naprave. Kada ste srušili stadion znali ste da AK Dubočica, žfk, Lemind ostaju bez svlačionica I sada ovde kažete da se presvlače u kontejnerima, što je tačno ali veliki bezobrazluk. Montažne tribine su izgubljene za sva vremena a mogli smo ih postaviti na bar 10ak FK u opštini. A da dugujete novac igračima u to uopšte ne sumnjam. Zamislite, novi stadion i niko nije razmišljao da u sklopu starog su svlačionice koristili i drugi klubovi i mladje kategorije i AK. Neverovatno, u 21 veku u kontejnerima se presvlače deca.
G

Gagarin

pre 5 meseci

Stare tribine su bile betonske
D

Dukaduje

pre 5 meseci

Ma dubocica ulazi u prvu ligu ko sto ulazi ofk!!!!Sve je ovo maskarada
p

pa tekstilac odzaci

pre 5 meseci

oni niti imaju stsdion. niti ekipu niti...ako oni udju u super ligu ja bi im dao da igraju evropu..ne bi bili losiji od cukarickog
G

Gost 76

pre 5 meseci

U Srbiji sve na silu. Ugurali su Dubočicu na silu u drugu ligu, sad će je na silu ugurati u prvu...ali, nikad klub od njih neće biti. Ova priča je sve samo ne sportska.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Ofk i Inđija nemaju infrastrukturu i oni bi opet u super ligu. Ako im se dozvoli da igraju na onim kotobanjama i njivama što zovu stadionima onda ne treba da se čudimo kako smo prošli u Evropi.
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

Indjija nece u super ligu ...bili su pre neku godinu i izbacio ih fss plus kaznio predsednika ...svake godine guraju jako do pred kraj zbog promocije igraca a onda odustanu namerno .
?

??

pre 5 meseci

A kao da je onaj u subotici stadion lepsi. Kida se sa ofkinim
Ћ

Ћелави препотенко

pre 5 meseci

Џабе најмодернији стадион када су сеоски клуб. Могу да замислим какви тек “стручњаци” раде са том децом. Ако се неке системске ствари не промене тек следи суноврат српског фудбала, поготово ако се догоди колапс Звезде па не буде замазивања очију јавности са Лигом шампиона. Репрезентација ће такође доживети дебакл кад се повуку Тадић и Митровић. Црни дани следе, нажалост.
K

Kazablanka

pre 5 meseci

Ja nesto vise verujem treneru nego predsedniku hahah
m

miya i trta

pre 5 meseci

aj sto ne isplacuju nego jos i javno lazu...jeste trener se zasitio haha
?

??

pre 5 meseci

Sta im znaci to sa kasnjenjem plate? Ako ne mogu da isplacuju plate neka postanu ameterski klub i igraju rekreativno. Bez obzira na stadion. Bas je ovaj trener lud zbog jedne plate da da otkaz i ako ne trebaju ni tu jednu da kasne. Sta kao nisu imali prosli mesec pare, a ovaj ce imati? Od cega? Takvi klubovi ulaze u sezonu sa odredjenim budzetom i taj budzet treba da rasporede na plate ljudima koji rade u klubu, a ostatak para da ulazu u ostale stvari. Ja bi odma bacio u ligu ispod pa sva 3 kluba sa novim stadionima u trecim ligama, a upravu oterao i doveo drugu.
T

Televizor

pre 5 meseci

Kasni im mnogo vise od jedne plate, igraci su vec jednom strajkovali.