Komentari na vest

Trener Fajenorda: Mislili smo da će nas Partizan napasti, nije nam šutnuo na gol do poluvremena

K

Kmeeeek

pre oko 2 godine

Al vas je urnisao ovaj trener izjavom hahahaha. Sta vise reci.

Сварог

pre oko 2 godine

To je Stanojeva taktika bila da vas iznenadi. Covek je igrao na remi, a vi ste mislili da ce ici na pobedu. Nasamario vas je trenerski mag. E sad to sto nije izvukao remi, nema veze, bitno da je on zadovoljan igrom.
G

Gost6778

pre oko 2 godine

Hahahahahaha...bravo za komentar!To mora da je pokupio od nekog u Kini...nije bio pre takav mag! 😊
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Tako i u domacem prvenstvu se od ostalih ekipa koje igraju protiv njih, sem Zvezde, ocekuje da sutiraju na gol, ili da pogadjaju u izglednim situacijama, npr 1 na 1, ali sw to ne desava po direktivi, zna se vec koga.
M

Makijan

pre oko 2 godine

Druze, isli sa taktikom da prime manje a primili tri komada i to jedan neopravdano ponisten. Onda mozes misliti koliko bi primili da su se otvorili.
3

3212312132

pre oko 2 godine

Isli da brane 2:5 sa pasnjaka
A

Aca.BG

pre oko 2 godine

Niste vi jedini, partizan ni Zvezdi nije sutnuo u gol osim kad je Picini pogresio i dao loptu u noge Rikardu.
G

Gazda Srba

pre oko 2 godine

Hahahahaha, da, da, da....minimalno se razlikuju primanja i trnsferi. Ej....samo za Motiku 2 milion. Pa za koliko vam igra Ivanic, Katai, Sanogo, Falko, Picini, Dragovic, Ohi, Ben vamnje tu 5 god, Kanga,Dioni... Dovelinste bre od 2008 do sad preko 100 igraca,nemoj biti smesan.... Hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah....da nije smesno bilo bi tuzno. Sem Lazara, Jojica i Natha...eventualno Rikarda i povredjenog Fejse ...ko to jos ima astronomski ugovor. Terzic, Jojic, Holendar, Lutovac,Miljko, Brezancic, Sanicanin, Zivkovic, Milovanovic.....ko druze....o cemu ti to pricas,treba biti izuzetno bezobrazan pa napisati ovo sto ti pises. Sram te bilo!!! Nikada se nisam lozio na bodovnu predsnost, pogotovu kada se radi o Ling Long ligu.....vi ste jedini klub na svetu koji je u 4 sezone osvojio 5 titula....hahahaha!!!
1

123132121

pre oko 2 godine

Druze. Sedi, popij pivo, gledaj u sunce, popij pilulu za lilulu, sve ce biti okej.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Malo li je Fejsa, koji ko zna kad cete ga videti na terenu, Jojic, Markovic, Natho, Jevtovic, Zdjelar, Markovic, Menig, Rikardo. Ne sumnjam i da Obradovic ima solidnu platu. Sad ti nadji tu tri igraca koja su iole korisna u nekom duzem vremenskom periodu u Evropi i prvenstvu (pricam mogu da se nose protiv ekipa jacine Gent, Fejenord, pa i Soci, Sparta ajde) i reci mi iskreno da li imate dobar sastav. Zvezda sa svoje strane ima Borjana, Rodica, Dragovica, Sanoga, Kangu, Ivanica koji svi bez problema igraju na nivou LE (koji je opet korak izpred LK). Skup je samo igrac koji ne donosi rezultat.
a

asi

pre oko 2 godine

Mi nemamo kvalitetne igrace da bi napali ekipu kao sto je Fejnord. Mi smo iz kontre vecinu utakmica u Evropi dobijali. Nemamo kvalitet da igramo napadacki fudbal. Nemamo u ekipi kreativne igrace koje mogu sacuvati loptu i delite pasove napadacima.

Aleksandar Stoiljkovic

pre oko 2 godine

Ali zato u ligi igrate kao Liverpul, a u odbrani kao Juventus iz najboljih dana
S

Sjh

pre oko 2 godine

Ovaj tim partizana je toliko srozan tokom godina da je nerealno porediti ga sa zvezdom koja dovodi dobre igrace i na tone, pa i moze da napravi kiks sa transferom, dok u partizanu mahom dolaze provereno losi povratnici i po koji polu igrac, tako da je svakako veliki uspeh doci i do ovog dela, ne vidim sta je smesno primiti 8 od fejnorda ili izgubiti od flore kad imas ovakvu ispod prosecnu ekipu, dok zvezda ima luksuz da dovede po 10 igraca ali svakako se isplatilo ispadnes nesrecno od rendzersa, ipak veci lvl fudbala, bice neprijatno ako partizan bude sa ovakvom transfer politikom nameravao da igra stazu nesampiona od one tamo godine.
b

box

pre oko 2 godine

Mi smo trebali da igramo finale,a vi ste nas zeznuli...zbog toga nismo ni šutirali
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Па то нам је била тактика, шта ти није јасно? Разбили смо вас у игри, Јојић вас одучио од фудбала. Резултат није битан у овој фази припрема.
3

300%%

pre oko 2 godine

Ja lepo pisem sinoc ljudi igrali pod kočnicom, trensr Fejenorda potvrdjuje.Jos dali 4 gola, jedan ponisten.Da su igrali 100%, 7-8 komada glatko bi dali.Glat!
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Pa s kojim.igracima da vas napadne? Da nece mozda sa Jojicem, Lutovcem, Menigim i Markovicem? Sve polu igraci..?
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Oni su zapravo ozbiljno shvatili Partizan... What a mistaka to maka. Mada, ja mislim da je cela fora bila u tome što su gledali LL sklanjalice pa mislili da će da ih napadnu. Ne znaju oni da Stanoje samo bunkericu cepa čim izađe van granica...
G

Guest

pre oko 2 godine

Bukvalno, a citam izjave i tekstove kako se Partizan nije obrukao, kako mogu da se nose sa Fejnordom, a ovi im sa pola gasa dali tri gola, ukupno osam, da je bilo bitno dobili bi jos tri, majstori spina
G

Gazda Srba

pre oko 2 godine

Sreca pa ste vi dobili najjaceg protivnika u vidu Rendzersa i iz dve utakmice primili 4 lakih komada....gde lik uzme loptu na 45m i preore Rajka i isprska Snešku Borjan.... Slobodno mogu da kazem da bi Fejnord dobio Rendzersa..... Mi smo poluekipa koja je postala kao takva u dva prelazna roka, od kako je Stanoje dosao vraceni smo u kameno doba..... Ne zanimaju me ovaj satro uspeh i osmina finala LK. Time mozemo da se lazemo samo, Partizan ni jednog trenutka nije bio konkurentan u ligi Ling Long. Znalo se da ce pre ili kasnije da prospe bodove, jer mi nemamo ekipu koja treba da se bori na tri fronta.....izvadjeni su Partizanu unutrasnji organi. Nemamo Drzavnu donaciju u vidu Gasproma.....to je ogroman jaz u finansijskom smislu izmedju nas i naseg najveceg rivala. Partizan je godinama iz svoje škole izbacivao i prodavao najbolje igrace, evo vec je druga god Partizan nema koga da proda....i to je kraj. Dok Zvezda tih problema nema, ona o dugovima ne razmislja, ima tri tima....dovodi,otpusta,kad pitate dr. Terzinja za dugove to je udar na predsednika i drzavu.
@

@Gazda Srba

pre oko 2 godine

Gdje ponikoše silni junaci, koji su se busali u prsa do prije 20-ak dana?! "Vjerni" navijači naprasno promijenili ploču i okrenuli leđa limitiranoj ekipi sa kojom je Stanojević (realno) pravio čuda...
K

Kankunnen

pre oko 2 godine

@ Gazda Srba Da druze ali mi pobijedismo taj Rendzers. Ako si citao ista ovih dana, mogao si procitati da smo Boga oca ispromasivali. Ne kazem, treba znati i go postici ali porediti vas protiv Fejnorda i nas protiv Rendzersa je smijesno. I jos nesto..budzeti za plate nasa dva najveca kluba se minimalno razlikuju, prema zvanixnim podacima. Tako da nemoj da zivis u zabludi da kod vas igraju za 100-200k EUR. E sad, zasto je neko odlucio da Jojicu i Markovicu daje po ne manje od 500k EUR, to je drugi problem.