Komentari na vest

Trener Jang Bojsa Rafael Viki: Zvezda će da napadne, a opasna je napred; Ne moramo ništa, ali možemo mnogo

l

lepi mica1

pre 5 meseci

Lozi vas da ste bitni😆😆😆a u sebi ako ovima ne damo 3 komada da se obesimo😆😆😆
A

Ako tekma

pre 5 meseci

zavrsi neresenim rezom, svabe daju bod svajcarcima 100%
S

Salamander

pre 5 meseci

To da Zvezda mora da napadne nije baš tačno. Ne mora da srlja od samog početka. Jang Bojs ima problem sa visokim presingom, baš kao i mi. Možda bi na početku valjalo da igramo u nekom srednjem bloku, a onda da izađemo u taj presing sa brzim i agresivnim fudbalerima. Pozadi čvrsto i tvrdo, koliko god da to deluje smešno. Glazer, Degenek, Điga, Dragović, Rodić, Stamenić, Hvan, Ivanić, Bukari, Olajinka i Šerif. Kad krenemo u visok presing, usmeravati loptu na njihov bok, gde agresivni Olajinka i brz Bukari mogu da je osvoje. Ako sa boka preskaču igru, paralelom ili dijagonalom, Rodić i Degenek su čvrsti i dobri u skok igri, dok bi te visoke lopte koje idu kroz sredinu svojom snagom i visinom trebao da dobija Stamenić. Hvan i Ivanić da zatvore liniju dodavanja lopte sa boka koje bi išle ka centru. U slučaju da presing ne daje rezultat, stati u srednji blok. U zavisnosti od rezultata, na poluvremenu treba imati nekoliko varijanti. Nerešen rezultat. Praviti korekcije sa postojećom formacijom u smislu pozicioniranja odbrane ali i napada. Prednost od jednog gola. Ubaciti Mitrovića na levom krilu, Olajinku u sam špic, a Šerif vani. Čekati kontru gde bi neko od njih trojice mogao da pobegne i uveća prednost. Ubaciti Spajića i Mijailovića, izvesti Olajinku i Ivanića. Izvesti Bukarija i Hvana, uvesti Krasoa i Kangvu. Prednost od dva gola. Izvesti Šerifa, uvesti Mijailovića gde bi Ivanić u fazi odbrane bio na poziciji lažne devetke. U fazi napada bi igrali romb, sa Olajinkom i Bukarijem kao napadačima. Ukoliko držimo rezultat, ubaciti Spajića umesto Olajinke, Krasoa umesto Ivanića. Kangva umesto Hvana,Katai umesto Bukarija. Cilj da se zadrži lopta što više u posedu. Zaostatak od jednog gola. Izvesti Stamenića ubaciti Krasoa. Ako nema rezultata do 60og minuta, prelazak sa trojicom pozadi, umesto Rodića ulazi Katai i igramo 3-5-2, sa Degenekom, Đigom, Dragovićem pozadi, Hvan i Ivanić ispred odbrane, Olajinka levo, Bukari desno i Kraso i Šerif u samom špicu. Zaostatak od dva gola. Odmah kao od 60og minuta.
E

E ako

pre 5 meseci

se toliko plasis baharove Zvezde,onda jbg ..... Salu na stranu,ako ovo nazovi ,,trenersko cudo" iz izraela omane sutra i u derbiju (sam neka pakuje kofere) a ostane na kormilu kluba .......
Л

Лазар

pre 5 meseci

Камо среће да је ЦЗВ од почетка јесени играча ЛЕ, јер је то једно заиста фино и квалитетно такмичење, за које је ова екипа прилично дорасла. Ово играње ЛШ и нишањење у бод и у гол хоће ли се бити трећи или задњи, је мало.. знате већ. Сто пута је поштеније играти ЛЕ и лијепо се носити са неким средњим ешалоном европског фудбала, него овако гањати се са неком екипом за пролаз на начин да се мјери ко је мање лош.

kln

pre 5 meseci

bas to, liga evrope idealno takmicenje za nas fudbal
H

Heavy metal

pre 5 meseci

Evo sada igramo kvalifikacije za LE. Ako smo mogli od prvog kola kvalifikacija do LŠ i do LE, valjda sada možemo da dobijemo i tu jednu utakmicu. Ako ne možemo, onda i ne zaslužujemo.
@

@kln

pre 5 meseci

Ne za naš fudbal, za Zvezdu. Za ostale LK maksimum.
@

@Heavy metal

pre 5 meseci

Zvezda će igrati kvalifikacije za LŠ, nikako za LE.
H

Heavy metal

pre 5 meseci

Kažem da sutra igramo kvalifikacije za LE. Naravno da očekujem da ćemo sledeće godine igrati kvalifikacije za LŠ.
Z

Zmi Zmi

pre 5 meseci

Ovo je utakmica, a ne one ostale, zbog koje je doveden Bahar. Nama mozda ni remi ne odgovara, jer da li neko veruje da Svabe i Sajdzije ne mogu nesto da smuckaju na zadnjoj utakmici.
G

Gostivar

pre 5 meseci

Po slici ovaj baca madjije kao Mandrak. Ako Kangin vrac zataji, naebali smo ga sutra.

kln

pre 5 meseci

od 90 minuta utakmice u bg lezali ste 80 i cuvali loptu, o golmanu da ne pricam. niste svesni kakvo valjanje ce biti ako zvezda slucajno povede, nema posle ljutis
u

ucili su

pre 5 meseci

Ucili su od zvezde jer samo par godina pre je bila identicna situacija samo obrnute uloge.
а

а Ти се то лично

pre 5 meseci

обраћаш тренеру ЈБ???аууууу,дечко...

kln

pre 5 meseci

tako je bukvalno su odigrali istu tekmu kao mi 2019, a ti drugi klosaru makni se sa komentara
N

Ne igraju im

pre 5 meseci

5 igraca iz orve postave! Sve sem ubedljive pobede bice istorijski neuspeh naspram istorijskih ulaganja !
1

12345m12345

pre 5 meseci

uopste nije iz prve postave... dva igraca su iz prve postave, ostali totalno nebitni..
h

hulio

pre 5 meseci

Samo iten iz prve postave
A

Asad

pre 5 meseci

Sve je to lijepo moj treneru, ali i ti i mi znamo da od toga ništa nema. Ova ekipa nema samopouzdanje možda i najvažnije ova ekipa nije gladna, njima je sve potaman.
К

КНД БНД

pre 5 meseci

2 и топ екскурзија у Берну... 400 цигана је само из Републике Српске кренуло. ДО ПОБЈЕДЕ СА НАМА ТИ!
п

постоје Бољевци и

pre 5 meseci

у РС???
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 5 meseci

Cist spin. Morate vi druze mnogo toga i te kako. Da ne morate ne bi ti davao ovakve izjave. Pokusaj prebacivanja pritiska na zvezdu, nista vise. Smesno
p

protaras

pre 5 meseci

Gde je majke ti opasna, sa ndiajem od 4 miliona koji ne vredi peceno prase ? nije ni za drugu ligu, dace go na svakoj 20 utakmici, nema nista, Zvezda nema spica i tako igra bez spica jos od odlaska Pavkova, kolko je to godina...bolna sramota je da Zvezda nema stopere ni spiceve, dva najvaznija i najosetljivija pozicije u timu

Gost55

pre 5 meseci

protaras Тебе, тастетура сручњак, нико не би платио ни 4 хиљаде динара, а не 4 милиона евра. Он им је већ дао гол на Мари.
p

piksiii

pre 5 meseci

Ovako je rekao i Piksi
D

Dejani

pre 5 meseci

Svidjaju mi se ove ‘’Piksijeve rijeci’’ koje je govorio u Kataru. Neka prodju kao mi protiv njih u Kataru i biće super
g

glavati.imbecilus

pre 5 meseci

Izvini ako za Zvezdu ne igraju Pavlovic i Bleki i Žila i Sašo Lukić.