Komentari na vest

Trener Voždovca ogorčen zbog terena na Brdu: Neću ni da analiziram meč, obrisaću ga iz kompjutera

K

Koan

pre 7 meseci

I kad se ima mogućnosti za uređenje fudbalskih stadiona, preskaču se prioriteti. Valjda je prvo i osnovno da se naprave tereni, dimenzija da bude kao za međunarodne utakmice, minimum 65m širina i 100m dužina, da podloga bude najkvalitetnija i da se stručno održava, zatim, da je sve to urađeno, trebalo je da dođe postavljanje reflektora.Ovako, postoje reflektori koji osvetljavaju, često oranice ili livade.Pre neki dan, na utakmici koja se igrala na jednoj takvoj livadi, toliko povreda igrača koje su delom i zbog nekvalitetnog terena. Ne može se igrati kvalitetno ako igrač mora da vodi računa gde će stati nogom, da li u neku rupu ili na neki busen.
S

Statler

pre 7 meseci

U neku ruku razumem želju države da gradnjom stadiona podigne kvalitet fudbala u sredinama koje trenutno nemaju superligaše ali majku mu, da li postoji nešto što se zove PRIORITET? Valjda je bilo logično da Radnički KG, Radnički Niš, Napredak, Spartak...dobiju nove stadione pre Loznice i Dubočice.
?

??

pre 7 meseci

Tako je! Gradovi ciji su klubovi vec u superligi i koji imaju vece ambicije od dubocice, timoka i loznice. Sto ti kazes neki prioritet. Ne kazem da ova 3 kluba ne trebaju da imaju nove stadione, al oni su trebali da cekaju svoj red, a ne obrnuto. Evo sad vec od ove godine bi imali 3 nova stadiona u ligi i na njima bi igrali klubovi koji sigurno nece ispasti iz lige. Recimo spartak, radnicki kg i radnicki nis. Ta 3 kluba imaju horor stadione, spartakov stadion je jeziv kako izgleda. Uz renovirani stadion u pazaru, krov na vozdovcu, marakanu, jna, tsc arenu, cuka renovira trenutno stadion, zeleznicar ima mali skroman, al sredjen stadion, ta 3 nova, to bi vec licilo na nesto. Mnogo bi bila liga zanimljivija i lepsa za gledanje. Na stadionu tsca ili dubocice da igraju klubovi iz 5e lige fudbal bi lepo izgledao i moglo bi da se gleda. Ovako kad vidim na tvu spartak da igra kod kuce odma menjam na neku drugu utakmicu
m

menjaj nešto!

pre 7 meseci

Nisu problem ni stadioni ni mizerna poseta nego SPORTSKI TERENI!Podloga je katastrofa!Ovo je bruka na čemu igraju naši prvoligaši!
L

Lijo

pre 7 meseci

A smejali se Šerifu kad se spetljao kod gola Čukaričkog...Teren je očajan
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Posle pauze u drugom delu prvenstva, da FSS obaveže sve one klubove sa terenima u obliku pasišta za stoku, da za početak ugrade polu-hibrid, ko to ne uradi taj ne može igrati na svom stadionu! Komisija imenovana od strane FSS da pregleda sve terene uoči početka nastavka prvenstva! Valda je FSS sposoban da to uradi
Z

Zvlat BG

pre 7 meseci

Eeee kada sam ja to govorio/pisao! Džaba! Očajni smo! P.S. Mi nismo ni svesni koliki problem ćemo da imamo u mladjim kategorijama u budućnosti! Ništa ne radimo da to predupredimo!
P

Pravi Walter

pre 7 meseci

Niko te ne sluša....
Z

Zvlat BG

pre 7 meseci

Slušaju, ne čuju! Gledaju ko tele! Ništa ne razumeju! Egoizam i sujeta na vrhuncu!
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Izvini Platini nismo te poznali.
R

Realnonerealno

pre 8 meseci

Dobar trener, loša izjava...
?

??

pre 7 meseci

Izjava je bas na mestu, smekerska. Skrenuo je paznju na veliki problem, a da nije cukaricki uvredio ni najmanje.
A

Al Pacinoza

pre 8 meseci

Kakva trenercina. Sa najmanjim budzetom,najmladjim timom i najskromnijim igracima on je dokazao da je sve moguce. Za 5 godina mozda i ranije,uz malo srece sigurno u Evropi.
F

Fk igrač

pre 7 meseci

koja dezinformacija!!!ko te slagao da imaju najmanji budžet?ima 7-8 igrača koji imaju 4-5hilj evra mesečno,100% proverena info!pa ima 8 stranaca u ekipi!? Dobar fudbal igraju,moderan trener,uslove imaju fenomenalne,mlade igrače koji su svi mahom iz Cz,Part,Čuke.. da li su najmlađi je upitno,mislim da Spartak,Imt,Radnik imaju približno mlade timove,prema transfermarketu, ali nemoj od Voždovca praviti mali klub!!
m

miki344

pre 8 meseci

Cuka ima stvarno ocajan teren kao i 70 posto prvolligasa. treba hitno da se nateraju svi da koriste polu hibrid inace ne mogu da igraju na svom terenu.
P

Pazite

pre 8 meseci

Ovu rečenicu, jako nas dobro predstavljaju u evropi. Zašto je to rekao, ni sam verovatno nezna.
R

Red Volos

pre 7 meseci

Jer popice I on otkaz, kad tad, pa da se ne zamera covek sa mozda buducim klubom tj vlasnikom istog.
K

KG 034

pre 8 meseci

Vidi malog zarka lazetica, kriv ili teren ili sudije ili protivnik koji krade vreme, on nikad nije kriv. Pa sto si se druze vracao iz Estonije ako ti ovde ne valja???
U

Unknown 84

pre 8 meseci

Pa druže da je sreće da ima više ovakvih trenera koji hoće da kažu pravo stanje stvari... A šta ti uživaš gledajući fudbal na terenu kakav ima Čuka, Surdulica, Radnički, Javor... Gazde im zgrću milione , a nisu u stanju da ulože 200, 300 hiljada evra u teren.
K

KG 034

pre 8 meseci

@unknown84 Tereni su takvi kakvi jesu i svi vidimo da nisu idealni, ali trener treba da bude trener i spremi ekipu za takve uslove i adaptira je, a ne da soli pamet kako ne valja jer ima ko treba da misli o tome. Nego njima svima to dodje kao alibi jer su oni bog zna kakvi strucnjaci samo ne mogu da igraju lepo zbog terena, a u svojim karijerama dalje od Estonije nece nikad ni da dobace.
D

Drlija 37

pre 8 meseci

To dokle će on da dobaci ćemo da vidimo, ima 39 godina, a prvak jedne države je bio sa 37, što je za poštovanje. Pa makar to bila i Estonija. A što se tiče spremanja ekipe za ovakve terene, pa spremio je ekipu, uzeo je bod na "drliji" protiv realno jačeg protivnika..
S

Statler

pre 7 meseci

Umesto da nešto promeni, prosečan Srbin se duri i ljuti kad mu neko kaže istinu, uz uobičajene fraze "idi ako ti ne valja...što si dolazio..." itd. Inat ponekad nije loš ali naš problem je što smo inat pretvorili u autodestrukciju.
g

gostivarski

pre 8 meseci

Bravo, samo ovako nastavite svi treneri, mozda vas neko i cuje. Takodje teren na Cika Daci oranica bukvalno. Sramota za 11 ligu u evropi zvanicno...