(©Starsport)
(©Starsport)

Trener Voždovca ogorčen zbog terena na Brdu: Neću ni da analiziram meč, obrisaću ga iz kompjutera

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.10.23. | 20:17

Zmajevi remizirali sa Čukaričkim - 1:1

Tereni – rak rana srpskog fudbala. Iako je ideja Fudbalskog saveza Srbije pre početka sezone bila da svi dobiju novu, hibridnu podlogu negde je zapelo.

Čukarički je čak najavio renoviranje stadiona, da će kao domaćin igrati negde drugo, pa ni od toga, za sada, ništa. A, teren je ostao slabog kvaliteta...

Izabrane vesti

Zbog toga je trener Voždovca Marko Savić, sav očajan posle remija na Banovom brdu (1:1), digao je glas, samo ako ima ko da ga čuje...

Na pitanje Arene Sport kako je izgledala utakmica iz njegovog ugla, Savić je uzvratio:

Mnogo teško i mnogo ružno i jako mi je žao što su dve veoma talentovane ekipe odigrale ovako utakmicu. Možda je za bilo publiku interesantno, pošto je bilo dosta šansi, ali meni je žao igrača. Apsolutno ne mogu da pokažu koliko su talentovani“, počeo je Savić.

I nastavio u istom ritmu.

„Ovo s evropskim fudbalom ima malo dodirnih tačaka. Kvalitet terena je najveći problem srpskog fudbala. Čukaričkom čestitam, to je odlična ekipa, jako nas dobro predstavlja u Evropi. Ovo sa njima nema veze, ali... Ja ovu utakmicu ne mogu ni da gledam ni da analiziram. Evo, obrisaću je iz kompjutera verujte“, naglasio je Marko Savić, trener Voždovca.


tagovi

Marko Savićfk voždovacČukaričkiMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara