Komentari na vest

Trenerski ringišpil u petoj brzini: Za nepunih osam kola u Superligi promenjeno sedam stratega

M

Mika Slika

pre preko 2 godine

Srpski današnji treneri i ne zaslužuju bolje. Veliki su i oni krivci što je fudbal došao dovde. Ćute i puše, drpaju lovu, malo rade i slabo se razumeju u moderan fudbal.
G

Gost98765432101234

pre preko 2 godine

svake sezone isti tekst sako promene imena trenerani klubova.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

I posle kažu namešteno prvenstvo. Da je namešteno svi bi nakrivili kapu.. ovako, borba, od prvog kola. Očigledno zdrava sredina, čisto sportska,bez mrlja i sumnjivih radnji. Uprave klubova ne razmisljaju o namestanju, vec o sto kvalitetnijem timu, i igri.. pa otuda i potraga za sve kvalitetnijim trenerima... Ili ipak....
P

Pivara

pre preko 2 godine

Jednostavno nema ko da štiti trenere,nema zakona koliko neki klub može da menja trenera...neka bude prelazni rok ,neka se ograniči da klub u toku sezone može da zameni 2-3 trenera,pa kvazi stručnjaci iz uprava neka razmišljaju šta i kako.
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Ovome treba stati na put,ne razumem ovo ludilo, kod nas treneri kao kurve
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Nastala je hiperprodukcija trenera gde veliki broj bivsih igraca ima ambicije da zavrsi kurs i stekne licencu.Nasa liga ima kako kad od 16-18 klubova a trenera ima koliko ti volja.Jednostavno nema posla za sve a kad je ponuda velika onda pada i cena i u finansiskom i moralnom i svakom drugom pogledu.
U

Učitelji

pre preko 2 godine

Ako izuzmete Zemberija i Palodjija iz TSC-a i Marka Zdravkovica iz Vozdovca, rukovodioci,finansijeri,direktori fudbalskih klubova iz Srbije su ili bezprizornici ili nemoralni lopovi ili neznalice ili sitni kokošari uvlakači i oni su problem i u savezu i u klubovima. Treneri su izgubili rat sa rukovodiocima klubova jos 90tih godina. Malo od straha od kriminalaca koji su usli u klubove malo od linije manjeg otpora i zelje da se vise druze sa rukovodiocima a manje da rade na terenu i da osluškuju ko sudi za vikend..poslednji koji su drzali do sebe Osim,Ivic,Boskov,Antic etc. su raspadom Jugoslavije zavrsili u inostranstvu a naslednici nisu imali karaktera,znanja i kolegijalnosti da ocuvaju struku pa su tako razni Čabrinovići,Živadinovići,Djorići… prodavali maglu i urusavali ugled trenera..Sada je trenerski zanat ovezvredjen,poništen i ponižen do kraja isto kao što je urušen ugled učitelja i profesora. Dok ove kategorije pedagoga koje nam formiraju decu u školama i na fudbalskim terenima ne rehabilitujemo i povratimo im ugled nece biti uspešnog obrazovanja ni sportskih rezultata…
S

Srce od kamena

pre preko 2 godine

ne hvali toliko "inostrani" klub, TSC, pošto je sledeći baš Krstajić, samo da poveže 2 utakmice loše. Ne voli ga Žemberi ali još ga trpi, pošto su dobri rezultati i nema razloga za tim, ali se šuška u gradu da će tako biti
M

Meraja

pre preko 2 godine

Nisam verovao da ću ovo da napišem, ali rukovodstvo FK Loznica se pokazalo kao mnogo ozbiljnije od ovih Superligaških klubova. Naime, Loznica je posle dva poraza u prva dva kola odlučila da podrži svog trenera Dragana Mićića i to se isplatilo jer ekipa igra bolje i beleži pobede. Uspeh ne dolazi preko noći, potrebno je znanje, rad i naravno vreme.
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

I onda dođe "vrhovni komadant" i kaže zbog čega "mi" onda gradimo stadione kada se smanjuje broj ekipa u LingLongu. Sutradan Savez naravno aminuje njegov dekret i brutalno pogazi svoju dotadašnju odluku o smanjenju lige, bez trunke stida i srama a oodgovornosti da ne pričam. I niko u ovom društvu, pre svega sportskih trenera, radnika, funkcionera, bivših i sadašnjih, ne sme o tome "a" da kaže. Druže "Vrhovni komadante", izvinjavamo se na protivljenju ali naša liga nije održiva ne sa 16, ne sa 14, ne sa 12 već je i sa 10 diskutabilna al ajd. OBJAVITE KOMENTAR.
G

Gagi197

pre preko 2 godine

Bolje da ti nisu objavili ovako glup komentar
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Kod nas se sve radi stihijski, niko nema plan ni strpljenja za bilo sta. Uvedemo play-off i posle 2 godine ukinemo, nismo sakali 6-7 godina da vidimo neke rezultate, menjamo selektora koji se plasirao na SP... Katastrofa jedna
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Mozda se vode logikom vise trenera vise sanse da igraci nauce nesto novo.... ali salu na stranu sad, vreme je potrebno da se sklope kockice jer nekada sitnice uticu na to da li je igrac uradio jednu stvar kao sto mu je trener rekao, npr brzo da izvedu aut uvek umesto da cekaju beka ili da kod jednog vezbaju vise prekide i tako nesto a te sitnice mogu da dovedu do necega direktno a i jos vise indirektno ako se igracima digne samopouzdanje i tako to...Nekada bukvalno ekipi od igraca samo fali neko ko je bitan u svlacionici i na treningu cak nije bitno ni da bude mnogo vremena u igri nego samo da je iskusniji i da savetuje druge mladje igrace da zna kada da smiri ili da nalozi saigrace i tako to..
C

C1

pre preko 2 godine

Voleo bih kada bi se vise bavili temom trenera, i njihovim poslom(od devet kora). Da pisete o poslu koji se gubi Cak i pre nego sto se izgube tri vezana poraza. Verovali ili ne cak i posle osvojeno prvog mesta(uci u visi rang). Postoje i lepe price pisite o njima,treberi koji rade sa mladjim selekcijama i stvaraju sampione.
j

jbg....

pre preko 2 godine

takav je slucaj u Kagujevcu.....Linta...
R

Realan čovek 36

pre preko 2 godine

Stolica je strašan trener. Problem je što ljudi ne razumeju šta priča i njegovu viziju jer su fudbalski nepismeni i onda ga pljuju u stilu "ma samo filozofira, pojma nema " i slično . Inteligentni treneri retko uspevaju na Balkanu. Evo Jokan ovde nije uspeo , a napolju kida. Zašto? Zato što ovde igračima čim probaš malo složeniju taktiku da objasnis gledaju te ko tele u šarena vrata. Isti je problem i sa narodom kog ne interesuje taktika ,samo rezultat.
G

Gza

pre preko 2 godine

Ukapiras da nijedan naš trener koji više od 5 godina menja klubove ko čarape, nije trener nikad neće ni biti vidiš da ovde minusi nisu to. Šta je dečko pogrešno napisao. Svaka čast sve si u pravu.
K

Kalvarija

pre preko 2 godine

Napisao je da Jokan nije uspeo... Pa osvojio je titule. I drugo, Stolica je imao dosta prilika i nigde nista nije uradio. A, da, ne mogu glupi igraci da shvate taj trenerski kapacitet. Mora da je to
d

d.g.

pre preko 2 godine

A šta bi drugo radile nesposobne uprave. Dovedu krš od igrača i očekuju magični štapić.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Tako to izgleda sa 16 klubova,a da ih ima 10 ili 12 i da se dele bodovi dobro bi razmislili koga postavljaju i ne bi ih menjali kao carape.
M

Ma da

pre preko 2 godine

Ko bi dobro promislio, srpski rukovodioci u fudbalu?? Oni se inace razumeju u isti(fudbal) kao Marica u kriv k….!
N

Nebitan lik27

pre preko 2 godine

Cirkus liga